O le pisapisao le mautonu i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga ma faʻapipiʻi metotia

Anonim

Faʻapipiʻiina o le ogatotonu o le ogatotonu e le mautinoa ai le faʻaitiitia o le foliga faʻaititia mai tuaoi mai luga. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona fai se fale o le fale.

O le pisapisao le mautonu i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga ma faʻapipiʻi metotia 8722_1

O le pisapisao le mautonu i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga ma faʻapipiʻi metotia

Uma e uiga i le faatapulaaina o le pisapisao

Aisea e tatau ai

O ituaiga o le suauu

Tolu auala o le mauga

  • Faiga Metotia
  • I le kee
  • Mo le tatala i lalo

Aisea manaomia le tele o le tino

I totonu o se fale mautotogi, e faigata ona puipuia oe mai leo lafoai mai itu uma. Faapitoa tuaoi tuaoi i luga. Ua tautau, i laʻua, toulu, e aofia ai ma musika. O lenei mea uma i le taimi sili. O lona uiga, o le pisapisao fealofani i totonu o le fale mautotogi i lalo o le tumutumu otooto e taua. Ae maise pe a fai o le maualuga eseesega e taua, ma o le ie e tatau ona tosoina i se mamao sili atu nai lo le 50 mm mai le mea faigata. Ona taʻalo lea o le matafaioi a le kuata, ia na mafua ai ona faʻamalosia ai le "tagi autotoina".

O le pisapisao le mautonu i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga ma faʻapipiʻi metotia 8722_3

A o le i filifilia se vai, e tatau ona e malamalama i le ituaiga leo e maua ai le faalavelave.

  • 12 auala lelei e fai ai lou fale quiter

Lua ituaiga o pisa

Fausaga po o le fofo

Foliga mai o se taunuuga o le mata o mea eseese, faʻaputuputu o mea o aiga, o le savali, gaoioi o meaafale. Apalai i le malosi.

Ea

Auina atu e le ea, faigofie ona pasi atu e ala i le manifinifi po o manifinifi vaega. O la upu o loo tautala ai, ia lolomia ai e musika fai talatalanoa, leo meafaigaluega, ma isi.

Totonu o fale taʻitasi, o se tuʻuga o leo o le tagata taʻitoʻatasi. E taua le malamalama i lo latou natura, pei ona e mafai ona e filifilia saʻo le iso puipui. I nisi tulaga, e le manaʻomia le manaʻomia e isi. Faatasi ai ma se tulaga le lelei o tulaga, o le tapoleni o loʻo avea ai le talimalo o le talipalau, e masani ona faʻamalosia galu foliga.

Aisea o le taualuga e faaopoopo ai leo

  • O le mamanu o loʻo faʻamauina i luga o le taualuga. Toe faʻafaileleina ni togafiti leo e lafoina ai ocIllations i luga o le tapoleni.
  • Le i ai o le taua o Velids i le Inter-Depy fola. O nei mea e mafai ona avanoa, pamu, taufetuli, ma isi
  • O le mamao i le va o le mataʻutia o le faʻavae ma o le leaga o le ie e sili atu nai lo le 50 mm, lea e tupu i taimi uma ma taua maualuga eseesega.

O nisi taimi o ia mataupu fautuaina & ...

O nisi taimi i ia mataupu ua fautuaina e toso mai le soʻona faʻaalu o le tapoleni ma ni tamai pu e tuai ai galu o galu. Mo se mea e taʻu mai ai, o le a le lava le mea lea, o le a tatau ona e faʻaoʻo atu faʻaopoopoina faʻaopoopo.

Le mautonu mea i lalo o le ogatotonu

Tagata gaosi ofoina atu le tele o mea leaga. E eseese lava latou i faʻamatalaga, faʻagaioiga. O mea uma e fuafua lava i le ituaiga o mea. E vaevaeina i ni vaega tetele se tolu.

Vaivai

Tagata le mautonu cutton issulator, basul, minerale, faberglass, ma isi Tatala mea o loʻo fusuʻaga o le tolu pe lua vaega. I luga o le vaega mulimuli, o le tau mafanafana e mafai ona sili atu, puipuia le ogaoga o le efuefu.

Semi-rigid

Papatusi i le Wellolar fibrous fausaga. Faia i luga o le faavae o basalt po o minerale fulufulu, etc.

Faigata

Mautu ia papatusiga mai le tele o le auslators: O le pito i luga o fulufulu ma le malosi o le aʻi, o le pito i luga o polystyrene, o laina tumu i le qualz oneone.

