Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima

Anonim

Faigofie le fono a le Siphon. Afai e leai se fautuaga i le lima, o le a fesoasoani i le imeli poʻo le ata vitio i luga o le initaneti. Peitaʻi, i mataupu uma o loʻo iai ona mataleleia. E uiga ia i latou ma o le a talanoaina.

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_1

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima

Faʻafefea ona faʻapitoa siphon mo le magoto i le umukuka

Polokalame ma masini

Souri Food Boat

Faapipiiina faagasologa

Le-tulaga tulaga faatonuina

Faapipiiina mo le fufuluina ma le sili atu i le umukuka

Vitio Fono Tele

Siphon o loʻo i lalo o le umukuka o le umukuka ma fesoʻotaʻi i totonu o le pu puʻupuʻu. O le masini e manaʻomia e tulei ai ni vaega tetele mai le vaitafe e mafai ona mafua ai se paʻu paipa. O lenei metotia o le faʻamamaina o le a le aveeseina i polokaina atoa, ae o loʻo iai se aoga. E le gata i lea, e puipuia ai le pinitia o manogi le lelei ma le leaga bactersia mai le alatototo paipa. Ae tatou te leʻi talanoa i le auala e faʻaosofia ai se sito mo le magoto i totonu o le umukuka, o le a matou taulimaina poʻo a ituaiga ituaiga o iai, ma pe faʻafefea ona aoga atoa.

Faʻafefea ona faʻatulaga o ia

A o le mea e faʻaaogaina, o loʻo faʻaaogaina le palasitika - Polythylene poʻo le polychylene, poʻo le uamea - Chrome Steel, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea O le mea e le o le vevesi ma e le faʻaleagaina i lalo o le malosi o le susu ma le faʻamalosi tino. Palasitika oloa o le taugofie. E faigofie ona latou galulue ma talitonuina. Afai e te filifilia le tino mai polyymers, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i polypropylene, pei ona le mafai ona fetuutuunai ma e itiiti ifo i le suiga o le vai vevela. Uamea e sili ona taugata. O le maualuga tau faʻamaonia e faʻamaonia ai le leai o ni suiga, faʻamalosi o fesoʻotaʻiga ma se olaga umi. O le tele i lenei mataupu e le faia le sao.

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_3

Ole tele o ituaiga pepa ma ni fofo faʻapitoa na faatenaa ai sina tamaʻi mea manogi, ae o galuega ma le faʻavae o faʻagaioiga e tutusa lava. O le masini o se masini faʻapipiʻi - curved i le pito i lalo o le paipa poʻo se isi pusa o loʻo i ai le tele o vai o loʻo tino, lea e le faʻatagaina i le manogi o le manogi mai le sosolo mai le sosolo mai le sosolo mai le kesi mai le kesi mai le kesi mai le kesi mai le soloa.

Mai le inisinia tulaga o le vaaiga o le masini mafai ona faʻavasegaina e pei ona taua:

  • Paipa - o se moli uila na faia o uamea. E i ai le 'au ma mautu. I le tulaga mulimuli, o se faʻailoga o le toe suʻesuʻeina o le pito i lalo o le punou e aveese le gaʻo ma lapisi lapisi fasipepa;
  • O le corruggetated o se ituaiga o paipa. E leai se taumafaiga faʻamasino, ma e faigata ona ia faamamaina, talu mai le ata o le ua le mautonu, ma le teuina o tusilima i le puipui;
  • O le fagu poʻo le lanu e iloga i le i ai o le flask, fausiaina se hydraulic. O le flask (fagu, tioata) e faigofie ona le masani ai o le mea e sili ona e faia le mama e sili atu le talafeagai faatusatusa i le filifiliga muamua. Atonu e lua ituaiga. I le tulaga muamua, o le sonikerikum e galue ona o le paipa i totonu o le fale, i le lua - ona o le vaega;
  • Mafolafola - ae le o se flask i totonu o loʻo i ai se lautele o le paipa sipela. Faaaogaina i le tulaga pe a mavae le sosea e tatau ona sefe ai le avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le masini fufulu o lo o ulufale ai iina.

