Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa

Anonim

O faʻamatalaga uma o loʻo i luga o 'upega tafaʻilagi o Rosrestra ma le USRP. Ae faʻapefea ona leai se Initaneti, ma ina ua ia resitaraina, ae na faia se mea sese? Taʻu mai i le tusitusiga.

Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa 8464_1

Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa

Faʻafefea ona maua le numera o le faʻasologa o lau fanua

O a mea e manaʻomia ai

Faaleaogaina

Le mea ma pe faʻapefea ona e mauaina

  • Mai pepa
  • Tautua i luga ole laiga
  • Asiasi i le Atunuu Aiaiga
  • Matagaluega o le MFC
  • Lafo
  • Call Desicest i le fale

Saili i le Igoa

E tofu lava le tagata, pe o se mea o le fale tino poʻo le nofoaga o faʻatoʻaga, e iai le numera numera, e iai suiga pe a le o le pule, leai ni suiga i le fuafuaga atinaʻe. O se lavelave seti o fuainumera ma kolona ma o loʻo faʻaalia i pepa o loʻo i ai umiaina le umiaina o le teritori. E aofia ai tusi faʻamaonia o le faʻaaogaina o meatotino aia, spreact mai le fuamoa ma le tusi folau ua tuʻuina atu e Rosestr. O le feterale lea o faʻalapotopotoga o loʻo auai i le Resist of Run Tafafa. O le na te maua uma faamatalaga o oe e te fiafia iai. O faʻamaumauga o loʻo i totonu o le lotoifale o loʻo i luga o le initaneti, ae o nisi taimi e tupu ai le fesili - pe faʻapefea ona maua le numera o le fanua, pe afai e leai se avanoa i le fesoʻotaʻiga. E uiga i lenei ma faamatala i le tusitusiga.

  • Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga

O a mea e tatau ai

O faʻamatalaga e manaʻomia pe a fai o le faia o le lafoina ma lau pou. E aofia ai le faʻatauina, faʻataupa, auai, faʻatau oloa. E tatau ona e iloa lau tulafono pe a faʻafesoʻotaʻi le eletise ma kesi, pe a mauaina ni pepa i le vaieli, faʻapea foi ma isi mea faapena. A o le i tuuina le laueleele, e tatau ona e feagai ma pepa.

Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa 8464_4

Talu mai le 2019, o atunuʻu uma o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua - nofoaga i nofoaga taʻitasi ma nofoaga o fale, o loʻo faʻapuʻupuʻu Izhs. O le vaega lona lua e faʻatagaina ai le faʻatonutonu o le sitiseni i totonu o se atunuʻu tumaoti fale o se fale mautotogi. O lenei tulaga e faʻaaogaina naʻo le faʻaautu o le fuafuaga a le teritori o le tulafono o loʻo iai nei; Faʻataʻitaʻiga, o le nofoaga o fale e faʻatino e fale i le faia o se faʻaiuga. A faʻaaoga le fuafuaga, o lona faafaigaluega, faʻapea foi ma le faʻaseʻeina o le fale o le izha i le Izhs mea, e tatau ona faʻailoa e le e ona le numera manaʻomia.

O le tulafono o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o loʻo iai le pule. Vaʻai ia te ia, e mafai ona iloa le itumalo, le itulagi ma le kuata, faʻapea foi ma le faʻailoga tutoʻatasi, e tusa ma le tulaga ese lava. O lona nofoaga e mafai ona mafua ai le faʻatapulaʻaina o le ogatotonu o le fale pe a oʻo le vaega e latalata i le malaevaalele. Afai e tu i nofoaga ma tulaga faʻasolopito, e i ai le tele o faʻasasaina e uiga i le suiga o le faʻatulagaina o le fausaga ma ana totonu O se tasi o mea sili ona taua e iloa ai le ono mafai ona fausia, o le lapoa ma le faʻatulagaina o le fausaga o le latalata o laina eletise.

Afai e i ai se fanua le talafeagai i autafa o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ai ona maua lana tulafono mo lona nofoaga ma faʻapipiʻi pe o ia te ia le matai. Afai o le mea lenei o se mea totino, e mafai ai e le tulafono ona tofia. Ina ia faia lenei, e tatau ai le faʻaaogaina i le faʻalapotopotoga o loʻo galulue i le iloiloga o ia mataupu.

Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa 8464_5

O se talosaga i le aia tatau e fai ai le tagata faʻatau ia mautinoa o loʻo tuʻuina ia te ia le tagata faʻatau ia te ia ma le faʻamaoni faʻamatalaga e uiga i le mea.

E masani lava, o le talosaga mo le mauaina o le tulafono o le a tautua i le e ona le pule o ia lava e faʻamaonia faʻamatalaga i le tuai ma fou pepa ma tuʻu i ai. Maua pepa fou i faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le faigata tele. O faʻamatalaga uma o le a tuʻuina atu i luga o lenei cipher. Pei o se tulafono, e manaʻomia le siaki i le iʻuga o feuiaiga ma i lalo o nei faʻaonaʻiga.

O le a le numera o le numera o le fanua o le fanua o loʻo foliga mai ma pe faʻafefea ona e decrypted

O le tulafono o se seti o le sefululua ma le tele numera vavaeeseina e kolon ma avanoa mo kulupu. E atofaina faʻatasi ma e faʻavavau ma suiga na o mea faʻapitoa. Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga - 47: 58: 08 11: 008.

Faʻafefea ona faʻaleaogaina le numera

  • Ole vaega muamua (47) faʻailoa mai ai le itulagi, fomaʻi, stavropol, o le Bryansk Region.
  • O le vaega lona lua (58) faʻafefea le nofoaga e aofia ai le vaega lea na resitalaina ai fanua moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Itumalo a AleKSandrovsky o le Teritori.
  • Ma e tolu paga o numera e aunoa ma se kolone (08 11), o le faʻailoaina o le kuata, ala ma le sone. O nei faʻailoga e suia ai nisi taimi, o leisi auala e mafai ona tupu pe faʻasoaina. I lea tulaga, e le lava le numera numera numera numera e ono manaʻomia, ona e tatau ai lea ona faʻaaoga ni tagata se fitu nai lo le ono.
  • O le seti mulimuli o faʻailoga (008) o se tagata faʻapitoa o le tagata na cipher, o le tuatusi atoa.

Iloaina pe faʻapefea ona faʻafetaia le fuainumera o le fanua, e mafai ona e fuafuaina le mea o iai le faʻaleaga tulaga, ma o le a lona tuatusi. E tusa ai ma faʻamatalaga ia, o le a faigofie tele ona maua uma isi faʻamatalaga.

  • O le autu o le mafuaʻaga e tusa pe o le lauʻeleʻele o se tagata taʻitoʻatasi izh, pe o le talafeagai mo le fausiaina o se togalaʻau.
  • Tuaoi ma tuaoi ma faatasi ai ma mea masani, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le auala.
  • O le i ai o fale lesitala ma le lesitala, e aofia ai ma le tulafono.
  • Tautinoga i tulafono Taumu ma le itu totoe o tulafono faʻavae ma le tuʻutuʻuga;
  • Aso o le lesitala.
  • O mea uma e aofia ai, e aofia ai le puipuia o gaioiga fanua.
  • Faʻalapotopotoga o loʻo faʻaaogaina e faʻalapotopotoga ia tagata e ona le mea totino i taimi o fuaina ma faʻaonaponei.

Faʻafefea ona maua se numera numera i luga o le fanua

O nei faʻamaumauga o loʻo teuina i Resrestrered - o se faʻalapotopotoga e tuʻuina atu i le teuga tupe mo le fanua moni, ma o loʻo i ai foi i totonu o pepa. E tele auala e saili ai.

1. pepa

Tagata taʻitasi City o loʻo iai i pepa e faʻatuina ai mea totino. E aofia ai:

  • Aveese mai le fuamoa. Vaai i le itulau muamua.
  • Tusifolau i luga. O le cipher o loʻo faʻamatalaina i le umi o le fuaiupu. 1.

Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa 8464_6

Seʻia le 2016 tuuina atu se tusi faamaonia o le umiaina, lea na faʻaalia ai le tulafono pe a maeʻa le tuatusi.

