O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia

Anonim

Matou te malamalama i ituaiga o lafoina-uʻamea, o le tamaumini ma bimtallic widoitors, e pei ona matou fautuaina oe e gauai atu pe a faʻatau.

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia 8550_1

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia

E uiga uma i le vaitafe mo le fale mautotogi

Foliga o le ogatotonu o le vevela

Tulaga o Filifiliga

O Vaa o le Nofoa o Taamilosaga

  • Lafo uʻamea
  • Uamea
  • Alumini
  • Bimul

Faʻafitauli o le faʻatulagaina o le vevela

Sili ona maualuga-tuputupu aʻe o fale o loʻo vevela i totonu. O lenei metotia o le mauaina o le vevela e sili ona talafeagai mo tagata e ona. Latou te le tau popole i se mea vagana ni tagata tafatolu. Ina ia filifili o lea o maa o loʻo sili atu mo le fale mautotogi, afai e te iloa e uiga i uiga uiga ese o le tausiga o faiga o le tausiga o ituaiga tutotonu o le tausiga o le ituaiga

Foliga o le ogatotonu o le vevela

  • O le masini e fesoʻotaʻi i le o le a maua ai le malu o le a le malala mai le potu povi o le boilaler. E i ai la latou aafiaga:
  • Le mautu o le mamafa i le va. O eseʻesega laiti e masani ona le lamatia. I le taimi o le mamafa o le taimi, na faʻatupulaia luga o le tagata faigaluega ma o le mea masani lea. Ae o nisi taimi e tupu ai le hydrowood. O le tele o le oso aʻe o osofaʻiga, faʻatupuina i totonu o le fesoʻotaʻiga, paʻepaʻe paʻepaʻe o le pesega i le potu o le polela, ma le ua. O le hydrowodod e matua matautia. E le tausia sina mea ma sina vaega o le malosi o le malosi, e faanatinati ai.
  • Maualalo lelei le malu. E i ai le malosi o le vailaʻau e faʻaosofia ai le faʻamaʻi uʻamea. I le faʻaopopoina o latou, maʻai maʻai e faʻapipiʻi faʻatasi ma le vai. Latou te aafia ai i totonu o le ata o le ata o le [faʻaliliʻuina mai, faʻasolosolo ona faʻaleagaina. Latou sikoa auala, e faaitiitia le vevela vevela.
  • Taua le alavai o le malulu. Ua pa'ū le ea i totonu o le Contour. E faaosofia le vave o le tele o nisi metal.

I le tausiga o faiga, o eseʻeʻe le tulagao ua tele lava e masani ai. Mo i latou, e le leaga, sei vagana ua mafai ona avatu le faalavelaveina o tagata nofomau.

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia 8550_3

Auala e Filifili ai

O le a le ituaiga o lafumanu e filifilia mo se fale mautotogi e faalagolago i le "vaivai" nofoaga o le ogatotonu o le vevela. Mo lenei, o le tulaga ua fuafuaina:

  • Maualuga vevela fesiitaiga. E tatau ona faʻafefe tomumulu potu ma lelei le potu.
  • O le teteʻe atu i aʻafiaga o le agisi o le vailaʻau ma le faʻaʻaisa, o loʻo i ai, o loʻo i ai i le taufaʻamataʻu. Mo le gaosiga o le masini, pe o se tagata 'eseʻese mea ua faʻaaogaina, poʻo se ufiufi i totonu o le puipuiga o le ufiufi.
  • O le faʻagaioioiga o le faʻamalosia o le masini e tatau ona sili atu i le unaʻiina o le tagi tagitama. E tupu ese. 12-16 ATM o loʻo tautua i le maualuga-maualuga-tutu-fale o loʻo tupu aʻe. A o fale i le lima ma lalo o lologa o le masani masani o le 5-8 ATM.
  • Le mafai ona teena le hydroedar. Lelei, pe a fai o le maa ei ai se autafa o le saogalemu.
  • O le taimi umi o le olaga.

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia 8550_4

Ituaiga o le mafanafana o maa i totonu o le fale mautotogi

O meatotino a le faʻamafanafana meafaigaluega faʻalagolago i luga o le mea. O le sili atu o le tele o le tele o le auupega e oʻo i le tutusa faʻagaioiga e faʻasino i latou i auala eseese. Mo ituaiga uma o maʻa, o faʻamaumauga faʻapitoa e taʻu ai le sili ona taua uiga e manaʻomia ona taulaʻi ai:

  • maualuga le mamafa;
  • faagaoioiga omiga;
  • o le tele o le malulu;
  • Foliga o mamanu (konene, tubular, fuaiupu);
  • faʻatagaina le atoatoa ma le vevela o le tau malulu faʻaaoga;
  • O le ola alofa o le olaga.

