6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu

Anonim

O le faiga o le alamanuia ma totonu o loʻo i totonu e latalata atu nai lo foliga. Matou te taʻuina e uiga i tulafono sitaili e faʻagaioia i vaega uma e lua.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_1

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu

Faiga e mafai ona faamatalaina i totonu o le ata. Fausiaina se faʻatusa, e taua le faʻaaogaina o tulafono e tutusa lava le amio pe a faʻatupuina se sitaili i fafo atu o se tagata poʻo lona fale.

1 manaomia le taumatau faavae

E tatau ona e amata i le tulaga sao. O vaega autu o le pusaaila e filifilia i lalo o le lanu, olaga lelei ma fafine sitaili. O le faʻavae o totonu o loʻo faʻavae i luga o faʻavae tutusa: o le sitaili, o le malamalama o le potu, o loʻo i ai i autafa o le lalolagi, o le olaga lea o le nofo ai i le fale ma le tofo.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_3
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_4

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_5

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_6

O le faʻavae na fausia e le sili-lelei mea ma le faʻatagofie, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se paolo o le alaleo. E pei lava ona fautuaina oe e shonfiti e te filifilia ni mea faigofie, talafeagai, lelei mea o loʻo i ai i se faʻatusa o loʻo faʻaiʻu i lanu faʻavae, o loʻo iai ni mea masani: pa.

Fai mai Koko Chanone o se tasi maualuga-tulaga lelei, lelei-fetaui lelei, tau le taugofie. Aua e te fiafia tele tele ma tautua mo le tele o tausaga.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_7
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_8

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_9

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_10

I lenei nofoaga o tupe totogi, e mafai ona e fau soʻo se sitaili, faʻafetaui i soʻo se mea e tupu ma faʻafou ma ni auala faigofie e sui ai le fesuiaiga poʻo le tofo.

  • 9 Manumalo-Manumalo Pecorication Tulafono e galue ai i totonu

2 E taua le faʻaalia o tagata taʻitoʻatasi

I soo se foliga, ia avea ma tamaʻitaʻi pai po poʻo totonu, e taua le maua o uiga faʻapitoa ma faʻaali uiga. I laei o le tuʻufaʻatasiga o lanu ma sitaili, tipi lavalava ma le umi. O tagata i totonu foi e mafua ai foi le moni, lea e iloga ai lenei fale mai isi i le sitaisaga e tasi. Tagata taʻitoʻatasi faaalia uiga o uiga o le tagata, ua faamamafa ai ana mea fiafia, tofo, fiafia i le mea.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_12
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_13

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_14

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_15

Na te iloiloina le Faamafanafanaga i le Faʻamasani, o le faigofie ma le faʻataʻitaʻia o se ata o se tagata malaga nofoaga faataʻitaʻi i totonu o lenei faʻatusa. O le tagata taʻitoʻatasi e fausia mai i le tagata o ia, o loʻo faʻaalia ai le ATUA, ma pe o le a le eseʻesega mai isi.

  • 8 mea faigaluega mo le fale mafai ona faʻamatala e uiga i au mea fiafia

3. Mulimuli i le faiga

Mulimuli i le faiga - o lona uiga o le tausisi ma taimi. O se tagata e masani lelei e lelei lona uiga o ia o mea faʻaonapo, vaʻavaʻaia masani ma atinaʻe, o lona uiga faʻamalosi, manaia le fesoʻotaʻi.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_17
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_18

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_19

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_20

O loʻo iai le tulaga masani lea e iai ni taunuʻuga i lomiga o seneturi anamua, meafaʻuga, e mafua ai le lagona o le alualu i luma, fou ma matagofie nofoaga.

  • Siaki Lisi: 7 faailoga o nei aso

Le masani ai e le manaʻomia le mulimuli i le tauaso, e tatau ona faia ma le faʻaeteete i le fale, faʻafouina ma asiasi i ai. A o le fafine lalelei le suia o le atoatoa ofu i luga o ofu tino, ma e aofia ai ni elemene eseese e talafeagai mo faiga masani, e aunoa ma le suia o le faʻavae, ae o le faʻavae i le fale galue.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_22
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_23

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_24

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_25

O foliga o le laʻei o le mea lena i totonu o le totonu o le potuolaola, ae i le taʻi masaga fou uma ua faʻafouina. O le mea moni na toe foi atu i faiga masani, tausaga mulimuli ane, o loo suia suiga, a o tumau ese le ese mai o si musika.

  • 6 faiga masani e le fetaui ma mea uma

4 Aua le galo e uiga i mea faigaluega

Faʻapea foʻi, i se ata i fafo atu o se tamaʻitaʻi galuega faʻapipiʻi i le ituaiga o asoa, meafaitino, belts ma isi auiliiliga, na maeʻa le totonu o le malo. A aunoa ma lea, e foliga foliga foliga o le potu, ma le leai o ni mea.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_27
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_28

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_29

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_30

  • 6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga

O o tatou tuaa na faia ai se olaga nomadic ma suia nofoaga i vaitau uma, pe sili atu foi, na latou saili e teuteu le nofoaga e faia ai ni mea na fausia ai teuteu. Ina ia teuteu le fale ma faʻaee i matou natura, e foliga mai o se tagata i le lalelei, fealofani ma foliga mo mata.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_32
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_33

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_34

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_35

A teuteu, e manaʻomia le iloa poʻo le a le mea o loʻo misi mo se ata atoa, ma o le a le mea e talafeagai mo le faiga filifilia. O le faʻaititia o le laititi o loʻo teuteuina ai i le 1-2 iloga auiliiliga, e masani ona tele, faʻalelei ma tosina mai ai. I le fale i isi itu system e mafai ona faʻatumuina i le mea e mafai ona faʻatumuina i le a, i mafuaʻaga ma mafuaʻaga, faʻateleina le numera o mea teuteu poʻo le faʻaititia o, faʻalagolago i le vaitau poʻo le mafaufau.