Mo ituaiga eseese o pisa, eseese ofutau o leoleoga e filifilia. A filifilia, e tatau ona e mafaufau i se ata se tasi. Faatasi ai ma le faʻateleina o le toʻamalie, o le leo e faʻaitiitia ai faʻaititia. I le taimi lava e tasi, e sili ona tuai ona faʻaletonu le leaga o le mafiafia o leo-taimi, ma le ogatotonu ma le ogatotonu - leaga.

Lauiloa mea mo le faʻafefeteina o le faʻailo ma le pisapisao

  • Mineral fulufulu. E le susunuina, e le nuti, faigofie ona tuu, puipuia e le gata mai le pisa, ae foi mai le malulu. E maualalo le tau. Gaosia i luga o le ituaiga o papatusi po o taavale. Le mautonu: Faʻagofie ona susu susu, pe a maeʻa lena mea e leiloa ana vailaʻau. Ina ia maua le mea manaʻomia, e tatau ona e faia se mafiafia o le laʻau o fulufulu. E le manaʻomia tele e faʻaaoga ma le Mortise lamepa e aveese le overthing o le uaea.
  • Polystyrene. Ae mamana, malamalama, ma le mafiafia, mafiafia, aemaise ituaiga o ituaiga eseese. Faʻamatuʻu i luga o le pepa o papatusi e faigofie tele ona faʻataʻatia. E maualalo le tau. Faʻaletonu: Moli ma le tatalaina o mea oona, o le leo o le leo o le lelei e le amanaʻiaina. Aemaise pe a faatusatusa ma cotton istulators.
  • Akostic membranes. Manifinifi, fetuutuunai, a o mafiafia. Ia uu lelei leo o le maualalo ma maualuga taimi. Aua le susunuina, tetee i le vevela vevela, saogalemu, eco-faauo. O la latou mea taua tele o se tau maualuga.
  • Fanua Papatusi. E eseese leo e sili ona faʻaaogaina, siosiomaga faauo, mataupu i le faʻapitoa gaosi e tetee i le susu. Le mautonu: Mo le maualuga-uiga o le leo faʻafefeteina, e manaʻomia e faʻaaoga ai papatusi o le tele mafiafia mass.

Mo se taunuuga lelei

Ina ia maua se taunuuga sili atu, o mea e tuʻufaʻatasia, faʻaaogaina se ituaiga o "put pastry". Tele taimi masani, cotton fafie, o le akosic membranes ua tuu i ai, ae isi filifiliga e mafai.

Tolu auala e fai ai le taualuga

Faʻapipiʻiina o le filifilia filifilia o le faʻafefeteina o le taualuga i totonu o le fale mautotogi i lalo o le pito i lalo o le paʻepaʻe e faʻalagolago i lona ituaiga. O le a matou iloiloina i auiliiliga tolu filifiliga e mafai ai.

Faapipiiina i luga o le faavaa

O le metotia o loʻo faʻaogaina e faʻataʻape ai le lalagaina o mea poʻo le ipu o meaola, e talafeagai mo le faʻatulagaina o le tele-vaega i lalo. Taua faaopoopo - O le uloeala o loo ofuina i luga o le "muspar", o le talitonuina o le tino. O le mea lea, e te le manaʻomia le tosoina o le laualuga mo isi tagata. O le faiga e mafai ona iai se maualuga, e teuina ai foʻi se faʻafitauli tele. Tulaga taua e aofia ai ma le tau o tupe ma le taimi i le fausiaina o se faavaa.

E galue, i le faʻaopopoina o le faʻalavelaveina, o le a e manaʻomia se taʻiala mai se talaaga poʻo se pa, o se lipine lipine o le a tineia leo.

Lio

  1. Saunia le faavae. O loʻo matou manatu ua maeʻa le maeʻa tuai, matou te tuua faʻaletonu, pe paʻu, pe a manaʻomia, latou te lafoina. Aveese le palapala, pefu, faagaoioia le amataga. Aemaise le faʻatinoina o le faʻagaioiga o soʻoga, tulimanu. O iinei e aliali mai le moli i luma atu o isi nofoaga.
  2. Tuu le faavae. Faʻatu le faʻailoga i itu faʻavae o le faʻapipiʻi o faʻapipiʻi o le lumanaʻi. O lea na paʻu ai le faʻaliliuga e aunoa ma avanoa, filifili mo le faʻasino i se laasaga tutusa i le lautele o le mea o le a goto le 20-30 mm.
  3. Tusikofa taiala. O Brks e otegia ma se jigsaw, tipiina o polofiti mo uamea seleulu. I le isi itu o le uamea vaega, matou te faapipii le lipine mai le polythylene.
  4. DIVERS pu i le faavae. Faasaʻo le taʻiala i luga o le solo. Afai e mafiafia le mea mafiafia, o faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalologa ma se faʻapitoa acoustic Junction.
  5. Na matou tuuina atu papatusi o le alap ona o le la ua lelei ona faia. Mo mamanu e televise, o laina o le pa o le shows o se isi. I lea tulaga, mulimuli i le faʻavaeina o le pito. Ole mea lea, ole Visitia Visitia ile ogatotonu ole papatusi ole isi laina.
O faiga a Malalaele e mafai ona faataoto i lenei auala. O le laina muamua o Fitu Degregles o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le potu. O le le fiafia e pisa ai le pisapisao. I le luga, o le laina lona lua lea na faia e tusia ai foi ma papatusi.

