Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu

Anonim

Faatasi faʻatasi ai ma se mamanu faapolofesa, o le taufaʻafefe o le tausoga o loʻo tautala mai pe o le mea taua mea e matagofie, ma o fea mea e tatau ona e filifilia i le mea e tatau ai i le faʻamamaina.

Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu 8806_1

Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu

O foliga mai o meaafale, faʻapea foi ma mea e fai - mea taua e aʻafia i le filifiliga pe a faʻatau. Peitai, e le itiiti lava le taua o le taua. Ae o se mea matagofie tele?

O a mea e filifili ai meaafale

Araitele

E masani ona faʻailoa e le manatu o le laau le maualuga ma toetoe lava o mea e faʻavavau faʻalauiloa tagata faʻatau e taufaasese. Soʻo se faʻasologa e ono avea ma se tala pe a fai e te le lagolagoina le vevela ma le susu i totonu o le fale i le tausaga atoa. O nisi taimi o le laʻau e mimilo, e ui lava e ui lava i lo latou vaʻai: o le sash mafai ona alualu i luma o latou lava mamafa pe muamua ua mago lelei i le gaosiga, o le a le mafai ona faʻailoa pe a faʻatau. I se faʻaopopoga, o se faʻasologa o se mea malie e matua faigofie ona suia: o le lagona o loʻo i luga o le o loʻo i luga o le o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai.

Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu 8806_3

Chipport ma mdf

E sili atu le leaga nai lo lenei vaega vagana ai meaafale mai se laupapa, o fea numomoia ma le le fiafia i totonu. O lea la, afai e te ulufale i se faʻasologa, filifili beech, birch poʻo le larch e amata ona amata mea.

O le sao o le laʻau i luga o le MDF e sili atu le aoga nai lo se faʻasologa, ua leʻo ia ua mafaufau lelei ma faʻamalosiina, aemaise pe a puipuia i le uiga lelei o uiga lelei. Ina ia faia ni laupapa laupapa ma le palasitika mapisitika, e tatau ona faʻapipiʻi i le mamao o le 50 cm mai le tele o maa.

  • Faʻapefea ona filifilia meaafale o le a umi le umi: 5 delometric faʻailoga

O le a le ituaiga meaafale e filifili ai

O le tumau o meaafale ua aafia ai e le vaega o le gaosiga, ma o lona foliga e faagaeetia. I le mataupu lea, o aoga e taʻu mai ai le tele o le paketi: o vaega o tupe siliva o loʻo malamalama lelei i le faʻagaioiga.

Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu 8806_5

Faigofie mea taugofie ma le lamolemole tomai ma e aunoa ma le matala solo. Soʻo se filo poʻo se faʻapipiʻi i luga o le sā e tatau ona talepeina ma se damp rag a itiiti mai tasi i le masina. Afai o loʻo e faʻataʻitaʻia lava le faʻamatalaga, ona sili lea o le lamolemole ma agamalu o le a iai, o le a le tatau ona pipii. Fufuluina falaoa e sili ona faigofie pe a fai o le meafale ua faʻamalosia i le tele e mafai ai i le fola, o loʻo i ai le tuʻu eseʻese, pe o le meaafale ua uma ona vaeluaina mai le foloa pe i luga o puipui pe i le taualuga (faamafanafana, uning ma tauau). O meaafale i luga o vae e le aoga, ma ole puʻupuʻu le lagolagoina, o le sili faigata lea ona uunailoto.

Na lomia le tala i le tusi talaaga "FAAFETAI O GALUEGA GALUEGA Nu. 3 (2019). E mafai ona e lesitala i le lolomiina o le lomiga.

Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu 8806_6

Faitau atili