Auala e Filifiliina ai se Laʻau Mower: Matou te malamalama i ituaiga ma galuega a le masini

Anonim

O le a matou taʻuina e uiga i faʻavae faʻavae o le masini o le togalaʻau o le togalaʻau ma pe faʻafefea ona filifili mo le tulaga.

Auala e Filifiliina ai se Laʻau Mower: Matou te malamalama i ituaiga ma galuega a le masini 8404_1

Auala e Filifiliina ai se Laʻau Mower: Matou te malamalama i ituaiga ma galuega a le masini

Mataupu Faavae o le Galue Fale Mower

O le mataupu faavae o le faʻatinoga o le malae ata, pe o se eletise poʻo se penisini sipela, e tutusa lava: O le afi o loʻo i luga o le tulaga ma uili, e tutia, mutia, e tupu ai le mutia, O le naifi e tasi e fausia ai se sosaiete malosi, taʻitaʻia le mutia i luga o le laʻau o loʻo i luga o le tufatufaina lima i le mutia afi. O le pulega o le ogatotonu o le fanua o loʻo faia e le au. Le mafai ona faʻatonutonu lona umi lona umi faʻatagaina oe e ausia ai le manaʻomia o le ergonomics.

Auala e Filifiliina ai se Laʻau Mower: Matou te malamalama i ituaiga ma galuega a le masini 8404_3

Ituaiga o mutia

O nisi faʻataʻitaʻiga e i ai le tomai e faʻatagaina ai le faʻauiga o fualaʻau i le eleele poʻo tua. O le mulching mo le fanua e aoga i le tele o fuainumera. A leai, o le a velemai le vao. O le mea lea, o le tele o toega o loʻo faʻatauaina i le mutia o le mutia.

Lawn Mower Daewoo mana oloa DLM 5100SR

Lawn Mower Daewoo mana oloa DLM 5100SR

Palasitika

Latou te fiafia e tuʻu i lalo, naʻo le fufulu. O le mutia faapena e aoina mai ai galu sili atu ona lelei, ma i o ia, i le isi, o le tele o gasegiʻe o laʻau faʻamoemoeina. Ae afai e pupuni o vae o loʻo pupuni, faʻafitauli i le tali o le mutia i le mutia faʻaputuputu amata. Mamanuina mo le 30-40 lita.

Ie

Malamalama ma fetuu. I le tele o taimi, o ato faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le malosi penisini. Talu ai o le ie ua pupuni i le mutia, e afaina ai le mana o le ea tafe. E mafai ona e taui mo lenei minus na o le afi o le mana maualuga. Fuafuaina mo le voluma e oʻo atu i le 90 lita.

Tuʻufaʻatasia

Malamalama, uu le pepa, aumai le lelei o le venti totonu. O nei ituaiga faʻaputuputu o loʻo faʻamamaina faigofie, ae o soʻo ni nai tagata o tagata gaosi e faʻaoʻomia i faʻamasinoga.

Scarfitier eletise 2 i le 1 1300 w

Scarfitier eletise 2 i le 1 1300 w

5 290.

Faatau

Trimmers

Faapitoa tulaga e tatau ona teuteu. O vao vaivai e taufaʻamau i nofoaga tetele ma le lamolemole luga, ma mo le fulufulu o laufanua faigata, e aoga e faʻaaoga ai ni tvomers. O loʻo latou fesootaʻiga, le toe faʻaaogaina ma penisini. O tulaga lelei tele ma le le atoatoa o nei faʻataʻitaʻiga e tutusa ma le vao.

O le lautele o le moto eseese mai le 20 i le 42 cm. Mamafa - mai le 1.5 i le 9 kg. Mafai ona galue ma le tipiina o naifi pe fagota. Lapoa o le fagota fagota - mai le 1.4 i le 3.3 mm.

Trimmers ma le pito i luga ma luga o le afi afi nofoaga ei ai se eseese mamanu ma esgonomics. O le mea muamua e le o manaʻomia mo se galuega umi, ae masani ona leai ni masini e faʻateleina ai le faʻamafanafanaga. O le mea lea, e aoga le fuafuaina o le mamafa o le trimmer ma le faigofie o le 'au: pe o iai ea le loloto o tamatamailima, le agamalu o le palasitika. O mea e manaʻomia e manaʻomia ona maua ai ni masini ma se sili ona malosi afi afi ma le itiiti mamafa.

Iloilo le Ergonomics of the Trimamer ma le pito i luga o le afi o le fale, e aoga le taliaina i le mamanu o le 'au, tauau o le tauau, o le umi o le toilalo O masini ma le j-foliga o loʻo maualalo i luga o le faigofie o loʻo i ai ma le "uila". O le muamua e sili ona talafeagai mo galuega i luga o tamai (e oʻo i le ono eka) nofoaga. Faʻataʻitaʻiga ma le "uila" taulimaina sili atu faigofie pe a togafitia ai ni vaega tetele.

