Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga

Anonim

Matou te taʻuina mai le mea ua suia i le faʻagasologa o le mauaina o se pepa i luga o le laufanua fanua ma pe faʻafefea ona tatau ona tuuina atu.

Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga 8418_1

Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga

O le faʻagasologa o le mauaina o se tusi folau saʻo

O le a le mea e fai pe a leai se lesitala

O le a le foliga o foliga

Faʻafefea ona tuʻuina atu

Tulafono mo fale mautotogi

O lenei pepa na le toe i ai i le 2017, avea o se vaega o le puʻeina mai le fuamoa, lea e lipotia ai faʻamaumauga o meatotino o le fanua. O ona mea e le suia, ae o tulaga mo le mauaina o autee e isi. Ia, ina ia maua mai le pepa talafeagai, e le manaʻomia le alu i le fale i totonu uma ma faʻaalu se taimi i le laina. E leai se mea e manaʻomia ona auai i ai taimi e tusa lava, o le aofaʻiga na faʻavaeina i le taimi na faʻatonutonu ai, ma o le lelei o le tautua na ufitia uma tapulaʻa tapulaʻa. O le a le tusi folau faigata mo se fanua i aso nei, ma pe faʻafefea ona maua - taʻu i le tusitusiga.

O le a le mea e fai pe a leai se lesitala

Mai le 04.08.2018, Frambers Tulafono Nu. 340-F3 "i luga o teuteuga i le taulaga o le Corban Creentions Young" ulufale i le "" Mai le taimi nei, o meatotino tumaoti ua vaevaeina i ni vaega se lua:

  • mo le togalaʻau, a faʻapea e faia le ituaiga o fauga o se mea o fale faʻapitoa (Izhs);
  • Mo le togalaʻau, e ui lava i totonu o tulaga tau tamaoaiga ma se faʻatoʻaga fale, e leʻo le izht mea.

Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga 8418_3

Na faailoa mai foi e le Tulafono se nofoaga e le mafaamumu mo fale ma fanua, ua taʻua o le "CountNA Andrey". O le faamagaloga mo fale na faamauina i le faaiuga o Mati 2019. Mo le au palu o le a tumau seia oo ia Mati 2020. Ina ia mauaina se vaega mai le elefane, o loʻo i ai uma vaega talafeagai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le hesstrentr.

O a pepa e tatau ona maua

  • faʻamatalaga i luga o le faʻavae ua faatonuina;
  • mauaina o le totogiina o tiute tiute;
  • Faʻalautele Pepa (Taumua, Tusi a le Tulafono i le Tulafono i le tofi, faʻatau atu o konekarate);
  • Fuafuaga o le Cadrastral. Ia maua o le a tatau ona vili se inisinia e faia se suʻesuʻega. Na faia loa le faiga lea, o tuaoi uma e tatau ona i ai, pei ona faia le fuaga i tuaoi mai fafo.

Lea e talosaga ai

  • I le ofisa o Rosarestra poʻo le tuatusi 'upega tafaʻilagi aloaia i luga o le initaneti;
  • E ala i le MfC - I le tulaga lea, o le taimi faʻatalitali e faʻateleina mo ni nai aso, talu ai MFC o le a faʻatau e lau pepa mo le iloiloga, ma filifili ai
  • i meli.

O le a le mea e foliga mai ai le tusi folau o le fanua o le fanua

E mafai ona teuteuina i auala eseese, ae o le anotusi e masani ona le suia.

E pei ona iai

O lenei pepa o loʻo aofia ai vae e fa, o loʻo i ai uma vaega taʻitasi i luga o se isi itulau. Ua i ai mea uma e fesoʻotaʻi i le nofoaga.

O le vaega muamua - KP 1 - aofia ai le faʻamatalaga o mea:

  • fuainumera numera;
  • eria i le aia tumaoti;
  • tuatusi;
  • Aso o le lesitala ma legese;
  • vaega ma le tofiaina
  • faʻamatalaga e uiga i tagata faigaluega na faʻatino se suʻesuʻega o le umiaina;
  • faʻamatalaga e uiga i mea faʻalenatura;
  • O le tau na faavaeina e le Komisi o le setete.

Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga 8418_4

O le Vaega Lona Lua - Kp 2 - o se ata ata lea o loʻo maitauina fale ma fale uma, e aofia ai le tamaoaiga.

