Eletise eletise i totonu o le faletaele: Faʻafefea ona filifili le UDO ONDO, CHOCTET

Anonim

O fafo ma eletise eletise e ono lamatia ai i le faletaele ona o le maualuga o le susu. Matou te taʻuina atu le auala e puipuia ai le puʻupuʻu matagaluega ma le teʻi ma le puipuia o masini puipuia o loʻo i ai nei ma eletise.

Eletise eletise i totonu o le faletaele: Faʻafefea ona filifili le UDO ONDO, CHOCTET 8398_1

Eletise eletise i totonu o le faletaele: Faʻafefea ona filifili le UDO ONDO, CHOCTET

I le faletaele, o se masini fufulu, na televave le eletise eletise ma vai. E masani lava, o le tele o faletalimalo o loʻo tuʻuina atu foi i totonu o le potu o le fola o le fola o le fola o le eletise, o vailaau o le herdromassage o loʻo mauaina, ma o nisi taimi e faʻapitoa ata tifaga.

O masini maualalo-malosi (faʻataʻitaʻiga, moli), i mataupu faavae, e mafai ona fesoʻotaʻi mai i se faʻasalalauga faʻasalalauga, ae o mea sese o le aiga o se faʻafitauli tau le vai, pe a faʻateleina le vailaʻau , Faʻatupuina le faʻavaeina, ma ni fusi vai apa vai e mafai ona paʻu paʻu ai i luga o luʻu ma tamoʻe.

Ina ia puipuia oe mai mea leaga, aofia ai ma le vaitafe o le taimi nei, ma se puʻupuʻu e mafai ona tau i se afi, vasea, o se tuʻuga o laina eletise e tatau ona teu i le faletaele.

Masini ma uzo.

Tatau ona puipuia le filifili. Muamua, o le matagaluega totoʻa (AB, poʻo le otometi), ma le lona lua, o le puipuiga faʻapipiʻi (uzo). O le Uzo e pulea e se eseʻesega (toe foʻi) o le taimi nei, o loʻo i ai, e aoga ai, e fesoasoani lava i le gasolo atu i le puipuiga.

Filifiliga ma le vaeluaina o le

O le filifiliga ma le vavaeeseina o le aufaʻatasi i lenei aso e seasea faʻaaogaina, talu ai nei rcosis rcos e maua ai le malosi puipuia mai le teʻa

O le tulaga o loʻo i ai nei o le Circiet Breaker ma o le Grigger o loʻo filifilia o le RCD ua filifilia, faʻavae i luga o le malosi o mea faigaluega. Mo se faataitaiga, o se filifili e fafaga le fufuluina masini ma se gafatia e oo atu i 1.5-2 kW ua faatotogaina i se masini otometi 10 A ma UZO ma a faatulagaina i le taimi nei o le le itiiti ifo i le 10 Ma. Ae peitai, i lalo o ni tulaga, e le tatau ona sili atu le 30 ma le a le Atoo Digong Seam e le mafai ona sili atu nai lo le 30.

Nai lo le lua masini, e mafai ona e faʻapipiʻiina le tasi tuʻufaʻatasia - Uzo ma fausia-i le puipuiga mai superhours (eseese otometi).

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Udo ma Eseese Aʻoaʻoga

Pe a filifilia se uzo po o le 'eseʻese masini, faʻalogo i lona ituaiga. Ina ia puipuia le sone o loʻo i ai le masini fufulu poʻo le isi faʻapipiʻiina ma se afi o loʻo fuafuaina, faʻapea foi ma se masini eletise e tusa ai Naʻo mea faʻaoga e tali atu ai i le tosoina o salu, lea e ono tupu i filifili ma le aoga o mea faigaluega, komepiuta ma TV.

Pe a filifilia, uaʻi totoʻa ituaiga o le faʻamaonia, e pei o le Schneader. I le tele o ituaiga o ituaiga, maualuga-lelei tagata tomai idos ma ni vaega o le ituaiga o loʻo tuʻuina atu i le faasologa o le modulam masini.

Socket ma tamoʻe ma le puipuiga

O le isi vaega taua o le eletise eletise i totonu o le faletaele o le faʻaaogaina o sofu, o loʻo i ai le tulaga talafeagai o le suavai (IP).

O le tau maualalo o le manaʻomia o le tikeri o le IP44 (o le vai o loʻo faʻatagaina), Fautuaina - IP 55 (vai vaalele e faʻatagaina).

100% saogalemu o le a saunia se masini ma le maualuga maualuga o le suavai puipuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tulaga taʻalo ma faʻaliliuina mureva sttul (Schveader Scroltoction), e faʻaoʻo atu i le tautotogo-faʻapipiʻi ma nofoaga faʻapitoa o le fusi. O le faasologa o loʻo faʻaalia uma o loʻo faʻapipiʻi uma ma le ova tele.

O ni sologa o le Mereva Style (Schneader Scrorety) maua ...

Mureva Styl (schneader storey) Sock shorts maua se tikeri o puipuiga mai le susu ip 55 ma e sili ona talafeagai mo le faapipiiina i le faletaele.

O fea e faʻapipiʻi ai

E tusa ai ma le Goast R 50571.7.7.701-2013, o le poto o le vottage o le 220 v e faʻatagaina ona faʻapipiʻi i le 60 cm pallet meafaigaluega.

Faitau atili