Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le Taitai: Faʻalauiloaina vasega vasega

Anonim

Matou te filifilia mea ma taʻu mai pe faʻapefea ona fai se nofoa tautau mai le maea poʻo le tisu.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le Taitai: Faʻalauiloaina vasega vasega 8670_1

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le Taitai: Faʻalauiloaina vasega vasega

Fai se nofoa tautau e te faia ia te oe lava

Faaopoopoina le au
  • Aoina o mea
  • Laasaga-i-sitepu faatonuga

Matai vasega i le fausiaina o se nofoa taofiofi ma o latou lima mai le ie

Saili mo le faapipiiina

O nofoa e taofia e faigofie lava ona fausia ma ou lava lima. Lenei e le manaʻomia tau tautupe, tele o taimi poʻo faʻamalosi tino. Ua lava le faʻaalia o mafaufauga ma vaʻai i nisi vasega maoaʻe ina ia mautinoa le faigofie le gaosi o lenei mamanu. Na matou filifili e fai au faatonuga i lenei tusitusiga.

Matou te faia le toa

Filifiliga o mea talafeagai

Ina ia mafai ona fausia se tautau aulelei-hammock ma ou lima, e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. O le mamanu e matua faigofie lava - uamea base ma la lalagaina ie.

Manaʻomia lisi o mea faigaluega ma mea

  • Lua eseese i le tele o uʻamea hop. Mo le nofoa, o le lapoa o le 80 seneneterters e talafeagai, ma mo le tua - e tusa ma 110 callhity
  • 900 mita o se cense corde mo le lalagaina
  • Ata e mafai ona faigofie ona maua i luga ole laiga
  • Sasaina
  • Tumau maea
  • Lua laupapa laupapa laupapa
  • Roulette, seleulu, lima puipuiga.

E mimilo ai uʻamea oloa, matou te fautuaina oe e ave oe e ave se paipa-palasitika paipa ma se vaega o le sili atu i le 35 milimita. O Ia o le a avea ma mautu ma talitonuina mautu. E tusa ai ma le auiliiliga, oe mafai ona malamalama i le faʻafefea ona fai se faʻailoga taua i ou lava lima.

O le umi manaomia o le vaega mafai

O le manaʻoga manaʻomia o le vaega e mafai ona fuafua e le formula s = 3.14xd, lea o le umi o le paipa, D o le sili ona manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e maua se lapoa o le 115 numera, ona e manaʻomia lea o se paipa ma le umi o le 361 numera. A maeʻa mea faʻatulagaina, e faʻafesoʻotaʻi pito o le alavai. O le palasitika kesi o le a tu aʻe i le latou nonoa, o loʻo faʻapipiʻiina ma fao.

-->

O le pito i tua ma le nofoa e sili atu ona faia mai le tumau ma le tutusa o maea ma se lapoa o le 4-5 galutama. I lalo o ia tapulaʻa, o se maea ponm e talafeagai, e mafai ona faʻatauina i le fale oloa mea oloa. A galue, e mafai ai ona fausia ni node malolosi e le o paʻu ese. Tausi e lava lau maea e le faʻatauina i le lumanaʻi.

  • Faʻafefea ona tutoʻatasi le moega mai le pallets: laa e ala i laina faʻatonuga

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le faʻaputuputu o se nofoa afi latalata nofoa

Savili le futu

Muamua o mea uma, e manaʻomia le ufiufi atoa o le houp, mo le 1 mita o le masani lea e alu ese ai e 40 mita o le maea. I tafatafa o mea e tatau ona sologa lelei ma leai ni avanoa, aʻo galugalu malosi i ni suiga uma o le 15. Galue i se polokalame faapena seiloga ua e maua uma le mama. Ina ia aua le uulau lima, matou te fautuaina oe e ofuina totigilima.

O le auiliiliga o le Warsing faagaoioiga o loʻo faʻaalia i luga o vitio.

