Faʻafefea ona faʻaaoga le teuteuga teuteu ma ou lava lima: 4 auala faigofie

Anonim

Teuteuga lelei - aoga, tumau ma manaia tele le taina. O lona tau e tupu tele pe a fai o le tomai faʻapitoa o loʻo auai. O le a matou taʻuina atu le mea e fai ai oe lava.

Faʻafefea ona faʻaaoga le teuteuga teuteu ma ou lava lima: 4 auala faigofie 9000_1

Faʻafefea ona faʻaaoga le teuteuga teuteu ma ou lava lima: 4 auala faigofie

Auala e galue ai ma le Quared

Vaega o tagata tekonolosi feololo

Fa faigofie metotia

  • Spatula ma Kelma
  • Faasolosolo
  • Sponge, ata tifaga, ie
  • Pusi

Faamautu o vaivaiga

O le faʻaiuga e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi teuteu ma o latou lima ono sese, talu ai o tagata e mamao mai le fausiaina e talitonu o se faʻagasologa faigata. Latou te valaauliaina tagata faʻapitoa ma totogi mo a latou tau faʻatau taugata. E moni lava, o le etu le itu e manatu o ni fofo e manaʻomia ai le poto masani ma tomai, ae o se amataga limatusi o le a mafai ona faʻataʻapeʻapeina le tele o tusitusiga. Talanoa e uiga i le auala e fai ai mea uma.

O foliga o le tekonolosi o le teuteu sikala

Ua eseese pa passter mo gaioiga ua uma ona eseese. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e mauaina se magelia se mageso ma teisi ma le faʻaaloalo o le tele o itu, Taitasi faʻaiuga o le a manaʻomia ai se faʻapitoa faʻapitoa ma atonu o se meafaigaluega faʻapitoa. Ae o le ua taotoga tekonolosi i foliga tutusa e tutusa. Mafaufau i ana laasaga autu.

  • Sauniuniga o le Faavae. E amata i le faʻamamaina o le faʻavae mai ia toega o le tuai o le tuai, pe a iai. Ma, na tapunia ma le faaeteete ie ie palapala ma le gaʻo, pefu ua aveesea. Tapuni uma pack uma ma isi faaletonu. E faia i le pulupulu, o se sami poʻo le vaʻa e faʻalauiloa atu i totonu o le paʻu o le fana. Masalo o le faʻavae o le a manaʻomia ona fufulu ma faʻamago lelei.
  • Ufiufi. Faʻatonuina taualumaga, o loʻo faia e faʻaleleia atili ai meatotino o le ata i luga. O le filifilia filifilia atoatoa o le a saunia ai mo se galuega mulimuli ane, o le a faʻaleleia atili ai le faʻamalosi o le teuteuga ma le faʻavae ma faʻaititia le faʻamalieina o le mea mulimuli. Ma le isi, pe a manaʻomia, e mafai ona e filifilia se vailaʻau ma faʻapitoa faʻaopoopo: antiptustics, funcides, func. O le mea faigaluega e apalai i le tasi pe lua vaega, pe a uma ona manaʻomia e faʻatali mo lona faʻamago atoatoa.
  • Puipui. O le amataga o le plaster e sili atu lona maualuga. Lona uiga o le o loo i ai i luma o se failaga o le tele o vaega tetele, sili atu nai lo oneone. O lenei mea e mafai ai ona lelei tulaga i taua tele. Mo galuega i totonu ma fafo, eseese mea ua filifilia. Afai e tatau ai, e sili atu i le tele o faaputuga. I le faaiuga o le taualumaga, o le taimi e manaʻomia mo lona teena atoa.
  • Ufiufi. Faaaogaina o le isi vaega o le phymer e le o se mea e fautuaina. O le a mafai ai ona mafai ona faʻateleina le lima o le lua ituaiga o sifi o le sima. O sea faʻauma o le a tu mo se taimi umi, ae le liliu ma taʻe. E tatau ona mago le tulaga muamua.
  • Talosaga o le le mautonu. E fausia se maualuga maualuga. E mafai ona sili atu le maualuga o le tasi vaega pe tele. E faʻalagolago uma lava i le faʻaaogaina o metotia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Malo o le Tausi lea o le Mateleilaka. E tofu le au ma mea na tupu i le taimi nei ae le i manumalo mea nei.
  • Faaiuga mulimuli. Afai e leʻi faʻaopopo le pigment, o le taimi uma o le a faʻaumaina o le a lanu efuefu. O lea, i le laasaga mulimuli, o lo o vali. Fai ina ia faamamafaina le mapusaga o le mea e mafai ai. Eseese tekinolosi o faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina tele lanu o loʻo faʻaaogaina. Uma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le fausiaina wax poʻo le vale. Latou te puipuia le laufanua ma avatu ia sili atu le aulelei foliga vaaia.

