O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua

Anonim

Matou te taʻuina mea latou te vaʻaia, ma o le a le mea sili e filifili e faʻauma ai.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_1

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua

Faatusatusa Cerarac ma Porcelain Tiles

Ceramics

Ona ata

Popcelain ipu pepa

Filifiliga mo le Faamauina

Faatusatusa Mea

O le a le mea e sili atu mo galuega i fafo

O CerAMCs e lelei mo le mamanu o nofoaga faʻapitoa, tagaʻitaʻi, lea na siitia maualuga ai le agamau, vevela vevela, e ono maualuga ai suiga vevela, e ono maualuga ai suiga o vailaʻau. E le fefe e faʻamalosi i le vai, maualuga pe taulaloa, e faigofie ona faʻamamaina. E lei faia foi ni tauvaga tauvaga, a o lenei ua ia faaali mai. I le Real o le toe faʻaleleia pe i le pito o le fausiaina, o le toʻatele e filifili na filifilia: Paleralics fuli poʻo le poletivin ma le poletivini. O le a matou fuafuaina i lenei mataupu.

Auala e Maua ai Nofoaga

O lona gaosiga e amata i le palu fefiloi. MATAUPU MATAʻI, E eseʻese vasega omea, faʻasesega e fefiloi ma tautua i le lomile, lea ua alu ese. Fuafua i le metotia o atinaʻe, o mea totino o oloa e ese. BICOTUUA PO O LE FOLAFOLAGA FAʻAVAVAU FAʻAVAVAU LELEI. O lenei mea na faamalamalamaina e le tekonolosi o lona gaosiga.

Na ootia le galuega, ona eʻe lea, o ufiufi i le le aisa, ua toe auauna i le ogaumu. O le iʻuga o le gaioi, lea e faʻaitiitia ai lona malosi, ae malamalama. I lenei auala, na o fale puipui o loo maua fua. Mo le fola elemene faʻaaoga se isi metotia. Monocotimes e na o le tasi na o le tasi. O mea e oso ai i lalo ifo o le tele nai lo le tausamiga, omiga.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_3

O avanoa e sili atu ona ufitia i le aisa, alu i le fana. E aliali mai o loʻo feagai ma se aofaʻiga laititi o pole. E matua maseu, faigofie ona faʻapalepaina tele avega. I luga o le fola pe i luga o puipui.

Foliga iloga o charamics

  • O le le gaoia o le susu. E mafai ona faʻauma faletaele, umukuka, ma isi
  • Tetee i le vevela vevela.
  • Lava le malosi.
  • Tumau. I lalo o tulafono o gaioiga, e tautua i le sefulu tausaga.
  • Faigofie ona tausia. O le glazed luga e le mafai ona mitiia palapala, e faigofie ona aveese mai luga.
  • Afi o le afi.
  • Eseese o fale, lanu.
  • Maualalo tau.

I le aluga o taimi, gaosi ua leiloa pupula. E mafua ona o le vaega o le pupula i luga o latou luga na faafuasei lemu. A felauaiga mea, e tatau ona e faaeteete ona o papatusi ia e maasiasi, pe a pa'ū e mafai vaeluaina. E tupu, o le paʻu paʻu paʻu pe fufulu foi pe a pa'ū se mea mamafa i luga.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_4

O ituaiga o Citirac ua uma

Tifaga ituaiga o puleaga seti, naʻo nisi o na mea.

Mamalu

Se lapoa maualuga maualuga na faia o le palapala mumu. O le fale opaque opaque o ufiufi e le lua fagota.

Malamalamaaga

E na o le paʻepaʻe paʻepaʻe mo lona gaosiga. Lelei mo le kilia o fale mago.

KOTOVE.

Extruded ni mea se lua a le auupega o le faateleina o le malosi. O le fefiloi o ituaiga eseese o loʻo faʻaaoga mo a latou gaosiga.

Falemai

Feagai ma se fetuutuunai. Gaosia e transrosion. E maualuga le malosi, o le tetee lea o le afi.

