5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale

Anonim

Aloe vera, Melissa, o le laota ma isi mea aoga ma matagofie o loʻo faʻaogaina i mea tau ata.

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_1

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale

TAUA: Soʻo se paʻu e sili atu ona lelei i lalo o le vaʻavaʻaia o se fomaʻi. Olioli, e ui o se uiga masani, e mafai ona faaoso ai le vevesi. E le gata i lea, e taua le manatu o ni manaʻoga faʻapitoa ma faʻapitoa e ono i ai le paʻu o le faʻafitauli. I soo se tulaga, o nei laau e mafai ona toe masisi solo i le aiga. E le gata e aoga, ae o le asthetics.

1 Melissa

Mai Medical Messissa e mafai ona e faia se teuteuga mo le totoina o masani masani pe o le paʻu paʻu i taeao ma afiafi. Ma le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa e faʻaaoga e pei o le sili ona lelei le aisa mo foliga foliga.

Mo le totoina o le Windows, o se ituaiga "armon harma", "Mojoti" ma le "fou" e talafeagai. Faʻasaina fatu i soʻo se cachepot ma meaʻai o meaʻai ma se vaega o alavai i le pito i lalo. O lenei o se mea lelei e le faʻamaoni, ae o le a sili atu le tuʻuina i luga o le fugalaʻau la le la.

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_3
5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_4

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_5

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_6

2 Aloe vera

Aloe e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o cosmetics, pei o le tele o vitamini, amino acids, Anetioxidants ma enzymes i lona faʻavae. O mea teuteu mai lenei laʻau e masani ona fautuaina mo le fuafua ma le paʻu paʻu. E naʻo le faʻaaogaina muamua i ai, faʻailoa le leai o se tagata saumo.

O le laʻau masani lava ona faʻatau tagata matutua, aua e faigata ai ona tupu tele ese mai fatu. Ina ua uma ona faʻatau e faigofie ona faʻateleina tutoʻatasi. O le faia o lenei mea, gagau se tasi o lau laʻau i le pito i lalo, e faʻatautaia ai le malaia arcal ma aveese i se mea pogisa mo le aso. Pe a motusia le vaega malepelepe, o le laulaau ua tuu i luga o le oneone i le loloto o le 2-3 cm. O le vai i le taimi e tasi e te le taofia ai le oneone o ia e le mafai ona e ai. A maeʻa ni nai vaiaso, o le Alo o le a tuua aʻa ma amata ona amata lau laulaʻau fou.

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_7
5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_8

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_9

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_10

  • 6 mafuaaga e nofo ai i le fale o fale fale i le taimi nei (pe a fai o oe o loo masalosalo)

3 lavender

Na fesoasoani Lavender Revodved o le le fiafia ma aveese le paʻu paʻu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faia se teuteuga mai ai ma solo ou foliga. Poʻo le faʻafefiloi decoction ma starch ma faʻaaoga pei o se ufimata.

O le tuputupu aʻe o le avender i le fale, filifili se nofoaga la. Magoto pe tatala le faapaologa. O le galueaina o fanau o le a faia 2.5-3 masina, o lea e faigofie ai ona faʻatau se tagata matua laʻau ma faʻaauau pea ona faʻateleina i ona maʻa. Mai le vaega faʻaletausaga, o lapisi ua tipiina i le umi o le 10 cm, faʻaofi i latou i totonu o se eleele susu ma tapunia i se ata poʻo se afifi. Ona latou faamamaina lea i se nofoaga mafanafana ma taulai tasi i le aso, ma sasaa sina vai ile eleele. Ina ua mavae ni nai vaiaso, o le a latou faia seleselega ma o le a faatagaina.

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_12
5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_13

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_14

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_15

4 lava

Mai le Laurel pepa e mafai ona e faia se decoction po o le tufuga e fufulu foliga. Ma olo foi ma faʻaaoga e pei o se ufimata. O le Bay Souff o loʻo fautuaina e talosaga mo le togafitiga o le Faʻaleleia mo le 2-3 vaiaso, ae le o umi.

Mo le tuputupu aʻe i luga o le faʻamalama ma faʻaaoga i le cosmetology, o le "tamalii" e talafeagai le vasega. E mafai foi ona faaopoopo i ipu. O le Lauren e le talafeagai ma o le a alualu i luma e oo lava i le itu i matu o faamalama. E mafai ona e totoina i fatu po o ni maʻa, e aoina mai se tagata matutua. O fatu o loʻo faʻamafanafana mafanafana i totonu o se susu susu 5-7 aso. Ma a latou gagau, femalaga i le eleele. O le tau o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le eleele i le 2 cm, spray mai le spray ma ua ufitia i se palasitika fagu poʻo le afifi. O le taimi lava e manaʻomia ai le vaivai ma le faʻaputu seʻia latou o mai i lalo.

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_16
5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_17

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_18

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_19

  • 8 laʻau e mafai ona faʻatuina i le fale i luga o le faapaologa poʻo le telrace

5 kalanchoe

E mafai ona e faia ni ufimata mai Kalanchee, lea o le a fafaga, Movielrize le paʻu, o se fesoasoani foʻi e tau maanuminumi. Faʻamanatu Kalanete i naʻo le lua ituaiga: e pele ma devielmona. E faigofie lava ona latou iloa mai teuteuga mai teuteuga: o laulaau e sili atu le aoga, o fatugaʻo o loʻo tupu i pito.

Sa seasea ona tupu le Colani i le fale i fafo o fatu. Masani ona faʻatau se tagata matua, ma fou mai le ofeʻau e se faʻatiga poʻo le fatugaʻo. O loʻo faʻapipiʻiina le palapala i le eleele susu ma ufiufi i se ata tifaga e fausia ai tulaga lelei. Faʻafeiloaʻi tasi i le aso ma le spray mai le sprayer. Ma brood hrodenys ua fausia i luga o le kelangan tutoatasi ma tuu aʻa. E naʻo le faʻaputuina o latou ma fasi i totonu o se isi pale.

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_21
5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_22

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_23

5 aoga mea uma e faigofie ona tupu i le fale 8752_24

Faitau atili