Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks

Anonim

Matou te faamatalaina o uiga uiga ese o le Courazitéity, faʻapea foʻi ma le Auala e tatau ai ona faʻatautaia galuega fau fale pe a faʻaaogaina.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_1

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks

Fausiaina o se Fale o Cerrazittoblocks

E uiga i mea

Fuafuaina o le Taua

Galuega Fausia

  • Faavae
  • Puipui, faamalama ma faitotoa
  • Paulo ma le taualuga
  • Taualuga
  • Faamafanafana ma le susu
  • Heatting ma Ventail

CARAMZITOBEBEBEL sa tufatufa atu i le tuai o 90s. Ua avea ma nofoaga lelei e sili ona lelei ma laupapa, ae le o le lelei o le malosi malosi uiga ma faaleoina vaega teuteu. O ona lelei uma o loʻo i ai le tau maualalo ma le faigofie ona faʻaaoga i le faʻatulagaina o taʻavale ma ni vaega. CARAMEZIT CARDEM Oloa e le manaʻomia ona faʻatau atu i fafo atu o le mea e tupu ai pe totogi e okaina. E masani lava ona latou faʻatau atu, o lea e fausia ai lou fale mai Ceramzittobooks e le tatau ona faʻaaluina le tele o le taimi o sailiga ma felauaiga.

E uiga i mea

O vaega autu o le sima ma Cerarazzite, o fasimea na susunuina. O nei fasiga maualuga, lea faʻatagaina e faʻaaogaina ai mo le faʻasesega o pa ma maualuluga. I le tele o le pepa, ua leva ona latou talosaga mo se taimi umi ma ua maua atoatoa mo le tele o sefulu tausaga.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_3

O le tele o granules o se averesi o le 5-10 mm. O le fefiloi o loʻo saunia mai le ofutino, na oneone ma filogia ma ofuvae i vaega 1: 2: 3. O le Counment-Sounmar Fofo e le tatau ona i lalo ifo o le M300. Faatasi ai ma le tele o le gaogao, ua mafai ai ona maua le sili sili ona taua talafeagai mo le fausiaina o se lua tala fatu. Ona o le tau maualalo, e manaʻomia ai le fausiaina o fale e le gata na taugata, ae faʻapea foʻi ile faitotoʻa o fale, e le faʻatulaga e se pa o mea tele.

Manatu

Oloa eseese i le faʻamoemoe ma faʻailogaina e pei ona taua:

  • C - pa;
  • Ug - tulimanu;
  • P - E masani ai;
  • L - foliga;
  • P - vaeluaina;
  • PR - lata ane poloka.

E tatau ona foliga manaia foliga o foliga i le auala. O loʻo gaosia i latou ma se lamolemole pe o loʻo i luga. O nisi taimi o teuteuga o mea teuteu e tasi, ae o le lua itu. Mo le vasega lea, o le simemelo ile masani ona faʻaaogaina. E mafai ona lamolemole pe lapotopoto. Mo le faaleleia o le puipui o puipui, latou te faia ma le sili ona moomoo i le faaeeina le toe fausia i le fausiaina o se fofo maso.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_4

I le taimi o le fauina o fale mai Courazitinoblocks, Brands mai le M5 i M500 mafai ona aofia ai. O le teteʻe i le 'aisa o loʻo amata mai le f15 i le f500. O lenei faʻailoga e taʻu ai le aofaʻi o le aofaʻi o le faʻaʻaisa ma faʻasusu.

O le tele o le tele o loʻo faʻaalia i le laulau:

Faamoemoega Umi Lautele Maualuga
Puipui 288. 288. 138.
288. 138. 138.
390. 190. 188.
290. 190. 188.
288. 190. 188.
190. 190. 188.
90. 190. 188.
Vasega 590. 90. 188.
390. 90. 138.
190. 90. 138.
Devinezations i le 3 i le 4 mm. E faʻatagaina ona gaosia oloa o le le-ituaiga lapoʻa e okaina.

