Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea

Anonim

Cerarazite o se fefiloi omea, vai, sima ma oneone. Matou te taʻu atu pe faʻafefea ma le anoano ai, e tatau ona tutusa ma le fausiaina.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_1

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea

Tuutuuga o Filifiliga o Mea

Manatu

  • Fasefulu
  • Talimalo
  • Feagai ai
  • Vasega
  • Puipui

faamoemoe

Miscuses

Uiga

Fautuaga mo le Tapunia

CARAMZOTOOBLOCKS POS PO O LE TAUSAGA BOWKS: O le a le mea sili

O lenei mea e sili atu le faigofie i le pili, ei ai se vali, tumau. O le tele o le conramzitinoblock e mafai ai ona vave televave e fai ma le fausiaina o le puipui nai lo le taimi e galue ai ma le piliki e tasi. Faafetai i nei uiga, ua ia suia manuia le pa papu e leiloa le malosi ma le mautu o le malulu.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_3

Manatu

Ituaiga masani e lima.

Fasefulu

O piliki e aunoa ma totonu o totonu o maa, lea e lua-tala pe tolu-tino fale, tauaveina fausaga, fale i lalo o le fale.

Talimalo

E i ai hoā i totonu ia latou, o lea o le igoa. E lelei le apalai mo le tele o fale, e lelei le malosi o le vevela.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_4

Feagai ai

O le vaega o le lua filifiliga "lua i le tasi", i totonu o le ceraratezite-sima poloka, ma i le tasi itu o le teuteu suauu po o vali. Sefe taimi ma tupe i luga o fafo.

  • Faʻamamaina o le piliki mo le fefinauaʻi: ​​O le a le mea e tatau ona e iloa?

Vasega

Laititi tele, le tetele, lelei pei o pa.

Puipui

O poloka tetele ma le tumau e fai ai le faavae o le tauaveina o fausaga i fale.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_6

Tulaga ma le leaga o le Cerramzit poloka

faamoemoe

  • Fale talimalo. I luga o lenei faʻavae, e matua sili atu le sima. E fiafia tele i ai mo lenei meatotino i Scandinaviaviaviga ma le malulu o le malulu ma tagata faigata. I totonu o le matou atunuʻu, o le tau e aoga uma le manaʻo ma le mafai lea ona faʻatumauina le ie puipui e ave ai lenei fausiaina o mea i tulaga taʻimua.
  • Tau maualalo. O le paketi ma tumau o se miti a le vao. Ua faapea mai fuainumera o le teuga tupe i galuega iinei e oo i le 40%.
  • Le supa. Ma o lea sosolo lelei i ona uso. Kesi poloka atoatoa miffedly misa auala.
  • Faigofie ona mou. Afai e te tagofia lava le sitaili o le piliki, ona faigofie ai lea ona taulimaina lea mea. O le galue ai ma Courarazittoboutone e sili atu le faigofie faafetai i lo latou tele tele.
  • O le vaifofo o le le mautonu. O mea oonaonaã ma le susu o le a le faʻaleagaina au pa puipui, o loʻo iai ma isi micronolosmsms. Lelei mo i latou o loʻo i ai le fale o loʻo i totonu o se siosiomaga susu.
  • Tumau. O le CERATIZITOBEBEBEL e le fefe i le afi, o le a le maua e se fale se tasi tausaga le matua, ia mautinoa.
  • Faigofie. O pa e ala i mamafa o le a sili atu ona faigofie mo piliki. Ma le, e mafai ona e faigofie ona vavaeeseina le faavae.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_7

Miscuses

  • Faatapulaa i luga o fola. O se faʻatupega faʻaitua - o piliki e tele lava e ala i le malosi o poloka sima, ina ia mafai ona latou tautua mo le tolu o loʻo iai.
  • Talosaga e le mafai mo fausaga tusi. O le faavae o loo tata pea pa e finau mai ai i se isi mea, ona o le faʻailoga o le malosi.
  • Le le mautonu vaaiga. E aunoa ma le manatu e faʻaaoga le filifiliga ma se pati maeʻa o le pati, na o nei poloka O nei poloka, naʻo le fai atu, E le tatau ona valavala i fafo. Ma o se isi auala faaopoopo o tupe alu.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_8

  • 8 masani mea sese i le fausiaina o le vela sima ma kesi-anucate poloka

Uiga ma tau o le omea poloka

O fua masani o le tasi piliki e ono eseese lava, ae o loʻo i ai lava ni tulaga faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga mai le 24 i le 45 Setuma, ma le 45 o mea e fitu. O filifiliga o mea maualuluga masani e taua tele: i lalo o le solo i lalo o le eleele, e masani ona teuina i luga o le totonugao.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_10

E aʻafia ai le faʻailoga autu - malosi. Le supasao, malosi le malosi ma le toe talitonuina o pa i le lumanai. O le malosi e aʻafia ai le isi taua faʻailoga - o le tele, i tulaga maualuga, i mea sili ona taua mai le 500 i le 1800 kilokalama i cubic metter. Le malosi o se tagata lelei atoatoa e tatau ona i le va o le 35 i le 250 kilokalama i le sikuea seneturi. Tasi le poloka ma se faʻailoga o le a fuaina mai le sefulu i le luasefulu kilo ma o le a auauna atu ia te oe i le onosefulu tausaga le matua.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_11

