Siaki: 10 mea e tatau ona e ave ma oe pe a alu i le atunuʻu

Anonim

Ua matou saunia se lisi aoga o mea ma masini o le a aoga pe a o le alu i le atunuʻu - mo aso malolo pe i aso malolo o le taumafanafana.

Siaki: 10 mea e tatau ona e ave ma oe pe a alu i le atunuʻu 8597_1

Siaki: 10 mea e tatau ona e ave ma oe pe a alu i le atunuʻu

O le a tatou le tu i luga o le mea e tatau ona e aoina mai ofu, aua e taʻitoʻatasi. Ae ia ou fai atu ia te aʻu e ave le toe siʻi o le toe faʻaleleia, ma o le seti o mea e le o nofoia le tele o avanoa.

  • 9 aitema o tekonolosi o le a aoga ia te oe i le atunuu e lagona ai le mafanafana

1 eletise eletise

Afai e leai ni u uleitalu sisi i le fale, ua taʻua e le eletise le tattras o se tasi lea o atuafanau autu e le tamaoaiga. O le a fesoasoani e tapena ipu le faafaigofieina po o semi-uma oloa.

Elesiko

Elesiko

590.

Faatau

2 ipu ma mea faigaluega

Saunia se ipu ipu. E te manaʻomia ni ituaiga o papatusi, sifau, faʻapea foi ma naifi, ma isi sipuni. E lava lea o le lagona mafanafana. Afai, o le mea moni, e leai ni ipu ipu i le atunuu na e tuua ai mai le tausaga talu ai.

Seti o masini

Seti o masini

260.

Faatau

3 aluga ma palanikeke

Tusa lava pe le o se meaola faigofie, ma e te alu atu i le vaitau i lou lava fale, aluga ma palanikeke mafai ona taʻua mai i le taumafanafana talu ai. Afai o lea, saunia se seti o aluga ma palanikeke - e le numera o tagata o lou aiga. E sili le faia o le isi 1-2 e uiga i se faʻasoa pe a fai o malo pe a mananaʻo e nonofo ma le po.

Aluga

Aluga

1 490.

Faatau

4 moega ie lino

Ioe, vagana ai aluga ma palanipupu e manaʻomia le ie puipui. Musigles, lea sa leʻi taofia saʻo, mafai ona faʻaleagaina ma mitiia le manogi o le dumping. O le mea lea, e sili atu le aumaia fou tutoʻatasi i le faleta.

Ie lino

Ie lino

1 390.

Faatau

5 Felauaiga o le 'Feʻau ma le Hinged Belves

Afai e leai sou taimi e mafaufau ai i luga o le teuina o faiga i le atunuʻu, o le a fesoasoani ai i fafo o le tatalaina, faʻapenei, rack o loʻo tautausia ma le malupuipuia solo. Faʻatau vave se seti o mea - e masani ona latou faʻaaogaina faʻatasi.

Faalapotopotoga

Faalapotopotoga

990.

Faatau

6 avanoa avanoa

Ma o nei mea e fesoasoani i aiga o le a fesoasoani e feʻaveaʻi mea i le fale i se isi faiga talafeagai. O le avanoa avanoa o le a fesoasoani e faʻaititia ai le tele o mea, o lona uiga, i totonu o pusa, kamuta ma ato fola o le a fetaui lelei. Taaloga ie linou, aluga ma pito o ie e mafai ona gagau i totonu o ato faaaoga ato, ma lavalava - Ae pe a e sauni e sologa lelei le mea.

Vreumum faamau ato

Vreumum faamau ato

115.

Faatau

7 vailaau o le fale

O le mea moni, e mafai ona e fufuluina ipu o le soda pe saunia fale vailaʻau i le fale o aiga mai lona uiga vaivai, ae e tatau ai? E sili le faia o se lisi o mea taua, faʻatau ma ave i le fale. Afai e te le faʻaaogaina mea uma i le taimi e tasi, o le falemaʻi o loʻo totoe i le fale seʻia oʻo i le isi mafuaʻaga e oʻo mai - ua matua faʻaleagaina.

O lona uiga mo le fufuluina o ipu e aunoa ma le manogi

O lona uiga mo le fufuluina o ipu e aunoa ma le manogi

300.

Faatau

8 o lona uiga mai iniseti

O namu ma isi meaola ola e le masani ai i le natura. Vaʻavaʻai atu o loʻo i luma atu o ia i le mea muamua e aua neʻi tigaina i le alety.

Siosiomaga sui e faasaga i namu ma mosquioes

Siosiomaga sui e faasaga i namu ma mosquioes

900.

Faatau

9 meafale i fafo

O le laulau gagau ma le paga o nofoa faʻataʻavalevale o le a ofi i totonu o le ogalaau o le taʻavale, ae o le a avea ma se mea lelei i le taumafanafana aso malolo. O le a faigofie tele le faʻaaogaina o le taumafanafana umukuka ma se nofoaga faʻatasi. Ae o le a manaʻomia foʻi mai le aitema lea.

FANAU LUA

FANAU LUA

999.

Faatau

10 Mangal

O le a le taumafanafana o le taumafanafana poʻo ni nofoaga malolo e aunoa ma meaʻai i le afi? Le mafai ona tatou faia le itu o lenei mea.

Taofia ma le matautia.

Taofia ma le matautia.

1 290.

Faatau

Faitau atili