Faʻafefea ona kelu le paʻu i luga o le ogatotonu: auiliili faʻatonuga

Anonim

E lelei le ogatotonu o le faleʻoloa ona e mafai moni lava i le mataupu o itula e faʻafou ai totonu. O le a matou taʻuina pe faʻapefea ona taofiofi le fetaiaʻi ina ia aoga mo se taimi umi.

Faʻafefea ona kelu le paʻu i luga o le ogatotonu: auiliili faʻatonuga 8810_1

Faʻafefea ona kelu le paʻu i luga o le ogatotonu: auiliili faʻatonuga

Uma e uiga i le faʻapipiʻiina o polystyrene

ATA O Mea

Faapipiiina o faatonuga

  • Sauniuniga
  • Tapunia pepa
  • Faaiu mulimuli

Galue i luga o le le mautonu luga

O Vieturies o le Tiline Tile

Ae e te leʻi iloa le ala e faʻapuu ai le faʻaiʻuga atoa, e aoga le malamalama i ona ituaiga. E le gata i lea, latou te le o amio tutusa pe a faʻapipiʻiina. O le pati uma e faia i postsstyne, naʻo lana faʻaogaina o le tekonolosi e teteʻa. Ogaoga ituaiga tolu o le iuga o le fufulu:

Atuatuvale

O se ipu ma le mafiafia o le 0.6-1.2 cm faia o vailaau ma le mamanu e ova i luga o latou. Luga o le luga e manino manino le malamalama, lea e mafai ona tele pe laiti. O le tulaga lelei e maualalo le tau. O le mea o le mea e matala, faigofie e mitiia ai le filogia ma manogi. E faigata tele ona aveesea o latou, o le mea lea na vali ai. E faigata tele ona taua le galulue ma i latou: loto mafanafana, malepelepe, gagau. O le mea lea, latou faʻatau ma le faʻatupega: e le itiiti ifo i le 10% o le manaʻoga manaʻomia.

Aveesea

E faia mai le afaū, o lea e suia ai ana meatotino. O auiliiliga o le mafiafia, e aunoa ma saito, ma le lamolemole lamolemole. Ua matou faia ma le mafiafia o le 0.30-0.4 cm, vali i lanu eseese. Teuina e mafai ona faʻataʻitaʻi laupapa, maa, ma isi I le le pei o se moli mumu, e matua faigofie ai ona tausi ia te Ia. O le numera o pori e itiiti tele, ina ia le o tapunia ma le palapala. O le le faʻatua manatu lea i le tau maualuga, faʻatusatusa i isi polystyrene.

Tui

O le tulaga tulaga ese e masani ai filifiliga i le va o le faʻapipiʻiina ma le faʻasaga i ai. O avanoa o Foam ua tuu i totonu o pepa ma "tao" i ogalaau faapitoa. O le iʻuga o se mafiafia mafiafia ma se manino foliga. O le filogia ma manogi o ia e vaivai le vaivai, ma e faigofie ona e tausia. Afai e tatau ai, e mafai ona e valiina. E manaʻomia le faapipiiina o poloka ma le faʻaeteete, latou te gagau ma faʻampel. E ui e le malosi e pei ona tusia.

O ituaiga uma o loʻo avanoa i le ituaiga sikuea, e masani ona masani ona faʻatagata.

Afai o Kant e alu i le pito o le elemene ...

Afai o le pito o le elemene o loʻo alu i le kant, o lona uiga o le manino vaʻaia o soʻoga poʻo se sasa ua mafaufauina. I luga o le le mautonu faʻataʻitaʻiga o Kant, e le o le tele o taimi e masani ona i ai ma le leo. E faigofie atu le faia o le palu e le mafai.

  • Faʻafefea ona avea Glue Tiles: O se faʻamatalaga auiliili e le tuua fesili

Faʻafefea ona gelu se paʻu i le taualuga i le tele o tulaga

O le taoto o le polysyrene e faigofie, ae e tatau ona e faia mea uma. Muamua filifili le konetineta, ona kelu lea mo. O nei mea e mafai ona avea ma fao vaivai poʻo soʻo se vaega faʻapitoa. Oi latou uma e uʻuina lelei papatusi i tulaga.

