Faʻafefea ona aveese le faʻapotopotoina i ou lava lima: sitepu e ala i laina faʻatonuga

Anonim

E ui i le mea moni o le tuʻaiga o le pito o se taimi o se tumau ma le tumau faiga, o isi taimi e i ai le manaʻo e faʻaletonuina, vaega pe atoa pe atoatoa. O le a matou taʻuina mai le auala saʻo.

Faʻafefea ona aveese le faʻapotopotoina i ou lava lima: sitepu e ala i laina faʻatonuga 8874_1

Faʻafefea ona aveese le faʻapotopotoina i ou lava lima: sitepu e ala i laina faʻatonuga

Le mautonu o le maualuga o le tupua i le 3 sitepu

1. Fuafua le ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi metotia

2. Matou te faia galuega sauniuni

3. Aveese le ie

  • Foliga o le galulue ma ie

O le faʻamumu i le tauleleʻa maoae, pei o se isi, e manaʻomia se isi, e ono manaʻomia le toe faʻaleleia, lea e tatau ona avea ma vaega pe matua faʻamagaloina. E mafai ona e valaauliaina matai poʻo taumafai e fai mea uma ma ou lava lima. O le a matou fuafuaina le auala e aveʻesea ai le tutoʻatasi o le pito o le pito i lalo e le o le faʻaleagaina le ie.

1 Faatupuina le ituaiga o faiga le mautonu

A o le i amataina ma galuega, e te manaʻo e filifili pe o le a feagai ma le mamanu. O le faʻavae o le faʻafaigofie saʻo lava i luga o mea na faia ai le tapoleni. Atonu o se tasi o ituaiga e lua:

  • Le ie. O loʻo gaosia mai le fibthetic fibers, faʻatiga ma ni faʻapitoa faʻapitoa. E ese le malosi o le malosi, fai le teteʻe, e le malamalama i le tau maualalo ma maualuga. Sefe E saogalemu atoatoa, Fagala-Fou, ma tausisi lelei. O le le mautonu e aoga le matauina o le maualalo le mafaufau, sili le mamafa ma sili atu, faatusatusa i le Analolo, le tau.
  • Ata tifaga. E faia i polyvyll chloride, atonu e tele le mafiafia. Nofouta i le siʻitia ma le faʻaititia o le vevela. Ma le ogaoga o le vevela o le vevela, pe a gagau le malulu. Saogalemu saunia o mea sili ona lelei o oloa.

O le tau o polyvinyl chloride ...

O le tau o le tau o le polyvyl chloride o loʻo maualalo maualalo, o se inisiua ua gaosia i ni isi itu o le ata: Matte, gloss. O le mea leaga tele: vaivai i le leaga o mea leaga.

  • Filifili le pito i luga o le auala i le auala: ituaiga ma mamanuina filifiliga ma ata

Metotia mo le faapipiiina fausaga

E tusa lava poʻo le a le metotia o le faʻasaʻoina, o le mauga o le faʻamalologa faiga e amata i le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga. O i latou na mulimuli ane o le a umia le ie isoti. Mo lona faʻavae, e tolu auala o loʻo faʻaogaina:

  • Atavili. I tumutumu o pavai, o se aoga faʻapitoa o loʻo mataituina, o lona uiga pei o Harpoon. O le ata tifaga o loʻo i totonu o le ata i le mea o loʻo salalau ai ma taofia le taualuga i nofoaga.
  • Portriboard po o le tina. O pito o le tapoleni e tumau pea i le talaaga e se mea faʻapitoa a se tagata e taʻua o le stroke.
  • Cam, o ia o le vili. O le mea o loʻo umiaina e faʻapipiʻi o papatusi faʻapitoa o se faʻapitoa ituaiga o loʻo iai i totonu o le basutte.

Mo le faʻapipiʻi o le PVC, o le mafai ona mafai ma ...

Mo le faʻapipiʻiina o le pvc 'upega tafaʻilagi e mafai ona faʻaaogaina e le muamua auala e lua. Mo le faʻasaʻoina o le mamanu o le ie, naʻo le kilipa ma se metotia staral metotia o loʻo faʻaaogaina. E mafua mai i mea uiga ese o mea uma faauma i mea uma.

  • Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga

2 Matou te faia galuega sauniuni

Ae le i aveeseina i minetimo faaloaloa, amata i le sauniuniga. Muamua lava, e tatau ona e pikiina se stemptodder. E tatau ona ola ma maualuga e aveese le ie sa talafeagai. I le faaopoopo atu ia te ia, e te manaʻomia mea faigaluega:

  • Sparala mo le vaega troed. O lona mailei ese mai le faiga masani e masani ai o le le lava o itu itu. A leai, e mafai ona e faia i ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, matou te ave le mea masani o mea faigaluega masani 9-10 cm lautele, gaoi manifinifi pito i luga ma mimiti.
  • Faasao i luga o le ofu. E faʻaaoga e le tumau le faʻatulagaina o mea i luga o ato.
  • Tumau le sikulukalaita, o lona iuga e tatau ona punou.
  • Pliers ma le galugalu umi.
  • E le gata i lea, a o le le mautonu o le pvc ofu o le a manaʻomia foʻi se fana a le vevela. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le ata tifaga ua faʻamafanafanaina ina ia avea ma palasitika.

O le mea sili ona faʻaaogaina le faʻatonuga ...

O le mea sili e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga e galue mai le kesi kesi. E masani lava ona malosi le eletise, ma o le a latou faʻaaogaina ma le faʻatapulaʻaina o le mafai ona oʻo atu i faʻafitauli.

A uma ona saunia uma meafaigaluega, e tatau ona e saunia se galuega.

  1. Le tumau le tumau o aitema uma e mafai ona faʻaleagaina i lalo o le faʻamalosiʻaga o le maualuga vevela, matou te aveese le laʻau ma fagafao.
  2. Afai e mafai, tatou te puipuia mai le lagolagoina o le vaega o le tulaga e le mafai ona faoa.
  3. Matou te valiina uma moli laupapa.

3 Faʻamaoni le auala e aveese ai le faʻaputuputu o le vai ma ou lava lima

O le faʻalumaina o tekonolosi faʻalagolago i le metotia na filifilia mo le faʻapipiʻiina. Seʻi o tatou manatunatu ia i latou uma.

Gapin Faalelei

Na o le pau mo le PVC CALET. O fusiua e faigofie tele aua e mafai ai ona e vavaeeseina le mamanu e aunoa ma le faaleagaina o le vaega. Aveese le ata tifaga amata mai le tulimanu. Gaioiga e faia i se faasologa:

  1. Afai ua tapunia le tala malie ma eleelea vaega, matou te aveesea ai.
  2. Matou te faliu i luga o le vevela o le fana ma siitia le vevela i totonu o le potu. E manaʻomia le faʻaititia o le ata ma le faʻamalosi. O le le mautonu o le a faʻaitiitia ma o le a mafai ona faʻateʻaina le Manu. O le a le ata mai le ata mai le ogatotonu i tulimanu.
  3. Fetaomi le harpoon scorwdverver. Alu lemu i le spalala i le vale ma o le a tatou o e alu i Harpoon. Lili le mea faigaluega i le taumatau ma le agavale, o le ai lea o le fusi mai le fusi mai le ato. Luga o le itu faafeagai o le puipui fai tutusa.
  4. Sa ou tosoina le spalasu i lalo, faasaoloto le ie mai le tausimea. Agai i le mea faigaluega i luga o le talaaga, faaauau pea ona aveese le ata.

A faʻapea mulimuli ane e tatau ona toso i tua le talau, e le mafai ona suia.

Mo nofoaga tetele

Mo nofoaga tetele, o le a saʻo lelei i lona faʻamaʻapeina o taliga. I potu laiti, e mafai ona e taumafai e aveese le ata e aunoa ma le mafanafana. E manaʻomia le faia atoa ae e le o le taʻeina o le ie.

Stroot fixtion

Faaaogaina mo ituaiga uma o misi. Ina ia le fiafia e manaʻomia e aveese le faʻapipiʻiina o elemene-staps mai le talaaga. Matou te ofoina atu sitepu-e-sitepu faatonuga.

