Faʻafefea ona faʻaaoga se laser stat: Filifili le masini ma maua le tusi talosaga

Anonim

Matou te taʻu atu, aisea e te manaʻomia ai le lasi tulaga, ma aʻoaʻo ia faʻaaoga saʻo.

Faʻafefea ona faʻaaoga se laser stat: Filifili le masini ma maua le tusi talosaga 8730_1

Faʻafefea ona faʻaaoga se laser stat: Filifili le masini ma maua le tusi talosaga

Aʻoaʻo e fiafia i le tulaga mo le tulaga maualuga

Tatou amata toleniga

Faʻatinoina le galuega: Faʻafefea ona faʻaaoga se laser tulaga mo le tele o faʻamoemoe

Filifili se masini lelei

Matau le saogalemu ma saunia tausiga

O le fausiaina poʻo toe faʻaleleia e mafai ona faafaigofieina, pe a e iloa pe faʻafefea ona faʻaaoga le laser tulaga - o se lesona vitio i la matou tusitusiga o le a fesoasoani ai. O le taimi lava lena, tatou fai atu o lenei masini o le a fesoasoani ia te oe ia ausia le maualuga maualuga pe a fuaina uma le laina i le tafailagi ma le vela.

Sauniuniga mo Galuega

1. Filifili tulaga

O le mea e ofo ai ma le sao

O le mea e ofo ai ma le fuaina o le saʻo e taua mo soʻo se faʻapipiʻi. Ae ui i lea, i le taimi o le fausiaina o le fale, o le saʻo o le 10 colmimeters e faʻatagaina, a o le toe faʻaleleia o le potu e mafai ona oʻo atu ai i se mea leaga.

-->

O lea, mo mataupu taʻitasi e o loʻo iai foʻi se isi mea faigaluega, lea o le a fesoasoani e 'alofia ai faʻalavelave. Ua vaevaeina i ni vaega e faʻatatau i lo latou saʻo ma faʻavae o galuega.

  • Maualuga le tonu - faʻatagaina le mea sese o le sili atu nai lo le milimita
  • Saʻo - o la latou averesi sese ua uma ona lua millimeters
  • Faʻatekinisi - E mafai ona latou mauaina le faʻailoga sili ona tele, o le 10 mililtimeters.

I luga o le faʻavaeina o faʻagaioiga, faʻavasega e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu.

Faitioina

O le latou vaega autu o se faʻaata o le tomai e faʻateleina ai le ata toetoe 30 taimi. Faatasi ai ma le fesoasoani mai o faʻapitoa faʻailoga faʻailoga ma le faʻamalosia malamalama, e fesoasoani e tutusa le mamanu i le tafailagi vaalele.

Numera

E le gata na faitauina le faamatalaga, ae ia manatua foi. O le mea lea, e mafai ona valaauina i latou i le sili ona sao i totonu o le alogofie. Peitai, e toʻalua ona latou mimiti - o lo latou tau maualuga ma faʻafaigofie ona faʻaleagaina.

Laser

Nei o le sili ona masani ona faʻaaogaina masini. E faigofie ona latou faʻaaogaina ma le manaʻomia le aʻoaʻoina faapitoa e faʻatautaia.

Meafaigaluega o lenei ituaiga o projice

Meafaigaluega o lenei vaega o lenei nofoaga faʻavave atu i luga ma faʻatagaina le galue ma le integer vaalele. I se faʻaopopoga, e faigofie lava ona latou faʻaaogaina ma faʻapipiʻi. Talu ai o lenei ituaiga o se tasi o taʻutaʻua ma taʻutaʻua i luga o le maketi, o le a talanoaina tonu lava ia te ia.

-->

E tele ituaiga o nei masini.

Rotaaota

Ese ma le i ai o se ulu o se ulu. E 60 Roovowotions i le minute ma le fesoasoani a le lua lasers poloketi oso i luga o le vaalele. O le pito i lalo le saoasaoa o lio, o le sili atu o le uaina o le sporalige o le a vaaia.