O le tekonolosi e faigofie tele, ae ...

O le tekonolosi e sili le faigofie, ae manaʻomia le usitaia o faʻatonuga i faʻatonuga ma faʻatonuga o gaioiga. Le amanaiaina o soʻo se galuega poʻo se faʻalavelave e afaina ai le iʻuga.

Ma le tasi le taua manatu. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻauma i luga o soʻo se mafuaʻaga, ae i le taimi lena e tatau ona filifili ai e le Primer. Mo mea faʻapitoa ma mea faʻapena, o le a avea ma tuʻufaʻatasia o le loloto o lalo ifo, mo Mitimwall e aoga le filifilia o se sauniuniga faʻapitoa, etc.

4 faigofie auala o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi o le sisitema

Polofesa faʻaaoga se tele o galuega metotia ma le paskes paste. O le Master ua amata o le matai o le faigofie o latou, maua ai poto ma faasolosolo ona alu i filifiliga lavelave. O le a matou auiliiliina le tele o mea e mafai ona maua.

1. Spatula ma Kelma

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei mea faigaluega, o loʻo faaputuputu ai Venetian, o se faʻataʻitaʻiga o se paʻu poʻo se maʻa o le tele o ituaiga na faia, o loʻo iloga i totonu. E faʻalagolago uma lava i metotia o galuega. Matou te ofoina atu se tamai vasega vasega.

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le spalala, tatou te faʻaaogaina se tamai vaega o le paluga i luga o se faaputuga ma tufa atu i le faʻavae i luga o strokes ma strokes. Lima mafai ona gaoioi tuusaʻo pe i luga o le arc. Ua faapipiiina fasimea. Alualu i luma taumafai e faia le ituaiga tutusa ina ia tutusa le mapusaga.
  • Manaia auala mo le taavaletoso. Kelma ua fusi mau i le Frow Fofo, ona toe taumafai ai lea. O se mea manaia ua maua, i le faigofie lomiga e foliga mai o le ofu fulufulu. Gaoioi e le kelma e mafai ona fesuisuiai i le liliu i itu eseese.

O le liliu e faia i le taimi nei

O le suiga o loʻo faia i le faʻagasologa o le faataamilosaga poʻo le sili atu o se vaega o le faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻi atoa lea. O nisi taimi o le fiafia o loʻo faʻaaogaina le iʻa, o se mea manaia tele o le fesoasoani a le fesoasoani.

2. Valk

Mo i latou e iloa lelei pea, pe faʻapefea ona faʻaaogaina le lelei le siʻosiʻomia luga o puipui, e mafai ona e taʻu maia le faʻaaogaina o se tagata. Atonu o le faigofie lenei o filifiliga uma e mafai. Muamua e tatau ona e filifili i le tele o mea ou te manaʻo e maua ai le iʻuga. Ona filifilia ai lea o le tagata i le mamanuina o le mamanu. E mafai ona avea ma se tusiga muamua, faafoliga o tamaitusi, paʻu, laupapa, ma isi.

I se isi itu, e mafai ona e saunia le mea faigaluega na oe lava. Le faia o lenei mea, i luga o se vaega o soʻo se vaega faʻataʻitaʻi, matou te matagi rope, ata tifaga, corle ie, ma isi O le galue ma se mea faigaluega e matua faigofie lava.

  1. Matou te osofaia le puipui ma le teuteuina le palu ma se lamolemole vaega o le 2-4 mm mafiafia.
  2. Matou te ave le faʻasolo ma faʻataʻamilomilo i se tasi itu mai le tasi pito o le fasi fasi fasipepa i le isi, tuʻu se faʻailoga manino. Matou te taumafai e faʻaaoga le taumafaiga lava lea e tasi ina ia le suia le loloto loloto le loloto.
  3. Sulu le Heart Steothed o le faʻapopoleina ma teisi teisi i le faʻaaogaina o le fofo.

E mafai ona e faʻaaogaina le faʻaseʻe. O le mea faigaluega ma se faaputuga umi-axle o loʻo tatalaina i totonu o se suavai paluga ma lafo i lalo. Vaʻaiga lautele o tagata taua e mafai ona vaʻaia i luga o le vitio.

3. manava, ie, polythylene

E maua ai pili, e mafai ona faʻaaogaina le tele o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻavaivatu ua tupu e fesoasoani e eseʻese eseʻese maoaʻe ma le loloto. Laasaga-i-sitepu faatonuga foliga pei o lenei.

