6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe

Anonim

Lavender, Laurel ma Chrysathemum - taʻu atu mea e faʻaosofia ai oe e laʻau pe a e moe.

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_1

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe

1 lavender

O le la nofo e lauiloa mo ona uiga malolo. O lona manogi e galue ai se aoga i le tino o le tagata: Na te faʻafilemu ma faʻamamafa mafatiaga. Sa masani lava ona mago le la tagata i Sasha. Peitaʻi, o le manu oloʻo maua ai se mea manogi e sili atu lona matagofie, o le a sili atu lelei i faʻalavelavea o le faʻalavelave. Tuu i totonu o le potu le ulo ma le laʻei: E le gata i le faʻaleleia atili o lou tulaga, ae e teuteu ai foi le totonu. Lavender Blooms ma matagofie lanu lanumoana fugalaau. E ala i le auala, e mafai foʻi ona aoina ma mago, faʻaopopo i lenei pepa i le Tea.

Laʻau Aiga Tuʻuina i le Taeao o le fale mauto o le fale mautotogi, I le taumafanafana, i le vaitau o vevela, e mafai ona ave i le ea o fafo, mo se faataʻitaʻiga, i le faapaologa. O le tagata e manaʻomia le tausiga saʻo. E le mafai ona sasaa, faʻapea foʻi ma se malologa mo se taimi umi e aunoa ma se vai. O le mea lea, o lona mull ma e masani lava.

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_3
6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_4

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_5

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_6

  • 6 laau ma se manogi manaia e mafai ona tulaueleele i le fale

2 Chrysanthethaumum

O Chrysanthumum o se isi laau o le a manuia e moe. O le laau e mafai ona faʻamamaina le ea mai mea leaga. O loʻo faʻaalia ai foʻi le phytoncdide - o mea ia e fesoasoani ai le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe o faʻatoʻaga laiti. I se faʻaopopoga, o Chryssathemuss Flem fugalaʻau i le tautoulu ma le taumalulu. O le faʻateleina o ata eseese o loʻo i ai ni lanu e eseʻese, latou te faʻalagolago i luga o le eseese.

E fiafia le fua i le susā, e manaʻomia lava le taʻalo ma le vai. Vai saofaga i le ulo pe a o le pito i luga o le tolu o le eleele mago. I le tau malulu, e masani lava ona faʻaitiitia le faʻailo i le masina.

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_8
6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_9

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_10

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_11

3 Spathricturtum

O lenei laau e faʻapea foi ma chryathumges, mafai ona faʻamamaina le ea ma faʻamama ese mai le faʻailoga o le ata, o le a faigofie atu ai le manava i le miti. O le solaʻaga e le aoga, e talafeagai mo i latou e le o sauni e faʻaalu se taimi i le tele o tausiga. Peitaʻi, e taua lava lenei mea, a leai e fugalaʻau ua tutu i luga ma o le a e le faʻafiafia o latou matagofie. E tatau ona e faia ni vai masani: faia le masani o le faia o taimi o taimi i le vaiaso.

I se faʻaopopoga, o le osooso e le manaʻomia le tele o moli malamalama, o lea o le laʻau e talafeagai lelei mo le potumoe, tusa lava pe o le tele o le aso ua vavaeina ai le faamalama.

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_12
6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_13

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_14

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_15

  • 5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale

4 Geran

Gerantium o se mea le fiafia ma le matagofie matagofie laau. Tele ituaiga o lenei fugalaʻau e iloga mai ile manaia, ae malosi orma, o lea mo tagata tigaina o le a le faʻamalosiʻau. I le faʻaopopoga i le manogi, e aoga tele le faʻailoga o le Geranine: E faʻateʻaina le ea, ma mafai foi ona faʻaitiitia ai le popole, ma e afaina tele le moe.

Ole tausiga ole totoga e faigofie tele: E manaʻomia le ta i le taumafanafana i aso uma, i le taumalulu - ma laititi. Spray gen e le tatau. I le potumoe e sili atu ona tuu i ai i le faʻavaveina o le moli ma matamata le la susulu o le la i luga o lau.

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_17
6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_18

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_19

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_20

5 Ivy

Ivy o se teuteuga sili a le potu moe o le potu moe, e le manaʻomia le tele o le malamalama, lea e talafeagai mo se potu malolo. Ole Mau ole Faʻamaoni o le Meaʻai E aofia ai le mea moni e faʻamamaina ai le vaipuna, mo se faʻataʻitaʻiga, aveese mea e mafai ai ona moe o le a moe.

E le fiafia Ivy i ata tifaga ma suia le vevela. E manaʻomia le taofiofia o le vai e leʻi tele lava: fufusu le eleele pe a faʻamamaina, ona e mafai lea ona e inu vai. E faʻatumauina ai le foliga manaʻomia, o le vaega o laʻau e masani lava.

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_21
6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_22

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_23

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_24

  • 6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi

6 lava

Lavr, o le mea e masani ona faʻaogaina o ni vaitau i totonu o le supo, e mafai ona tupu i le fale o se meaʻai teuteu. E aafia ai le tagata o le tagata: o oaga taua i lau laʻau e aveese le ulu tiga ma faʻaititia le popole. O le laʻau e sili ona tuu i se nofoaga susulu, masani ona mou ese mai le spray ma le faʻaʻaita.

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_26
6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_27

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_28

6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe 8749_29

Faitau atili