Faʻafefea ona nana paipa i le faleuila: 8 auala faigofie

Anonim

Matou te taʻuina atu le auala ma o le a se mea e mafai ona e mauaina paipa i le faleuila e sefe ai le matagofie o lau totonu.

Faʻafefea ona nana paipa i le faleuila: 8 auala faigofie 8797_1

Nana le fale afi i le faleuila

Galuega sauniuni

Auala e natia ai paipa i le faleuila

O le a le mea e filifilia ai le mea sili

Ole fesoʻotaʻiga vai e ono faʻauma ai le totonu, ua toʻatele na fesili atu e tapuni paipa i le faleuila. Matou te ofoina atu ni auala e faʻatumauina ai le matagofie o le potu ma e le o le maua le faʻaaogaina i le mamanu o le suavai.

Galuega sauniuni

A o le i amataina galuega i luga o le faʻapipiʻi, e tatau ona e siaki ma le faʻaeteete le siakiina uma o vanu, carones ma faʻaputuga mo goto. Aua le paie e mautinoa le fufusi o fesoʻotaʻiga taʻitasi. O ia faiga o le a laveaʻi ai oe i le lumanaʻi mai le manaʻoga ina ia 'eseʻese ai lau magescle mamanu i le mea e tupu ai ai.

Ia mautinoa o le 'au o le faanoanoa & ...

Ia mautinoa o le vevela vai taʻavale o loʻo lelei le vevela vevela. E faʻapea foʻi ona faia uma fetuunaiga ma le vai vevela e tatau ona faia i se tasi mea faʻaletupe ina ia vevela, ona latou faʻalautele ma vaʻaia faʻapena.

E i ai tulaga eseese, ma e mafai ona e fau se pusa mo na o le tasi sau. Ae, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Khrushchev, o vai mita ma isi lala o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga e tasi. O le iʻuga, atonu e te fetaiaʻi ma le leai o se avanoa. O le mea lea, e tatau ona faʻavasega le laufanua e tusa ma le saʻo ma filifili ma maua tulaga faʻataʻoto e faʻafefea ona nana le paipa i le faleuila.

  • Faʻafefea ona siaki lelei le faʻamafanafana ma le suavai o le suavai i le 8 tulaga

Faʻafefea ona nana paipa i le faleuila

E tele auala e sili ona taua ai le uafu uaea. E fiafia tele i le filifiliga e mafai ona avatu faigofie le avanoa i tumama tuʻufaʻatasi, e fetaui i totonu o le potu ma o le a tuʻufaʻatasia ma lau totonu. Mafaufau i ni nai tala leaga ma a latou ata.

1. Siva mai le maea

Se tasi o fofo masani masani masani, ona e tusa lava pe leai ni mea leaga e le lelei ai ni mea leaga. E masani lava, e tape le puipui e faʻaaoga ai le digwall, o se uʻamea faʻapitoa, poʻo ni paʻu o loʻo faʻapipiʻi i fale o fale o loʻo faʻaaogaina. O lenei filifiliga ei ai se tele o vaivaiga:

  • Aoga ma faigofie
  • E faigofie lava le lafoaia
  • mafai ona vavaeeseina i lau pule
  • Tau maualalo

E tatau ona manatua e tatau ona tuueseeseina mai le pito i luga o isi luga. Igoa e masani ona faʻapipiʻiina, o loʻo laina i puipui uma i totonu o le faleuila, poʻo le ufiufi vali. Peitaʻi, mo tamaʻi nofoaga o lenei filifiliga e le talafeagai, pei ona se-le-mamanuina. Ma le isi, pe a amoina galuega toe faaleleia, o le pusa o le a toe matua le mautonu ma faaui atu mai mea fou.

  • 4 auala e tuu ai se leoleo i totonu o le faleuila i luga aʻe o le faleuila (ma le a le faia)

2. Falshland

E masani lava ona faia mai i le fale lava e tasi, ae naʻo le uamea o le uʻamea atoa le vaega atoa o loʻo faʻapipiʻi ma ufiufi le puipui. Muamua lava, o lenei filifiliga e talafeagai mo fesoʻotaʻiga i le tulimanu.

Amata le Mauga ma le Fausiaina

Amata le laumua mai le mamanu o le faavaa. Ia faʻamatu le fausaga, tuu le laupapa laupapa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i uʻamea talaaga. Le isi, o laupepa laupepa e nonoa i ai ma nonoa i se uumi umi. O lea la o le sitepu mai le taualuga i le fola e pasi atu i le puipui o loo i ai le plumping. I le taimi lava e tasi, o tagata pepelo e mamao ese mai e latalata i le tolu sonitimita.

Mai luga, e fuafua i le decor o lou faleuila, e mafai ona e ufiufi le puipui ma vali po o le tale. Mo lona faigofie, i nofoaga i le mea o le gaogao o loʻo i le va o le pito o le laupepa ma le puipui, e mafai ona e faʻatupuina le loloto o le trivi.

  • 10 Le faʻamoemoeina manatu mo le faʻapotopotoga o le teuina i totonu o le faletaele

3. Papa Faatatau Panels

O lenei ituaiga o faʻapipiʻi o le a foia i ni fesili se lua: Faʻafefea ona nana paipa i le faleuila ma o le a le ituaiga o faʻamalieina e filifili ai. O le mea moni o le a latou le manaʻomia se faʻaumaina o le faʻauma. Lona lava, o mea e malamalama tele ma faigofie i le faʻapipiʻiina, ma eseese lanu fesoasoani e filifili ni pepa palasitika mo soʻo se totonu. I se faʻaopopoga, pvc panels o loʻo faʻafoeina lelei le vevela.

Faapea foi e pei o le nofoaga o lotoa, tina ...

E pei foi o pepa laupepa, o mea o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le laupapa laupapa poʻo le uʻamea i le mamao mai le vai o le vai faamaumauina i luga o le puipui. A maeʻa ona potopoto le tala, ma le fesoasoani o faʻataʻitaʻiga ia lava, e ufiufi i luga o pepa.

I le taimi lava e tasi, e le tatau ona galo ia te oe le Hatch, lea e ao ona faʻatupeina uma fausaga ma maua se faigofie o le faʻamalama ma paipa vai.

4. Fale puipui

O le tasi o le faigofie o le ulufale atu i mea e mafai ona fai ai ni masini e mafai ai ona fai sau pisinisi e faigofie ona faia oe.

E masani lava ona ofi i luga o le uni

E masani lava ona faʻapipiʻi i luga o le faleuila. Mo ia, e manaʻomia i totonu o puipui i tafatafa e faʻapipiʻi ai se faʻaputuga uʻamea laupapa. Le isi, ua faapipiiina i fata. O le mea sili ona taua o le muamua ma le mulimuli, talu mai ona o le le masani ai o mea, o lo latou lautele tatou te le fetaui ma. E tatau ona mafaufau i ai pe afai e tatau ai, e faigofie ona latou tosoina ese.

Pe a filifilia faitotoa, taulaʻi i lau totonu. E mafai ona e faʻaogaina le lattice woodsed dooden, filifili se tioata faʻataʻitaʻiga pe faʻapipiʻi se palasitika-harmonica faitotoa. O oloa laupapa e sili ona ufiufi i va eseese e aloese ai mai lo latou fogafale mai le susu. O lenei mamanu o le a faʻatagaina e le gata i le faʻamamaina o tagata uma, ae o le a lelei foʻi i le teuina o le faʻamamaina ma le tumama.

5. Koller stapter

O lenei filifiliga i lona aoga e sili atu i tagata uma. Peitaʻi o le tau maualuga e mafai ona faʻamatalaina e ala i le i ai o faʻavaomalo faʻalelei, faʻapea foʻi ma aoga ma puʻupuʻu. E talafeagai foi mo laiti.

O lenei tulaga ese shirma ma fufusi & ...

O lenei mea e sili ona tupu ma le malosi o le ofe o le ofe pitonu e faigofie ona gagau ma se lisi ma matua le mafai ona faalavelave i paipa. Suafa stords e lelei tele slatulation ma lelei atoatoa mo nofoaga i le maualuga le susu. E le gata i lea, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga e faʻatonutonuina mai le mamao faʻagaioiga.

Ae ui i lea, o Minus o se tamai Gamma. O le mea lea, o lenei filifiliga e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu galue i ata faʻapitoa.

6. Tauaso

E tusa ai ma le faʻavae o le galuega, e faʻapena foi ile faʻailo muamua, ae e leai se faʻavaʻa faʻapipiʻi i le puipui. Peitaʻi, o loʻo i ai se paga o olo: e naʻo le faʻatonutonuina o masini, ae malamalama ma manifinifi ma manifinifi ma manifinifi, mai i mea puʻupuʻu na ola. Na ia liliu samasama, pogisa, pe leiloa le pepa ona o le maualuga o le susu. I se faʻaopopoga, o tagata faʻatapulaʻaina e puʻupuʻu le olaga, o le mea e tatau ai le lofu i le tulaga e mafai ai ona latou o atu.

7. strobling

E le gata i le feeseeseaiga

I le faʻaopopo atu i le fetaiaʻi ma mea e feagai ai ma le vaega, o loʻo i totonu foi. I puipui, faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata pe ua peʻo pe a palu, tipi ese, ona aveʻeseina lea o lapisi i latou.

O lenei metotia na lavelavea ai le nofoaga ma latia uma le pepa o le pamu. Ae mo lona faʻaaogaina o loʻo i ai le tele o faʻatapulaʻa:

  • Le mafai ona faamalosia e ala i le tauaveina o fausaga;
  • paipa e tatau ona monolithic;
  • Latalata ane e le tatau ona eletise eletise.

  • Pisapisao o le tulaʻi mai o le osofaʻiga o le sami: Faʻafefea ona aveʻeseina ni leo faʻaopopo ma faʻamalosi

8. Faʻafiafiaga i fafo

O le autasi mandick o paipa i le Love Style. O sea intersi i totonu e iloga ona o le teuteuina o le tino i le ituaiga o piliki pakes, uamea utupoto ma uamea elemene. Taumafai e piki le 'apamemea pe lafo uʻamea uʻamea e talafeagai mo lou potu malolo. O le latou faʻapipiʻi o le a le mafua ai faigata. Peitai, o la latou minus o se tau maualuga lea, atoa foi ma le tulaga lamatia o le mauaina o se mu.

  • Loft faletaele: Taiala mo le filifiliga o mea ma mea faigaluega

O le a le mea e filifilia ai le mea sili

E filifili pe faʻafefea ona suʻi paipa i totonu o le faleuila, oe manaʻomia le iloiloina o le tele o le potu ma iloiloina agavaʻa lelei. Matau o le sili ona mafai ona maua o palasitika panels ma tauaso.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga

Faitau atili