Faapipiiina i luga o glue

Sa masani ona faʻapipiʻiina o le semi-Rigid Spotid ma le maualuga o le le maualalo ifo o le 30 kg / poloka. m. O le lisi e faia e le auala faatanoa. Vave, na o le laititi o le leo-faatulagaga elemene ma avanoa. Sefe tupe, faapea foi le taimi i le fausiaina o le tusi apa. Ina ia faʻasaʻoina le pisapisao i totonu o papatusi, o le faʻapipiʻi i luga o se laupepa poʻo le sima, o mea e tasi-funf-fungi lima fasi i le elemene.

Lio

  1. Saunia le faavae. Matou te aveese le faaumaina tuai pe a o ia. Tapuni uma avanoa, gagau, isi ni mea leaga. Matou te mafaufau i le pefu, afaina. Fatafata o le faavae o se mea talafeagai. Lenei o le a maua ai le avanoa e faʻaititia ai le taumafaina o le kulimi, faʻaleleia lona lima ma luga. Matou te tofia se tasi pe sili atu vaega, faʻatali mo le faʻamamaina atoa.
  2. Matou te saunia le kuli. Sa matou miti o le vai i le vai i vaega o vaega na faailoa mai i luga o le afifi. E mafai ona faʻaoso le faʻapipiʻi i le lauʻeleʻele, ae ua umi ma e le atoa. E sili le faʻaaogaina o se fale o le fausiaina ma se faʻapitoa.
  3. Tuu le vaega i luga o se faavae foi. O le spalalala ua uma ona apalai i lana vaega o kelu. Matou tufatufaina atu i luga o le luga atoa.
  4. Matou te tuʻuina atu se faʻafitauli i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le fefiloi o le faʻapipiʻi paluga. Ua amata ona tatou taʻoto mai le puipui. Elemene e faʻapipiʻi ai le tasi i le isi e sili ona fufusi ina ia leai ni avanoa.
  5. Ou te faʻalelei taʻitasi uma ma le o loʻo i ai. E faia ai lenei mea, tautua lima pu i elemene taitasi. O lo latou loloto e tatau ona 5-6 cm sili atu nai lo le mafiafia o le vaislator. Pu e faia i tulimanu o le ipu ma i le ogatotonu. Na matou sauni i mea ola i totonu.

Ina ua mavae uma laupapa o ...

A uma ona teu uma laupapa, o le a tumau pea le faʻatali seʻia le mama le fofo faʻapipiʻi. Taimi faʻalagolago i lona faʻavae. Na o le mea e mafai ona faʻapipiʻi i le ie ita.

Faatoilaloina le vavaeina o le maualalo maualalo

O le faʻafitauli autu o loʻo feagai ma le faʻapipiʻiina o mea faʻasee mea, o le sagging.

Lio

  1. Tatou saunia le taualuga e pei lava o lalo o le lautele o le faaputuga.
  2. Mauga i luga o le faavae o le Faavae, lea tatou te faia ai ni tomai faigata.
  3. Luga o le pito i luga o le faʻaofuina o le faʻaaogaina, tuʻu le vapsozotizlation. Ata tifaga ma le stapler.
  4. E le gata i lea e foia ai le mamanu o le taumatau. 5-6 Clamps mo sikuea taʻitasi mita.
  5. I le va o tagata mama e faasee ai le filo. Ina ia mafai ona maua le Mesh o le lagolagoina o le leo e maua ai.

O le Grid o le a taofia ai le mafai

O le amuina o le a puipuia le gaʻo o le mafai, tausia mea le lelei. E taua le filifili faalua. E tatau ona i mai i le palepano poʻo se isi soʻo se tasi e le mafai ona faʻaloaloa i le taimi.

O se vaega o le leo o le leo o le kapeti i lalo o le malosi o le ogatotonu e mautinoa ai le malosi o le pisa. Saunia e lelei mea uma. O lenei mamanu e faigofie tele ona potopoto i ou lava lima, aemaise pe a fai o le 'afa-laina laina ua filifilia mo le faʻapipiʻiina. Faʻaaogaina le faʻaaogaina o le leo o le naunautaiga o le a umi, toe faʻaleleia le vaitaimi lea e le manaʻomia.

Faitau faatasi le auala e fai ai le pa puipui.

  • Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola

Faitau atili