O mea uma e faʻamaeʻa ai e Controtics Ceramotis, tusa ma o latou iʻuga, ua tuʻuina atu i se tasi o vasega lima o le ofuina o le teteʻe. Laititi o i, maualuga pei V.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_5

O le a le ceramographic

Ia tautala malosi, o lenei suiga i le sima faasaga. O le mea manaia o se paluga o le oneone, minerale, pigutu, eseese vasega eseese o le omea. O le uiga ese o le gaosiga e aofia ai i le muamua o le palu, fana i le vevela luga 1000 ° C. O ia tulaga tutusa e tutusa ma i latou e fausia ai papa i totonu o le loloto o le pito o le lalolagi. O lea, ua aliaʻe mai e avea ma meatotino o faigamalo ina ia latalata i maʻa masani.

Mo lea mafuaaga, ua maua ai e le mea nei le igoa o le pouni. E pei lava o mea totino i le lalolagi valea, i se isi mea e sili atu i ai.

Uiga o ceramographic

  • Malosiaga Mamalu le Malosiaga Taʻutaʻu Sili Ona Sili Atu, Stikes.
  • Maualalo le vai o le vai. E laititi lava, e toetoe lava a latou le mitiia vai.
  • Laei o le tetee. Le auai i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.
  • Toniga lanu Valaʻalele Valivali i le mafiafia o le ipu, aua o le pigment ua faʻaalia i le nofoaga gaosi.
  • Tumau. O meatotino e sefe i mea uma.
  • Tetee aisa. E sili atu ma le luasefulu o le 'aisa ma le' ai o le taamilosaga, e talafeagai mo le ofe o le scardes, veranda, ma isi mea.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_6

E i ai le faaletonu i le poletilaini tusi. O le tamaʻi vailaʻau e iloa ai le tele o mamafa o papatusi. Mo se feusuaiga, e taua tele, ma pe a maeʻa ona iloiloina faiga o puipui. Gyptum Carton Couporges atonu e le mafai ona tatalia lo latou mamafa.

O mea e mautu, ma le totoina ma manuʻa faigata. O mea sese i le galuega e tuu ai ni faaputuga, chips. O nisi taimi o papatusi vaevaeina. Ma le malosi uma, e matatagofie latou. O le isi minus e itiiti ifo nai lo le faia o le ceratic feagai ma le filifilia o mamanu. O le tele o lanu, o fale e le o iinei.

  • Auala e Filifiliina ai se Soul Studware: Tulaga ma Aoga Aoga

Atituries o cerramographic

Talu ai, o le utiuga o le Monophoini, na o le pule mama. Na faasolosolo malie lava ona faaleleia lona mamanu. Tele fesuiaiga o meafaitino i foliga vaaia ma mea totino ua aliali mai.

Faamoemoe le matua

Lelei le faʻaaloalo o le maa masani, e aunoa ma le tusiaina ma le malamalama. Maliu, tumau, ofuina-pala. Faapipii i nofoaga ma tulaga lavelave o tulaga o gaioiga, i luga o le auala.

Potufalaloaina o Papatusi

Saua e le totologa i latou lava. O le ofutino e tumau, matagofie, maseesee. Foliga - o le i ai o micropores e fai ma le malosi o le tino. Aua le tuuina i ai le mea o le aʻafia o puaa susulu, gaʻo, suauʻu, ma isi mea Faamamaina o le absiaves e faasa. Ia mautinoa e masani ona faʻaaoga le puipuiga faʻalelei.

Siva faauma

O le vaega o le glash e sili atu le supermoment i luma o le fana. E maua ai ni mau laiti poʻo ni vaega mataga ma ni faʻatonuga eseese. I le aluga o taimi, o le gūsega mafai ona soloia, o lea e le aoga i totonu o potu ma le maualuga maualuga.

