Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga

Anonim

Ina ia ausia se lelei microclite i totonu o le fale, masini faaonaponei mo fufulu ma le tagi le ea o le a fesoasoani ia te oe. O le fea o latou e sili atu - tagolima i lalo.

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga 8795_1

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga

Mama: E i ai se manaoga moni

Ituaiga o le filogia

Ionizer po o Ozonizer: O le a le mea sili

E maeu le malie

Tele le tele o Gadget

  • Ionizer-Ozontor
  • Hisdififier ionIzer

O le maualuga o le filogia o le microclite i le fale mautotogi e masani ona lima taimi i le auala. Na o mai fomaʻi ia le leaga o faaiuga - o nei vailaʻau leaga, pefu ma microbes o siomia matou i le fale, o le mafuaʻaga o le tele o faʻamaʻi i le pa puipui ma aʻoaʻoga. O le mea lea, talu ai nei, o le maketi a le aiga ua lolovaia gadgets e tausia le sili ona lelei microlim i totonu. O se tasi o latou o le le ea paʻu - o le fea o le a aoga, ma mai lea e aoga le nofo ai - taʻu mai ia te aʻu - taʻu mai ia te aʻu i le tusitusiga.

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga 8795_3

  • Aisea e te manaʻomia ai se ea e faʻanoanoa i le fale mautotogi: 6 mafuaʻaga mo le faʻatau

Natura ma amataga o filosoga

E faʻapena foʻi mea leaga ma meaola ninii e mafai ona vaevaeina i nisi o vaega.

Viriral sela

O le maualuga maualuga o le fuafuaina e ausia i le vaitaimi o le malulu, faʻatasi ai i le tautoulu ma le tautotogo, ma pe a fai o le feaveaʻi malosi o le siama o loʻo i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi e mau ai i le fale mautotogi i totonu o le fata.

Pefu

Tele o uma faʻaputuputu i nofoaga o le teuina o lavalava, pusa mama ma solo.

  • Matou te tauivi ma le pefu: 10 aoga aoga

Allegen

Tele taimi e nonofo ai i le pefu ma nofoaga o lona fogafale. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i Pollen, e masani lava o le faʻamalama poʻo le nofoaga e teuteuina ai ma ni mea fou ua tipiina. O le mea lelei ma isi mushroom ua lelei atiae i nofoaga susu. O nei meaola uma o meaola e mafai ona mafua ai le faavaivai, rash, susuga isu ma faafuasei.

PICISOING CHABALL

E i le vali mai le mea lolomi, o le manogi o kuli, faasaʻosaʻo poʻo le faʻailoga. I le taimi muamua, e foliga mai e leai se mea mataʻutia i lenei, ae o le aafiaga pe a uma ona faaumiumi i totonu o nei mea uma e tutusa ma le formaldehyde. Le tele o taimi, malilie?

Fulufulu mai se manu

Fai mai nisi tagata atamamai, o laau leaga mo fulufulu e le tupu, o le manatu e mafua ai le malosi o lauulu i lauulu. 'Ae ui i lea, i le 15% o le aofaʻiga atoa o tagata' ai mai alegiga. Numera lapoa! E le gata i lea, e le afaina, o le sphinx pe tumau - le microclite latou te vete tutusa.

  • O le a se mea e tatau ona amanaia pe a filifilia mea ua maeʻa ma meaafale, pe a fai o le a iai sau fagafao?

Nofoaga o le faʻateleina o mea leaga e taʻitoʻatasi i totonu o fale uma, ae tele lava latou te ola ai i le ea (siama, siama, o le paʻu (pupuni o meaafale (paʻu (punm, paʻu (uila, fulufulu manu). Ma le le mautonu i mea o loʻo i ai, o le mea lea, pe a lulu, sasaa, feula, pastisms pa'ū i totonu ma manava.

Leiberg Air Headdifier

Leiberg Air Headdifier

O le mama ua na o le tasi o le vaega o le maloloina maloloina. O le lona lua o le le fiafia. Fomai ua atuatuvale, ona o le susu lelei mo le fale i le aso e seasea lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu o le tamaititi, o le pasene o le le faʻamamaina e tatau ona i ai le 40%. O le tele o le mago e mafai ona mafua ai malulu, faʻalauiloaina le atinaʻeina ma le toe gaosia o siama, arthokes asthma, bownitis, solo le isu mai le isu. Mai le itu o totoga, e le lagona foi le le fiafia - mago o mucous membranes, mumu ma le mafiafia.

O le mafuaaga lena tatou te manaʻomia uma lava le malulu ole ea susu, aemaise i le taumalulu, pe a oʻo le maa ma le taumafanafana pe a susulu mai le la. I le faʻaopopoga i le soifua maloloina, mago le mamatia i totonu - e amata ona liliu ese le laʻau, o lona uiga e faʻaleagaina ai meaafale ma fola.

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga 8795_8

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le ea i totonu o le fale: 8 auala lelei

Filifili: Ionizer po o Ozonizer

Tele le mautonu i nei lua masini ae le o fua, aua e le faigofie le malamalama i le mataupu faavae o latou gaioiga. Tatou taumafai e fai.

Ionization ma Ozonation o ni lua faʻavae eseʻese gaioiga. O 'micropargarles e avea ma maneta mo le peneta mo le pefu, faʻamalieina ai ma faʻafaigofie. A uma lena, o loo i lalo o lana lava le matautia i lalo. Latou aveʻeseina manogi, ae le afaina sela o susu ma taupuʻu. Faʻaleagaina e le Ionazer o le lafoaia o le palapala ma le efuefu microparinatul. Onzonizers galue ese. O loʻo iai le tagata faʻatau i la latou togafiti. Na te gaosia sina manogi, lea, i le isi itu, sogasoga ma okaina le avanoa. E mafai foʻi ona faʻaaoga le masini ia malturate ma faʻamamaina le vai.

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga 8795_10

Aoga meatotino o le ozone

  • Fasioti Pahogenic Bacteria ma siama i meaai ma vai.
  • E mafai ona i ai i totonu loloto i totonu o vaega ma faʻamaʻi, tamoʻe, faʻatautaia le oxidition faʻagasologa ma faʻatamaʻia le avanoa okesene.
  • I le taimi o faʻagaioiga, o le masini e le o se mea oona oona pe a maeʻa le faʻamamaina, ozone o loʻo vaeluaina i le okesene ma vai ma nofoai.

Ae e ese mai i se tulaga matagofie o le lelei, o lenei masini ua solia i le tasi i ni vaega o tagata.

I totonu o se potu ma le mapuea ozone, o le Microclite ua faasaina ona o le astimatics ma le afaina. E mafai ona faaosofia le faigata faigata. Tagata Ina ua maeʻa ni taotoga, fefaʻatauaʻi o tagata o Virus ma tagata mamaʻi ma soʻo se ituaiga o le tale e sili atu e aloese mai le faʻaaogaina o le ionaizer. O mafuaʻaga e tutusa lava - manava manava, o le vevela o le siʻitia ma o le o le tiga o le tiga.

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga 8795_11

  • 9 laʻau e faʻamamaina le ea ma faʻaleleia le microcmolite i totonu o le fale

Faafefea le galuega homdurier: o eseesega ma le mataupu faavae o taotoga

Ose tulaga iloga lenei masini e faʻatinoina i luga o le faavae o le vai ua tumu i totonu o le tane. O lona mea fai mea fai ma le siosiomaga. E fa ituaiga i le atoa:

  • felafoaina;
  • Ultranic;
  • Faamāmā o le malulu o le sami;
  • Hisdififier vevela steam.

Bearer Air Headdifier

Bearer Air Headdifier

O le muamua lua e lelei aua latou te masani ai le eletise. Peitai, o lo latou taua tele o le manaʻomia o le sui le vai ma faʻamamaina lelei le faatanoa. A leai, o meaola leaga e fai i totonu. O le faʻavaveina o masini ia ma e masani lava ona mautu, ma e le faigofie i totonu. Ae e tatau le faia lea mea, a leai e pei ona pa'ū microleninic Microoleinges i le siosiomaga. I lenei tulaga, o le mea faigaluega o le a avea e le gata i le aoga, ae mataʻutia foʻi. O le sili ona lelei o le ea o paʻu ua uma ona maua se galuega-i le Moisturizer poʻo ni galuega o le faʻamaufaʻailoga, mo se faʻataʻitaʻiga, Ultraviolet Susulu.

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga 8795_14

O le isi ritoti o vai o loʻo paʻu, o le mea moni, i le vai. O le mea moni o loʻo i ai o loʻo i ai minerale e fetaui lelei ma le avanoa i luga o le itu, e le sili ona lelei mo se tagata. Aemaise pe a fai o loo tatou talanoa e uiga i Zhetskaya vai mai lalo o le popo. I le tulaga lea, e fautuaina e tagata atamamai e faʻaaoga le manuia.

Steam o le Smam Juardiers masani ona vevela le vai ma na o le mama asam e gaosia i le avanoa. Ae mo tamaiti, faʻataʻitaʻiga latou te le fetaui ma lo latou lamatiaga ma le avanoa e suʻeina o mu. O isi mea uma, pe a fai e te faʻaaogaina se gadget ma le faʻaeteete, o le a e faʻamalamalamaina atoatoa le ea fou.

  • Ma e le o tele le dimprion: 7 parameters o le a fesoasoani e filifili ai le ea susu mo le fale

Tuʻufaʻatasiga o le tele o galuega i le tasi masini

Ona o le faʻamoemoe i le maketi, o le aso e mafai ona ou faia se filifiliga e le gata i le va o le Moisturizer poʻo le Ozonsonator, ae vaʻai foi i Gad o loʻo tuʻufaʻatasia ai ni galuega faataʻitaʻi o ia lava. Ae o le tulaga lelei o le galuega ma le maualuga o le mama ua leiloa?

Ionizer-Ozontor

O lenei masini e faʻamamaina ai mea uma i le taimi e tasi: O le siosiomaga, ma meaʻai, ma meainu. Talafeagai mo i latou e mulimuli i taumafa, ae le mafai ona faaaoga le Ozonton. O iinei iionization e maua mai le laveaiina.

O le sili ona masani ai o sea gadget, faamasinoina e le ea o le ea o le tau o le tau - agamalu m500. Faʻataʻitaʻiga o le ilizer ma se isi taimi o le fua o le fua. O lenei masini ua faateleina le mana. I lenei tulaga lelei: O le faʻamamaina atili e tupu, o le mea laiti lea o loʻo faʻafesoʻotaʻia faʻatasi ma le Ozone, o lona uiga o le le afaina i le tino. O le MIMD M500 e mafai ona taulimaina le potu ma le aofaʻi o le mea e oʻo atu i le 130 sikuea, ma le tau o le fale faigaluega o le aiga o le averesi e tusa ma le 8 afe.

Auala e Filifili ai le Sili Air Parfious: Aoga Fesoasoani ma Faʻataʻitaʻiga Iloiloga 8795_16

Hisdififier ionIzer

O le isi Gadget 2-i-1 - O lenei taimi e tausia ai le microclite i le moliina ma le fiafia. Filifiliga lelei mo tupe teufaafaigaluega. I le tuʻufaʻatasia o galuega, o le microclite i le fale o le a lagolagoina i taimi uma i le tulaga sili ona lelei.

I totonu o le faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma iloiloga, o le sili hymdifier-Air Pur taififier o Vink VT-1764. E i ai lona talisa, ma i le faʻasologa - o le faʻatulagaina o gaioiga talafeagai i le olaga i aso taʻitasi. E i ai le filifiliga o le mamao pulega. O le gadged mataituina le maualuga o le le fiafia ma le vevela o le vevela. O le le fiafia o le tala o le paketi, o lona tau e tusa o le 7 afe rubles. E ui i lenei, vitek ei ai le maualuga malosi ma sprays e tusa o le 400 militeli o le vai i le itula.

Vink vt-1764 ea le ea

Vink vt-1764 ea le ea

O le i totonu o le microculim e faʻaleagaina ai le iai o siama leaga, pefu ma fulufulu i le siosiomaga. E tele taimi tatou te le fesoasoani i se mea suamalie susu faʻamamaina, ma le taʻavale e aumaia naʻo le le tumau le tumau. Afai o le malulu o loʻo avea ma tagata masani o le satelite, ma le pefu o taimi uma faʻaputuputu i totonu o le fale, tusa lava pe faafia ona e faʻamamaina i le faʻaopopoina o le faʻaopopo o le potu. O neionazers ma mea leaga e fesoasoani ia te oe, ma Ozonzers o le a le mafai ona aveesea o meaai tolou ma vai. O le a le mea e filifili o le foia oe. O le mea lelei lelei o le ea o le ea, e tusa lava pe o le a lava le taimi o le tausaga, e manino ai le teu tupe.

  • 6 ituaiga o mea papaʻu o le aiga o le a faʻafaigofie ai le olaga mo oe

Faitau atili