O le vaega lona tolu - kp 3 - na faʻapauina i itu e taofia ai feuiaiga. Na faʻapea pe o lea, pe le faʻatagaina le mea totino pe mautu pe mautu, pe na lafoina i le nofo aitalafu ai ma leʻi tuʻuina atu i ai ile pologa. O lona uiga foi i le vaega na taʻu mai ai e faʻatapulaʻaina ai le fausiaina. E masani lava ona fesootai ma le mea moni o le fale e latalata i le perfield, i le nofoaga o talaʻaga faʻasolopito, i le vai puipuiga poʻo le nofoaga o le vai.

O le itulau lona fa - kp 4 - o loʻo i ai faʻamatalaga o loʻo i luga na tuʻuina mai o se polokalame.

I le leai o ni faatapulaaina ma le mafai ona faia, o le pepa na faia na o le muamua lua vaega.

Faapefea ona avea

O le fomai talipau e le faatapulaaina vaitaimi o le lelei, ae o le taimi nei, e faia ni gaioiga ma mea totino, o le a manaʻomia ona aveese mai ai. E le gata i lea, e le manaʻomia le faʻatinoina o suʻesuʻega, ae o le a siakiina o faʻamatalaga pe a fuafua le laumua.

Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga 8418_5

Vaega e te fiafia i ai e ese teisi mai i latou prototype. E i ai ni mea e ono, o le tolu muamua o le coincide ma le kp 1, 2 ma 3. O le lona fa o manatu - kv 4 o loʻo faʻaalia e le ata o tulimanu o tulimanu ma tetea. Lima - kv 5 - Faʻamanino tuaoi. O loʻo tuʻuina mai pea potu o loʻo tuaoi. Ono - kv 6 - tuuto atu i le liliu o manatu ma faamautuina ma faailoga faapitoa. O laina taua o nofoaga i le tulaga o le tuaoi, e faʻamalosia le fuataga.

  • Faʻafefea ona faʻatau se fale ma se fanua palu: 8 tali i fesili taua

Faamauina o Pepa

Afai e iai le itu taumatau o le itu e faʻatino ai, ma afai o ana mea uma ua faʻatumauina lelei, o le faʻatulagaina o le tusi folau o le fanua o le a avea ma gaioiga faigofie.

O sea manaʻoga faʻaalu pe a faʻateʻaina, i le taimi o le faʻatau atu o faʻatauga, pe a manaʻomia e le tagata faʻatau ona siakiina faʻamatalaga e uiga i le tagata o loʻo i ai le galuega. O le pepa o le a manaʻomia pe a fai o le kasa o le fale, pe a vili se vaieli lelei ma pe a fesoʻotaʻi i le laina eletise. E manaʻomia i le tulaga o le faamaopoopoina o le poloketi a le fale ma lona faʻaliliu i le Izhh mea.

Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga 8418_7

E mafai ona e faia lenei mea i le rosarestra ofisa, i lana 'upega tafaʻilagi aloaʻia, i le isi vaega o le MfC, faʻapea foi ma le lafoina o se talosaga i meli.

E fia le tau o le mamanu

  • A faʻafesoʻotaʻia le Ofisa o le Setete o le Setete, o le auala o le a faia ai le tolu aso. O le a manaʻomia e faʻatumuina le talosaga, tuʻuina lau tusifolau poʻo le pule o loia. E le fua le tautua. Le aofaʻi o tiute faʻapitoa i luga o le upega tafailagi o le 400 rubles, ae e ono sili atu pe itiiti ifo. Masalo o le a le sili atu le faamutaina o lenei taimi aʻo le i asiasiga i le malo. I le taliaina e mafai ona e saini muamua. O le taliaina o se faʻamatalaga, o le a tuʻuina atu e se tagata faigaluega se numera e faʻatagaina ai oe e siaki le tulaga o le talosaga i luga ole Initaneti.
  • Afai e te tuʻuina se lugalaina luga o le initaneti, o le aofaʻi o le setete tiute o le a 250 rubles. O le a manaʻomia e resitaraina ma faʻatumuina le pepa i le filifilia o le manaʻoga manaʻomia. O pepa e mafai ona ave lava i le tolu aso, ia e tuʻuina se totogi aitalafu. Tele tagata faʻatau e fiafia e talia i luga o le faʻaeletonika. O le fesoʻotaʻiga o le a sau i le meli faʻailoaina pe a faʻatumuina le pepa talosaga.
  • I le Mfc, o le tautua e tau 400 rubles. Totogi mafai ona faia i le siaki pe i le lata mai ATM. Leai ni faʻaopoopoga o le a manaʻomia. O le pepa o le a sauni i le tusa o le vaiaso, talu ai o le MfC o loʻo manaʻomia le taimi e pasi ai le talosaga ia Resrestrr, ona maua ai lea o le tali.
  • Afai e te faia se talosaga i meli, o le a e manaʻomia e faʻatumuina le pepa i luga o le upega tafailagi ma totogi le lisiti. E le tatau ona lolomiina. E mafai ona e taʻu atu le faletupe o ana auiliiliga. O le kopi vave o le tusi folau o le a manaʻomia foʻi. Faʻatasi ai ma le lisiti, o le a manaʻomia e lafo ai e ala i le lesitala meli i le vaega lata mai.
E mafai lava ona fai ni faʻamatalaga e leai ni faʻamatalaga i le tusi resitala, pe afai o latou o pisinisi, faletupe poʻo le setete lilo. E sau le tali i totonu o le tolu aso. I le tulaga muamua, o le a tatau ona e vili le inisinia e faia fuataga ma saofaga i le leai.