2. Initaneti Tautua

O le faigofie auala e te alu ai i le rosastra site ma faaaoga le lugalaina pepa. I ai o se auala e sui ai ma suia ai le fua, o le a faigofie ona maua lau tuu i luga ma vaʻai lana tulafono. E mafai mo se tasi e faigofie ona faʻaaoga le faʻaeteeteina le manoa ma faʻalauteleina le sailiga. Afai e le aoga le kata, e iai le mafuaaga e mafaufau ai pe lelei mea uma. Masalo o le mafuaʻaga o le toilalo o se tagata faigaluega a se tagata faigaluega e leʻi ulufale i faʻamatalaga, pe leʻi saʻo.

Afai o le itu taumatau o tusitusiga pe a fai o le cipher ua leiloa, e tatau ona latou toe faʻaleleia. E masani lava i lenei tulaga e puʻeina ai le tele o le nofoaga i luga o le upega tafailagi, i le ofisa o le faʻalapotopotoga, poʻo le MfC. O le talosaga e mafai foi ona auina atu e meli pe vili se tagata faigaluega i le fale.

Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa 8464_7

Afai e te galue i le 'upega tafaʻilagi, o le a manaʻomia ona e lesitala ma faʻatumu le pepa e ala i le faʻamatalaina o le talafeagai faʻamatalaga. O le faia o lenei mea, tatala le vaega "maua se tala mai le fuamoa". E mafai ona tuʻuina atu i le ituaiga o se faʻaeletonika pepa faʻamaonia e se numera eletise eletise pe lafo i le meli. E mafai ona piki e le tagata e ona ia lava i le isi lala lata mai. O le tautua i luga ole laiga e totogi. Tagata taitoatasi o le a totogi le lisiti mo le aofaiga o le 250 rubles.

3. O le ofisa Rosarestra

Ina ia mafai ona tuʻuina atu se talosaga, o se tusi folau poʻo le malosi o le loia o le a manaʻomia. O le faatumuina o le pepa o le a fesoasoani i le faufautua. Faʻapea foʻi, pei o le tulaga muamua, o le a manaʻomia le totogiina o le lisiti pe o le mea e fai pe i totonu o le faletupe. Le aofaʻi mo le totogiina o le a maua mai le 400 i le 700 rubles. Tagata o le a tuʻuina atu se numera numera e mafai ai ona e siakiina lona tulaga i luga o le initaneti. Faia o le faʻatinoina i aso e tolu. E mafai ona ave i le tagata lava ia e ala i le tuʻuina atu o se tusi folau ma totogi le totogi, pe okaina o le taimi o le alu ese atu. Ina ia le tu i le laina, e sili atu le faia o se taimi i luga o le tulaga muamua.

4. MFC

O tuutuuga mo le mauaina o tutusa. Na o le pau le eseesega o le taimi faatalitali. I lea tulaga, e te manaʻomia se isi taimi mo le faʻaliliuina o talosaga ma pepa aloaia. Faatali o le a i ai le lima i le fitu aso.

5. Alu i le meli

I luga o le Rosrestra 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e faʻatumuina le pepa talosaga ma totogi le lisiti. Ia totogi, ua lava lona iloa ona iloa ana auiliiliga. Ona e tatau lea ona e faia se kopi o le tusi folau poʻo le malosi o loia, ia mautinoa mai i latou mai se nota ma lafo atu e le pesini poʻo le totogi totogi. O tuatusi o vae o loʻo i luga o le upega tafailagi.

6. Valaʻau se tagata faʻapitoa i le fale

E mafai ona e okaina se tautua i le telefoni, e ala i meli, imeli, ma le fesoʻotaʻiga a le ofisa. Mo veteā o le taua lona lua a le Lalolagi, faʻapea foʻi ma le le atoatoa o le tautua muamua ma lona lua, o le tautua ua faʻaavanoaina fua.

Faʻafefea ona maua le numera o le numera o le fanua o le fanua: 6 avanoa avanoa 8464_8

Faʻafefea ona maua le numera o le faʻasologa o le nofoaga e igoa mulimuli

I totonu o le atunuʻu ma se faitau aofaʻi o tagata, e le gata i igoa, ae o igoa foʻi e iai igoa o tagata. Ole mea lea, o le sailiga o loʻo faia e talafeagai faʻamatalaga ma i le tuatusi o le mea aʻo uma ona faamatalaina i luga.

Faitau atili