Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga

Anonim

E te manaʻo e tuputupu aʻe ni laau-alofa i le taimi nei, ma i le taimi e tasi e maua ai se nofoaga leaga o le aso malolo? Ona o le fale fanau o le veranda ituaiga o le mea e te manaʻomia. Filifili mea talafeagai ma fausaga.

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_1

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga

E sili atu ona faigofie le togalaau ma le togalaau o le fale gaosi-vearanda ona fesoasoani sili atu i le aveeseina o le laau gaosi. O le faʻaopopoga o loʻo tu i le itu i saute poʻo le itu i sasaʻe o le fale o le fale. Tulaga lelei, ua faʻaauupegaina iinei e le lona lua le ala i fafo atu o le fale, agaʻi atu i le fale gaosi fatuga i totonu o le nofoaga. E tele taimi o le potu e faaofuina i le togalaau meafale ma liliu i totonu o le veranda, ae i le tulaga lea e tatau ona e tausia lelei galuega lelei ma paolo. Afai e te mafaufau totoʻa i le tusiata fatu, ona mafai ai lea ona fesuisuiai le tele o le faaupuga o le pa o le fale, ae teuteu foi.

Fafo steel po o le aminin ...

O mai fafo o loʻo steelior poʻo almininim rafters e mafai ai ona faʻapipiʻi le sliding snucreen hisequis

  • O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga

1 kuka kuka

Amata galuega e tu i le tapenaina o le poloketi, lea e tatau ona aofia ai pepa o suʻega, potu ia ma mamanuina vaega ma ata o vaega ma nodes.

E le mafai ona misia (pe vevela i totonu i le 'aisa ma masini auala), ma i le taimi o le fausiaina o puipui ma taualuga - e fauina le vevela vevela o le 0. ° c / w, o le a faateleina ai le tau o le mea ma galuega.

2 Filifili le Framework

O le sili sili o le faʻavae o le Faavae mo le malamalama malamalama o se faaputuga-sikulu ma se uʻamea poʻo se laupapa faʻapipiʻi. O pa ma luga o le taualuga o le fale o le fale o le fale o loʻo i ai le faʻateleina o le faʻatumu. I le latou fausiaina, e mafai ona e faʻaogaina faʻatasiga eseese o mea, faʻapea foi ma le sauniuni-faʻaputuga nitititia.

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_5
Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_6

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_7

Faʻavaʻa o se faʻaopopoga na aoina mai le vali Steel Delimales

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_8

po o kulu pa. Alimini mamanu tau e sili atu ona taugata

Laupapa laupapa

O le auivi laupapa o le a tau le taugofie. Meafaigaluega o loʻo faia i le Jonenery Rechoshop poʻo le gaosia i luga o le 'upega tafaʻilagi; I le tulaga lona lua, e manaʻomia e le aufailotu le mama tele o le mimū minerage, o se lipine lelei a se lipine lelei ma, o le mea moni, o tomai tausi manu. O le mea mo siʻomia, fata ma jumpers e tatau ona auauna atu i le kulimi o se pini poʻo se tuʻuga o le vaega o le 50 × 70 mm e foliga mai). O le Rafter mamanu o loʻo fuafua e faʻavae i luga o le tele o faʻatauga o le faʻatumuina ma kiona avega. O le Mauga o le Tuua o le Deew Glazing i pa o loʻo filifilia se kuata mai le itu i totonu poʻo fafo. Sikuea vaega e mafai ona avea ma sprawle. A faʻaputuputu le faʻavaʻa, o manogi, spikes sao ma isi ituaiga o soʻotaga fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina. O auiliiliga e tupuga ma le lanu i le faapotopotoga.

Reiki fusi (aofia ai na ...

Reiki Reiki (aofia ai pili) e le gata o le teuteuina o le Screet Spacesta, ae faateleina foi lo latou tetee i le ofo tele

O le tau fuafuaina o le laupapa laupapa faʻapipiʻi (ave i totonu o le tioata i tioata) - 4200 rubles. Mo le 1 M2. Afai e te okaina se seti o faʻamatalaga i totonu o le aʻoga, o le a oʻo atu i luga o tufuga, ma le lelei o le faʻamama o loʻo maualuga atu i le tasi ma le afa taimi.

Steel ma palasitika

O nisi faamalama ma kamupani faʻapitoa ("Plastok", "Wondardoks", "Court Center", etc.) o le faʻavaʻa o le sikuea vaega tutuli ma le vave o le stash mai le PVC. O se ata umi lea ma le mafanafana mamanu, o lona averesi o le tau - 7 afe rubles. Mo le 1 M2.

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_10

Alumini faavaa

E aoina mai le talimalo o le Atimeni Aliminan Delilies mo le teuina o le "Aling", Aleik, reynars, Schoco, e maeʻa ma le o loʻo faʻatumuina i fusi. E masani lava, t-foliga o faʻamatalaga ma se koluse vaega o le 40 × 60 mm ma sili atu o loʻo faʻaaogaina mo fata. O fusi, o lapisi laiti, o Jupers e faatinoina mai paipa. I le tulaga lautele, o le tama leaga o oloa almininim e mafai ai ona e foia ni galuega.

O le autu minus o le Alumini o le Humarmal Humarmal Defficlecity: Afai o loʻo e fuafua e sasa ai le fale vevela i le taumatemate mai vaega mai vaega o le indawork o loʻo latou ufiufi ai le vaega o INDEA. E mafai lava ona foia le faʻafitauli ma le fesoasoani o le mafanafana o faʻamatalaga o le mamanuina mamanu (ma se palasitika o loʻo tupu ai), ae latou te tau ai le sili atu.

