Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima

Anonim

E talitonu lava e oʻo lava i puipui o loʻo faigofie tele ma o le a feagai foi se tagata liliu mai i le vasega. Matou te taʻuina e uiga i le tele o mea e manaʻomia ona mafai ona aofia ai ina ia le le fiafia le iʻuga.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_1

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima

Faʻafefea ona tuʻu puipui: auiliili faʻatonuga

E uiga i mea

O a ituaiga ituaiga o

Filifili Mea Tonu

Sauniuniga Lisi

Amata ma faaumaina

O lea, e faʻaleleia e le faʻaleleia lona faʻaiuga i lona faʻaiuga. Ua maeʻa galuega uliuli. O fale faʻaaluua lagolago o loʻo ufitia i le Sipisi, e teuteuina potu i le va o potu, ma le taualuga o loʻo teuteuina le tele o tulaga o le tino, ufiufi i laupepa o GVL. O pu mo moli moli ua uma ona tipiina i latou, o fesoʻotaʻiga uma o loʻo faʻatulaga e tusa ai ma le poloketi. O le fale mautotogi ua sauni mo le faauma. E naʻo le faʻaumatia o ni mea laiti, o loʻo le o le tawel e le o le comwal ma o le tulafono o se faʻailoga faʻapitoa e oʻo atu i le sivaina. Ina ia feagai ma le faʻafitauli, e manaʻomia le faia o le tuʻuinaga o puipui, o le faʻafao ma tulimanu.

E uiga i mea

O le putty o se paste-foliga o le paʻepaʻe lanu paʻepaʻe e faʻaaoga mo le aveeseina o mea laiti laiti ae e te leʻi valiina le pepa puipui. Atonu e eseese lava i le faʻavaeina, ono mafai o mea ma malosiaga malosi.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_3

E mafai ona e galue i le uʻamea, sima, fafie, Plastery i se isi lava maumaututu ma mago.

O le paluga o loʻo faʻatau atu i le ituaiga o le palapala efuefu, ae e masani ona afaina i se kulimi kulimi-pei o le fale gaosi tulaga. I se tulaga e talafeagai mo le talosaga. E le manaʻomia le faʻatuina atu, ae i nisi tulaga e ono afaina ai ma le vai poʻo se isi fofo.

  • O le a le eseesega i le va o le sima mai Putter: O se auiliiliga faʻamatalaga mo tagata amata

Faʻavasegaina o faʻasaina

E tele ituaiga ata lafoai. Atonu latou te fesuisuiai i le faapaologa.

Suauu

Faia i luga o le faavae o le olifa, kani ma faʻaopopo le faʻavasegaina o le faʻamamaina o gaioiga. Fetaui lelei mo potu ma le maualuga le susu, pei o umukuka ma faletaele. E talafeagai mo Nofoaga e fesoʻotaʻi ma le Siosiomaga Export - pusa o faamalama, fola vae, fale i fafo. E maualuga le malosi.

Kelu

O loʻo iai le 10% kulimi e faʻateleina ai lona faʻapipiʻi - le mafai ona tausisi i le pito i lalo lea e apalai ai.

Suauu-kelu

E i ai le sili atu lavelave. A tuʻuina atu i luga o loʻo faʻaalia mai i totonu o ata puipui. Faafetai i lenei mea, e sili atu le tumu o le gaogao ma e le faatagaina le vai.

Gyptum

O le fefe i le susu, lea e sili ai le faʻaaogaina ma le mama matutu lelei veʻa uma potu.

EPOXY

E gaosia mai le EPOXT resin ma le faila - nutimomoia fiberglass ma uamea chips. O le mea e tetee i se auala faʻamalosi tino, sterps vave, ma e maua ai se faʻaititia.

Tuai

Fetaui lelei mo le teuteuina i totonu, ae o le susu ma le vevela o le tele o eseesega e le lelei. I le faʻamalama matala ma latalata i le faitotoʻa faitotoʻa e sili atu le faʻaaogaina.

Acrylic

E pei ona mulimuli mai i le igoa, e aofia ai acrylic ma le tele o le susu maualuga. E taʻua i le mea moni e talafeagai foʻi mo paʻepaʻe. O galuega e faia e faʻaaoga ai le pulumu. Fefiloi lautele mo taimi uma. A faʻapea e leiloa mai e mou atu le manaʻoga e ave uma tuʻufaʻatasiga mo paipa paipa o loʻo tuʻufaʻatasia paipa, tulimanu poʻo sima pe siʻosiʻolefu. Puipuia atoatoa i le le mautonu. Faafetai i faiga alofa, o le a teuina i luga o puipui ma le taualuga, tusa lava pe o le a le mafai ona faʻaaoga pe a toe faʻaleleia pe a toe fausia pe a toe taliaina le sifi.