  1. Susu atu i luga polyvinyl chloride i luma o le faamaluluina. Afai o le taualuga o ie, e le tatau lea.
  2. Matou te ave ni ofuvae ma le uumi uumi poʻo le curved scrawvevever, ma le faʻaeteete totoʻa.
  3. Matou te aumaia le spalala mo le stroke ma toso i lalo. O faʻamau o loʻo sau mai le togalaʻau ma faʻasao le ie.

E pei ona i ai i le mataupu muamua, faapipii i luga o le kilipa e le o le device.

Afai o le stroke ua le fiafia ...

Afai o le stroke maʻai ua le maina, o le a mafai ona tuʻu se ie faʻavaivai i le mataupu pe a fai o le tagata na faia se faʻasoa o mea. A leai, o le faʻaloaloa o le tapoleni e le mafai.

  • Faʻafefea ona fai i totonu o le faʻavae o le faʻapotopotoina o meaola mo pupuni

Kilipa fusi

Fuafuaina mo le opetiaina o le vaivai o le malulu o le malulu o le vanu, o le ie oona ma le polymmer. O le kilipa o se ituaiga o fusi, totonu o le pito i totonu o le pito o le kolisi ua tumu. Ia aveese oe lava, e tatau ona e aveese le pito mai le tausimea. Matou te amata ona faaluaina mai le ogatotonu o le puipui.

I luga o le vaega o le tuufaatasiga o le taualuga ma le puipui puipui, kiliki i luga o le ie. I le taimi lava e tasi, faʻaalia le faʻaeteeteina le nonoa o fusi o pauna poʻo se sikulukalaiva. Faʻatulagaina o le FBICRY STEEY ma e mafai ona aveeseina mai le kilipa. Matou te faia mea uma e tausia ai le tapoleni. O le a manaʻomia mo le faʻapipiʻiina mulimuli ane. E moni, e mafai lava pe a fai e le pupuʻu le ie ua pupuʻu pe a faʻapipiʻiina.

  • 35 manatu o le vaega o le maualuga o le potu i le potu malolo ma fesoasoani i le filifiliga

Foliga o le le mautonu o le ie puipui

E toʻatele le mataʻu mo le faʻasaoina o le faamaoni o le iesepa pe a mālūina, auā e le lava le poto masani. O le fefe e le aoga pe a fai o le galuega e faia lelei. E manaʻomia le amanaia o tulafono:

  • Aveese le ie o loʻo taʻoto ai naʻo le ogatotonu i le tulimanu. O loʻo tuʻuina atu le faʻapipiʻiina, pe a fai o loʻo tuʻuina atu, e faʻatinoina.
  • Olea le potu i le gasologa o le galuega e talafeagai, peitaʻi e le tatau ona malosi e pei o le ata PVC.
  • Laʻitiiti le faʻatagaina e mafai ona foʻi pe a tutoʻatasi, faʻamafanafana le faʻafitauli. E taua le iloa o le latalata i le taina o le vevela o le vevela e le faia. A leai, ua suia.
  • Aveese le ie ie o se vaega e mafai ai mo se ata tifaga, e le mafai. O tioata o le a le foia ai le mamafa o mea, o le a oʻo atu i le vaʻai-i fafo atu o alalaupapa.

Ina ia aveesea fesili o loʻo iai, matou te fautua mai se vitio i le autu.

E pei ona e vaʻai i ai, pe manaʻomia se mau, e mafai ona e aveese le faʻaluaina ma tuʻu iai. Lona feiloa lelei i le mea saʻo, ma matou taʻu. Ose faiga faigata lea e tatau ona faia e tatau ona faia ma le saʻo le tausisia o le faʻamaoni tausi. Na o ia e faigata ona galue. E faʻaaogaina e suʻe ai fesoasoani o le a tuʻuina atu puipuiga ma sili ona lelei galuega.

  • Faʻafefea ona aveese le tulaga moli mai le pito o le pito i luga ma sui i se fou

Faitau atili