Benzotrimamer stihl fs 55 c

Benzotrimamer stihl fs 55 c

E tau foʻi le mauaina o le mafaufau i le auala o loʻo afu ai le 'au ma mai le palasitika na faia. O palasitika faigata e faʻaititia ai le mafanafana ma faʻateleina le tulaga lamatia o tulimanu.

O se taua taua o loʻo faia i le mamanu o le tauau o le tauau: faʻataʻitaʻiga ma "Ranger" Belts "Belts e sili atu le fetaui ma le tasi seevae fusi. O le umi o le toʻotoʻo ma le paleni lelei foʻi le faʻamafanafanaga. Afai o le umi o le lalaga e le lava, o le avega i tua i le pito i tua.

O le mamafa mamafa i lalo poʻo le vaega pito i luga o loʻo fausia ai se isi avega i luga o lima poʻo tua.

Auala e Filifiliina ai se Laʻau Mower: Matou te malamalama i ituaiga ma galuega a le masini 8404_7

  • 8 Tulaga filifilia o le eletise eletise mo mutia (ma mini-rating o sili sili ona lelei

O le a le mea e gauai atu pe a filifilia

O fea o loʻo faʻaaogaina

Filifiliina o le Lē afu, E tatau ona e iloa tonu lava le mea tonu e tatau ai ma o le a faʻaaogaina. Faatasi ai ma le ala saʻo, o le a fiafia faʻafaigofie ona faʻatagaina na o le mea na tupu, ae faʻapea foi ma le faʻagasologa o le pusi.

  • Faʻafefea ona faʻafaigofie ai faʻatoʻaga: 9 masani aitia

Malosiaga ituaiga

I le ituaiga o le mana, o le law tood e vaevaeina i penisini, network ma le fafagaina. O se tulafono, o le sili ona aoga ma malosi - o le penisini faʻataʻitaʻiga. O le taugofie ma māmā o loʻo avea ma 'upega tafaʻilagi masini. O le pavine o le telefoni o le telefoni feaveaʻi, pei o penisini, ma le leoa, ma le leoa, pei o fesoʻotaʻiga.

Lawd Mower Petrol Sterwins BS300

Lawd Mower Petrol Sterwins BS300

12 340.

Faatau

  • O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei

Mana

O se faailoga taua o le mana o le mower. O le fua o le iunite faalagolago i ai. Faatasi ai ma lenei faʻailoga, o le lautele o le moto e fesoʻotaʻi vavalalata, e tusa o le auala e masani ai ma filifili. O le laulau faʻaalia le faʻaaogaina o le fautuaina.

Auala e Filifiliina ai se Laʻau Mower: Matou te malamalama i ituaiga ma galuega a le masini 8404_12

Adam Snanislav Kvymatkovsky, lima & ...

Amdam Stanislauv Kvyatavski, lona ulu o le itu "togalaau", "o Lea Mai Melen"

E le gata i le filifiliga o le alaga aisa e le gata i le lavelave o le mapusaga, ae faʻapea foi mai le vaega o le upega tafailagi, faʻapea foi ma le ituaiga o mutia. O le Monoblock Desictice faʻaititia le feʻaveaʻi o le masini, o lea pe a filifilia se laʻau vao mo se togafiti ma se mapuʻesega faʻamalosi tino.

E le o se mea taua e filifili se ulaula kesi kesi eletise, aua ua faʻaitiitia le eletise le eletise. Faʻataʻitaʻiga ma le paʻu ua o le tele o vaega o se tamai nofoaga - e oʻo i le 8 eka. Mo se vaega o le vaega mai le 8 i le 15 eka, o le filifiliga sili ona lelei o le vao o le lanwer ma se penisini afi ma le malosi o le 3 i le 5 hp Afai e manaʻomia le taulimaina o se vaega o se vaega tele e aoga ona nofo i le faʻataʻitaʻiga sili atu malosi. O le filifiliga foi o aafiaga foi o vaega o laufanua. A iai le tele o mea laiti i luga o le upega tafailagi, e aoga ia i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma le itiiti ifo lautele o le teine ​​lulu, talu ai lea o lenei faʻavae afaina ai pulega ma le taufaʻaleaga. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se togafiti ma le tele o le faʻanoanoa poʻo le susu, e fautuaina e nofo i luga o le tagata lava ia -

Na lomia le tala i le tusi talaaga "fesoasoani o polofesa" Nu. 5 (2019). E mafai ona e lesitala i le lolomiina o le lomiga.

Auala e Filifiliina ai se Laʻau Mower: Matou te malamalama i ituaiga ma galuega a le masini 8404_14

Faitau atili