Faʻafefea ona tuʻu le fale ma laupapa laupapa: 5 auala

Anonim

I le maa le mautonu, o le fafie e mafai ona ufiufi i fasi mataga. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona puipuia.

Faʻafefea ona tuʻu le fale ma laupapa laupapa: 5 auala 8822_1

Faʻafefea ona tuʻu le fale ma laupapa laupapa: 5 auala

Po o le a lava le faiga o le ufiufi i laupapa laupapa, e vave lava pe tuai, ua amata ona latou mitiia le susu. O le faaupuga o faʻafitauli ma alavai i luga o le bber e siʻitia e le 3-5%, o vaega o le pale mautu o loʻo malolo i le isi, faʻatoʻilaloina le teteʻe i le laupapa. Ae e i ai auala o le faʻapipiʻi lea e le tupu lea mea.

1 Kerisimasi o le laau (Kanata auala)

O se ufiufi mautu e aunoa ma avanoa, o elemene o le mafai ona faʻalauteleina fua ma faʻapopoleina ma le susu susu. Afai o oe na o le pito i luga o laupapa o le a nanaina mai mata ma puipuia mai le susu, ae o le ono mafai ona ofi i le vevela-popheat . O le faaletonu o le "Kerisimasi laau" e tatau ona aofia ai le faʻateleina o le taumafaina o le mea ma manaʻoga e tapunia le soʻotaga soʻoga ma lapisi i luga o laʻau lelei.

Faʻafefea ona tuʻu le fale ma laupapa laupapa: 5 auala 8822_3

Mo le tipiina, o le "Kerisimasi laau" e lelei tele mo laupapa e le o le malosi o le tusi o le tusi a le Alder po o le Appen

  • Vinyl sa sivifo mo le fale: 8 o le stating sese e le tatau ona toe faia

2 faalua-laina laina (scandinavian faiga, chess)

O laupapa e le lavalava ma le lautele o le 10 i le 200 mm lautele, o loʻo tapunia le gaugau o fata poʻo lautele laupapa. O le laina lona lua e le tumau i le mea muamua, ae o le faiā, a leai, e le o le faʻaseʻe ma fulafula le paʻu. I totonu o le Tropade "Chess" e mafai uma o le faʻaupuga o le siʻomaga, e faigofie lava ona puipuia le itu, ona o le susu o pito i fafo o loʻo matala.

Faʻafefea ona tuʻu le fale ma laupapa laupapa: 5 auala 8822_5

  • Faʻafefea ona teuteu le faʻalavelave o le fale ma le faʻamaeaina ma le teuteuga: 15 styling filifiliga

3 Special Spict sootaga

Lenei aso, e i ai le le faʻatumu i le faʻaleleia o le faʻapipiʻi poʻo le paso o loʻo fesoasoani e mafai ona taui atu mo suiga i totonu o laupapa. Lenei ua ausia, faʻataʻitaʻiga, ona o le faʻatoʻa talaʻoina o se sipisi ma le siʻitia o le kuata. O le faʻaliliuga o le faʻapipiʻiina e mafai ona faʻauigaina o fao ma nanaina tagata lilo; Faatasi ai ma siʻosiʻomaga faʻapipiʻi, o le selu e tatau ona tuʻu i luga. O mea e tau na o sina mea itiiti (le sili atu nai lo le 30%) sili atu taugata.

Faʻafefea ona tuʻu le fale ma laupapa laupapa: 5 auala 8822_7

  • Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut

4 faamamaina ma le tatala taimi

O le auala sili lea ona faigofie ona alofia le fulala, e masani lava ona fausia ile fausiaina o pa. Ae mo le faia o le Faitiga, e le i talafeagai ai: e leʻi puipuia le ato autu a le laʻau mai le pa o le puipuiā a le fua mai i ni isi aʻafiaga, ma e mataina tele. Ae o le toe afio mai o le faaeeina solo faafuasei, sa i ai se avanoa e lulu ai i le fale e le launkenken. Lenei e le o le lautele lautele (e le sili atu nai lo le 100 mm) ma le mafiafia (20-30 mm) vaalele, ae masani lava laupapa e masani ona tupu i le 30 ° c, o lea ua toetoe lava le mafai ona fetuunai ma le fetuutuunai. Fuafua ma pito sao o loʻo tuʻuina atu naʻo le tuʻufaʻatasia ma le pogisa-tetee pouliuli-lanu o membranes. I mea uma e lua, e le o le faʻapolosela poʻo le fiber-faʻavae i le fiberglass-faʻavae membranes e tatau ona faʻatauina.

Ua foliga mai ua foliga mai

Faʻamuta o le Faʻaputuga e fetaui lelei pe a fai o le lautele o avanoa ma le ufiufi mea ua filifilia saʻo

  • Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia

5 FAASALAINA LE PULEGA

E faʻaaogaina e seasea ma tele i le fausiaina o le faʻatonutonuina o pa. Ua faʻaofi ni laupapa ma alala i totonu o le tino i luga o le tino fata; O nisi taimi o fasi manifinifi fetuutuunai "i luga o pou i luga o le mataupu faavae o le tauau. E le faaaogaina fao ma fao. O sea ituaiga puipui e mafai ona faʻalauteleina atili (aua o lenei ua aiaia mo le faasaʻoga o le maualuga o fata), ae e maualalo ifo i le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le sili ona teuteuina.

Faʻafefea ona tuʻu le fale ma laupapa laupapa: 5 auala 8822_11

O le "pati pipi" e mafai ona fausia se pa ma aga masani masani ma mai le manifinifi o papala.

I le faaiuga, faʻaopopo atu pe a fai o le faʻapipiʻiina e taua tele e mafai ai (sili - e ala i se faʻasologa) siaki le tulaga o vaega faʻaaogaina le tulaga. Ma o - laupapa ma le 'au e manaʻomia e ufiufi ai le puipuiga ma le faʻatonutonuina o le puipuiga ma le faʻatonutonuina aʻo leʻi faʻapipiʻiina. Lenei o le a aloese mai le le-flock pito ma foliga o le moli moli ao mago le laau i le taumafanafana vevela.

Faitau atili