E pei foi o ni mea, o le ceramzitinobeeson e lelei lava ma le le lelei. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Mamalu

  • O meatotino lelei e aofia ai le maualalo o le vevela o le vevela. Kesi vevela i luga ma malu lemu nai lo se tino mautu. O le ea pomu e taofia ai le malulu, aua le faʻatagaina e ati i totonu o le potu. Faafetai i lenei vala, e mafai ona faʻaogaina le 'oloa e le gata i le ofa o mea na teʻa, ae faʻapea foi ma le le atoatoa o le malosiaga.
  • O le au talaloa o poloka e faigofie ona fausia. Lenei ua mafai ai ona faʻaaoga le faaputuga faʻaputuga mea e masani ona manaʻomia le lipine. Lenei faʻasaoina taimi ma paketi, pei ona mou atu le manaʻoga e fai se sima faʻasolosolo solo i le lautele o le fale ma le fanauina o puipui.
  • O le leo lelei o le faʻamalieina e le gata mai e ala i tagata feaveaʻi fale, ae foʻi faʻapea foi vaega.
  • Ole tau maualalo, avanoa ma le lautele o le tele o le tele ma o meatotino a le tino e mafai ai se galuega ma le itiiti tau.
  • O le malosi uiga e mafai ai ona e fausia fale ma le maualuga e oʻo i le lua o fola e faʻaaoga ai le malosi o le papala. E le pei o nisi o ana faaupuga, cerramzite sima e le o le tautaliga i le taimi o taotoga.
  • Oloa e iai le tele o le auala e maua ai le lelei o le alavai ma le sipuni.
  • O se tamai lapoʻa e mafai ai ona faʻaalu lau galuega vave ma lelei.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_5

le atoatoa

  • O le faʻaseʻega o loʻo fai ai mea e fai i le faʻaogaina o le lelei mai le siʻosiʻomaga, o mea uma e manaʻomia uma mai totonu ma fafo atu.
  • E le gata i lea, e le manaʻomia le ofuina o le ie, pe a fai o se paluga ma maualuga vevela vevela faʻailoga faʻailoga o se mosquito fofo. A faʻapea o le faʻaiuga lea o le tali lea, o le tulimauaʻi o le ai ai pea.
  • E faʻatusatusa i mea maualalo vaisu, o poloka e tatau ona teuina i se mea matutu. E manaʻomia le fausia o se peleni mo i latou ma faia le fola puipuia e puipuia ai le blotting. E le fautuaina le faʻatinoina o galuega i le timu - ese mai e tatau ona e faʻamamaluina o pa.
  • O mea teuteu e sili atu ona manaʻomia. E oʻo lava i valivali i le tuʻufaʻatasia o le sima ma le ulu o le a le mafai ona sefeina le tulaga. Piliki ma laau foliga sili atu le aulelei. E mafai le foʻia le faʻafitauli i le fesoasoani a le faʻamaeaina ma le faʻamalamalamaina, lea, o le a le taʻitaʻia ai le tau o tupe - aua o le faʻavae o le a taugofie.
A o matou talitonu, o isi tulaga lelei e sili atu nai lo le tele o mea, lea o loʻo manino ai le filifiliga o le atunuʻu tagata e ana fanua.

Faʻafefea ona fuafua le tau o le fale o le CEramzite sima faʻapipiʻi poloka

O le tau atoa e aofia ai se tele o mea. O loʻo na o se tasi o le latou fauina o falelauasiga. Mo le manino, fai tau tau. Faapea o le a matou faʻaaluina o matou lima e aunoa ma le fesoasoani a se faʻataʻitaʻiga maʻoti. Faapea tatou te manaʻomia le fausia o se tamaʻi fale e tasi-faleoloa ma se vaega o le 10 x 10 m e aunoa ma ni vaega i totonu. O le maualuga mai le fola i le ogatotonu o le a tatou avea tutusa ma 3 m.

O le atoa o le vaega o le fa pa i lenei mataupu o le 3 x (10 + 10 + 10 + 10) = 120 m2.

