9 wicker meafale ma mea faigaluega mo le malulu o le taumafanafana

Anonim

Lenei filifiliga mo i latou o loʻo manaʻomia le fausia o se vevela vevela vevela i totonu o le fale, e aunoa ma le faʻatali i lona mafaufau loloto.

9 wicker meafale ma mea faigaluega mo le malulu o le taumafanafana 8458_1

9 wicker meafale ma mea faigaluega mo le malulu o le taumafanafana

1 Faatofuga Taitai

E ui lava i le mea moni o le David Dead - e mafai ona e faʻaaogaina saogalemu nei meafale i le fale mautotogi. O nisi nei o filifiliga: fetufaitino le nofoaga o 'ai ma se fasi meaafale fou, faʻaaogaina o le faapaologa poʻo le loggia mo le taumafanafana taimi pe sui le nofoa i lau fale faigaluega i totonu o lau fale faigaluega. Filifili!

Tapunia Rattan nofoa

Tapunia Rattan nofoa

1 899.

Faatau

2 Ma

O lenei fala ua lalagaina mai le pale masani, ma e talitutusa lava ma le kalama o loʻo i ai nei - kapeta lautele, ma e faigofie lava ona faʻaopopo tusitusiga i totonu. E mafai ona e tuʻuina i totonu o le faletaele, i le umukuka pe sui se uila vaivai i tafatafa o le moega i totonu o le moega - o le a le mea e manaʻomia i le vevela vaitau.

Lototetai Carpet

Lototetai Carpet

440.

Faatau

3 puch

O le faʻaauau o le autu o mea taua o meafale, faʻamatala e uiga i le faʻamalosiʻau. E mafai lava ona aoga le nofoa o se nofoa mo nofo. Ae e fetaui lelei mo le suia o le laulau o tusi po o tu i lalo o ona vae.

Faapitoa Pafuk

Faapitoa Pafuk

700.

Faatau

4 fanau a tamaiti

Ma o lenei fesoasoani e le masani ona masani ai, ae ou te mautinoa pei o matua talavou. O le ata o lou potumoe (pe a fai o le pepe o le pepe o loʻo iai) pe o le potu o le pepe o se lalagaina o filifiliga o le taumafanafana. E fetaui la le moega i luga o uili - e mafai ona siʻitia faataamilo i le fale poʻo le fale ma mulimuli i le pepe, aʻo pisi tina poʻo tama o loʻo pisi i a latou lava pisinisi i isi potu.

E mafai foʻi ona e faia lenei moega i le fale ma tuu i luga o le veranda - O le moe i le ea fou o loʻo faʻaalia i tagata uma: o tagata matutua uma ma tamaiti.

Cot cradle ma le wicker base

Cot cradle ma le wicker base

2 800.

Faatau

5 ato

Liliu i mea faigaluega. O sea ato e mafai ona pipiʻi ma faʻaaoga e teu ai mea aoga, faʻaaoga nai lo le ato ma se ofu taele.

WICKER OLA AOAO

WICKER OLA AOAO

4300.

Faatau

6 Pusa

O le isi filifiliga mo le teuina o mea faigaluega o se pusa ma le cotton o lo o ufiufi. O mea na tutupu ma lana fesoasoani matala teuina i totonu o le faletaele po o le umukuka.

Oloa pusa

Oloa pusa

1 299.

Faatau

7 atopani ato

I le pito i luga o mea talafeagai i le taumafanafana - se ato ato. Matou te o i le faaiuga o le vaiaso i le paka ma faʻavasega le meaʻai lelei a le aiga. Ma i vaiaso o vaiaso e mafai ona e faʻaogaina se ato o se fai togafiti mo le umukuka.

Wicker Seanick ato

Wicker Seanick ato

760.

Faatau

8)

O Rattan o se mea ua uma ona lauiloa, aemaise lava i le taumafanafana. O faʻapena faʻata o le a taofia le puipui i luga o le sofa poʻo le moega, ma o le a avea foʻi ma galuega faʻaopopo i le faletaele poʻo le alatele.

Rattan faʻata

Rattan faʻata

840.

Faatau

9 Macrame-faʻamalolo

Macormes Dorno o se tasi o fegalegaleaiga i le tau mafanafana. Taumafai e fesuiai le pa puipui ma le pa puipui ma se faiga masani a Boholible Boy.

9 wicker meafale ma mea faigaluega mo le malulu o le taumafanafana 8458_11

Taofi taofi "lili"

1 490.

Faatau

Vaʻai sili atu 14 cozy wicker systey o le a faʻamalosia ai le totonu i soʻo se vaitau.

Faitau atili