  • Faʻafefea ona faʻamafanafana le fale i le taumalulu ma faʻaititia le vevela leiloa i le fale

Aluminim Fitu e faigata ona aoina mai ia lava - ia, a aunoa ma ni meafaigaluega faʻapitoa, o le a le mafai ona o loʻo lelei decilile ma ninii o loʻo faʻapipiʻiina mokesi mokesi poʻo luga o ni fesoʻotaʻiga. E faigofie le faʻatonuina o se seti i se kamupani faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, "Alyespece", "Polokalame Greft). I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le vaʻai i le tau o le 750000-9500 rubles. Mo le 1 M2 pa.

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_12
Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_13
Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_14

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_15

Faʻapitoa faʻapitoa vaega (Steel + PVC) aofia ai teuteuga elemene ua maeʻa i lalo o le laʻau

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_16

A faʻatau se 'au i le fale gaosi, aua neʻi galo e te liliu i luga o le afifi o alavai. E manaʻomia le tosina atu i le lanu e tasi o le vaega o le faʻavaʻa

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_17

3 Filifili Glazing

Mo o le slatmical glazing, o le lanumeamata e fetaui lelei mo le tasi-potu faamalama ma se mafiafia o 16-24 mm. E lava a latou vevela feololo puipuia (0.36-0.38 '° le C / W), maualuga malamalama liua, tetee. Faʻaleleia le saogalemu o sila, ma i le taimi e tasi e faʻatonutonu ai se faʻaopopoga o le a fesoasoani i le tele o noataga. Nofofuapaina e tasi Insticote Gloos, e matua faagaeetia lava le mafiafia, faʻaaoga - toetoe a le puipuia mai le malulu ma puao mai totonu lava i le auala lelei. Monolithic polycarboate, aofia ai ma le mafiafia o le mafiafia (8-10 mm), o le a le lagolagoina foi le lelei atoatoa i le tau malulu i le fale vevela. Ia, o se posilala tele mo le pa puipui o pa puipui o pa puipui e le o faaaogaina aua e le lava le manino.

Ua laga le taualuga

Mo le taualuga o loo i ai le tele o tulaga saogalemu. E le mafai ona manatu o le taimi na faʻaleagaina ai le tioata o se taunuuga o le tele o le faʻaʻaita poʻo le le mautonu o le vevela (thermoshock), fasi fasi.

O le mea lea, o se monoliible Monolithac Polycarboate o loʻo faʻaaogaina ma le mafiafia o le 10-12 mm poʻo le faʻaluaina o le glass (fafo). I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaogaina se pese telefoni ma le mafiafia o le 16 mm. E le i ai se suiga malamalama, ae e sili atu le sili atu o le mafanafana o le mafanafana ma e taugofie tele (mai le 650 Rub).

E le o le polyskurbarbejote e pei o le Windows, ae o loʻo vaʻaia i luga o le rafter, faʻasaʻoina o feolala ma tapuni lima ma le tapunia o soʻoga ma soʻotaga ma soʻoga o soʻoga. O le faʻatagofie o le faʻaaogaina o mea o ni faʻatonuga o ni faʻatonuga o le sili maualuga atu nai lo le tioata, o lea e manaʻomia le faʻatulagaina o vaʻaiga o avanoa.

Fausiaina o Uo

O le mamanu o le translumest sclasis ma taualuga e tatau ona mamanuina e tatau ona tusia le matagi ma le kiona avega

I le mafanafana o le la mafanafana, e matua vevela le fale vevela, ma e tatau ona faʻatosina lelei. Ia faia lenei mea, faʻatasi ai ma le tutuli, o faʻamalama ma le matala matala o loʻo faʻaofi i totonu o avanoa i le va o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, ae sili atu ona taugata (ae sili atu ona taugata ('e sili atu ona taugata (' e sili atu ona taugata (ably Ua talitonu o le a le vaega a Wind Wind Window ia le itiiti ifo ma le 20% o le fale o le fale mautotogi, ae e faalagolago i le natura o le eria (tatala i lalo o le vaega ma isi mea. Sili atu le lelei o le malosi o le itu e maua ai le tuʻufaʻatasiga o faʻamalama ma le taualuga Le mea mulimuli mai 11 afe rotabs. Mo le 1 M2) ma lelei e tatau ona maeʻa ma le eletise eletise ma le sima o le eletise (tusa o le 6500 rubles), e ui lava e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻaaogaina.

  • Faamalama vaivai mo le veranda: o le a ma aisea e te manaʻomia ai

4 Aua le galo e uiga i le faitotoa

I le fale o le faleʻai e sili ona talafeagai glashed i faitotoʻa mai fafie, PVC poʻo le alumini. O le taugofie (mai le 9 afe o Rubles) o le a tau ai le faitotoʻa faitotoʻa, lea e faʻamoemoeina ai nai lo le toʻotoʻo ma le tutusa-stering faʻataʻitaʻiga. O lau laʻau lau e tatau ona faʻauʻuina i le lua-glazed Windows - O lona siʻoti e tatau ona faʻamalosia ma le averesi o le fiafia. A faʻatau mai, faʻalogo i le faʻatuatuaina o le fetaui lelei ma le maualuga o le pito i luga (sili ona talafeagai o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le altiminis

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_21
Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_22
Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_23

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_24

E mafai ona fausia le eletise eletise i totonu o le faamalama

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_25

O le pupuga mai le malulu o laʻau alminini o loʻo tumau o loʻo tumau ma tumau, e lelei le talafeagai mo le le lelei o le vaomatua

Auala e Filifili ai Faipule mo Greenhoses i le Faletupe i 4 Laʻasaga 9002_26

Faitau atili