Manatu

E pei ona taua mai o latou igoa, e mafai ona latou faʻaalia naʻo manatu. O le tasi o mea lelei o lo latou mafai lea ona galue i luga o pa ma luga o le folasaga.

Laina

Mafai ona fausia le sifi o le siʻomaga, o le tino ma diagonal rays i nofoaga eseese. Tele masani ona faʻaaoga e fausia ai laina faʻapipiʻi.

Lata Tulaga ADA Pisinisi Cube Mini faavae

Lata Tulaga ADA Pisinisi Cube Mini faavae

2. Faapipiiina

A o le i alu i le fuaina & ...

A o le i alu i fuataga, e tatau ona e faʻapipiʻiina le masini. Amata, siaki le ituaiga o lona mana. Afai e tatau ai, totogi poʻo le faʻapipiʻi o maa.

-->

Faʻaopopoina le faʻatulagaina o le mea faigaluega e faʻagaioia ai

  • Siaki le potu mo le sensor papers, a leai o le laina o le a faalavelaveina
  • Filifili le maualuga maualuga mafolafola nofoaga mo le nofoaga ma tuʻu le masini i se tagata faʻapitoa e umiaina poʻo le tripod. A uma ona faʻamautuina lena mea, le faʻatumauina o le mamanu. E aoga le matauina o lena galuega, ua faasaina le tulaga i le taimi o galuega.
  • Matau le mamao na faatonuina i faʻatonuga e tatau ai le masini ona o loʻo iai mai le mea e fuaina.
  • Ia mautinoa e puipuia ou mata. Faʻaoga le tele tioata, faʻapea foi ma le tausiga o tamaiti ma manu. Talu ai ona e malosi tele le susulu, e ono afaina ai i latou.
Vitio lesona ma faʻatonuga i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le laser tulaga e mafai ona maua i luga o fesoʻotaʻiga. Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o le pito i lalo

3. faatulagaina

Mo le tele o faʻataʻitaʻiga, o aʻoaʻoga e masani lava ona pei o tutusa foʻi, ae o nisi taimi e iai foliga i le faʻatuina o masini. Afai tatou te talanoa e uiga i le faigofie mea, o lea e masani ona i ai ni vaega se lua ma fao. O le a mafai ona e fesoʻotaʻi ma le utupoto, e teuteu ai i lalo.

Afai o le masini ei ai galuega & ...

Afai o le masini ei ai le galuega o le tagata lava ia, ona le tatau lea ona e faalagolago i ai. O le tafaoga o le a i ai faalua-siaki ma, pe a tatau ai, toe tulei le 'au. E sili le faʻatulagaina o faʻailoga i le 0. O lenei ata o lona uiga o le mamao mai le fola i le mea faigaluega. O lenei metotia faʻafaigofie le sailiga mo se laina laser pe a galueina auala.

-->

O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua ni moli moli moli. Faatulaga le faʻaali o le tagata tonu e te manaʻomia. I lenei auala, e mafai ona e maua mai latou vaai atu i le tele o tikeri o le aoga o taʻitaʻi taʻitasi. Ae e le o fautuaina le faʻaaogaina o galuega uma i le taimi e tasi e mafai ona fenumiai ai oe.

4. Isi masini

O nisi taimi o le fetuunaiga ma le faʻaaogaina faʻapipiʻi o le masini e le lava e le lava lelei e iloa ai ni tulafono.

O lea e faaleleia uiga

O le mea lea, o isi mea faigaluega e mafai ona faʻaogaina e faʻaleleia atili ai le tulaga lelei o galuega, pei o le masiofo, taulaʻi ma le ave e ave.

