11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!)

Anonim

SzindAPapss, Ivy, Scarlet ma Chloroytum - taʻu atu le mea laititi ma le mafaufau i le tausiga o le laʻau o le a mafai ona teuteuina le laʻau.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_1

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!)

1 cacti

O le sili ona manino le luʻitau i luga o le teuteuina o se tamai avanoa o le cactus. E faigofie ona tuu i luga o le sili ona faigata-i-aapa atu i fata. E mafai ona tuʻu le coustus ma faʻagalo e uiga i ai. Afai e faʻavae laʻau pei o le laau, e mafai foi ona fuga. O le Caremas Care e matua faigofie lava, o le mea autu e le o faʻatumuina i vai.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_3

  • 8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina

2 succutspers

Florarium ma fesoasoani ma le talafeagai o le Draor foliga matagofie i tamai fata. Taumalu, o nei laʻau e tutusa faigofie pei o Cacti. E le manaʻomia e le Matagaluega le tele o vai, o lea e taua tele le faʻatumuina o le fulrarium ma faʻalavelave.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_5

3 szindapsus

O fana o fugalaʻau o Szindapsus e mafai ona matagofie mai le tasi fata i le isi. Ma afai e taofi i ai, o le laau e tatau ona tipi ma maua ai le lelei foliga. O nei Liama ​​mai i Tropics, o lona uiga e alofa i le vevela ma le susu susu.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_6

  • Tiai tuaoi: 6 le-laina vaega mo le faapaologa

4 Ivy

O leisi vaega na tupu i lau matagofie o le vaneina. E matua vave lava IMER, ae afai e mau i le taimi atoa, na te le tuuina mai le le fiafia ma le amio lelei i soo se atigi pusa. E le fiafia le laau i se vevela vevela, ma i le taumalulu na te matua malulu lava. Afai e te filifili e tuu i le maa, vai e masani ona masani ai ma spray.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_8

5 viki.

O le failaita o le a le ola ai, e le tatau ona avea ma tipi poʻo le matagi i luga o le lagolago. O mea laiti ia, aulelei ma faigofie-e tuua ai laau. I tulaga lelei, na latou susu lelei. Ma afai na sese se mea, o le a e fiafia i le manaia lanumeamata ma laulaau o le telē. O le vai o le violen e tatau ona iai i le pallet, ae le o luga o le ulo. E le mafai ona sasaina, ae e taua le mautinoa o loʻo i ai pea le susāla i le paneta.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_9

6 chlorophytum

Ole tamaʻi laau lea o loʻo i ai ma laʻau na laui mai le vaʻai atu, ma laʻititi masoa. O a latou Chlorophytatum e togi atu e avatu ni softket fou ma faateleina. E faigofie ona e tausi ia te ia: E masani ona vai ma aveese le le talafeagai pe le lelei fana.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_10

  • 7 O mausa leaga i le tausiga o laʻau, ona o le mea latou te masani ai

7 Aloe

Afai e te le aumaia le aloee e tuputupu aʻe, e mafai ona latou teuteuina o se fata matala poʻo se puipui puipui. E le faʻata ona manaʻomia le tausiga, o se vai masani ma le fausiaina o foliga, faʻapea foʻi ma le manaʻomia o se shappont i le tele o Kashpo. O le toʻatele o le mataese ua faʻateleina o loʻo tuputupu aʻe ma e oʻo mai i luga e oʻo lava pe tusa lava pe oʻo foi i tafega o tagata amata.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_12

8 Veneine Mukholovka

Filifiliga mo i latou e fiafia i laau le masani ai. Venus Mukholovka e sili atu ona tuu i le tulaga o le mata e fai ai faigofie ona fafagaina le fugalaau ma lele. O le faʻilalo o meaʻai e manaʻomia e se laʻau, a leai e oti.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_13

9 Sansevieriania

O le isi filifiliga o se laʻau e le i se aoga, e mafai ona sili ona lelei i luga o i latou e miti o aiga tuʻuga. Sa tetee Sansevierius i ni ata, mataua o le vevela, o le la ma le leai o le suavai. Ae ui i lea, o le taimi nei, o le laau e tatau ona vai ma e le o galo le faia o se foliga o lea e le tuputupu ae ma teuteu lau fata.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_14

10 kalanchoe

I se mea e sili ai, o lenei fugalaʻau o se aiga pito sili lea o le cacti ma faʻalavelave. O le kanene o le kanene o le ea, o lea e mafai ona tuʻu i luga o lana fata, pe a fai e tele le pefu i totonu o le potu pe e masani ona maʻi. E faigofie ona e tausia le laʻau: E taua le vai i le taimi ma faʻapagota pe a manaʻomia.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_15

11 Fitthonny

O lenei laʻau na laʻu laʻau na lalagaina ma laʻau, e fuafua ile tele, e ono eseese i le lanu. O le vasega o loʻo avea ma paʻepaʻe-lanumeamata paolo. E fiafia Fitulisia i le faateleina o le susu. Ia o le mea lea na tupu ai le laʻau, lea e masani ona tuʻu ai i taimi uma le vai.

11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!) 8746_16

  • 5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi

Faitau atili