Sima

Sili le fesoasoani i le faamaufaailoga o papupuni ma chips.

PVA-faavae le fefiloi

O loʻo i ai ni mea o loʻo i ai aftisostic. Latou te taofia le salalau atu o le suia. O le tali sili ona lelei mo le faʻamasaniina o soʻoga ma faʻaputuputu, i le auala e mafai ai ona faʻaputu le vai.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_5

Mo le faʻamoemoe o tuʻutuʻuga ua vaevaeina i ni ituaiga.

Amata

Mo le galuega faatino. E masani ona faʻatiga i se vaega o le 1-3 mm, o lea na faʻaogaina ai i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona faʻatagaina mo le faʻapipiʻi ma le mea muamua.

Faauma

E fausia ai se lamolemole lamolemole i lalo o le ceatete conting. E le sili atu le 1 mm i le mafiafia. E tusa ai ma ona meatotino a le tino, e le maualalo a latou e le gata i le taimi, ae sili atu taugata. E naʻo le manaʻomia na latou fuafuaina.

Lautele

Aofia ai meatotino o ituaiga uma e lua.

  • Punou puipui i lalo o le pepa puipui: Faʻafefea ona e faia galuega ma maua se iʻuga lelei

Filifili Mea Tonu

Ia malamalama i le faʻatonuga e tuu ai puipui ma ou lava lima, e le manaʻomia le tele o taimi. E tatau ona i ai muamua le mea faigaluega i fafo. O galuega o loʻo faia ma spatulas, o loʻo faʻapipiʻi uʻamea uʻamea ma se 'au. Latou eseese i foliga ma tele.

Ituaiga o spatulas:

  • O le tele o mea e sili ona tele - 30-60 cm lautele o loʻo fuafuaina mo le faʻatonutonuina o fafo, e le faʻalavelave i le faʻaaogaina o totonu. Ma le isi, o le a ia auauna atu e pei o se talafeagai "pisa". Ia aua neʻi e ausia le koneteina, pe a tu le palu, o le palasitika tele, e mafai ona tuu le palasitika tele i luga o se ipu lautele, faʻaputu faʻatasi ma ni mea faigaluega e lua. O le lau lau o loʻo faia i le kapoki sheel, o lona leai foi se mea;
  • Malany - E mo i latou o le a latou tatau ona afifi i le tufatufa atu o le paluga o le paluga o puipui puipui i puipui ma le taualuga. Ua faia i sitiana uʻamea ma tuʻi, ae aua le solia;
  • Tulimanu - o ia o loʻo ia te ia le ipu o loʻo i ai i itu taumatau.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_7

Sili atu i le galuega muamua ma le vali spatila. E master i latou, e te le manaomia le tele o le taimi. E i ai le tamai tele ma e manaia tele. E le gata i lea, o le faʻamoemoe o le a faigofie atu i le Matai i se tasi mea faigaluega nai lo le tolu.

Sauniuniga Lisi

A o le i lafoina le puipui, e tatau ona e mautinoa e matua lamolemole. Atonu e tatau ona tuu i luga pe tapuni le laupepa sima. A faʻapea e le sili atu le loloto o le le lelei o le faʻaleaogaina i le 5 mm, e mafai ona e agaʻi i galuega sauniuni. O le tautevae e tatau ona faʻalauteleina ina ia le aliali mai a latou pito. E aveese Bugs ma le chisel po o le uafu.

O le faʻavae ua faʻamamaina o le pefu, palapala ma tuai. O lea ona faagaoioia e le PITIER, faʻaleleia atili o le faʻamalosi ma le vai. O le sili ona faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina ai ituaiga.

Lautele polymeric po o le acrylic consosions

E leai se latou mea e leai sa latou manulele, e lemu lava i latou ma mago. Mo le faʻamagoina atoa, o le a manaʻomia mai le 2 i le 12 itula.

Loloto i luga o le faavae o le acrylic

Latou te tuiina i le loloto o le tele o seneturi ma tapunia le Pres Comply, e aunoa ma le tuua o le susu tasi le avanoa e tasi e tafe i fafo.