O se tamai mea leaga e mafai ai ona e iloa o le mea o le a tatau ona fetaomi atu mo sina taimi i le faavae. E faʻasaʻo pe a uma le "alavai", ia e leʻo faigofie. E faigofie ona galulue ma siama mo le tauleleia o papatusi. O le pase lea, afifiina i fasi pakete. E iloga e se faifai pea e faia ai le tele o le sili ona pipii. O lea, o le ipu vave oso i le pito i lalo ma e le tau tatau ona taofi mo se taimi umi. O nisi taimi o le pu o loʻo faʻaaogaina o se taga loka. O lenei filifiliga e filifilia pe a e manaʻomia e sii teisi teisi ma i le taimi lava e tasi e faʻapipiʻi ai le pala.

Galuega sauniuni

Amata i le tapenaina o le faavae. E suesueina ma iloiloina ma le faaeteete. Mea uma e le mafai ona aveʻesea ai le le mafai. O le spalala ua aveʻesea fasi mea tuai, puipui, faʻapipiʻi papaʻe, ma isi. Afai e tatau ona ao ona conetings ma o le vaega o vali e laititi, o le a fufulu i le vai. O le mama pito i luga e tatau ona lamolemole, mamago. Uma le tau, o le fesoʻotaʻiga ma isi mea leaga e latalata i luga ma le faʻapipiʻi poʻo le tufuga.

Mo le sili atu le clitch decor ma ...

Mo le saoasaoa o le pule i le faavae, e eleele. Ua filifilia le au Taulele e tusa ma le taualuga mea. Mo le faʻamalosi sima, o le paluga o le loloto loloto o loʻo fetaui lelei

O le eleele e faʻaaoga i se tasi pe sili atu vaega e tusa ai ma le gaosi oloa. E mafai ona amata sili atu galuega pe a uma lona matuitui.

O le isi laasaga o le making. O papatusi e tuu i totonu o le tutusa puipui po o le ata. Amata sili mai le chandelier. Ia, pe a fai o loo i ai i le ogatotonu o le taualuga. Ona i ai lea o le a leai se faigata i le creup. Ua lava le aveina o le maea, e vali i le vali, faʻafeagai i le va o isi itu ma fetaomi i le base e tumau i le tumau. Ona toe fai lea o le taotoga. Laina mo le toe faia o le feagai ma le ata.

Mo le tulaga tutusa, o le a manaʻomia ona e faʻaaluina ni laina se lua. O le maea ua faʻaloaloa atu i le ogatotonu i le va o le isi vaega. O le mea e sili ona faigata pe a ta faʻatasi le potu, ma e le tausua le curveelier i le ogatotonu. I lea tulaga, o le tulaga mai le mea o loʻo amata ona fesuiaʻi ai le faʻapipiʻi i le masini moli, isi mea uma o loʻo faia tutusa. O le laina muamua o papatusi ia mulimuli ane na faʻaalia i luga o laina faʻailoga. E taua tele le faia o mea uma ma lelei. A leai, o le lelei o le a mafatia ai. O le nonoa nonoa i le tulimanu. I le tulaga lea, e naʻo le pa faʻatasi ai.

Afai o lenei metotia ua filifilia, toetoe lava ...

Afai o lenei metotia ua filifilia, toetoe a lava le tasi laina e tatau ona teuteu. O le mea lea, e fautuaina le amataina o le puipui o loo iai le faitotoa i le potu. O lea la ua avea le faʻamalosi o le faʻamalosi o le a le mafai ona vaʻaia.

Faatomuina

O le a matou auiliiliina pe faʻapefea ona faʻaputuputu le paʻu o le tapuvae mai le ausa. Aʻo le i amataina le galuega, tatala afifi ma faʻasaga, asiasia ma le totoʻa. E le mafai ona avea ma eseesega i le paolo o mea mai lanu eseese. E le gata i lea, ua ou mafaufau i pito. Afai o loʻo iai le faʻamalosi poʻo le faʻalavelave ia i latou, tipiina le tele o le tele ma le manifinifi manifinifi naifi. Ua mavae lena mea, e mafai e papatusi ona aoina. Fai i le faasologa o se faasologa:

  1. Matou te ave se pepa teuteu, tuu i luga o le mafolafola mata o foliga i lalo, matou te faʻatagaina se faʻasee paluga. Fuafua i luga o le faʻavae, e mafai ona faʻaoga i se vaega mautu poʻo le itu, i pito ma le faʻatiga.
  2. Muamua matou te iloa le nofoaga o le a iai le mea. Sa matou tuʻu i ai, o le a latou talanoa lelei i le vaega muamua, o sinasina o sinasina i le faʻavae. Afai e tatau, matou te faʻatali seʻia oʻo i le faʻapipiʻi o fale.
  3. O mea nei o mea nei e tuu tutusa. Mo le teuina, o le ipu ua tuu i luga o le mafolafola base, tuu i fafo, tipiina i fafo ma se manifinifi manifinifi naifi.