  1. Matou te faʻaaogaina se pito lamolemole vaega o le faʻaumaina, tatou te faʻaogaina le kelmma.
  2. Matou te ave le aloalo, matou te tuʻufaʻatasia se tele o le fofo ma tatou tuʻu i luga ma fetu malamalama. I le suia o le itu o gaioiga tatou te maua ai se ituaiga o mea eseese.
  3. O loʻo matou faʻatali seʻia oʻo i le pasta Grab, pe a maeʻa le spatula poʻo le kielma e teisi teisi o le auvae.

E tusa lava pe foliga le ie, ae o lo oi ai isi filifiliga. Faʻataʻitaʻiga, o se ie e faʻamanino ai se fausaga e faʻamalamalamaina o se fasi susu, tuʻuina atu se tusi manino. Faatasi ai ma le fesoasoani a le polythylene ata, e mafai ona e faia se silika faʻataʻitaʻiga.

Ia faia lenei mea, i luga o le susu masani polokalama ...

E faia lenei mea, o le ata o le ata e sili atu le susu. O nisi taimi e le sau ai o ia e foliga manino ai. Ina ua maeʻa faʻamago, e aveʻese le palasitika, e tele tele le oneone ma salgaten.

4. pulumu

Tamaoaiga tele ma faigofie faaleoleo. O le pulumu o loʻo tufatufaina ai mea manifinifi e sili ona manifinifi, o le foliga ua faia ua faia i le faʻagasologa o le talosaga. Leai ni isi gaioiga o le a manaʻomia. O laʻau laʻau e masani ona galue. E mafai ona avea ma se tina vaivai, fatufatuu atigi, oneone, ma le. Na latou faʻamaeaina ma le manuia le pili o le pulumu fatuina pe a faʻaaoga le fofo, ma tuʻuina atu le faauma i se isi talatala. Vaega tutusa o le faʻaaogaina e mafai ona manatu i le ata vitio.

Faʻafefea ona faʻasaʻoina le tele o moli

O nisi taimi ona o le le usitaʻia i le tekonolosi poʻo isi mafuaʻaga, e faʻaalia ai le taʻitaʻiga i le faʻasologa o le gasolo tele. E mafai ona malulu, pamu pe gagau. E mafai ona aliali mai le faaletonu i le taimi mulimuli ane. I soo se tulaga, e tatau ona e mafaufau e uiga i le auala e faʻasaʻo ai le sikalati faʻatasi, lea na matua leai se mea. E mafai ona e faia lenei mea i le tasi auala: Aveese le vaega faʻaleagaina o le talau ma toe faʻapipiʻi mea oona.

E manaʻomia le faʻasaʻoina o mea sese i le taimi e faʻalavelaveina ai e le faʻateleina le fasi vaega. A o iai le galuega toe faaleleia, tulafono e tatau ona mulimulitaʻi i ai.

  • O nai la lander pe o ni soʻoga o loʻo i totonu o le eria ua faʻamamaina mai le palu o le palu e tatau ona faʻamalosia atili i se faʻailoga faʻapitoa.
  • Afai ua saunia le fofo, e manaʻomia le maitauina o le aofaʻiga ua fautuaina e le Vaega gaosi. Faʻalogo i le tumau o le tele, lea e tatau ona usitaʻia le masani.
  • I luga o le toe faaleleia vaega e le mafai ona faʻaaoga tele tele le tele o le paluga. Ua mou atu o ia.
  • Ina ia aveʻeseina le mago ma, o le iʻuga, tuʻi le vaega o mea, i le taimi o le faʻagaioiga o le taimi nei o le taimi e teʻi ai.

Taitasi fou faʻaaogaina vaega o le d & ...

E tofu lava ma le vaega o le vaega e tatau ona mago lelei ae le i malolo i le isi. A leai, o le faʻapipiʻi i le va oi latou o le a le talitonuina, o le a agaʻi atu i le foliga o le faʻamalu ma maʻi

O le fofo i le galuega pe faʻapefea ona faʻaaoga e le mafai ona sili ona faigata le siʻosiʻomaga pe a fai e te suʻesuʻeina metotia muamua ma faʻaloaloa i luga o se tamai fasi o le puipui. Ina ia mafai ona manino, e aoga le faʻaaogaina o lesona o le masters i luga o le fesoʻotaʻiga poʻo le mauaina o le poto masani o tagata atamamai masani pe a mafai.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui o oe lava: faʻatonuga mo tagata amata

Faitau atili