Lalagaina le nofoa

Mo le nofo ai tatou te ave sina fasi. Faʻasaʻo filo i luga o le lautele ma alu atu i le faʻalili. Afai ua e taʻitaʻia e Macorme, e mafai ona e faia se mea teuteu.

O se tasi o mea masani ma sili ona faigofie faʻaaogaina o se chess e oʻo i tagata fou e mafai ona faʻaaogaina.

  • Faʻafefea ona liliu le moli tuai i totonu o le mea faitino: 11 e leʻi masani ai auala

Matou te aoina le oloa

Ae le i kopiina le Hoops i ...

A o le i kopiina faʻatasi le Hoops faʻatasi, mafaufau i le mea o le a iai le lagolago a le lagolago. Matou te fautuaina oe e te vevela i latou ae leʻi faʻapipiʻiina latou i le faigofie o le amoina ina ia latou le seʻe. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o mama i le isi itu mai le faʻapipiʻiina o le toʻotoʻo ma faʻamau le fusi ma le tumau maea.

-->

Matou te faia se tua

Ia o le samala e le opoina atu ia mataala ma le le mafaamatalaina, matou fautua atu ia oe e faʻaauau ona faʻamaoni i le alatele i le masani ai o mamanu faʻapea foi ma le nofoa. O le lalagaina o le amataga i luga o le top e faasolosolo lemu ifo i lalo, a o le galo e tapuni maea.

Aua le tipi ese le pito o totoe o filo, ona o latou e mafai ona e faia se fulafula pe tautau ni mea teuteu i latou. I luga o Hoops i nofoaga e fa, lokaina le malosi o maea e mafai ona lofituina i le tasi. E mafai ona latou taofia le oloa pe a sauni.

Nofoaga

E nonofo ai, e mafai ai ona tautau i luga o le pito i luga o le laupapa laupapa ma le fesoasoani o le maata.

Afai o iai sau verran i luga o le togafiti ...

A iai sau Veranda ma le taua o fafie, ona mafai ai lea ona i ai le oloa iina. O le faia o lenei mea, o le fao faʻamau o le saito i le taualuga, lea e mafai ai ona faʻamaloloina le hammock i luga o le kapeti.

-->

Peitaʻi, e mafai ona faʻatu i le fale pe oʻo foi i le fale mautotogi. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tosoina o le pu i le taʻuaa o le laupepa ma sasaa se fofo faʻapitoa mai le malosi-malosi-malosi i totonu. A maeʻa lena, e mafai ona e faʻaofi se tagata faʻapitoa ua sili ona teuteuina poʻo le matau i totonu. Ina ua maeʻa le lua-tolu aso, pe a fai o le mamanu o le a faʻasaʻo i le taualuga, e mafai ona e tautau se nofoa.

  • Faʻafefea ona fai se nofoaga lautele faʻatasi ma o outou lava lima

Matai vasega i le fausiaina o se nofoa taofiofi ma o latou lima mai le ie

Faʻaopopo atu i le Wicker Hammock, e i ai le filifiliga mai le ie. E talafeagai mo i latou e leʻi faʻauta i makaraleni metotia. Mo lenei ituaiga, o se taʻaloga masani o le hymnasmsastic mai uʻamea, e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa taʻaloga. Lenei e mafai ona e faʻaalia le saua ma faʻaaoga se ie, faia se ituaiga o le agamalu ma le pako koloo.

Matou te aoina mea

I le faʻaopopo atu i le mea e faʻaofuina le Hourlow Hoop mo Clicle Came, e manaʻomia se Hammock.

  • 3 mita o le tesse tisu
  • Pooh po o le sytheps mo le faila
  • Fusiua
  • E uiga i le 3 mita o le edging mea
  • E tusa o le 9 mita o le fusi lita
  • Meafaigaluega mo Le Simata

Alu e galue

Muamua e tatau ona e faia & ...

