6 finauga mai tagata faigaluega e fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe totonu

Anonim

Talafeagai, fetuutuunai, o le tele o tagata o loʻo iai le mamanu o loʻo taʻu mai ai Michael ma Helen Michaels ma Helen Microshkina i le ogatotonu o le uliuli ma paʻepaʻe i totonu.

6 finauga mai tagata faigaluega e fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe totonu 9031_1

6 finauga mai tagata faigaluega e fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe totonu

1 Black ma White Gamma le sili ona fetuunai ma fetuutuunai

E avea ai ma steredotype o loʻo iai le monochrome i totonu, malulu ma le le mautonu ... ae o le mea moni, paepae i totonu o se lanu-chameleon. E tele ni laupepa, e mafai ai ona atagia mai ai lanu o le lata mai ma tali atu i moli faalenatura: e ono eseese sinasina e fuafua i le tau ma le taimi o le aso. I se aso puao, o le a tumu le potu i panu malulu o efuefu, o le la o le a faia le susulu o luma ma fou, ma le la e vali i lanu mafanafana.

6 finauga mai tagata faigaluega e fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe totonu 9031_3

Paʻepaʻe AnetipE (Black - E mafai foi ona suia, ae, e le o paʻepaʻe, e loloto ma, faʻafaliʻau mama.

Helene Miroshkin:

I le tuʻufaʻatasia, faʻaopopo atu i le lanu faʻatusatusa, uliuli ma paʻepaʻe e maua ai le malosi malosi. Paʻepaʻe mafaufau ma manatu pupula ma faigofie. Black Abraorbs ma pei o le faʻalauteleina o le i totonu o le avanoa. I le tuʻufaʻatasia, e mafai ona matou fausia le taumafataga o le pogisa ma le malamalama mama i totonu o elemene eseese.

2 Black ma Paʻepaʻe Faʻalasaʻo Faʻasaʻo i le moli

I totonu o le uliuli ma paʻepaʻe totonu, gaioiga faʻamalosi ma ona manatu faʻapitoa e faia se vaega faʻapitoa: Faʻafetai i le malupuipuia matala malamalama, o totonu e mafai ona faʻaopopo ata. Ona o le pito i tua, e mafai foi ona e suia atoa le lagona o totonu: O le faatofuina i totonu o le vanimonimo o le afiafi po o le isi itu, e malamalama ai i le itu taua.

Michael Miroshkin:

Ole Monochrome i totonu e mafai ona agavaʻa, mafanafana, faʻapipiʻiina poʻo le lototele, fiafia, pe a e mafai, pe a e faʻatagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o aso pito i tua.

3 tuufaatasiga talafeagai mo zoning

6 finauga mai tagata faigaluega e fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe totonu 9031_6

Faʻafetai i le faʻatusatusaina, o le uliuli ma paʻepaʻe i totonu o le faʻatonutonuina atoatoa ma le zoling. O se tasi o lanu e mafai ona filifilia e le gata i le tuaoi, ae ua tuʻufaʻatasia le atoaga o galuega.

Helene Miroshkin:

Afai e te ave malo i le umukuka, e masani ona maua i fale Rusia ma fale mautotogi, o le mea lea e mafai ona avea o se paʻepaʻe ma le mea e kuka ai. Ma le faʻaaogaina agavaa o moli o le moli, le numera o faʻataʻitaʻiga mo se isi ituaiga o mea e tutupu i totonu o lau umukuka e toetoe lava leai se mea e aunoa ma le leai.

4 i totonu o le totonu e sili ona lelei mo lanu pupula

6 finauga mai tagata faigaluega e fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe totonu 9031_7

O le Monochrome faʻavae o se pasa mama: E mafai ona fausia ai ituaiga o vali ata, e aofia ai pupula ma le fiafia. E manaʻomia le talitonu o le tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma paʻepaʻe e mataga, o lona uiga o le mafaufau tele.

Michael Miroshkin:

E mafai ona e fausia se toa o le malosi o le ata o le ata (faʻata o le taʻaloga o le potu poʻo se vaega masani o le fale o le fale), o loʻo fausia e lua lanu, uliuli ma paʻepaʻe. Ma e mafai ona e ulufale i ni leo pupula: tuu se nofoa susulu i le uliuli ma paʻepaʻe totonu, ma o le a avea ma faavae o le tufuga.

5 uliuli ma paʻepaʻe e masani ona talafeagai

6 finauga mai tagata faigaluega e fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe totonu 9031_8

O le Monochrome i totonu o le a le tumau: O le lanu o tagata masani o loʻo suia i tausaga uma, ma o le pito tumau. O le mea lea, o le i ai i le assenal B / B base, e mafai ona suia le totonu i lalo o tulaga lata mai pe a aunoa ma suiga lalolagi.

Michael Miroshkin:

E mafai ona e faʻaopopo ni mea lelei mai le puʻeina o lau tioata, tautau se ata pupula pe togi se paga o lanu lio-oona i totonu.

6 Black ma Paʻepaʻe i totonu o le a le vaivai

I le lalolagi o onapo nei, ma le tele o faʻasalalauga ma le pisa i nisi taimi e te manaʻo e malolo. O le Monochrome i totonu o le a fesoasoani i lenei mea: E mafai ona e toe fai ma malolo.

Helene Miroshkin:

Uliuli e ave le aso le lelei, e faʻatumu e le papaʻe le malosi, ma o aso uma o le a avea ma isi paʻepaʻe ma isi uliuli, faʻamoemoe i lou mafaufau lelei ma fatufatu.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le mamanuina o le mamanu o Geometrix mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili