O le a le ea e sili atu ona lelei e filifili ai mo se fale mautotogi

Anonim

O le ea malulu o le a vaʻaia le tau i le tau i totonu o le fale e masani lava ona faʻamalieina. O le a matou taʻu atu ia te oe le mea ou te mafaufau i ai i lana filifiliga.

O le a le ea e sili atu ona lelei e filifili ai mo se fale mautotogi 8782_1

O le a le ea e sili atu ona lelei e filifili ai mo se fale mautotogi

Mea uma e uiga i le filifilia o se ea conditioner

Faiga

E fa filifiliga filifilia

  • Mana
  • Lelei
  • Le mafai o le vevela
  • Faaopoopo faaopoopo

Atitui o meafaigaluega

O le fesili o le auala e filifili ai le ea malulu o le ea mo le fale mautotogi ua uma ona foia. Muamua ua fuafuaina ma lona ituaiga. O lona uiga o le i ai o le lua faigaluega o elemene: o le evaporator, o loʻo malu ai, o loʻo tafe ai le ea, ma o le faʻamalosi ua faʻamalosia. O le mea mulimuli na mamanuina e tautua ai le Elvarator. Faʻavae i luga o le faʻatulagaina o nei elemene, o loʻo iloga e ituaiga o ituaiga.

Monoblocks

Fai mai le igoa, o le uafu ma le evaporator e tuʻufaʻatasia i se tulaga masani. O le mea lea, o le masini o le telefoni. E mafai ona faliu ma fesoʻotaʻi i se isi mea. Faapipii faigofie. E aofia ai le sauniaina o le tatalaina mo le faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le fesoʻotaʻiga. O le lelei o le monoblock ua manatu maualalo i le faʻatusatusaina ma isi faiga. Tau. Gaosia i le fafo ma le faʻamalama o le faʻaupuga.

Monoblock BalU BPAC-07 CM

Monoblock BalU BPAC-07 CM

E manaʻomia uma le faʻafetaia o le ea fou, sili atu le umi o le faʻamalama, lea e manaʻomia mo masani taotoga. O vaivaiga o monoblocks e tele. Latou te nofoia le tele o avanoa. Faʻalauiloa faʻataʻitaʻiga mo nofoaga e tatau ona e tatalaina i totonu o le tioata, e le matagofie. Taaloga Cumememe, Faʻatulagaina ma le le mautonu o le paʻu o le paipa o le paʻu, fesoʻotaʻi i le faʻamalama poʻo le faitotoʻa. Tele o le monoblocks e laʻititi. Na lava mo ni potu laiti, mo ni vaega tetele, e manaʻomia isi meafaigaluega.

Sili ona faaaoga sili

E sili le faʻaaogaina o masini feaveaʻi mo se mea lelei microclite i le fale, i se atunuʻu fale ma le tumau nofoaga. O loʻo iai le mea e tatau ai, pe ono i nofoaga eseese.

Vaeluaina faiga

O la latou mea taua e maua ai le i ai o le itiiti ifo ma le lua poloka. O le Evapoutor o loʻo faʻamauina i totonu o le potu, o le faʻamalosiʻau o loʻo i luga o le auala. Elemene o loʻo fesoʻotaʻi e le paipa e tuʻuina atu i latou ma le fesoʻotaʻiga talafeagai. O lenei fuafuaga e tuuina atu ni tulaga taua. Muamua o mea uma, o le leo e le maalofia pe a o totoe le galue malosi i tua atu o puipui o le fale mautotogi. O le mana o le spilts e sili atu le sili atu nai lo le monoblocks. Ua lava lea mo vaega taua o le potu.

O le lelei o le tau o le tau o lenei ituaiga o le mafai lea ona aoina le tele-faigata. E aofia ai le tasi iunite fafo ma lua (pe sili atu) totonu, o loʻo tuʻufaʻatasia i ai. O sea tali e fetaui lelei mo fale tele ma faleʻatele, e tatau ona e faʻapipiʻi ai ni masini. O le i ai o le lautele o le lautele o le faʻaititia o le faʻapipiʻi autu ma le tausiga o le polokalama.

Split System Aux Asw-H07B4 / FJ-R1

Split System Aux Asw-H07B4 / FJ-R1

Tusa pe naʻo le iunite o loʻo faʻatagaina, e mafai e le ona filifilia lona faʻatinoga.

  • Puipui. E taulaʻi le taofiofia fale e masani ona tele taimi na masani ai. Ua faʻaau mai i le fetuʻutuʻu e fetuutuunai, o fea le ea e ulufale ai i le potu. Talafeagai ma talosagaina filifiliga.
  • I fafo atu o le taualuga. O le mamanu e mafai ai ona e tuʻuina i latou i luga o le taualuga poʻo luga o le fola. O lea, e tele atu nofoaga nai lo puipui.
  • Kaseti. Modules ua mamanuina e faʻapipiʻi i le faʻapopoleina o le faʻamaliega. Ona o lona tulaga, o le ea e tautua i ni itu, aua le tosina mai le mafaufau.

E le gata i lea, o loʻo iai le koluma ma auala faʻatulagaina na fuafuaina e tufatufa atu ai tafe o tafe tafe. Mo fale mautotogi, latou te le faʻaaogaina, tuʻu i totonu o faʻatau fale, faleoloa, ma isi mea

Le mautonu o vaeluaina-faiga

O le le atoatoa o le vaeluaina-faiga o loʻo manatu o le maualuga maualuga tau ma le taimi e faʻaalu ai le taimi. Latou te le o feaveaʻi pe a manaʻomia ona feaveaʻi meafaigaluega i se isi nofoaga, o le ae manaʻomia le matua le mautonu ma se potopotoga mulimuli ane i se nofoaga fou.

  • Auala e Filifili ai se Split System: Matou te malamalama i uiga taua ma Nuces

O le a le ea o le ea e filifili ai mo se fale mautotogi: 4 taua tulaga

O mea taua e masani ona fuafuaina e ala ile gaioiga o gaioiga. O le vaega autu filifilia o loʻo iloiloina:

1. Malosiaga

O se tasi o uiga uiga faaalia o le masini. Ina ia aua nei fenumiaina, e taua le malamalama, e manatu e le taumafaina le mana malu o le malu o, ae le taumafaina. O le taua e faʻailoa ai le agavaʻa o le masini e malu pe vevela le potu. Mo se saʻo fuafuaina, e tatau ona e mafaufau i ni vaega:

  • potu voluma;
  • Le tikeri o lona uiga ma isi foliga;
  • o le tele o le vevela o mai mai le galue i fale o aiga;
  • Vevela e faamalamalamaina tagata.

O le fuafuaina fua faatatau e aofia ai le faʻaopopoga o ituaiga uma o agavaʻa manaʻomia e faʻamalulu ai le potu e tusa ai ma mea nei. E le i le fenumiai i mea lavelave tulafono, ua faʻatagaina ona faʻaaogaina le averesi o taua. O lea, mo le maalili i luga o le 10 kv. m e faaalu 1 kw. O le taua e aoga mo nofoaga e le sili atu le maualuga nai lo le 2.7 m, lea o loʻo i ai le laʻititi o mea faigaluega ma tagata. Afai e toʻatele i latou, o le fuainumera na faʻateleina. I le fuafuaina, e manaʻomia le amanaia le ono mafai ona o le ea fou. O tagata gaosi i nisi taimi e taulai atu i le mea moni o le masini na o le galue ma pupuni tapunia.

Ventaila e tatau ai, Poos

O le ventipelation e manaʻomia ona o le okesene tafe e manaʻomia mo masani microc uiga. O le isi faʻatonuga o le 20-25% o le malosi o le malosi ua faʻaopopo e malulu ai le talafeagai o le ea.

2. Lelei

Mo mea tau tamaoaiga, e manaʻomia e suia lelei le malosi eletise eletise i le vevela. Ia iloilo le faʻailoga lea, Code e na fausia ua tofia i taʻitasi pe a maeʻa suʻega.

  • Eer. Fuafuaina o le fua faatatau o le malosi o le malosi ma le tau o le eletise eletise. O le maualuga o le, o le sili atu o le tau o le tamaoaiga.
  • Cop. Ua fuafuaina e pei o le fua faatatau o le vaomatua vevela i le malosi faaalu. E masani ona sili atu nai lo le muamua le lelei.

O nisi taimi o tagata gaosi tagata gaosi faʻailoa ai le leoleo ae le o le eer, e le saʻo ma faʻailoa atu se tagata faʻatau e inosia. O faʻailoga eseese nei e faʻaalia ai le masini. Faʻavae i luga o nei tiute, ua maeʻa atiaʻe vasega. Ua faʻailogaina i mataʻitusi mai le A i le G. Muamua o loʻo faʻaalia le sili le lelei o le lelei, o le lona lua e itiiti. E manaʻomia le iloa e faʻatatau i tulaga faʻavae e fuafua i tulaga o fale suʻesuʻe, ina ia eseese e ese mai i le moni. Moni, o lenei eseʻesega e laʻititi.

Split System Batsu BSVP-07HN1

Split System Batsu BSVP-07HN1

Fuafuaina o loʻo sili atu le paʻu o le ea e filifili ai mo le fale mautotogi, e tatau ona e malamalama lelei i le eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga masani ma le tagata matitiva. O le a fesoasoani e faʻasaoina le tele o punaoa. O le galuega faʻatulagaina o le faʻavae masani o se mea leaga. O meafaigaluega e liliu ai pe a oʻo le vevela o le vevela o le tulaga maualuga maualuga.

