Pa Afioga mo le solomuli o le Sauna: Fautuaga mo Filifiliga ma Tausia

Anonim

Fafie Fafie o le Sauna o le a tulaʻi mai i le faʻalauteleina i le vevela vevela ma le susu. I le taimi lava e tasi e le susunuina ai le tino o le tagata. O le a le ituaiga ituaiga ituaiga e ausia ai nei tulaga? Matou te faamatalaina.

Pa Afioga mo le solomuli o le Sauna: Fautuaga mo Filifiliga ma Tausia 8981_1

Pa Afioga mo le solomuli o le Sauna: Fautuaga mo Filifiliga ma Tausia

O puipui o le potu ava ua faʻataʻamilomilo i taʻavale eseʻese, ae o le sili ona taʻutaʻua o lo o ufiufi. Ma o loʻo valaʻauina laupapa manifinifi, i pito o loʻo iai nei o loʻo iai palu palu ma pou, pe a fesoʻotaʻi le loka. O le lelei o loʻo avea ma temoni, talafeagai i le faʻapipiʻiina, tautua i le tele o tausaga.

Filifili le laina

O le faiga e faia i laʻau o le dectairst (ok, linden, Alder, ox, Aspen) ma faʻailoga, aratar). O le faʻaogaina o le faʻatasiga o loʻo manatu paga e le manaʻomia. O le maualuga vevela i le Sauna (90-110 ˚ YO "e sao i le resives o le resin mai le laupapa faʻapipiʻi, lea e mafai ona faʻasusu ai le paʻu o le paʻu.

Faaopoopo i le puipui o puipui mo le lautele & ...

I le faaopoopo atu i puipui o puipui mo le faatulagaga o Oloa, Patrinesa Patrirata (fale mautotogi, o tua e manaomia. Lapotopoto o le pito i luga o le fata o mea oona elemene ia sili atu le mafanafana ma saogalemu.

I le taimi lava lea, ona o le maualuga o mea o le toe faʻaleleia o mea, o aʻa o laʻau o laʻau e sili atu le malosi nai lo isi e taofia ai le toe gaosia o le tino, fungi ma pala. O lenei uiga e taua mo se potu Steam i le taele, i le mea o le vevela e maualalo ifo nai lo le sana (40-60 rusad, ma o le mea leaga e sili atu le maualuga (55-60%). O lea la, o le ogalaau ua talafeagai nei, lea e sili atu le malosi mai le vai o vai. Lona aoga tau mai le 500 i le 1250 rubles. Mo le 1 ². I le ala, o le aufaipese a Conlicours tuputupu ae o le Northern Laʻitions ua iloga i se mea sili ona laititi.

I le potu vevela Steam, o le pito i lalo o le vevela o le malosi ma le malosi o le fafie, o le sili atu le manaia o le fesoʻotaʻiga o le tino ma vaega o le le fiafia lagona. E tusa ai ma nei faʻailoga, abash (Aferika o loʻo agaʻi atu ona o le maualalo o le maualuga (350 kg / m³). O le itu i le itu o lenei meatotino o se vaivai le tetee atu i le manava, fulufulu ma meamata. Luga mai i laʻau o le Couctiour o Medium Denturity (tusa o le 500 kg / m³) - paʻu, Alder, Ash - Aste - Univert: Ash - Univert: Ash - Univert: Ash - Ash - Univert: Ash - Univert: Ash - Ash - Univert: Ash - Ash - Universal: Ash - Ash - Univert: Ash - Ash - Universal: Ash - Ash - lautele. E talafeagai mo sauna ma taele.

Pa Afioga mo le solomuli o le Sauna: Fautuaga mo Filifiliga ma Tausia 8981_4

  1. O le sili sili ona mafiafia o le laina o le 12-16 mm. Siaki le avanoa o togatotogi i luga o le pito i tua. Latou te sao i le ventipelation ma taofia le totogi.
  2. Moe susu susu o laupapa - mai le 12 i le 15%. O tapulaʻa sili ona lelei faʻailoa mai ai le le lelei o le faʻamagoina o mea, o loʻo tumu i le suia o laupapa.
  3. O le laualuga o le ufiufi e tatau ona lamolemole. Ona ia le faʻatupuina lea lagona le maua mai le faʻafesoʻotaʻi, ma pe a faʻaaogaina se vali mautu faʻaititia lona taumafaina.
  4. Aua le faʻaaogaina koluse i le auala e faʻatautaia ai pe pa'ū ai le laʻau, latou te faʻaleaga foliga o le tipiina.

Le sili ona temokalasi tau ...

O le tau o le taufaʻamataʻu o le linden linden: mai le 150 i le 750 orbles / m². Ata o le lauiloa o le linden taele mai le vevela-togafiti linden, Alder, Appeter, o le manaia o le sukalati lanu enaena (mai le 1350 Rub)

Tulafono o Counatifale Tauvaga

Tumau mama i le taʻele ma sauna e manaʻomia mo le tumama ma tausi le soifua maloloina. O le mea moni, i le mafanafana, soʻo se tulaga e feololo ai ma aemaise le suamalie o le susu, fun ma siama ma siama e faʻateleina. Afai e masani ona e mama ma faʻamama le laupapa laupapa o le steam potu, le tulaga lamatia o le faʻavaeina o le le mautonu o le pamu ma le palapala ma o le a foliga mai o le a le malamalama. I se faʻaopopoga, o nei mea e tutupu e mafai ona puipuia mai le tulaʻi mai o le le fiafia o le manogi ma le tuʻufaʻatasi o le a faʻalautele le olaga o mea masani. O le faaupuga o le faʻamamaina faʻalagolago i taimi o le faʻaaogaina o le potu Steam. Ma le faʻaaogaina o le faʻamamaina ma le le faʻaiʻuga i soʻo se itu o le a sili ona lelei ona lelei.

Pa Afioga mo le solomuli o le Sauna: Fautuaga mo Filifiliga ma Tausia 8981_6

  • Faapipiiina o le fetuutuunai i luga o le taualuga: Fautuaga i le filifiliga o mea ma teuteu

Faitau atili