8 paketi taupulepulega o le a fesoasoani lagolago le faʻatonuga i le umukuka

Anonim

Faalauteleina mea atofaoga mo mea laiti e fesoasoani e taofi ai le umukuka e aunoa ma le faamamaina.

8 paketi taupulepulega o le a fesoasoani lagolago le faʻatonuga i le umukuka 8846_1

8 paketi taupulepulega o le a fesoasoani lagolago le faʻatonuga i le umukuka

1 bversal box

Faʻalagolago i le au pasi filifilia, e mafai ona e faʻaogaina lenei pusa o se solosolo pe tu i lalo o le telefoni, o se nofoaga mamao, o le laulau. Manaia tele ma, taua, o se faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona ulufale i umukuka uma.

Pusa tu

Pusa tu

550.

Faatau

  • 7 Paketi o le fale teuina i totonu o le umukuka o le a ofo ai oe

2 solo

E lava le tautau i solo i luga o le 'au o le fesā poʻo le sili atu ona leaga - o le faitotoʻa matala. Sitaili i talitonuga taufaʻamataʻu, ma se le lava o se auala e mafai ai ona e faʻaleagaina atoa totonu o totonu ma foliga vaaia. Matou te fautuaina se tagata e umia. Afai e te manaʻo, e mafai ona e tautau i le itu pito i tua o le faitotoʻa e nana ai pulupulu e le ofi i totonu.

Tagata umi

Tagata umi

990.

Faatau

  • 7 Laʻititi na iloa, ae o le checceent Jobent octs

3 tagata e umia mo le Canopy mafaia

E le faigofie le galuega lemu i faleoloa. O lo o faataapeina e afifi, o faletupe e le tutu i luga lamolemole, ma ou te manao e nana i latou i se tapuni tapunia i luga o le galuega. Ae i le taimi lava e tasi, ina ia mafai ai ona maua le manaʻo manaʻomia, sa mafai ai ona vave ma faigofie. O le tali o nei mea uma o loʻo i le uuina mo mea manogi, lea e te manaʻomia e faʻapipiʻi mai le itu sese o le loka.

Fono Faapitoa

Fono Faapitoa

580.

Faatau

  • 8 ofoofogia faʻataʻitaʻiga o le teuina ma le faʻalapotopotoga o kapeneta i le umukuka, e te leʻi iloa muamua

4 toe taumafai mo solo pepa

Ina ia oʻo i luga o se solo solo ma lima susu ma loimata le manaʻomia mai i le laina e le fiafia. O lea la, ua tatou mauaina sea umia sea, lea e mafai ona faʻapipiʻi i le taʻele o le kamepe, lelei, pe nana i totonu. E te le manaʻomia le aveina o se mea - o le lanu viole o le itu sese.

Toefausia-crossbar

Toefausia-crossbar

320.

Faatau

  • Ina ua toe faaleleia le umukuka: 6 aoga Gadgets o le a fesoasoani i le kuka ma aso uma olaga

5 seti o apaau mo oloa

Faʻavaeina o le teuina o le faataapeina lauti, eleele kofe, suka pe faʻaaogaina ni mea tutusa mo meli ma kuki. I se aotelega, o le metotia o talosaga e le faʻatapulaʻa - e mafai ona sasaa atu le mea e te manaʻomia.

Teuina o fagu

Teuina o fagu

830.

Faatau

  • O le a le pusa mo le vevesi ma pe faʻafefea ona fesoasoani e faʻafefe le ola ma faʻamamaina

6 clamps mo afifi

Ma o lenei filifiliga o le a faʻatopetope ai i latou e le manaʻo e faʻaalu cereals o taimi uma i faletupe poʻo atigipusa, ae i le taimi lava e le lava i luga o le fata poʻo le laulau. E faigofie mea uma - na o le faʻapipiʻi o ni pepa faʻapipiʻi i le afifi afifi, ae leai ni faʻafitauli.

Ata

Ata

115.

Faatau

7 Sporigean Sporeyoritory

Teu oloa i totonu o le tagata teu oloa e mafai ona saʻo le tali a le tagata talimalo, mo lenei mea e tatau ona e manaʻomia le lelei mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻaopopoga faʻaopoopo o loʻo faʻapipiʻi i le fata.

Pusaoa

Pusaoa

330.

Faatau

  • 11 soifua maloloina, o le a fesoasoani e tausia le umukuka pusa i le faasologa (taimi uma!)

8 Tagata e fai ma sulugatiti ma ieie

Manao e faaleaga le ata matagofie atoa? Puʻe le Fua: Tuu se pupula susulu i totonu o le magoto, ma sosoo ai ma le itu - o le isumu o le acid lanu. Sauni!

O le mea moni, o le mea moni. Ae o le mea moni, o le ola e vete i totonu. Ma ina ia mafai ai ona aloese mai lenei - nana mea laiti uma i lalo o le magoto. Faʻataʻitaʻiga, i se koneteina.

Tagata umi

Tagata umi

440.

Faatau

  • 11 strip o manatu ma umukuka masini mai le mea o le a fiafia uma hostess

Faitau atili