  • Auala e tapunia ai le maa i totonu o le potu ina ia o le vevela leiloa o le itiiti ifo

E aoga, ulufale i le tau le aoga ma malu le ea i le itiiti ifo seti sikuea, tape. Ona mafanafana lea o le potu, ua amata ona toe fai le taamilosaga ma toe fai i le tele o taimi. E faʻateleina le tamaoaiga o le malosi ma aafia ai le tulaga o le masini, talu mai lona faʻamatalaga ua maua vave nai lo le mea. E le mafai ona faia le pule a le ea O lo latou otometi e matauina pea le vevela potu, fetuunai tulaga. O le iʻuga, latou te faʻatino e aunoa ma le faʻalavelaveina ma le faʻalavelaveina o le mana gofie, talu mai le fesuisuiai o le vevela o le am4ʻesega.

Ona o lenei, e aliali mai le tamaoaiga & ...

Ona o lenei mea, o tupe laveaʻi ua mauaina ma o le tautua o le olaga o le uafu masini ua faalauteleina. E moni, o la latou tapulaa e maualuga atu nai lo o o fuainumera, ae o lenei eseʻesega ua muta. Talu mai pili eletise e tele laiti.

3. le mafai ona vevela

Muamua, o le aʻea tele e faʻapito faʻatasi lava, o lona uiga, ua amata ona ofi i luga o le malu. Na faasolosolo lava ona amata mai i le laina e taʻua o le lua-itu-itu e mafai ona faʻaititia le vevela ma faʻateleina. O le tagata faʻatau e le tatau ona filifili mo se taimi umi. Tele o le tuufaatasiga e ofoina atu e le gaosi oloa e faasino i le ituaiga mulimuli. Tasi itu e seasea lava. Ae peitai, o le taui o loʻo ola faʻatapulaʻaina. O i latou e manatu e faʻamafanafanaina i lana fesoasoani o le tatau lea ona le fiafia. O le paʻu o le ea e naʻo le malosi o le ea e maua ai le mafanafana tulaga i le taimi o le vaitau ese ma muamua malulu. O le faʻamatalaga faʻapitoa e tatau ona faʻailoa mai ai le maualalo o le vevela tapulaʻa. I le averesi o lenei -15 ° C.

Afai e te tuu se masini i luga & ...

Afai o le masini o loʻo i luga o le savaliga tusa lava i le faʻafitauli o le saoasaoa mea, o le a tatau ona galue i le minus Taui. O le mea o le a taʻitaʻia e le gata i lona vave toilalo, ae faʻapea foi i luga o le eletise.

4. Avanoa faaopoopo

O le faʻataʻitaʻiga o aso nei, o loʻo tuʻuina atu le tagata e ona le agavaʻa e filifili saʻo ai filifiliga sili ona aoga mo i latou lava. Atonu o:

  • Tautua Tutoatasi. Tuuina atu o Beathogenic Bcrooticonisms ma le pefu e mafai ona faʻaputuputu i le tulaga, o loʻo salalau atu i le fale mautotogi, e manaʻomia le fufuluina. Ia, pe a fai o le a faia mo oe lava. Vavaeese faʻataʻitaʻiga aveese le faʻamalosi mai le tane ma faʻagaioia le pito i totonu o le ozone, o se malosi malosi.
  • Tomai e taulotoina ai gaioiga gaioiga. O le mea e fausia ai le polokalame faʻatagaina meafaigaluega e taulotoina ai ni auala se tele ma le tele o vevela. O lea e mafai ona e faʻatulaga e galue i le po, pe a fai o tagata uma fono pe le auai.
  • Faaopoopo le suavai tafe. Plasma poʻo le bioffilters aveese uma soʻotaga i luga o mea leaga. Laʻitiiti Fuafuaga Suiga o le Modown Module Faʻatagaina oe e fefiloi le ea mai fafo. E aliali mai le indrid o le vertiid ma le malu faiga.

O le Movisorizing e mafai

O le faʻamaligiina e mafai pe oso aʻe le vai mama. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le okesene o loʻo faʻapipiʻiina, o se ionazer e faʻamafanafanaina e le microcmored isoor.

E tumau lava le filifili, o le ea malulu e sili atu le filifilia mo se fale mautotogi mo se fale mautotogi. Latou te taulai atu i le fua faatatau o tulaga lelei, galuega ma tau. E le o le taimi uma o le faʻailoga o le alofagia o le tele o ituaiga. E masani lava o le filifiliga sili ona lelei o loʻo i ai i le averesi o le tau vaega, mo le sili ona lauiloa-lauiloa tagata gaosi oloa oloa oloa.

  • Faʻafefea ona ulufale i le ea o le ea i totonu: 4 Faʻalelei Filifiliga

Faitau atili