-->

1. O le manaʻomia mo se malaga o loʻo tupu i mataupu o loʻo iai ni taʻiala tutusa i luga o le luga o le tasi i le isi.

2. O le sini o loʻo faʻatauina saʻo ma le masini. O lenei palasitika o loʻo i ai i le tele o loʻo tusia ai ni tuʻaiga O sea fetuunaiga e talafeagai mo i latou e faʻaaogaina tulaga maualuga i totonu o le potu tele ma faʻateleina ai le saʻo o le fesiitaiga o fuafuaga.

3. O le siisii ​​o le masini e mafai ona faʻateleina toetoe o faʻalua, pe a fai o loʻo e faʻapipiʻi se sui i luga. Ia te ia le manatu o le a faʻaalia i le Sunny o le auala i luga o le auala. E aoga le maitauina o le mea e tatau ona e mafaufau muamua i le mauaina o le sui o le tutusa ituaiga o le meafaigaluega autu. O le mea lea e te aloese ai mai faʻafitauli ona o le le mafaamatalaina o masini.

Lata Tulaga Bosch GLL 2 Tomai Faapitoa + MM 2

Lata Tulaga Bosch GLL 2 Tomai Faapitoa + MM 2

Faʻafefea ona faʻaaoga le laser tulaga mo le tele o faʻamoemoe

E mafai ona taʻua le tulaga e tasi i le tamaoaiga. E mafai ona e faʻaaogaina mo soʻo se mafuaʻaga e fesoʻotaʻi ma le ata o lau fale, amata i le fausiaina o le fale, faʻaiʻu i le teuteuga o le teuteuga.

Ogatasi o puipui

O le galuega sili pe a toe faafou le fale o le gatasi o puipui. Lea ua mafai ona ia feagai ma le puipuia ma ni faafitauli. Ia faia lenei mea, e tatau ona e lafoina se utupoto i luga o le puipui.

Ona ave lea o le pule ma le pou & ...

Ona ave lea o le pule ma tuu i luga o le laina e le tuuina atu. I luga o le fuaina o fua, foliga ma le totoʻa, o fea o nei manatu o loʻo i ai se suiga mai le masani. Ina ua maeʻa lena, o le a e fuafua le manaʻoga manaʻomia o mea e manaʻomia e ogatasi ai le puipui.

-->

Faʻafefea ona faʻaaoga se laser tulaga mo le fola o le fola

E oʻo i le fola, faʻaaoga le laser laser, pei ona mo puipui, e matua faigofie lava.

Mai le amataga e taua tele le laina ma ...

Mai le amataga e taua le tuʻufaʻatasia o le mea faigaluega, ona liliu lea o le laina faalava ma faʻailoga ona pito tele. Ona liliu lea o le masini ma fai le tutusa i le foloa le foloa, e fesoʻotaʻi ai le togi o le tasi. Ina ua maeʻa, o le a e sauni mo le atoatoa sili le lamolemole laina, o le a faʻaalia ai le maualuga o le failauga manaʻomia pe faʻatumu le mea.

-->

  • 9 Mea mo le fola ogatasi mo le faʻamaeʻaina

Feula i puipui

O le a aoga foi le masini pe a fai o potu e fai ai potu ma puipui. O le mea taua o le a fesoasoani ia teʻi o loʻo feagai ma soʻoga, ma o le o le a manaʻomia i le sticicking i le sticking tuaoi poʻo isi mea teuteu.

E mafai foi ona e siakiina le lelei o galuega na faia e le 'au fai galuega. I le tulaga o mea e talitonuina, atonu e te manaʻomia le sopoia le pepa puipui pe faʻaititia le tau o tautua na faia.

Faapipiiina o meaafale

Pulu tutusa ma i totonu

Pulu tutusa ma ituaiga uma o tulafono ua leva ona le talafeagai i lenei mataupu. Modular meafale o se faigata faigata mamanu e manaʻomia ai le tele o faʻasologa.

-->

O le mea lea, o lau fata ma kapeneta ma le faʻapipiʻiina sologa lelei, fausia se laina laser lalagaina. O lenei sa taulaʻi atu i ai lau mea e mafai ona faʻaleleia mea uma e te manaʻomia i luga o puipui.

