8 lelei moega atoatoa mo le mafanafana vaitau

Anonim

Matou te avatu a matou filifiliga o le paketi paketi moega o le tatau ona ou moemiti i le vaitau o le taumafanafana.

8 lelei moega atoatoa mo le mafanafana vaitau 8480_1

8 lelei moega atoatoa mo le mafanafana vaitau

1 moega ie lingen mai flax

O ie faalenatura o le sili sili fofo mo le moega ie lino i aso vevela, aua o mea manava. Ae mai le tele o mea, o len foliga foliga matagofie. Ma e ui lava ina faigofie ona tausi - e mafai ai ona fufulu i totonu o le masini fufulu i se faiga faʻapitoa, ma nisi e manaʻo e le o le a taina. E faʻatagaina le vaega masani ma le soifua maloloina o flax. O seti mai mea faʻalenatura e le taugofie - mai le 5,000 rubles ma maualuga. Ae e mafai ona e mauaina se suiga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, lynon, o loʻo faia i le lelei fibrous fuʻa.

Tamoe link mai Lynson

1 099.

Faatau

2 o le cotton

Cotton o le sili ona lauiloa mea sili ona lauiloa mo moega. Mo le toʻatele, e sili mo le toʻatele, talu ai e sili atu lona manaia i le paʻi atu (flax tatagi).

Laupepa o le cotton

Laupepa o le cotton

999.

Faatau

3 moega ie mai polycotton

Polycotton o se ie puipui, cotton ma sythetics. Ae o le synthetics - e le o lona uiga leaga. E sili le filifilia o le pule i le tele o le cotton, ma laiti - polyester. O se isi mea i mea masani - o le tau o se matua agavaa sui.

Moega o le polycotton

Moega o le polycotton

790.

Faatau

5 palaniti manifinifi

Mo i latou e fiafia i le mafanafana ma le le manaʻo e nana le laupepa, e te manaʻomia se ie palanikeke. O le filifiliga atoatoa mo le taumafanafana o se bamboo palanikeke. O BAMBOO - manava mea i lalo o le a le vevela, ae mafanafana ma malulu.

BAMPOO PULEGA

BAMPOO PULEGA

1 500.

Faatau

6 walfeft palanikeke

O lenei filifiliga mo i latou o loʻo ola i tuaoi o le itu i saute, i le po o le po o le vevela vaʻalele e faʻatatau i le 30 tikeri. O le manifinifi manifinifi o le a suia ai le bamboo.

Pepa apamemea

Pepa apamemea

1,300

Faatau

7 aluga

I le taumafanafana e taua o le ulu i le miti e le afu, ma e tele ona mafua i le filifiliga o aluga. O filifiliga sili ona lelei e faitau ai le aluga mai le silika, bamboo ma sluff. Ae le o le synthentics. A lamuina ni fibthetic fibers, o isi igoa foi o le amosi foi.

Siaki pe faʻapefea e le tele o le aluga o le a na o le manava naʻo, ae naʻo le a mafai ona faia i totonu o le faleoloa - oomi i luga. Afai e te toe faafoi le pepa ina ua uma ona kiliki - e tatau ona e avea.

O le ala lea, o le filifiliga o le alergi o aluga e matua taua lava. O iinei, o mea moni e le o se nofoaga ma na o le a fetaui lelei.

Aluga i le Microfiber mataupu ma le Devler i luga

Aluga i le Microfiber mataupu ma le Devler i luga

1 040.

Faatau

8 Mafuga

Sa toe fai mea faalenatura mo povi, o BAMPO, Silton ma Cotton. Mo tagata 'ese - sythetics. Latou te fetaui foi mo le taumafanafana vaitau. E mafai ona e filifilia mea tuʻufaʻatasia - mo se faʻataʻitaʻiga, cotton ma le polyester.

STREDUS PULE

STREDUS PULE

1 260.

Faatau

Faitau atili