Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia

Anonim

Taimi e suʻe ai se fale taumafanafana e faʻaalu ai le faaiuga o le vaiaso ma tuʻu i le ea fou. Faʻaola faʻatasi ma le lia loia Yunia, sa matou saunia fautuaga mo oe, Faʻafefea ona faia se maliega maliega ma e le ofi foi o taufaitau.

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia 8830_1

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia

O le a le mea e gauai atu pe a filifilia se fale

1. O i ai le vai vevela

Siaki pe faʻafefea le vai vevela. O lenei o se eletise eletise vevela, o le kesi ponaivi po o se isi auala? Afai o loʻo faia le kesi i totonu o le fale, o peimeni peimeni o le a le tele tele. Eletise "'ai" sili atu le "sili atu o le paketi.

2. O le faataatiaga o le tulaga ma le mautu

Afai o loo e fuafua e mautofiina se fale mo le taumafanafana mo matua matua, pe faʻafiafiaina oe lava, ma e iai sau tamaititi i totonu o lou aiga - atonu e le lua-tala e le lua-tala O tamaiti e feʻaʻei i faafanua latou te ono matautia, ae o tagata matutua e faigata. Mafaufau i fuafuaga faigofie mo oe, faʻavae i luga o mea e te fiafia i ai ma aiga.

3. O le a le mea na ola ai i le isi

Masalo afai tatou te filifilia se fale le tumau, le i ai o le atinaeina atinae ma e le faia se sao tele. Ae sili atu i le faleoloa ma se seti tumau o oloa i faleoloa e tatau ona i ai i totonu o le savaliga mamao - tietie atu i se taulaga, e oo lava i lau lava taavale, e le talafeagai i aso uma.

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia 8830_3

4. O le a le tulaga o le fale

Oti, faamalama, taualuga, siaki lelei mea lelei ina ia mautinoa e te le tau pamu, o le a le pa o le eleele malulu.

5. O le a le meaafale

E tatau foʻi ona faʻasaga i le faʻatonutonuina. Mafaufau pe mafai ona e moe i luga o le sofa tuai, o le a le tulaga i le fale, pe o le a e tatau ona ave se moega ma le manaia o le tino? O le a le togafiti o loʻo i totonu o le fale, e iai se masini fufulu ma poʻo le a le tulaga o lenei metotia. I le iuga, malolo e tatau ona lelei.

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia 8830_4

O fea e te suʻe ai se fale mo le avatua?

I luga o nei nofoaga o le AVIT, Cyan e faigofie. Faʻatu le tapulaa tulaga i le sailiga, e mafai ona e faʻatapulaʻaina le tau o le tau ma le nofoaga manaʻomia, ma mafaufau i filifiliga uma.

I luga o le Initaneti E iai foʻi nofoaga e iai faʻalauiloaina ai e tuʻuina atu i lalo o ADS, mo se faʻataʻitaʻiga, o le AGANAM. Afai e te le manaʻo e fesoʻotaʻi ma le toe afio mai, vaʻai totoʻi i lenei itu.

A o tau - o le pito e matua ese lava. O se tamai fale mai le 30 sikuea e mafai ona maua mo le 20-25 afe rubles. O le tau e faʻalagolago i le setete o le fale ma, o le mea moni, o lona mamao mai le taulaga.

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia 8830_5

7 aoga aoga mai se loia

Na matou fesili i se loia tomai o Iulia Ierenou, ina ia gauai atu i le tuufaatasiga o le konekarate, pe faapefea ona faatulagaina fesootai ma le pule faatonu.

1. Siaki pepa

A o lei alu atu i le vaai, fesili atu i le Tusifolau o le pule o le laueleele, o le a alu e totogi, faapea foi ma pepa aloaia mo le fale ma fanua. Igoa ma faaigoa, paleni, o le tuatusi o le failauga i totonu o pepa e tatau ona fesoʻotaʻi.

2. Fesili atu i se pule o loia

A faʻapea e te le fesoʻotaʻi ma le pule lava ia, ona siaki lea o le malosi o loia. Temple tatau ona i ai le tusi folau o le tagata faatuatuaina, le puleaoga, o le tau fuafua lea, faʻapea foʻi ma le malosi e faia e le Tausile. Atonu e faʻapea o lea mea e leʻo iai le faʻafitauli o le lisi totogi, ma le tausi mavaega naʻo aoina pepa aloaia mo le vaega o le upega tafailagi.

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia 8830_6

3. Ia e mautinoa e faʻafesoʻotaʻi le pule

Toe fai, i le tulaga o fesootaʻi ma le tausi mavaega - fai atu ia te oe e talanoa ma le e ona. E ala i avefeau poʻo le Skype e faigofie ona vili atu i se isi atunuʻu, ma le isi itu o le taulaga i se taimi talafeagai mo taimi uma. E taua le 'tatau o le ona o le apa manu o le falesa ona tulei, ae le o vaʻaia, ose faʻataʻitaʻiga, o se tausiga mo le taimi o lona toʻese.

4. Faʻaputuputu le lisi o le lisi

Tusa lava pe o le ae fanaina le fale i le tagata moni, o le lala sooupu pe tuusaʻo mai le e ona, e manaʻomia le faʻaiʻu o se maliega. Faitau ma le totoʻa le konekarate aʻo leʻi sainia.

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia 8830_7

5. Fai se faʻamatalaga o meatotino

Iloilo le mea totino o le a toe totogiina. E tatau ona e iloa mea na lisiina atu ai soo se mea i le fale, ma o le a se mea e ono ootia ai. Afai o loʻo iai le nofoaga o loʻo iai le upega tafailagi, vaʻai iina. Faʻatasi ma lē e ona poʻo lona sui, fai se lisi. Aemaise ai filifili, aemaise maila, vai pamu, kesi polaina, ina ia e le tatau ona totogi lē ua malepelepe, lea e leai. O sea lisi e tatau ona avea ma tusi talosaga i le lisi feagaiga.

  • New Dachin Tulafono: O le a le suiga talu mai le 2019?

6. tulei tiute i le konekarate

E te manaʻomia ona tausia le mutia (togalaʻau, laʻau, po ma le pule o ia, poʻo le tagata faigaluega na faafaigaluegaina i latou? E sili pe a fai o talosaga faʻapitoa mo le tagata fai fanua o le a teuteuina foʻi ma se tusi talosaga i le lisi o le lisi.

Faʻapefea ona filifili ma totogi se fale taumafanafana mo le taumafanafana: matou te malamalama i se loia 8830_9

7. Fesili e aofia ai i le konekarate i faʻatonuga mo amioga i le tulaga o le malosi

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lelei o le tane, o le neptic Voark ", na tele ai le vai o le vai, e manaʻomia e le tuaoi ona le pa. Ma faʻamautuina foi auala auala ma le pule o le 'upega tafaʻilagi poʻo lona tausi mavaega.

Faitau atili