O tulaga faʻapitoa o le a musuia ai poʻo le a le maa e filifili ai mo le vevela. E le tatau ona tatou faʻaalu o nisi o oloa e faia i le maketi fale ua faia e tusa ai ma le EU tulaga faatonuina. I Rusia, o mea e tasi e eseese. O le mea lea, o oloa talafeagai mo Europa e le mafai ona suia-saoloto galuega i luga o fale maualuluga. E tatau ona iloiloina. O le a matou malamalama i le lelei ma le le fiafia o ni masini ese.

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia 8550_5

Lafo uʻamea uʻamea

Lafo uʻamea uʻamea e le o le tasi le luasefulu tausaga. I totonu o fale taitasi na tu ai nei fasi tele o mea leaga. Tele e foliga mai o faʻataʻitaʻiga fou e tutusa lava. Pe lava. Lafo masini uʻamea faʻavae o loʻo avanoa i le fou mamanu, i lanu eseese. Oloa lelei ma mamanu filifilia, sili atu masani ona viliina. Latou te le o lalafi, ae toe tuu mai le foliga vaaia.

Manuia

  • Ole avanoa ole taimi umi ole taotoga i le maualalo o le lelei o loʻo i ai le ph aoga o loʻo i le pito i lalo o le tuʻufua o le tau.
  • Tomai e tetee ai i le malaia. Faatasi ai ma le fesoʻotaʻiga muamua ma le vai i luga o le luga o le uʻamea uʻamea, o se ata mataga e foliga mai. E puipuia ai le uʻamea mai le faʻaumatia.
  • O le faʻagaioiga o le faʻamalosi e amata mai i le 7 i le 10 ATM, o loʻo taumafai i le 3 ATM. O nei uiga e faʻatagaina ai ona e faʻapipiʻiina ni uʻamea uʻamea i fale maualuluga.
  • Le agavaʻa e faʻagaioia i le tausiga o soʻo se ituaiga o soʻo se ituaiga, mea faigaluega o ituaiga o ituaiga uma.
  • Laʻitiiti Faʻatasi, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻavae kesi E le manaʻomia le gaoi o le ea o le ea.

Vaega o vaega e iai se isi aoga. E mafai ona aoina o se fale, filifili le manaʻomia o le numera o aitema. Afai e manaʻomia, o le vaega o le vaega ua aveʻesea ma toe lipea pe suia.

le atoatoa

Taua mataga i luga o Uron Uroron lua. O se tasi o latou o se lagona faagaeetia. O lenei faiga e faigata ai ona feʻaveaʻi ma faʻapipiʻi. Lona lua e taua tele le matai. Uamea e mafanafana mo se taimi umi ma mafanafana le ea. Ae na ia tuʻuina atu foi i le vevela o le vevela i le umi, tusa lava pe a maeʻa le Coolant. O le mea lea, matou te le manatu lava i le Ua Lepa "mama" o le le mautonu.

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia 8550_6

Steel meafaigaluega

Avanoa i le lua o ituaiga: o le fale ma tulou. O le filifiliga muamua o le lua faʻafesoʻotaʻi papatusi uamea, i le va o le paipa ma suavai. Faʻaleleia atili le vevela o feololo faʻaavanoaina le gibibbed luga, o le ituaiga o le mea e faʻateleina ai.

O loʻo faia e le 'ata o le' aufaʻatau i le ituaiga o vaega o le tasi ma le isi. Gaosia i ituaiga eseese ma ituaiga. O faʻataʻitaʻiga o tagatanuʻu o se tasi o ese. O loʻo iai le fetu ma faʻaleleia o suiga i fafo o loʻo faʻapipiʻi i le puipui, i se mamao mamao mai ia ma e oʻo lava i le ogatotonu o le potu.

Manuia

  • Le mafai ona galue i faiga ma ni paipa.
  • O le mamafa laititi, o le fea faafaigofie faʻapipiʻiina.
  • O le taimi muamua o le olaga, ia maitauina tulafono o le faʻagaioia.
  • Maualalo tau.

le atoatoa

E tele ni mea mataga mai le swel chivitors. Latou te fiafia lava i le uiga ma le tuʻufaʻatasia o le tauleleia. Malosi vailaʻau ma Aperaʻa amata ma faʻavavevave eleele. O le taimi o le taimi e toe setiina ai le vaitau mai le faiga o le a faateteleina le faafitauli. O maa mai le swel le mafai ona tuʻu ese e aunoa ma le vai, a leai se afaina o loʻo tupu vave ai.