O lea na lamolemole ai le au o le feeseesega, o le auiliiliga, o le auiliiliga na o le tasi i le isi e fufusi.

O le faigofie sili ona faigofie e fai ai le lamolemole i luga ...

O le faigofie o le auala o le lamolemole ie e fai ai se laupapa laupapa. O loʻo tuu i le pito o le ipu ma ua faʻamalosi malie. O lea aveese le tele o avanoa. Aua le taumafai e fetaomi elemene ma lou lima. E le lava mea e ono mafai ona gagau.

Faaiu mulimuli

Bloom o papatusi ae aunoa ma le tele o le sili ona lelei o le pito i luma o le itu o le a le aoga. Na vave aveesea e se ie mama, a le o le a tumau pea se lelei mataga. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi, toe siaki ai le au i luga ma aveese isi toe vaega o le kelu e le o vaaia muamua. Afai e maua avanoa i le va o elemene, ua faʻatumuina i latou i le paʻepaʻe paʻu poʻo le mastic. O lo o fetaui ma le sami acrylic. O le tele o loʻo tufatufaina atu i luga o le Spam ma se spalala, o le sili atu o loʻo faʻamamaina ma se ie susu.

  • Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pou o le ogatotonu i luga o le le tutusa

O le taualuga e le masani ona lamolemole. E tele taimi latou te faʻaleagaina ai o latou soʻoga ma se isi tulaga o le o le faʻapipiʻi sima, faʻanoanoa poʻo le malosi o le pito i lalo, taua eseese.

E fautuaina e tagata atamamai snap

O tagata atamamai e fautuaina le saʻo o le le mautonu. E fesoʻotaʻi ma le tuʻuga poʻo le sipuni. O nisi taimi e iai se taofiga o le mamanu, o loʻo i ai i totonu ma le laupepa i luga poʻo le mea faʻapena.

O nisi taimi latou te faia i se isi itu ma le tulaga o le faavae i le taimi nei o le atoatoa. E le faigofie, ae mafai. Faapipiiina o loʻo faia i se faʻasologa:

  1. O le mea e toso ai i le tulaga o le mafiafia o le mafiafia. Afai o le ata o le faletaele poʻo le faletaele o loʻo manatu, filifili le susu o le teteʻe.
  2. Matou te ave le spitude spalala ma se manifinifi vaega e faʻaaogaina se vaifofo i luga o le taualuga. O le faʻaputuga o mea e tatau ona laiti, aofaʻiga maualuga o le fa sapalai masini faʻamau.
  3. Na matou tuuina le elemene muamua, e tusa ai, e suia ai le isi.
  4. Matou te ave le tulaga ma siaki le tafailagi. Faʻavasega lemu ma oʻomiina vaega, faʻaalia i latou i le tutusa vaalele.

Matou te toe fai atu seʻia e faʻatumuina uma le faʻavae E taua tele le mataituina o le mafiafia o le mea silisili o le mea silisili. E le mafai ona sili atu. Sili atu i le 3-5 mm sili le le fiafia. O le lamatiaga e aliali mai o le a le fiafia o le a pa'ū i le taimi o le taimi. Faʻasaʻo ma au lava lima, o le faʻaalia taua o le a le aoga. Matou te ofoina atu e matamata i se vitio lea e faʻaalia manino ai lenei metotia.

O le polystyrene decor e aoga i le faʻaaogaina ma faigofie ona faʻapipiʻi. E talafeagai mo le vave ma le tele o tau o le tino o le subprofiti i totonu. E mafai ona e fautuaina moni lava i nai itula. E le avea le tele o malosi, o le a le lavea le atotupe. E tatau ona e filifilia mea lelei. Maualalo-lelei le feagai pe a vevela e mafai ona vavaeeseina oona oona. E tatau ona manatua o le polyyyrene e mafai ona faʻavaeina, ma o lona faʻaaogaina i nofoaga e le saogalemu.

  • Faʻafefea ona faapipiiina le taualuga o le 'au

Faitau atili