8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina

Anonim

Filifili se nofoaga ma se moli talafeagai, vai ma ia mautinoa lelei e faʻatau ai fugalaʻau - Mulimuli i nei tulafono faigofie ina ia lagona e laau faigofie.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_1

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina

Afai, e ui i taumafaiga uma, o loʻo mamamau laʻau a lau taulaga i lea taimi ma lea taimi ma lea taimi, latou te pa'ū pe oti ai, e taua le siakiina pe a e solia faʻavae o le tausiga. E taua, tusa lava pe naʻo tagata le faʻamaoni o loʻo soifua i le fale.

1 Filifili se nofoaga ma le fetaui lelei

A o nisi laʻau e alolofa i le la ma le fiafia ma le fiafia i ai i le itu i saute, isi (ma e tele naua) pei ona lelei, ae faʻasalalauina i ai, pei ona lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei ma le sefuluotetagi, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei, ae o le lelei ma le sefuluolo ma le sefuluono. E faaeteete tele le faalatalata atu i le faia o nofoaga mo osofaʻia o laʻau: O se tulaga faigata, latou te le faia faʻamolemole faʻamolemole ma lanu matagofie.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_3

  • 7 O mausa leaga i le tausiga o laʻau, ona o le mea latou te masani ai

2 Mossurdize le ea latalata i le maa

I le avea ai o se tulafono, lalo o le faamalama i totonu o le maunu) o lo o fiafia tele i ai. Vevela mago le ea le ea mai ia te ia mafai ona afaina tele le laau e tu i luga o le faamalama. Ile la lea tulaga, e aoga lona alu i ni auala se lua: ia filifili le sili atu toto laʻau e le tali mai i le faʻamago, poʻo le faʻamaloloina o le ea malulu. Sui le Gadget e mafai ona avea o se solo susu po o se saucer ma le vai. Spray o le susu o laʻau masani ona masani ai ma faʻataua o latou lau.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_5

3 Suavai sao

O se tulaga taua tele lenei i le alu i le laau. E le o fugalaʻau uma o fugalaʻau i totonu o le ulo. Mo nisi e tatau ona e tuʻuina se pallet ma sasaa vai i totonu, a leai e te faʻaleagaina le lau poʻo le faʻatupuina. Gauai atu pe o le vai alu i totonu o le eleele. O le vai e le tatau ona taʻua, a le o loʻo iai se aʻafiaga o le toe faʻaleleia o le aʻa o aʻa, o le faʻavaeina o le teuteuina ma foliga o uliuli uliuli.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_6

  • 6 e masani ona avea ma faʻamaʻi o le i ai i totonu o laʻau ma le auala e togafitia ai

4 Aveese le pefu

Solo le pefu e le gata mai le manatu o le manatu o le manatu. O le palapala ni vaega e faʻaputu ai laulaau i luga o le lauʻi o le faʻalavelave i le laau e atiaʻe ma faʻasolo atu le la o le la. E mafai foi ona mafua ai se maʻi.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_8

5 toe suia fugalaau

E taua tele le tolopoina o le itu i totonu pe a uma ona faʻatau atu i se sili atu ona talafeagai photor. O LE FUA FUA MAFAUFAU I LE O loʻo teuina ai e laʻau le faʻatau atu aʻo leʻi talafeagai le faʻatau atu mo le faʻafaileleina o mafutaga, e leai ni toe faʻaaogaina o meaʻai. O le mea lea e tele o fugalaʻau pe a uma le taimi pe a uma ona faʻatau mai le faʻatau.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_9

6 Aua le pai atu i le laau i taimi o malologa

Toeitiiti lava o ata tifaga uma o laʻau i le tausaga o iai se vaitaimi o loʻo latou tuai mai lo latou tuputupu aʻe ma peiseai latou te paʻu'ū i le hbernantion. Tele taimi, e sau i le tautoulu-malulu taimi, ae e i ai vavaeese. I lea vaitaimi, e le tatau ai ona ia le mafai ona ta le laau, ma fafaga, tipi ma le tele. Tuu le avanoa e malolo ai le fugalaau. Soʻo se feiloaiga i lenei taimi e mafai ai ona faʻatupu lona maliu.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_10

7 Filifili Cachepo i le tele

E le mafai foʻi e le tamaʻi Kashpo mo se laʻau tele o le a fetaui: I totonu o le rooto system o le a le atiaʻe, o le fuga o le a oti mai le leai o se eleele ma meaʻai. Ae ui i lea, o se ulo lapoa mo se tamai laau e le talafeagai foi. O aʻa o le a taumafai e fetagisi uma le laueleele ia sili atu le mafanafana e "manava." Afai o le palapala e tele naua, latou te le manuia. I lenei tulaga, o le fugalaʻau o le a tuʻuina uma malosi i le faʻavaeina o le aʻa fola, ma e foliga mai o le a lava le tele o meaai ma, o le a oti.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_11

  • 7 mea sese pe a fai o le faʻauiga o laʻau e mafai ona faʻaumatia ai i latou

8 Suesueina tulafono o le fafagaina

O luga o se vaega taua o le tausiga. E tatau ona e faia ni mea aoga i le eleele e le itiiti ifo i le tasi i nai masina. E faʻapena foʻi mea uma, o mea uma lava e le faʻamalosia ai. I totonu o le eleele ua mativa, e le uma le fugalaau atiaʻe e pei ona tatau ai, faʻasolosolo pea ma foliga vaivai.

Peitaʻi, e aoga le manatuaina o le tele o le fafagaina poʻo le filifiliga o mea le talafeagai e mafai ai ona afaina ai le laʻau leai ni mea itiiti. O le mea lea, e taua le le faia o fetilisaini o latou ma le itiiti ifo i le vaitaimi pe a fautuaina.

8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina 8780_13

Faitau atili