Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu fale

Anonim

Matou te faamatalaina le uiga o ata faʻataʻitaʻi o le faʻavae o le faʻatulagaina ma ia faʻatagaina fautuaga, pe faʻapefea ona faia saʻo.

Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu fale 8432_1

Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu fale

O le a le mea e mafua ai le faʻavae o le faʻavae

Faʻavae, o le eleele e aofia ai se faʻavae (paʻutaina o maʻi), paʻu paʻu ma fesoʻotaʻi o latou faʻatautaia. I le avea ai ma se eleele eleele, uʻamea tama faiti-soʻotoʻaga e masani ona faʻaaogaina, pe sikoa i le lalolagi ina ia i lalo ifo o le mea sili ona lelei (30 ohms mo se kesi O loʻo faʻapipiʻiina le lalolagi i le feʻelaiga ma se paʻu pasi i totonu o le faʻapipiʻi vaega o loʻo faʻapipiʻi ai le tagata faʻatau (le uaea o le lanu samasama-lanumeamata).

  • Faatumu i le Dacha: Faʻafefea ona fai saʻo

Faavae faavae o galuega i se fale tumaoti

O le fesoʻotaʻiga o elemene o le eletise eletise mai le lalolagi e mafai ai ona e puipuia tagata faʻaaoga mai le eletise eletise i le eletise eletise poʻo ni mea sese. O fale faʻatonu e faia i fale mautotogi a le faitotoʻa o aso nei, faʻapea foi i fale taʻitasi (faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma se paʻu kesi e le mafai ona tuʻuina atu i le pusa poʻo le isi Meafaigaluega fafaga mai le au autu).

Faʻafefea ona fai se faʻavasegaina o le faʻavae

O le galuega autu pe a fai o le faʻavae o le faʻavae o loʻo fuafuaina lelei i le tapulaʻa o le eleele o le eleele, o le a le umi o loʻo manaʻomia e faʻaaoga ai le tele o laina i aso uma. O uiga o le palapala i le eleele, ua taʻua o le tino faʻapitoa. O le pito i lalo o le taua, o le le itiiti o le umi o le matagaluega uma o le a manaʻomia. O le faʻavae o tetee e fuafua e le ituaiga eleele o le eleele ma le tausuaga, vevela, vevela, faʻapea foi ma le nofoaga o le eleele eleele. Faatasi ai ma le uluaʻi tausaga o faʻaaoga, e manaʻomia foʻi le lalolagi o loʻo i lalo ifo o le tulaga o le eleele malulu, o le teteʻeina o le murzed totini ua faʻateleina ai le eleele.

Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu fale 8432_4
Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu fale 8432_5

Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu fale 8432_6

O le paʻu o le paʻu o le paʻu i luga o le dal o le taulaga, faʻailoa le lanu samasama-lanumeamata ma uaea

Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu fale 8432_7

Filifiliga o le Mauga o le faʻafesoʻotaʻiina o le faʻatauga i le faʻatamaia o faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina brass bedss close clip

Faatasi ai ma le maualuga o le eleele eleele o le eleele 1.5-2.0 m), o le eleele eleele o faia i le tolu pe fa roods o le ogatotonu o le umi ma fausia se laina po o se laina tutusa i le 1-3 . I le va o pine fesootai ma se ufiufi ma se uʻamea fasi poʻo se tulimanu o loʻo i le loloto o le 50-70 cm i lalo ifo o le eleele. Faʻafesoʻotaʻiga o le Matau (mo se faʻataʻitaʻiga, uamea uamea-rolling cross vaega o le itiiti ifo o le 75 mm faʻamolemole poʻo le apamemea o le 16 mm² fesoʻotaʻiga O nofoaga uma o loʻo tatou teufatuina, e tatau ona tuuesea (mo se faʻataʻitaʻiga, ufiufi i le susu-faʻamalositino bitsure groomen). O le paʻu paʻu e masani ona faʻapipiʻiina i le CMMHAft, e mafai ona tuʻuina atu i lona lava lofituina ma le teʻena.

Tusa o le tulaga taua o le paleni paleni o le tetee i totonu o eleele eseese
Prigging O le puipuiga o le eleele, ohm • m
Susu susu 8-30
Matutu omea 30-70
Susu susu 40-100
Susu susu 100-250
Oneone susu 150-400
Oneone oneone Tusa i le 1000 pe sili atu

Fuafua le umi o le umi o vaega uma o le sili ona faigofie o le mea e masani ona faʻaogaina i luga o le lugalaina o loʻo i totonu o le upega tafailagi. Matau, o le fua faʻatulagaina e faigata, e tatau ona e iloa le mafiafia, ma tausuafaga ma isi uiga o loʻo i ai se faʻasologa i le saʻo.

Faitau atili