6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu

Anonim

E mafai ona e fai atu e vaʻai i le fale mautotogi o tuaoi pe faʻapipiʻi le nofoaga e siaki ai le saogalemu mo le fale - filifili se tasi o auala tatou te faamatalaina.

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_1

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu

E ui i le mea moni, e tusa ma leoleo, o le aofai o falefalenuu 'eseʻese i le tausaga ua faʻate faʻaititia lava, pe tusa o le kuata uma na resitaraina. I Moscow ma le fanua o ia solitulafono e ave i le 25,000 i le tausaga, i St. Petersburg - tusa o le sefulu taimi. I le taimi lava lea e tasi, o le aofaʻi o faʻafitauli i Hotecutaia i lalo ma le mai i masina, pe a tuʻua e se vaega o le taulaga ma le tele o mea.

E taua tele e le masani i taimi uma o ni mea fiafia i fafo atu o le tamaoaiga o manu - e masani lava o mataupu pe a avea tagata o le tamaoaiga o tagata solitulafono. O le tulaga autu o le avanoa o le sini sini.

Faʻamatalaga e faʻaaogaina ai tagata gaoi mo le faʻatinoina o manatu faʻasolitulafono, e tele. O le filifiliga lenei o ki, ma Halling, ma le lima i le faamalama po o se faamalama. Faʻafefea ona avea ma fale mautotogi mai le asiasiga a le au valaʻaulia e leʻi tatalaina?

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_3

  • Faʻafefea ona saunia se fale mautotogi mo le malaga atu i le tafaoga: 10 mea e tatau ona e faia

1 Fai uo ma tuaoi

Afai e te faʻatuatuaina le o loʻo ola ma oe i le fale lava e tasi, le ulufale, i luga o le sitepu, mafai ona faʻafesoʻotaʻi ou tuaoi mo se fesoasoani. Tuʻuina atu ia i latou ki i le fale mauto, fesili atu i afiafi e 'ai ma aofia ai ma le malamalama, latou te faʻatagaina faʻamanatuga ma lisiti mai le faʻamamaina o fugalaʻau. Lenei o le a fausia le "aafiaga o le auai i le auai" o tagata e ona ma o le a faʻaseseina ai fale. I mea uma, o le taupulega muamua mo tagata leaga o faamalama - e le gata i miti fiafia, ae e lata mai pea.

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_5

2 Aua le talanoa e uiga ia te oe tele

Ia nofoaʻi tuaoi, o mea moni, lelei, ae e le afaina foʻi le faʻaeteetega lava. Taumafai e aloese mai le talanoa ma ni tagata, e aofia ai i le pito i tafatafa o siʻosiʻomaga, e uiga i le mauaina ma nofoaga o loʻo teuina i le fale mautotogi ma mea taua. O le faʻatauga o faʻamatalaga mo le faʻatauvaʻa e mafai ona avea uma au fesoʻotaʻiga lautele.

E faʻaalia e le tele o isi taimi o nisi taimi o le le toʻa o le 'au o fale (aemaise o tagata o le ogatotonu-matua. Tuu le ki i le fale mautotogi mo aiga i le pusa meli poʻo ni talita mo eletise eletise e le mafai ona faʻamatalaina: e le faʻatagaina ai malo.

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_6

3 Faʻalogo i faʻailoga e le masani ai ma faʻailoga

O le lotomaulalo e le tatau ona le aoga. E tusa ai ma le matauina o ofisa faamalosia o tulafono e faamalosia, o nisi taimi e tatau ona feiloai ma ia mea masani ma ia tulaga masani. O tagata solitulafono o le tuua ai o puipui o le fale, i tafatafa o faitotoa o fale mautotogi. O lea la, latou te matauina pe o iai, sauga i nei fale. O nei tagata e tatau ona mataala i tagata nofoia - Aua le faatali iinei.