Mo masonry, o le a matou faʻaaogaina oloa ma le fua o le 0.4 x 0.2 X 0.2 M..4 x 0 0.2 = 0 0.2 = 0 0.2 = 0 05 m2. O le tasi sikuea mita tala mo le 1 / 0.08 = 12.5 PCs. O lea, ma le mafiafia i se tasi itu o le a tatou manaʻomia 120 m2 x 12.5 PC. = 1500 PC. I le fuafuaina, sa matou le amanaia le faitotoʻa ma le faʻamalama matala. E tusa ai ma fuainumera, o le aofaiga tonu lea e tatau ona faʻatumuina. Atonu o se taua i taimi o felauaiga ma faʻatamala, faʻaipoipoga, tui, ma isi

A iloa le ituaiga, o le mea ma le taumafaina, o loʻo tumau pea le suʻesuʻeina o le ofo mai tagata e eseese ai tagata faʻatau ma tagata gaosi oloa. Afai 1 PC. E tau 65 rubles, O le taʻaloga atoa o le a tau le tau 97,500 rubles. Ma felauaiga felauaiga ma le mumu fofo. E mafai ona saogalemu seisi 25,000 rubles.

I le lautele, e mafai ona faʻaaogaina le fuafuaina mo le fuafuaina - O polokalame i luga ole laiga e mafai ona maua i luga o se lautele tele o nofoaga o loʻo iai.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_6

Galuega Fausia

Amata mulimuli mai i le poloketi. Tusa lava pe le manaʻomia le faamaopoopoina, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o tau, ma tusi i ai le fuafuaga galue. E manaʻomia le mafaufau i le faʻavasegaina uma mai le nofoaga i luga o le ata i ni vaega laiti e fesoʻotaʻi ma le mamanu o le fale ma totonu.

Faavae mo le fale o Cerrazite Credre comploc

O mea taua e iloga i pogai maualuga, o lea e faigofie ai ona fausia le fale. Lenei ua mafai ai ona faʻaaoga le faʻaputuga paluse, ae ma eleele feʻai o loʻo iai se aofaiga tele o omea, e sili le faia o se faʻavae o le sima. O le monolithic mamanu o le a taugofie. E toʻatele e manaʻomia se filifiliga, e ui lava o loʻo iai se faʻamalo sese. Ina ia mafai e le fofo mo le sailiga ma togi faʻailoga, o le a manaʻomia i le tolu vaiaso. I se faʻaopopoga, ma le fesoʻotaʻi tele i le eleele, o le faʻavae o le a sili atu ona mafua ai le taʻe. Ia malamalama i le vaifoiga o le a sili ona lelei, e tatau ona e valaʻau se tagata faʻapitoa mo le eleele suʻesuʻega.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_7

O Le Faavae O loʻo faʻaaoga i le au fusutaga. E amata ona galue i le mea moni o le tulaga o le tino o le totonu o le fale i totonu ma fafo o le fale e faamuta ai se utu pe o le tino. I le ogatotonu auala ma le itulagi i matu o le suavai maualuga, o le faʻavae e tatau ona malupuipuia mai i aʻafiaga o le eleele eleele. O le faʻafitauli o le vai i le eleele e faʻalauteleina pe a suia i le aisa. E tupu lava ia te oe. O se iʻuga, puta o itulagi tulaʻi mai, e oʻo i foliga o faʻaputuputu. Ina ia aloese mai lenei, o se maʻa maamoʻa o le maualuga o le 10-15 cm o loʻo sasaina i se utu poʻo faʻafiafiaga, ma le pito i luga o le maualuga e tasi ua faʻamalieina mai le oneone.

O le numera o poloka ma o la latou masani masani ua fuafuaina i le tulaga mamanu. O le loloto o le lanu e faʻalagolago i uiga o le eleele. I le itu i matu, o fea le fanua o loʻo faʻaʻaisa mo le tele o mita, e mafai ona faia tutusa ma le 0.7-1 m i le ata ogatotonu, 0.7-0.5 m ua lava.

