Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina

Anonim

O loʻo iai le faʻavae o le Studio Groometrix ma Helen Michael ma Helen Miroshkin fetufaai ma le fautuaga. O le fautuaga i le saʻo o le faʻaaogaina o le avanoa.

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina 8960_1

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina

1 Faʻaaoga se Dynamic faataatiaga o mataupu faʻavae

Ise eseesega i le tulafono faʻavae o fuafuaga, lea e masani ai tulimanu tulimanu "taofi", e le mafai ona faʻauigaina le 90 tikeri, i le dernimic faʻamalosi tino i luga. Lea o le manaʻo e agaʻi i luma foliga mai. O le mataupu faavae o le dynamic faataatiaga.

O Mikaele ma Helen Miroshkin e masani ona talosaga ia latou poloketi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻaalia le fale mautotogi, ona latou te le fausia nitū tuʻu i le taimi faʻaiʻu, ae le faʻamagaloina pa puipui ina ia leai ni lagona lagona.

Michael Miroshkin:

I lea la, ua avea laina ma taʻiala e pei o se taʻiala e vaai, matou te le o malolo i le aluga o le labyrinth o potu i le lamepa. Halls matou taumafai e faapuupuuina i faamalama.

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina 8960_4

O galuega faigata e masani ona tulaʻi mai: Tuʻu le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia sone faʻaopopo e le ofi i totonu o le avanoa avanoa. Ona tatalaina lea e puipui i se auala e taʻu mai ai avanoa o se potu taua o loʻo faʻailoa mai ai sone o faʻamuamua. O lenei metotia galuega lelei i le zonging, talu ai o le tuʻutuʻuga tuʻutuʻu e le masani ona faʻafetaiaʻi galuega lavelave.

Helene Miroshkin:

A faʻapea o loʻo fuafuaina se potu i totonu o se potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fualaʻau mo le potu ua iloga i totonu o le nofoaga saʻo, ona matou taumafai foi lea e fai se vaega o fafo.

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina 8960_6

2 Mafaufau i le geometry pe a mamanuina meafale

O tagata o tagata o tagata e matauina o meaafale e tatau ona ogatasi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona i luga o le gaioiga o le lanu ma / pe malamalama loloto. E mafai ona avea ma sirror wirrobe, lea e faʻaosofia ai le avanoa, o le nofoa susulu o se foliga le masani ai, o le a tosina mai ai o malo, poʻo le pa o le umukuka le aso faigaluega.

Michael Miroshkin:

O se faigofie o laina laina e mafai ona liliu atu i le faavae o le faʻavae, i se integer stars, pe a fai e te faʻaopopoina dynamics o laina.

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina 8960_7

3 Filifili le motu mo le umukuka

Afai e faʻatagaina le eria, Michael ma Helen Consuris e faʻatuina se motu i le umukuka, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia le vaega o le 'ai o le' ai o le 'au. Tulimatai i luma i le faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o se trapezoid: O latou e sili atu le aoga.

Helene Miroshkin:

I le suia o foliga masani o le laulau i luga o le laulau i luga o le trapezoidal, e mafai ona foia vave ni faʻafitauli e lua: O le faʻalauteleina o le vaega ma le lautele o le laulau.

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina 8960_8

4 Mafaufau i le geometry i le filifiliga o mea ua maeʻa ai

E masani ona faia geomoryry se tasi lava o sao i totonu, ae faʻaalia foʻi le mafai ona mafaia mea. O se faataʻitaʻiga, i lenei poloketi, na mafai ai ona faaalia se malosiʻaga o le Gogafate Panels: I itu eseese matou te vaʻaia eseese lanu, o se mea manaia o le taʻaloga e fausia ai.

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina 8960_9

O le isi aafiaga e mafai ona 'ausia pe a galue ma se maʻa faʻapitoa.

Michael Miroshkin

Ile malepelepe, o le ono mafai ai le ono o foliga o foliga iloga, aua naʻo lo matou maua se lagona mataʻutia.

Mataupu Faavae o le Geometry ma Faalapotopotoga i totonu: 4 Headhak mai tagata mamanuina 8960_10

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le mamanuina o le mamanu o Geometrix mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

  • 6 University Coover mai le lauiloa Infaor Inforesters

Faitau atili