Faʻapipiʻi

Fausiaina o se mea faigata, saunia sili teisi i le va o mea. O le aafiaga ua ausia ona o le pupuga o minerale. Ma le isi, o ona vaega maʻaʻai na amataina le sima, faʻataga e tuʻufaʻatasia i ai.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_8

O loʻo faʻatau atu i le maeʻa o se pepa pe i se vaipuna o le mafaufau. O loʻo faia faʻalua le talosaga i se pulumu poʻo se faʻaseʻe. O le faʻasologa e tatau ona toe faia aʻo leʻi faia uma vaega fou o pasty tele. E manaʻomia le manaʻo o le Prices ma le paluga mai le tasi gaosi oloa. Lenei o le a mautinoa o le tumau o le tumau o le tau.

Faʻafefea ona tuʻu puipui

O le tulaga lea o le toe faʻaleleia e foliga mai e sili ona faigofie o isi "tekonolosi liliu" e tatau ona alu. O se faʻafitauli o le tapenaina o mea mamago, ae, afai e te sasaa atu i totonu o le vai, o mea uma o le a unaia e aunoa ma se laʻau e aunoa ma le zadorni.

Mo le fefiloi e sili atu le faigofie ona faʻaaoga le eletise. O le numera saʻo e faʻalagolago i le taimi taimi. O a mea latou te puʻupuʻu, e le manaʻomia le faia e maua ai le faʻatinoina atoatoa. E masani ona fai le fasefulu minute. Ina ia iloa le taimi puʻeina, e tatau ona e suʻesuʻe le afifiina pe ave se laʻititi faʻaeteete tulivae muamua.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_9

E mafai ona e galue i se ala vaapiapi spatitula, peitaʻi, poto masani, poto masani e sili atu le faʻaaogaina o le lautele. O tagata aʻoga e tautua e faʻaaoga ai ia te ia. Faatasi ai ma lenei metotia, o le a manaʻomia e faʻamau tele ai taumafaiga, aua o le tulaga faʻafesoʻotaʻiga o le a faʻateleina, ae mo le mafuaʻaga lava e sili atu vave.

E taua le pulea o le mamafa. Afai e te alu, o le a foliga mai o le a aliali mai. Afai e te ofuina i le tasi itu e sili atu lona malosi nai lo le isi, uiga masani o le a tulaʻi mai.

E tatau ona e alu mai le tulimanu, alu ese mai luga i le pito i lalo, pasi uma sikuea mita.

Ia malamalama poʻo le a le tele o le oti o loʻo aveina i luga o puipui, e mafai ona e vaʻavaʻai i le faʻatonuga. Faʻamago le taimi e faʻalagolago atu lava i vailaʻau ma vailaʻau. O le aʻafiaga i le susu ma le vevela vevela. Ma le lelei le tau ma lava o le ea, o lenei taimi ua matua faaitiitia. Averesi, e lua aso.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_10

Mo le amataga vaega e sili atu le faʻaaogaina o le manifinifi manifinifi na faʻateleina ai ona mautu puipuiga. Faatasi ai ma ia, o mea maaleale mauaina ni mumu ma e sili atu le uuina i luga o luga i lalo o le le mautonu. O ata nei o loo faia:

  • lautele grad o le fiberslass;
  • Feaiga;
  • "Papenina."

A maeʻa ona maeʻa faiga faʻaiʻuga, ae e manaʻomia le siaki o loʻo i ai le numera faʻapipiʻi, pe e lava pe a lava. O le tulafono o se auala tuusaʻo ma le umi o le 1.8 m, ma le mea na faʻatafunaina ai le plaster. O le atuatuvale ua tuʻuina atu i luga, ma o le tele o povi e faʻatumauina e tamai eliry pe aveese e isi auala. Ua faamamaina e le efuefu o le efuefu, e iʻu, ma le totogi o le potu uma. Na o le manaʻomia i le manatu o le vali. Ae le i faia le pepa puipui, e le o manaʻomia le faʻatulagaina. E teu le tutusa ma le amataga.

Faʻafefea ona tuʻu puipui ma ou lima lima 8609_11

O le vaega mulimuli o olo. E mafai ona e faʻaaogaina se abrastive grid poʻo le emery zero fraction pepa. E puipuia oe lava le efuefu, o le a e manaʻomia se fusi i luga o foliga poʻo le manava. O mea o le siosiomaga o le a matua faauo ma e le mafua ai le afaina. E le o le vailaʻau, e ono faʻaleaga ia lava. Pe a fai o loʻo sologa lelei le 'olo tele - ese mai i le tulaga o le a aliali mai.

Mo auiliiliga faʻamatalaga mo le maeʻa, vaʻai le ata vitio:

  • Faʻafefea ona tuʻu le faʻaupuga saʻo: sitepu-e-sitepu faʻatonuga i le 3 tulaga

Faitau atili