O laina e faaputuputu e le potu liliu. Agai i luma mai le tulimanu. Ina ia aloese mai le faʻapopoleina, o le maea na faʻaloaloa mai le pito i le pito o le fale. O elemene taʻitasi o loʻo faʻaalia i le tulaga ina ia tutusa pito i le maualuga. O le paluga o le M100 ituaiga e masani ona faʻaaogaina o se fofo masory.

Armopoyas e talafeagai mai luga, o se monolithic faʻamalosi sima sima ma le maualuga o le 25 cm. Le galuega faʻatino mo ia na faia mai i laupapa. O puipui e sili atu ona tolopoina i totonu pe nonoa ma le uaea ina ia latou le felafolafoai i lalo o le mamafa o le fofo.

Puipui, faamalama ma faitotoa

O le fausiaina o fale mai Cramizit Ma poloka poloka e faia i le lava o piliki tutusa o ni piliki. Leai ni foliga iinei.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_8

O le masony amata i tulimanu, faʻataotoina laina taʻitasi i le maea ma le maualuga. O le fusi e faia ma le fesuiaiga i le lona tolu po o le afa o le umi o elemene taitasi. O laina uma e fa o le fa o le mea e faʻamalosia ai o loʻo faʻamalosia ai le faʻamalosi poʻo se kulimi e faʻaleleia ai le mamanu ma le faʻatinoina o le gaoioi. O le tutusa o le pupuni ma faitotoʻa o faitotoʻa. A fuaina la latou tele, e sili atu ona talafeagai le amataina mai i fuaitau o tulaga masani o oloa. E mafai ona e mafaufau i le Window tele

  • Ulaula - 85 X 115 Cm, ​​115 x 190 cm;
  • Lua-laina - 130 x 220 cm, 115 cm 190 cm;
  • Tolu-pito o se tasi - 240 x 210 cm.

E manaʻomia le tuua o le avanoa o le 2-5 cm mo le faʻafalia. O avanoa ina ua maeʻa faʻapipiʻiina o faamalama ma faitotoʻa o loʻo ufiufi i le Sporproof Plaster, ma o le vaega pito i lalo ua tapunia e le Shinless Steel ma se taʻaloga. E manaʻomia lana mea i le laina o le 'elenega.

O le itu o loʻo faʻaogaina mo le faʻamafanafana ma le ventipila paipa e masani lava ona iai se tulaga lautele. E sili atu lo latou tipiina ma se taimane taifau i le pito o le fausiaina galuega.

O afea ua saunia ai pa, o le Armopoyas ua faamalieina i luga.

  • Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu

Paul ma le taualuga i totonu o se fale o cerarazit sima poloka

Fausia le fale mai mea tofumata e manaʻomia ma se malamalama-e uiga i faʻatapulaʻa o le malosi. O lona teuina e lava mo le feʻaveaʻi o le faʻatautaia e tetee atu ai i le faʻavae o le vaega o loʻo faʻaaogaina i le tele-faleoloa fausiaina. Laʻitiiti avega e fausia ai faʻapipiʻi sima o loʻo le faʻatauvaʻa i le faʻagaioiga o uiga. E mafai ona latou tatalia le avega i le 600 kg / m2. I le sili atu ituaiga o 6 x 1.8 x 0.3 m, o latou maso e masani ona le sili atu 750 kiloka. O folaʻomaga o folasia ma e le pei o le fafie fua.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_10

O le faʻapipiʻi ua faia e faʻaaoga ai le siʻitia o le siʻitia. Afai e le o, i ni vaega laiti, e lua tagata o le a feagai ma galuega. O Papatusi e faaputuputu i luga o le faavae ma pa. E manaʻomia le faʻamatalaina o latou le itiiti ifo i le 10 cm mai lo latou umi mai luga. E galue masani, o le vaega e tatau ona faʻamatala i itu faʻafeagai lua. O lenei Tulafono e fai pe a fai o loʻo nonofo i karasi, lea e iai le lagolago lona tolu. Le kilia ma e tatau ona i ai i le tele o sene. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, gaogao nofoaga e tumu i le galuega.