Ma o le sili ona masani ai ole tau o le tau. Atonu o le cubic mita (o le a pe tusa o le 72 poloka) pe mo se isi piliki. Iloaina o ai, e faigofie lava ona fuafua le tau atoa. Le isi aofaʻi e faʻatatau i le ituaiga. Feusua: Mullow - 40-54 rubles i fasi, tumau-taimi - 52-65 rubles. Vaega: Melllow - 32-34 Rullas / fasi, E masani ona le faʻatauina taʻitoʻatasi, ae vave i le sikuea o le potu.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_12

Fautuaga mo le Tapunia

  • O loʻo faia galuega e faʻaaoga ai le faʻailoga faʻapitoa. O loʻo maua ai le sili atu o faʻafitauli o loʻo faʻaauau pea i le sima sima.
  • E manaʻomia le toe faʻamalosia o laina e lima - o loʻo tuu i luga o Faʻamaumauga o loʻo faia i totonu o le puipui ma faʻatumu i le kube.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_13

O le a se mea sili atu: o le ceramzite-sima poloka po o gastoblock?

Iloa taʻitasi taʻitasi pe a fai o oe e lua tutusa lanu efuefu, e naʻo polofesa o le a mafai. O isi uma e mafaufau i nei mea, ae tutusa ma le tutusa. E faigofie le iloa pe aisea: e foliga tutusa i latou i le tai masani, foliga tutusa lelei. O le a le aoga e faia ai le fiafia, e le faigofie ona foia. Ae o le a matou taumafai.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_14

Vaega autu

  • Talitonuina. O iinei e le masalomia le poloka o le pamupiki i le kapoti, faafetai i lona faaletonu. Kesi i totonu o le ana, o lona uiga e le tetele. O le mea muamua, e mafai ona e fausia se fale i va o fola ma e aloese foi mai le faamalosia o puipui. Ae mai le lona lua - e le o taimi uma.
  • Leaga i luga. Tusa lava pe o le a le tele o lou faʻamalosia puipui, ina ua mavae sina taimi, o fale fou uma o loʻo maua mai ai le solomuli: O mea e fai ai fale. E mafai ona 'alofia ai lenei faafitauli? Ioe, e mafai, o le cordozitibooks aua le lafoaia, o le a leai ni paʻu. I lea taimi, o le taʻitaʻi faʻapitoa lava latou, ona o le kesi e faʻatasi ai pea.
  • Fua. I luga o puipui o le CERATIZITOBEBEBEBOONONE I LE LALOLAGI, E MAFAI ONA E MAFAI ONA FAIA ATU MA LE pusa. Ae o le faʻasao o le maketi maketi e le o toe faʻatali e faʻapipiʻi ai le lokaina o ato, o le a manaʻomia e faʻaaoga ai faʻaopopo faʻaopopo. Ma manatua - leai se perforator.
  • Foliga vaaia. O poloka kesi e i ai le SMoother luga, e mafai ai ona e sefe atili i luga o le faʻapipiʻi ma faʻaaoga se vaega manifinifi. Ae o le cordrazite ona o lona fausaga o lona fausaga e manaʻomia se vaega o le itiiti ifo ma le 2 centimeters i le mafiafia ae leʻi feagai ma le gataifale.
  • Auala o le taoto. Fuafua pe o le a le galuega o le a faʻatino ai le galuega, e faʻapena foi le latou gaioiga, faʻapea foi ma le maualuga o le vevela o le fale. Manung omea kupita saunia mo le faʻaaogaina o se fofo ma le sima ma le oneone. E maua le fusi i le mafiafia - mai le 10 i le 15 milimita. Ma, o le matagi ma malulu o le a vave tele ina ia tuiina le fale. I le tulaga o piliki-siliva siliva, o le galuega o loʻo faia i luga o le kuli, ua le iloa e tagata uma - o le maualuga o le lua militeri o loʻo i le lautele. E faʻafaigofie le galuega, aua o le kulimi e faʻaaogaina e sili atu nai lo le fofo, ma faʻatasi foi i le vevela o le fale.
  • O le le gaoia o le susu. Ma tuʻua naʻo ia, ma o isi e faigofie ona mataga vai. Ae o ia piliki, o se vaega o loʻo i ai le kesi, faʻaopopo atu i mea uma ua vave mago. O le mafuaaga lena e le afaina ai isi microleipoloms.

Matou te filifilia Cerrazittoblocks: Plus, e le mafai ma autu uiga o le mea 8902_15

O tulaga lelei o Conramzite-sima poloka o latou o Brandy, ona o le tele lapoa e mafai ona e maua ai le galuega. O le tamai mamafa o le tasi couratrizitiblock mafai ona e galue na o oe. O loʻo i ai foʻi ni a latou mea aoga: Faʻamalosi le vevela, malosi, tetee i meaola paʻepaʻe. Ae e tatau ona filifili na o le faʻamaonia o tagata gaosi oloa, a leai e te lamatia i le itiiti ifo i mea le iloa.

  • Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks

Faitau atili