Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie

Anonim

Matou te taʻuina atu pe faʻafefea ona 'eseʻese mai isi fale ma pe faʻatau se fale mautotogi i se fale masani.

Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie 8571_1

Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele-faleoloa panels

O le atamai o le fausiaina

Mamalu

le atoatoa

Eseesega o faataitaiga fou

Faatusatusa le fausaga mai pusa ma piliki

Faatusatusa le vaega ma monolith

Faʻafefea ona faʻatuina le fale o le fale

O le fausiaina o le fausiaina mai le pito e pei o le taaloga i le lego. E i ai poloka le mea e vave ona taamilo ai le fausaga. Mai i fafo atu, foliga mai e tupu moni i le itula. Tusi Faʻailoga o le Faʻavae ma Faʻatagaina o le Taua o le Taua o le Tolu na o le tolu i le fa masina i le taimi. O mea ma le faʻaaogaina o le fale o loʻo fuafuaina ai le ata o modules na latou fauina i latou.

Taitasi poloka vaega e tutusa ma le pu "pai":

  • teuteuga teuteu;
  • faamalosia sima;
  • fuaina o mea;
  • faamalosia sima.

O le faigata minerarararararararal fulufulu po o le polystyrene baam e masani ona filifilia o se mea leaga. Ia e le o faia avanoa i le va o papa, o loʻo faʻamalosia ai le aufaʻamalagaiga. O le iʻuga o le tino o loʻo taofia ai ni vaega eseese. O le tini o modules e ese. O le fesoasoani fesoasoani e gaosia, lamolemole, laina ma lanu lanu o eseese eseese. E aoina poloka i le gaosiga o le gaosiga, o loʻo tuʻuina atu le fale o le fale i le sauni o le sauni o le sauni

2 ituaiga o fale fale

  • Faavaa. O le mamanu e faʻatatau i le i ai o le faʻavaʻa o pou faʻavae i luga o latou interpalt lugalaina ma puipui. Sili atu masani ona faʻaaogaina i fale maualalo-o fale.
  • Lapoa-tusi. Ua misi le faavaa. O le tauaveina o le Transversed Pati e lagolagoina mo le mamafa o le a itiiti.

Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie 8571_3

  • Matou te fausia se fale mai le faʻamalosia o le sima o le pamu o loʻo manaʻomia: O mea uma e tatau ona e iloa e uiga i mea

    Faamanuiaga o se faasologa o fale

    Masani i le taimi e sili atu le manaoga. O le a matou feagai ma mea latou te aulelei.

    • Le saoasaoa o le fausiaina. E tusa ma le averesi, o le fausiaina o loo fausia i le 3-12 masina. E sili atu vave nai lo le monolithic po o piliki. Ona o lenei, o le vave redupment vaitau e itiiti. E te mafaia, e aunoa ma le tele o lamatiaga, mauaina se potu malolo i le vaega o le lua.
    • Galuega e faia i le tausaga atoa. O le tekonolosi o le faʻaputuputu o mea poloka faʻatagaina oe e fausia puipui i soʻo se vevela, e tusa ma le faʻaaogaina o mea tau aisa.
    • Otometi gaosiga o modules. O vaega o loʻo aoina i luga o laina otometi, lea e aofia ai lo latou maualuga lelei ma laʻititi aofaʻi pe leai se faʻaipoipoga.
    • Faʻalapotopotoga o elemene. O poloka uma o poloka e faia e tusa ma tulaga lautele. O faigata ma le faʻasologa o faitotoʻa ma faʻamalama e le tupu.
    • Tau o le tupe. Le tau o se fale mautofi i se fale i lalo, aua e le taumatematega o le gaosiga o gaosiga ma le faapotopotoga o modules.
    • Olaga atoa. E tusa ma le poloketi, e tutusa ma le limasefulu tausaga, ae o tulaga moni e sili atu nai lo latou.
    • Faigofie o le faaumaina galuega. O le vaega i totonu o le vaega e lamolemole, lea e le manaʻomia e sauni mo le faʻamutaina o puipui.
    • Toniga toniga. Faʻafetai i le mamanu, o le fale e sologa lelei, o lea e mafai ai ona amata le faʻatonutonuina o potu mamanuina vave.