I le taimi o le gaoi moni, na masani ona punitia ai tamaiti na faʻaseʻe o latou mata i faitotoʻa o potu tuaoi. E tusa ai ma sea faʻailoga, e saʻo lava le fuafua o tagata nofomau ma o latou meatotino faʻamataʻu. I le mauaina o se feau mai tua o tuaoi, faanatinati atu e toe foi i le fale. County pisinisi o le a le toe taliaina, ma le fale e manaʻomia le faʻalogo ma le tausiga.

4 Faʻafesoʻotaʻi se kamupani saogalemu

I aso nei, o pule poto o fale e aofia ai konekarate inisiua. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le kamupani saogalemu. O le pusa faavae mo le puipuiga o le fale mautotogi e tusa ma le 15,000 rubles, ma le masina masina lesitala.

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_7

5 Faamalosia le faamalama

Tagata nofomau o le muamua ma lata mai fola e aoga e fausia ai le afti-burlar faamalama. O lenei fuafuaga e aofia ai:

  • Faʻaopopo Nofoaga Faʻamatalaga - Faʻalauiloa le fausaga, o la latou numera faʻateleina i le lima;
  • O peleni penisione faʻatagaina le mamanuina e tetee atu i le uta i le 1.5 tone;
  • faʻamalosia le toe faʻatulagaina, teaos ma matau mo anti-curpem Windows faia o le Malosiaga Silisili Ese;
  • Puipuiga mai le lavea o le loka: O le lokaina o le auala o loʻo faʻaogaina i se laina o le uamea uamea ma le umi o le 300 mm.

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_8

6 Fausia le aafiaga o le auai

E mafai ona e faia se i ai o se olaga i le faʻaaogaina o se taimi masani e ala i le fesoʻotaʻi ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se togi poʻo se ata o musika. Faigofie faʻataʻitaʻiga o le a aofia ai ma musika ma malamalama i le taimi e tasi.

O le vaiaso vaiaso o le a fesoasoani e faʻafaigofie ai le galuega: e aliali mai ma le agavaʻa e suia le taimi o le leai o se mea e oʻo i le aso.

SMART Sourket o se isi Gadget o le a fausia ai le aafiaga o le auai. Faatasi ai ma ia, e mafai ona mafai le masini i se mamao i soo se taimi.

O le puipuiga o masini i totonu o le fale-tino, o le a le tele o maile, o se tamai radar, e resitaraina le gaioiga i tua o le faitotoa. O le taimi lava e talafeagai ai se tasi mo le fale mautotogi, ua faʻalogo Lea. O le masini galue mai le fesoʻotaʻiga, ae mafai ona e faʻaaogaina maa.

O se faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai o loʻo matua faʻatuatuaina auala e puipuia ai le fale e leʻi oʻo mai. Peitaʻi, e iai ni fofo saʻo e faʻatagaina ai oe ona faʻafetauiina le faʻafitauli. E tusa ai ma le puipuiga tagata faigaluega, puipuia le nofoia mai malo le mafaitaulia fesoasoani i gaioiga nei:

  • Faʻateʻaina o le moni o popolega, galue i le tatalaina, solia le tofitofi, tusi;
  • Uamea faitotoʻa masini (sili atu ma le anti-vandal afaina);
  • faaauupegaina faamalama ma loka;
  • Soʻofaʻatasi ma Nofoaiga o loʻo faia ai le faʻatagaina;
  • Totogi mo le mataituina auaunaga na saunia e tuaoi i le fola;
  • Faapipiiina o le vitio mataituina faiga;
  • Inisiua meatotino mai le gaoi;
  • Faapipiiina latalata i le faitotoʻa o papaʻe (taʻitaʻi poʻo siren);
  • Nofoaga i luga o le faitotoʻa o faʻapipiʻi e uiga i le saogalemu.

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_9

Na lomia le tala i le tusi talaaga "fesoasoani o polofesa" Nu. 5 (2019). E mafai ona e lesitala i le lolomiina o le lomiga.

6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu 8452_10

Faitau atili