Muamua e tatau ona e faia le faavae o le ie. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e tipiina ni liʻo e lua mai le tolu-mita o upega tafailagi mo le masina ma le afa lapoa. Ia sologa lelei ma matagofie, e te manaʻo e vavaeina le ie i ni vaega se lua, ona taʻalaʻau ai lea o taimi uma e fa, ma pe a maeʻa le siʻosiʻomaga o le 65 centistis

-->

  • Faʻafefea ona fuaina o le hammock mai le maea ma ou lava lima: auiliiliina taʻiala auiliili ma fautuaga

Laina fou

Tatou faasalalauina le tagi na liligi ma alu i le faʻailoga o nofoaga mo le faʻasaʻoina o le koluse. E sili atu le lalagaina blanks genks gele faʻatasi ina ia tutusa uma faʻailoga ma slots. O vaʻaiga mo le crossbar ua faia i tulimanu o le 45th ma le 30to.

Matou te galulue ma se ie

Sosoo ai, e mafai ona tatou fuaina le mea ma tuu itu i lalo. I se tasi o vaega o le suiina o le suisui, o lea e toe fai le lapoa o le uamea hop. Ina ua mavae lena, ua tatou fuafua e lua vaega i le pito, liliu atu ma ta le uʻamea. O le tua mai le pito e oo i le 7 senitimita ma o atu i le tuaoi ma se filo. O lona uiga, matou te tuua se pu mo le uʻamea. Aveese le oloa.

O lenei e tatau ona faʻatumu le lanumoana & ...

Ia manaʻomia ona faʻatumu i luga o le sytheps. Ina ia aua neʻi e taamilo ma le sau i lalo, faʻalelei i se faʻailoga faalilolilo. Ma ina ia mafai ai ona sofi le nofoa ma mafanafana, togafitia le laualuga o le uʻamea ma le sttheps. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fusifu le pulu ma fusi fag o mea ma le ie puipui.

-->

Tuu le hammock tautau

O lea ua oʻo i le taimi e faʻasaʻo ai le fusi lipine. Ina ia amata i le, e tatau ona vaevaeina i ni vaega se fa ma liliu i totonu o pu i totonu o le ato ua faamoemoe mo nonoa. O ona molimau e sili atu ona taulimaina le afi ina ia le faʻafuaseʻi ona gagau le uʻu faʻafuaseʻi. A uma ona e afifi le hoop libbon, fai se nofoa i luga o le masini ma malupuipuia.

Afai e te manaʻo e fetuunai le maualuga ma le tiʻetiʻe o le hammock, ona i le fua o le lipine o le lipine, o le faʻatau atu i uʻamea malosi. Ina ua maeʻa, uma na aoina uma fusi ma faʻaleleia i le mama. O le taimi lea, ma le fesoasoani a se matau po o se kapeka ua faapipii i se laupapa saunia.

  • Faʻapefea ona tautau se hammock i le cotage: filifilia o se nofoaga ma metotia o fusi

O fea e faʻapipiʻi ai le faʻamalologa

Afai o loʻo ia te oe se potu tele tele, ona avea lea o se samarmock o le a avea ma se sili atu faʻaopopoga i le vaega o totoe o meaafale, a o le a le maua se avanoa. O le moli moli ma le mafanafana Fra o le a taofia uma oe ma lau tama. I le potumoe, faapipii le tusi latalata i le faamalama. Ole taimi lava lea, afai o le foga o le hammock o le a tuʻufaʻatasia ma mea e ufiufi pe alu ese, o le a tuʻufaʻatasia faʻatasi ma o le a avea ma vaega taua.

I se atunuʻu fale, o se samala m ...

I se atunuʻu fale, e mafai ona faʻapipiʻi se samala i luga o se malulu veranda ma i le ogatotonu o se aso vevela e malolo ai i totonu o le paolo. E mafai foi ona e tautau i luga o se pa puipui faʻapipiʻi i le ogatotonu o le faʻasalaga.

-->

  • Faia o le Swing-faamoega ma au lava lima: faigofie faatonuga i 5 laasaga

Faitau atili