TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI

Anonim

E masani ona e manatua lau tafaoga i luga o le sami pe alofa i le alofa i timuga Lonetona? Sa matou tapenaina se filifiliga o mea e fai ai le 1,500 rubles mo oe, o le a fesoasoani e atagia ai nei manatuaga i totonu.

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_1

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI

1 tu mo se faamalu

Ina ia faʻatele loʻu lagona i luga o le ao timuga aso, faʻaopopo nisi calbean cacti i le ala savali. O lenei tulaga le masani ai o le a foia ai le faʻafitauli o le teuina o le umbrellas ma i le taimi lava e tasi e faʻamanatu ia te oe le vevela vevela ma tafaoga e le mamao mai le tulimanu.

Tu mo le vaomatua o le vaomatua cacks smusla

Tu mo le vaomatua o le vaomatua cacks smusla

1 000

Faatau

  • 13 oloa mo le manuia auala

2 puipui puipui "venise"

O loʻo i luga o le puipui i luga o le puipui - o se lelei tele mo i latou e le manaʻo e toso le puipui ma fefefe e tautau ai se mea mamafa i luga o le laupapa. Masalo o le a e manaʻo i le manatu e teuteu ai lou potu ma se ata o se aʻai matagofie i le lua minute. Ma pe a ia lelava - i ni nai minute, suia i le isi.

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_5

O le tagata lava ia aʻiaʻi "venice"

1 100.

Faatau

3 Buffalo

Cerarac Buffalo, faia i le sili ona faigofie ma le manino pepa, o le a teuteu le laulau kofe pe tu i luga o le kesi e faamanatu ai ia te oe le miti e vaai i Aferika.

Ceramic buffalo

Ceramic buffalo

1 000

Faatau

4 Came "manu"

Afai na e iai i le Scandinavian atunuu, atonu na musuia e le siosiomaga o le sogigge. O se fatu lemu pipid ma se mamanu o le moose ma bunnies o le a faʻaopopoina ni nai manatu i lou fale ma o le a faʻamafanafana afiafi.

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_7

Plaid mai le microfiber "manu"

1 200.

Faatau

5 Matu

O se fale laupapa laupapa, teuteuina i se faiga fagota ma atigifigota, ma le atoatoa le fetaui i totonu ma isi nofoaga matine. Afai latou te le o, e mafai ona ofuina i luga o le faamalama i tua o le lanumoana pe paʻepaʻe pupuni.

Fale laupapa laupapa

Fale laupapa laupapa

1 000

Faatau

6 Pepa lautele "! Tulaga"

Aloese mai tagata malaga ma fola i luga o le puipui i le potu malolo e talafeagai. Aveina o le taʻavale ma atopau, liliu i luga o lau musika e te fiafia iai ma alu i le fonotaga a le afio mai.

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_9

Pepa lautele i totonu o le faʻavaʻa "lagona: tafaoga"

1 400.

Faatau

7 Pusa "atopau"

Faʻaopopo se siosiomaga o femalagaʻiga, pei o ata tuai, o le a fesoasoani se pusa o le a fesoasoani i le ituaiga o le taʻaloga o le vintage. E aoga i le alatele e teu ai ki ma mea laiti mea e masani ona faʻaputuputu i luga o le faʻatasiga.

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_10

Pusa "Ata tuai"

1,300

Faatau

8 Ata "elefane"

Taumafai e fai se tuʻufaʻatasiga mai lenei elefane i luga o le laulau kofe, o isi moligaʻo ma fua. O le a manatua vave le faigamalaga i Initia.

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_11

Teuteuga "elefane"

1 400.

Faatau

9 po Malamalama "Mountain"

O i latou e miti i se malaga i mauga o le a pei o lenei malamalama o le po. E talafeagai i le potu o tamaiti, avea ma se mea manaia, lea o le a fausiaina ai se tala fatu fatuga.

Po

Po

1 500.

Faatau

10 ata tifaga mo le faitotoʻa "Lonetona telefoni telefoni"

Lonetona non mo tagata fiafia o Egelani ma le faasologa "Sherlock" ma "Fomai o ia".

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_13

O le tagata lava ia le ata i luga o le taulaga "Lonetona"

1 200.

Faatau

11 hammock

Afai o le aso malolo e le vave uma, ma o loʻo iai le avanoa avanoa i le potu ma le agavaʻa e alu ai le matau i le taualuga, tautau le samala. O le a ia fetaui lelei i le Scandinavia ma Boho sitaili ma fesoasoani malolo ma le mafanafana.

White Hammock

White Hammock

1 000

Faatau

12 maneta globe

I le matua o nofoaafi pito sili ona saoasaoa ma papupuni mo le moe, o le potu o le tagata malaga moni e tatau foi ona vaai i ona po nei. O le faʻamaligiina o le globe o le a avea ma mea manaia i luga o le kesi.

Maneta le fiafia i le lalolagi

Maneta le fiafia i le lalolagi

1 100.

Faatau

13 VAEGA MUAMUA O LE LALOLAGI

O se mea manaia mo le potu malolo i le sitaili o le itiiti. Leai se mea sili ona matagofie: Naʻo le susulu o laina o konetineta ma le lua o vaalele.

Faʻafanua Faʻafanua o le Lalolagi

Faʻafanua Faʻafanua o le Lalolagi

1 400.

Faatau

14 marine igoa

O le isi Suafa o le Suafa o le a faʻamanatu atu ia te oe o le malaga i taimi uma matou te amata ona e misia le mafanafana tele.

Igoa ole igoa mo le umukuka ma le faletaele

Igoa ole igoa mo le umukuka ma le faletaele

1 000

Faatau

15 vaega i luga o le puipui "Eiffel Tower"

Paris e masani lava ona lelei manatu. VoldTic faʻamatalaga mai le pepa malo foliga mai o loʻo foliga mai o le sili ona lelei ma avea ma faʻamamafa lelei i luga o le le mautonu talaaga.

TOFOTOFO MOLIMAU I totonu: 15 LE MAFAI 8750_18

Panus "Paris"

1 400.

Faatau

Faitau atili