Oloa Oloa

Pe a fetaomi, o le koluse ua maua ai le tele o le mapusaga, ua mausa lea ina ua uma ona fana. Oloa maua ai se ata manaia ma le le-le-le-luga luga.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_8

Faatusatusa: Porcelain Chotware po o le Tile

Meatotino i mea teuteu mea e ese, e ui i le mea moni o latou uma o le sili atu o Criterac. Faatusatusa a latou uiga autu.

Malosi

O le Tile ua lava le malosi mo le teuteuga i totonu. E sili atu ona malosi le ituaiga o fafo, ae ua vaeluaina foi pe gagau pe a pa'ū mea leaga. O se tagata tauva e sili atu le sili atu i lenei. Porcelain Tile Bitstands SLANS, ABRAND. O loʻo tuʻuina i nofoaga ma le palu maualuga, suauʻu, faʻafefe.

Tumau

Afai e feiloaʻi tulaga faʻagaioiga, o le a tautua uma faʻaiuga uma mo se taimi umi. E moni, i le tele o taimi, o papatusi o promarac ese, e mafai ona ufiufi i pulumu. E felelei le vaega o le meamata. O popcein o paipa o loʻo mafaufau i le mafiafia, latou te le suia le lanu.

Tetee aisa, tetee i aafiaga o le ea

A filifilia se ata i fafo, o le fesili e sili lena, o le pocelain grayware poʻo le taʻele laupapa e mautinoa lava ua uma ona fufulu. O le mea mulimuli e leʻi faʻaaogaina mo le teuteuga o le faʻafou, i luga o le terace, ma le po o le polosi. Leaga o le vevela ma le ATMSPheric Phenonaca Faasauina vave.

Faamauina ma tau

O le tagata le mautinoa o le taitai iinei o se faaputuga. O se ata eseese o le tuʻufaʻatasiga ma se tau maualalo e fai ai i le manaʻoga.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_9

E ala i pisaini ia mea o faʻaupuga, tatou te manatu o loʻo faʻamoemoe mo ni gaioiga eseese. O loʻo faʻaalu i faletaele, faletaele, auala auala ma isi potu malolo. Mo le umukuka, o mea ua filifilia e le vasega o le malosi i luga 3. I luga o le faapaologa, o le poletito ma isi pito i fafo e le fetaui ai. O pogaivine o tafaoga e masani lava, e mafai ona tuuina i soo se mea, e aofia ai ma le faaiuga i fafo. Ona o le maualuga tau i potu nofomau o le seasea.

Clinker po o le popcelain grouwware: o le a le mea sili e filifili ai mo le auala

O le fesagai, o le porced poʻo le telrace ua vavaeʻese e le Clinky poʻo le Porcelain Tank. O filifiliga uma e lua e fetaui mo nei faʻamoemoe, ae sili atu le paie pea. E faia i se vaega faʻapitoa o Clay, lea e leai se avanoa e afaina ai. I se faʻaopopoga, o le soʻolia le faʻaaogia o le avea ma tekinolosi. Le eseesega i le oomiina e tele. O papatusi e matua mafiafia, ae i le tutusa taimi e ausa-mafai.

O Clinker Roaddes e leʻi faia e le o le faʻaoʻo, a o poletivin i lalo o le tino. Maualuga-tulaga le lelei o le clinker e sili atu le malosi nai lo le sili ona tumau. E tetee atu i le toetoe lava i soo se afaina. Tuuina atu i le faasolo faigata 'upega tafaʻilagi, o le faʻauma le tau e sili atu le maualuga.

O le a le mea sili: Porcelain Tile poʻo Ceramic Tile - Faʻatusatusa Mea Lua 8520_10

Filifili mea e sili atu mo le fola ma puipui se poletivin bodware po o le lile e le faigata. Mo potu ma potu lavemaina tulaga ma mo le auala, o le auala sili o le a avea ma muamua filifiliga. Mo isi uma - o le lona lua.

  • Faʻafefea ma faʻafefea ona viliina le pa pupuni

Faitau atili