Faʻafefea ona maua se tusi folau a le fanua o le fanua mo le MKD

Tagata nonofo o fale fale (abbruptopping MKD) iai le aia tatau e fai ai le teritori e tuaoi. E manaʻomia ina ia faʻatautaia saoloto ai aia tatau a ona tagata. O aumata uma e faʻaalia i sauniga lautele. Tagata e mafai ona filifili i luga o le faapipiiina o le feteʻenaʻiga, kuka i le teritori, totogi. E leai ni faʻatapulaʻaina vagana tulafono o iai nei ma le tumama tulafono. A faʻalavelaveina le tagata e ona le leo mai le malae oona i lalo o le faamalama, latou te le mafai ona latou fausia fale, e le mafai, latou te le mafai ona solia le tapulaʻa mo le faʻalogologo.

Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga 8418_8

O loʻo tuʻuina atu le teritori i mea totino i le mea e tupu ai le filifiliga saʻo o tagata nofoia. Muamua e tatau ona e siaki pe o le nofoaga o loʻo fausia i lalo o le fale. O lenei mafai ona faia i luga o le Rosastra 'upega tafaʻilagi e le faʻafanua faʻafanua, o loʻo iai ni faʻamatalaga i mea uma. O loʻo tusia le tuatusi i le faʻasologa o sailiga. Afai o loʻo faʻaalia le faʻamatalaga, o le pito i luga o le EMERS e tuʻuina atu e le masani o le polokalame o loʻo faʻamatalaina i luga. Ina ua mauaina, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le pe afai e te mauaina se vaega mo le aia tatau e fefaʻasoaaʻi i meatotino a le lautele. O loʻo tuʻuina atu i totonu o le tolu aso pe a uma le totogiina o le lisiti. Le aofaʻi o le 600 rubles.

Afai o le nofoaga e le o iai ni numera, e manaʻomia e le au mai ia le taliaina e ala i le lesitala. O lenei filifiliga e faia i le fono aoao. Ua tofia i se sui e te manaʻo ai e faʻatumuina le tusi talosaga ma lafo pepa i le malo. O le teritori e mafua mai i le sapasty inisinia. Na te saunia se olo eleele faavae i tua atu o tuaoi o tagata tagi meatotino. Ua malilie o latou laina i le nuu o tuaoi ma fale tuaoi o fale tuaoi ma le malo o aai, pe a fai o le laueleele a le setete. O le fuafuaga faʻamaonia le Matagaluega o Faʻamasinoga omea. Ina ua mavae lena, e mafai ona e faia se mava. O lona tau eseese mai le 25 i le 40 afe o le malo mai le tasi fale. Ona faia lea o le resitara.

Afifi o pepa aloaia mo le lafoina i le Rosrestr

  • faʻamatalaga;
  • Tusifolau a le Fono Aoao;
  • O le faaiuga a le fonotaga a tagata e ana;
  • Fuafuaga o le Fuafuaga na saunia e se inisinia;
  • protocolock o loʻo fuafua le vaega o tagata taʻitasi;
  • Faʻaaliga-faʻalauteleina pepa.

Faitau atili