Mo fesoʻotaʻiga faʻaalu o ni kopi se tele, o le paso ua faʻaaogaina. O isi mea e maua ai le maualuga o soʻoga e maua ai se ata faʻapitoa.

Taualuga

O le sili ona faʻaaogaina le faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina. E aofia ai se laupapa laupapa ma le plating. Ua faʻamau le vaega Laupapa i luga o Maout, o loʻo taufu faataamilo i le fale o le fale. Tulaga mafiafia - 150 x 150 mm. Mo ruters, e sili atu le filifilia itiiti mafiafia pa.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_11
Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_12

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_13

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_14

Mai totonu ma le fesoasoani a se fafie faitotoʻa i le faʻavaʻa, sogasoga, i fafo atu o le susu ma le feitaele. Susu e tatau ona faataatia mai i luga. Afai e te fiafia i ai, e leiloa ana meatotino. Mai totonu o le fata e faaosofia ai. O le taualuga o loʻo tuʻuina i luga o le 'olo i fafo laupapa. Mai luga luga o le punou, o se hob ua faʻapipiʻiina - o se vaega o le tulimanu e tapunia ai le soʻoga o soʻona lua.

Faamafanafana ma le susu

Na matou vaavaai atu i le tele o filifiliga, faʻafefea ona fausia se fale o poloka pamu o Cerrazere-sima. Ina ia mafai ona ola i ai, ae le gata i le taumafanafana, ae o le taumalulu foi o le a talafeagai e puputuputu ma faaofiina mai le susu.

O mea o loʻo i ai se tele o faʻafitauli, o le mafai ona faʻatusa ma le au faʻatonutonu masani e le o loʻo faia ai le faʻagaioia. Ae peitai, ma tulaga matuia o le a le lava. Fafo, i lalo o le taofiga o panels mafai ona tuu se vaega o mea leaga po o minerale fulufulu. O le filifiliga lona lua e sili atu lona aoga, talu mai le miobane fulufulu, e le pei o se faʻavalevale, fiti ma e sili atu faʻailoga. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaleagaina rotuni.

Heatting ma Ventail

Ventailation mafai ona faʻaaogaina pe a oʻo le ea faʻataʻamilomilo faʻafuaseʻi ona o le mamafa o le paʻu, ma faʻamalosia pe a faia le tafe e le fan. O le faʻamalosi ua tulaʻi mai ona o le paipa. I le tau malulu, o lenei aʻafiaga e sili vaʻaia. I le taumafanafana, o le tueso faʻaiʻu, ae e mafai ona outou faʻapaʻiina le potu, faatoa amata le faʻamalama.

Mo savaliga ei ai le tele o faʻasa e aoga e tatau ona latou faʻatinoina fale o le lafoina o fale o le lafoina. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e le faʻatagaina ona tuʻu totatanal latalata i le uaea ma le paipa kesi. O le mamao e tatau ona le itiiti ifo i le 10 cm. Leai se mea e mafai ona faʻatautaia le ulcts vai ma umukuka i soʻo se auala e mafai ona faʻatautaia e tasi aʻu. E le mafai ona faʻafesoʻotaʻi fale nofomau ma le le nofomau.

Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks 8615_15

Mo le faʻamafanafana, o lauʻeleʻele ma auala taʻavale ua tosoina e masani ona faʻaaoga. Ua suia nei le tulaga. O le puipui ma le fola o le pa ma le kesi i luga o kesi, malo ma suavai ua aliali mai le faatauina atu. E sili le filifilia o i latou e aoga ile eletise. Latou te le faia le manogi, o le latou faʻapipiʻi e le manaʻomia le kesi i le fale ma faʻapitoa faʻatagaina. O latou faʻaaogaina o le taugofie.

Fafo faʻataʻitaʻiga o loʻo nofoia le tele o avanoa. O loʻo aloaʻia e se taua o le agavaʻa e le manaʻomia ma ni nai mea laiti. Palota-o loʻo faʻamauina ma mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se nofoaga talafeagai.

  • Faamalo o le Faavae o le Maota: Vasega Vaʻaiga o Mea ma Faʻavae Auala

Faitau atili