  • O le a le tagata ofisa lauiloa e foliga mai: Reese Whingpoon, Jennifer Aston ma isi

5 faʻaaoga le tele-paʻu

E pei lava ona e vaʻaia ai i le Alamanuia a Youshons alamanuia. O loʻo faʻafaigofie ai le ata, faʻafaigofie ai, leai se mea taua ma faʻaalia ai. E pei ona i ai i le fafine leoleo, o fugalaʻau na tuʻufaʻatasia ma ana peleue, pulupulu, cardigan, vests ma ofu i totonu, o lea i totonu o se vaega manumalo. Faʻaaoga le lanu, tausia poʻo le pito o mea ua faʻatumuina, e faʻafaigofie ai le ata o le fale na faasolosolo malie lava, lemu. Talitonuina lou lagona ma mata, faʻaaoga ni ie puipui.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_37
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_38

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_39

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_40

Lalagaina i ni auupega leaga i le vaitau malulu. E pei lava o se tagata, o totonu o le totonu o le "ofu", Rungs i le fulu, fulufulu ma le paʻu. Ma i le tautotogo ma le taumafanafana, ua manino, ua malamalama, avea ma malamalama, ea ma le malamalama. O loʻo faʻaaoga le faʻatulagaga i tamaitusi: Uafu, pupuni, moega, palanikeke ma teuteu teuteu. I le au faipule: vaega mai fuainumera, ata faʻataʻutiitia, faʻata, faʻaputuga, tusi ma isi aitema.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_41
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_42

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_43

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_44

  • 6 Manatu o le a fesoasoani e faʻaalia ai lou tagata taʻitoʻatasi i totonu

6 Tuu le tomai e sui ai

Soʻo se atunuʻu, e pei ona tatau ona suia ai le potu. Ole olaga e aunoa ma se suiga e foliga mai e le masani ai ma le le fiafia. Tuu le avanoa e aumai ai se mea fou ma fou i le ata o le fale po o foliga vaaia. Faʻapea foi i vaitau eseese, e manaʻo fafine i ofu fou, lima po o seevae, o loʻo manaʻomia foi e le totonu o loʻo lata mai.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_46
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_47

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_48

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_49

Suia o le avanoa pe o ia, e lagona e le tagata le taithy, fiafia i le olaga ma foliga i tagata lautele, ia musumusuga. Mata Vaai o mata, o lagona e sili atu le mamafa, ou te fia ola, faatu ma ia fiafia.

Mo suia suiga e le tau galue pe manaʻomia ni tepepulega tele, e tatau ona e tuua se nofoaga mo fou. O le faia o lenei mea, e tatau ona e usitaʻia uma tulafono i luga, e le o le tuʻufaʻatasia o le avanoa ma aua le faia ni vaega faigata. O ata i totonu o le fale, o le GLC pusa ma le tele o le tele o le tele e le o foliga mo se taimi umi, ai le avanoa ma vave maua. E le faigofie tele ona fua mai ia i latou - o le a manaʻomia tele taumafaiga ao ia faʻaaluina i le fausiaina. Sili atu le lafoai i latou i le amataga o le toe faaleleia. Tuu le avanoa mo suiga, popoto, lanu poʻo le sitaili suiga. A uma mea uma, e oʻo lava i tagata sili ona faʻamalieina vave pe mulimuli ane manaʻo faʻafouina.

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_50
6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_51

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_52

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_53

  • Faʻafefea ona musuia manatu saʻo: 5 Fautuaga mo i latou e mulimulitaʻi i totonu o le faʻapipiʻi

O le fatuina o se totonu e tutusa ma le foafoaina o se ata mai fafo i lavalava ma ua fausia e tusa ai ma mataupu faavae na aumai i le vaalele-alamanuia-alamanuia. Ina ia mafai ona faʻafouina le fale o se tamaʻitaʻi fafine, mulimuli i tulafono.

  • Fatu se tulaga lelei i totonu
  • Faaopoopo tagata taʻitoʻatasi i ai, o se manatu faʻapitoa, foliga
  • Faia faʻamatalaga faʻapitoa, mea faigaluega
  • Aua le fefe e faʻaopopo le tele-paʻu
  • Tuu se nofoaga e sui ai

6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu 8930_55

Faigofie ma le saʻolotoga o le faʻavae mo se sitaili sitaili o loʻo tausia i taimi ma tutusa i le tofo ma manaʻoga o tagata e ona.

  • Faʻafefea ona faʻaaoga le lanu i totonu: 5 faʻataʻitaʻiga mai tagata lauiloa mai Europa

Faitau atili