    O nei mea uma e faia ai fale mautotogi i totonu o potu o le fale sili ona gafataulimaina, mas. E faapena foi ona faʻatautaia se fale e faʻatautaia i vaega uma.

    Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie 8571_5

    Le mautonu o le masani panels

    E i ai ni nai maile mai le fale modular. E manaʻomia foʻi ona latou aʻoaʻoina e uiga i le mauaina o fale fou. Ae tele lava, na faitio ai e tagata taʻutaʻua le valea o le pisa. O lenei sili ona uiga uiga o le owsolete khrushchev. O le faʻalogo ia te i latou e matua lelei tele. Tuaoi na faamalosia e iloa e uiga i mea lilo o le tasi ma le isi. O lenei e faʻamatala e le tele o le tele o le tele o uiga o faʻailoga o modules.

    E le lava le malosi o le tagata vevela i le poloka poloka. Puipui vave vevela i le taumafanafana ma malulu i le malulu. Mo lenei mafuaaga, ia faʻatumauina le vevela vevela i totonu o potu e sili atu faigata nai lo fale o le isi ituaiga. Faatasi ai ma lenei vaega, o tagata nofoia o potu tuai ua masani lelei. Ina ua maeʻa le taimi, o le faʻalavelaveina o le faʻamalosi o le faʻailoga o modules e mafai. Ona faʻapipiʻi ai lea o le susu mai le ala faʻatoa tumu i le fale mautotogi.

    Salu tulimanu, o pisia o le mimita foliga mai, ma mulimuli ane o le ata i luga o le taualuga ma puipui. O loʻo natia le mafuaʻaga i le soloaina o tekinolosi faiga tekinolosi, e faʻasaʻo na faʻaleleia atili o le fale. E fesoasoani taualumaga i iinei. Se isi mea leaga e le mafai ona toe totogi. Toetoe o puipui uma, e faʻamamaina i latou e faʻasaina.

    Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie 8571_6

    Vaega o aso nei pankeeeke

    O laina o onapo nei e ese mai le sili ona taua mai le masani ma fale masani o se taimi mulimuli ane vaitaimi. E oʻo lava i fafo, latou te le pei o. E toetoe a le mafai ona vaaia ni vaega masani. Lea ua faʻamatalaina i le suiga i le nofoaga o poloka poloka vaega ma metotia o latou soʻotaga. Fou tolu-vaega tupe, lea na sili atu ona alualu i luma latou te matua fiafia i latou uiga.

    E le gata i lea, o mea maualuga-tekono-tekonolosi i le leo maualalo ma le le fiafia o le vevela o lo o faaaogaina. O le poloka poloka ua faia ma le faʻatulagaina lelei o le faʻamaufaʻailoga, o le feʻeseʻeseaʻi ma lona sili ona lelei. A faʻapipiʻiina, e lelei mea faʻaonapo nei o loʻo faʻaaogaina. O le iʻuga, o le 'auʻaunaga o le faʻalapotopotoga o faʻalapotopotoga ma e tumau.

    E i ai le isi isi ma fale fou o loʻo siʻitia ai i laasaga o le uʻuina o puipui. I fale maualuluga maualuluga, o le 330 cm, lea na fuafuaina e se tamai vaega o fua. O lenei ua lagolagoina e le 420 cm. Ua sili atu le lautele o potu. Na i ai le avanoa e faʻaopoopo ai le maualuga o le taualuga. Pe a puʻeina i latou, e mafai nei ona ou sii aʻe i luga o le tolu mita. Ae ui i lea, o le faʻafouina o galuega o loʻo laʻititi laʻititi lava.

    O laina faaonapo nei e ese mai i a latou muamua e sili ona matagofie. Modula vaega o ese mai le atoatoa ma le lanu. Faʻafetai i le mea o loʻo iai le "aoina" muamua matagofie suʻega, e le tutusa lelei ma le dull efuefu pale. Sa i ai se fou ituaiga - fale-piliki fale. I latou, e mafai ona fausia ni poloka se pusa.

    Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie 8571_7

    Faʻatupu tulaga o loʻo faia i totonu o piliki. O a eagguga i lalo ifo o le fausiaina teisi teisi, ae faʻaleleia atili uiga faʻalauiloaina o le faʻatulagaina. Mo fale fou, o poloketi e atiaʻe ma faʻafailele talafeagai. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, fale mautotogi ma se loggia ma le faapaologa i potu eseese, lua faletaele, ma isi.

    Panel poʻo le piliki: O le fea fale e sili atu

    O fale maualuga o fale mai piliki e le tele tutusa nai lo le panels. E mafua mai i se mafiafia-umi taamilosaga taamilosaga, e sea mai le tasi ma le afalua i le lua tausaga, o se tau maualuga o fale. Bick Joking auai i le vaega muamua, o lea ua tauamiotonuina e le tele o avanoa.

    Pros o piliki fale

    • Saolotoga e filifili ai le fausaga fausaga ma fuafuaga.
    • Sili ona lelei o mea uma i luga o uiga.
    • Tautua tautua pe a ma le 150 tausaga.
    • Lelei Microclite i potu taʻitasi.

    Leaga o fale piliki

    O nei mea uma e mafua ai le tau maualuga o fale mautotogi. O le mauaina o le sili atu piliki poʻo le potu atoa, e tatau ona e iloa o le lona lua leiloa i le leo ma i le vevela o le tino. E le gata i lea, e faʻaoga ile fale o se ituaiga fou. Aulelei mo tagata nofoia fua fua e le mafai iinei. Ae o le tusa e tusa ma le afa televave, o le tau o fale o le a maualalo maualalo.

    Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie 8571_8

    Vaega poʻo Monolithic House: O le a le mea sili

    Monolith o se mea fou fou fausiaina tekonolosi. O lona moni i le feololo o le fausiaina o le fausiaina i lalo. O le fausaga e fausia mai le sima faʻamalosia ma se uʻamea. O se faiga e aoina ai mo le liligi, e mafai ai e oe ona sasaa se isi vaega. Ina ua maeʻa ona teena lona musu, o le pepa e faʻalavelave ai ma o le a toe alu, ae o se isi mea. O le taualumaga e toe fai. O lea, o se faiga o soʻo se lavelave o fausia.

    E lua ituaiga o fale faapena. Monolithic pe a o le United Order o le fale ma le Monolithic Fituo ua liligiina. O elemene o le faʻavaʻa, pei o tuufaatasiga, koluma mai le faʻamalosia o sima, etc. e faʻatumuina ai galuega i lenei tulaga, o se faʻasologa o le siʻosiʻomaga.

    Faaopoopoga o le monolithic fale

    • Le mafai fua o fuafuaga fua ma ni stroke.
    • Lamolemole luga o le sili e faʻafaigofie ai le faʻauma.
    • Lelei le faʻamalosia o le malosi, faʻafefeteina. E malosi leo o leo e lafoina e vaega.
    • Monoliilithy Lolomiina Fuafuaina e le o pasia le vai, o lea e le mafai ona lolofii tuaoi.
    • O le vaitaimi o le faʻagaioiga o le fausaga e le itiiti ifo i le 150 tausaga.

    Le mautonu o Monolithic fale

    O le sese, e tatau ona e iloa e uiga i le umi vaitaimi o fausaga ma le maualuga o le tau sikuea mita. I le faʻatusatusaina ma panels, monolithic fale na manumalo i le tele o togi. Latou faʻatinoina atoatoa le faʻavae o fuafuaga saʻolotoga. O le pule e mafai ona ia faʻaalia le filifiliga e te manaʻo i le mauaina o le faʻatagaina talafeagai. E masani ona mafanafana ma filemu. Na o leo leo o le a lagona.

    Fale o le fale: e aoga ma le lelei o fale taugofie 8571_9

    O fale o le kulupu o le fale e ese mai le tuai poloka poloka shrushchev. E eseese ai ata o loʻo iai, ae mo nisi mafuaaga o loʻo faʻaauau pea la latou manatu tutusa. Fale fou e sili atu le faʻamalosia, puipuia mai le pisapisao, foliga lelei. Na latou fausia vave ma ma le itiiti tau. Mauaina o sea fale mautotogi mo le taga o le tele o aiga.

    • O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale.

    Faitau atili