O le galue mamafa o le laititi, amo e le sili atu nai lo le 10 ATM. Ma le le fuafuaina o le masini, o le masini e mafai ona sili atu ona o le ofe o le hydrodar. Tuuina atu uma o nei mea uma le lava, steel tagata, e le fautuaina mo le faʻapipiʻiina i totonu o fale mautotogi. Aemaise lava ia na o loʻo vaʻaia. I fale o le lima ma ni vaega faʻaputuga e faʻatagaina, ae le faʻafeiloaʻia, talu ai e maualuga le lamatia o faʻalavelave.

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia 8550_7

Alumini Burditors

Ua tusia i matou i ni ituaiga e lua: tui le lelei ma le tele I le tulaga muamua, o le Almininum Melt ua liligi atu i totonu o le faiga e malu ai. O vaega na mauaina i lenei auala e fuaina i se tasi ata. E sili atu nai lo le aofia ai le malosi, tumau, le talitonuina o le taotoga. Afai e manaʻomia, o le aofaʻi o mea e mafai ona suia.

O le tekonolosi o le faia o tui eseese o masini e taugata, faapena na atiae. Uamea, ae masani ona ui atu i le pito i luga o le pito i luga, lea e tuʻuina atu ai le faiga manaʻomia. O vaega e tuʻufaʻatasia ma le filo poʻo le faʻaputuga kulute. Uma auala uma o le a le talitonuina. E le faʻatagaina e aveʻesea pe faʻaopopo elemene ii. Tele lamatiaga o laveaiina.

Manuia

  • Maualuga le galue o le vevela. Sili ona lelei i totonu o le metal. O maa e vave tele mafanafana, o lo latou mafanafana e faigofie ona fetuunai.
  • Laititi tele. O le uta i luga o puipui e laʻititi tele, e le manaʻomia le fusi. Faapipiiina e mafai ona faatinoina na o oe.
  • Manaia vaaiga.
  • Tau maualalo mo le sili atu o ni faʻataʻitaʻiga.

le atoatoa

Muamua o mea uma, maualuga le aoga i le lelei o le malulu. E le tatau ona sili atu le 7-8, ae ese mai le faasalaga o le uamea o le a amata. O tagata gaosi puipuia le vaega o le polymer ata tifaga ina ia le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le almininum ma le suavai. O le i ai o vaega faʻapelepele, e le maalofia i totonu o tulaga autu, ia e le aoga le faʻalavelave.

O le galue ai o le maualuga o le maualuga o le tulaga o loʻo faia ai ni faʻataʻitaʻiga e oʻo atu 8-12 amm, sili atu i le 25 atm. E lava lava lea e faʻapipiʻi i totonu o le fale mautotogi. E le tele le malosi o le mea e maua ai le sili atu. Alumini e faʻafesoʻotaʻi ma Copper po o le apamemea ulufale i luga o le eletise eletise ma faʻaleagaina. O nei mea uma e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le almuninum meafaigaluega i totonu o fale mautotogi.

O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia 8550_8

Tufatutu mai le PIMETAL

Alu mai Mesas e lua, tuʻufaʻatasia le lelei o mea uma e lua. O le vaega i totonu o loʻo faia o le uʻamea, fafo - mai le alumini. O sea tali e mafai ai ona e faʻapipiʻi ni masini bimellic i soʻo se vave faʻamafanafana. E le o le mea sili ona lelei gaosi oloa ofoina atu alminunum oloa ma se uʻamea uʻamea, ma tuʻuina atu i le pipiʻi. O se mea e sili ona lelei o se mea sese, lea e le tatau ona faatauina.

Manuia

  • Sili atu le mamafa i luga o le 35 ATM.
  • Laititi mamafa, faigofie i le toe faaleleia.
  • Maualuga le afaina o le teteʻe, teteʻe i faiga faʻamataʻu.
  • Maualalo inersia ma le manuia vevela fesiitai. E teisi teisi atu nai lo le almininum.
  • Malosiaga e fetuunai le tikeri o le vevela o le masini.

Ua gaosia i tatou ile foliga o fausaga fatu faʻavae, ina ia mafai ona tutoʻatasi le masini mo le malosi o le fale maloloina.

le atoatoa

Le lava o le pi o le tasi. O se maualuga maualuga lea.

I lea, afai e te faia se faʻamaoniga o se auala talafeagai mo se fale maupuu ma fale ese, o le a le tatau ona ave se pili a le tagata. O le a i ai uʻamea uʻamea i luga o le lona lua. O nei filifiliga e manatu o sili ona lelei mo fale maualuluga. Steel ma almininum e fetaui lelei mo se fale tumaoti o loʻo faʻaaogaina le faʻa-Autonos Shemting System. Lenei e mafai e le tagata ona pulea le lelei o le vai ma puipuia le hydrowards.

Faitau atili