Toe fausia

Galuega o potu mafai foi ona masani ona faʻatinoina le faʻaaogaina o se tulaga. E fesoasoani i faʻapipiʻiina o uʻamea uʻamea mo le faʻapipiʻiina o digwall. O le faia o lenei mea, e tatau ona e faʻapipiʻiina le masini ina ia alu atu i le fola, puipui ma le taualuga o laina i le lumanaʻi o le a iai.

Fausiaina o le Faavae

I lea tulaga, faʻaaogaina le faapipiiina, e mafai ona e fauina se faʻasalaga, tusa o le a fausia le mononathic faʻavaʻa o le a fausia. I le maeʻa ai o faʻamatalaga mulimuli, e ese mai i le pito i luga o le utupoto, fetuunai ma le siʻomaga. O le a faʻaalia le maualuga i luga o puipui, lea e manaʻomia ai le sasaa o se siʻosiʻomaga.

Faapipii fusi

O le tulaga e fesoasoani e faʻatulaga ai se paʻu i lalo o le tulimanu sao.

E faia lenei mea, liliu i luga o le koluse mode & ...

E faia lenei, liliu i luga o le auala o le corusdade o vaalele. O le le mautonu ua liua i le Grid, lea o le ogatotonu o laina o le kolusefilated laina o le aufaitau ma le ogatotonu o le auvae i le va o pou. Atili i luga o le taiala o le taiala ogatasi itu uma o le faaputuga.

-->

Faapopoleina vaalele

O mea taua o aso nei o loʻo i ai le agavaʻa e faʻamuta ai le otometi. E le gata i lea, i nisi faʻataʻitaʻiga, e mafai ona suia le tuina o le utupoto pe poloka le taui. A maeʻa ona e faʻapipiʻi le masini i lalo o le taualuga, o le a e mauaina laina laser laser.

Laces tulaga Elitech ln 360/1

Laces tulaga Elitech ln 360/1

Filifilia o se masini

A o le i faʻatauina se tulaga, mafaufau pe faʻafia ona e faʻaaogaina. Mo aiga e te galue i latou, faʻataʻitaʻiga, ina ia e tauivi ai se ata, e te le manaʻomia le le faʻapitoa faʻataʻitaʻiga tomai faʻapitoa ma ituaiga galuega. Matou te fautuaina oe e faʻatau ni togi pe a faʻatau le masini:
  • Fua mea sese.
  • O le mamao o le utu e mafai ona aapa.
  • Itula faigaluega.
  • E iai se avanoa o le tagata lava ia-tulaga.
  • I le a le vevela o le masini e aoga tele.
  • Meafaigaluega.
  • Le lelei o mea mai le mea na faia ai le maualuga.

Tausisia le saogalemu tulafono

Aua le faʻaaogaina le masini peʻa & ...

Aua le faʻaaogaina le masini i le vevela i lalo ifo o le 20 ma luga o le 50 tikeri. Ua faafetaui i le mea moni e mafai ona amata galue le masini.

Ona o le lavelave mamanuina mamanu, e faigofie ona faʻaleagaina, o le tagata lasi tulaga e tatau ona teuina i le mataupu. O le a puipuia mai le faʻaali i le susuga o le susu, pefu ma le le manaʻomia o le au pulupulu. O le ato lea o loʻo teuina ai le masini e tatau ona mama ma faʻamago.

-->

Ma ina ua maeʻa galuega mai le mea faigaluega, e manaʻomia le aveesea uma o le filogia. I le taimi lava e tasi, e totogi faʻapitoa i le faʻamatalaga, e sili atu le taulimaina ma se ie vaivai lea e le o le faʻamama ai luga.

  • Siaki Lisi: 10 Meafaigaluega e tatau ona i totonu o le fale mo tagata uma

Faitau atili