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_4
Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_5
Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_6

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_7

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_8

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_9

O se faʻataʻitaʻiga mo le faʻamoe faʻalua o loʻo avanoa foi, o loʻo faʻapipiʻi ai le lua o le lua i le tasi mataupu. E i ai le ituaiga ma le tasi ma lua faʻaopopo, faʻamautinoaina le alavai mai le fufuluina ma le fufuluina ma fufulu. O le alavai-overflow faiga puipuia le magoto i le tafe. O nei masini uma e mafai ona ofi i le fagu i le fagu ma le palasitika ma le uamea. Faʻafesoʻotaʻi i le pusa lafotaʻi ma tatala mai le vai mai le pesini, i mataupu uma ua faia i le auala lava e tasi e mafai ona iloiloina e le o le faʻaaogaina o le lanu-pei o le ata.

Seti o auiliiliga ma mea faigaluega

Ia malamalama pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le siphon i le magoto i le umukuka, e tatau ona e fuafuaina le seti o vaega e aofia ai. Tele taimi, o oloa nei o loʻo sapalaiina i totonu o le pusa:

  • grille tapunia le pu o le pu o le susulu;
  • Pakukafana tao;
  • faʻaititia o le 'aʻai;
  • nati ma fao e faʻafesoʻotaʻi le vai ma fale;
  • Fale;
  • lafo '' aisa;
  • Nati mo le fesoʻotaʻi ma le paʻu paʻu.

O auiliiliga e aofia i le seti o SIF ...

O vaega o loʻo aofia i le siphoon seti o tulaga ma e talafeagai mo soʻo se vai faaonapo nei.

E na o se sikulukalaiva mai le mea faigaluega. Masalo o le a e tatau ona e faʻaaogaina le mau, ae lenei tulaga e le tupu tele, mafua ai o tagata gaosi mai le lalolagi e maua ai le sili atu ona o lea o le faʻavae.

Faʻapipiʻi se siphon i lalo o le magoto i le umukuka

E tatau ona e amata i le siaki, pe o le auiliiliga uma o loo iai. O a latou lisi o loʻo i totonu o faʻatonuga, ma e tusa lava pe le o le tagata gaosi le tagata gaosi tagata faʻatau, o le faʻatonuga e aofia ai le lisi atoa o vaega uma. I se faʻaopopoga, o le suʻesuʻeina o gaioiga o algorithm, e faʻafaigofie ona ou galue.

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_11

I le tulaga lea, o le lelei o vaega e le faʻalavelave, ae maise lava pe a tau talafeagai le tau. O le faʻaipoipoga o loʻo aofia ai maʻai pito i luga, pa e mafai ona faʻaleagaina le kesi. E sili le tipi ese ma se naifi. O Orthocss o le mafuaʻaga o loʻo iai ni mea na muamua i le tasi ma le isi e le fufusi, faʻataga vai e tafe mai i fafo.

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_12

O le faʻapipiʻi ua maeʻa mai luga i le pito i lalo i le faʻasologa

  1. O le puipui puipui e faʻapipiʻi i le pu vai i le ipu. E masani ona sau ma le lua pad. Afai o lo latou mafiafia e itiiti ifo nai lo le 4 mm, e aoga e faatau ai sili tele. Paʻepaʻe e tuu i le pito i luma o le pesini, uliuli - mai le pito i lalo. E ala i nei kesi e fesoʻotaʻi ai. O loʻo faʻapipiʻi i le lattice e faʻaaoga se uʻamea faʻamoe i lona ogatotonu. O le sikulu e ono fusifusia ma se sikulukaveve, ae o le a le le filogia le filo. I nisi faʻataʻitaʻiga, o kasa ua uma ona le mafai. E i ai le fesuiaiga o loʻo faia ai le Mauga e aunoa ma ni fao e aunoa ma ni fao e ala i le palasitika nati na tapunia mai lalo.
  2. O le flask e faʻaofi i le NOZZE - i luga o le fou fao o le paʻu o loʻo tuu i luga o le pu o le pu ma le lapoa o le 32 mm filo. Ma le lautele foliga, e tatau ona talanoa i le nati. O le maualuga o le tulaga o le tino e fesoʻotaʻi i tapulaʻa taua. Afai e te sii ona e taofi, ua faigata ona faigata pu. Afai e te maualalo maualalo maualalo, o le tulaga lamatia o le pau o le fusuʻaga o le a aliali mai. A fetuʻutuʻu le maualuga, o le nati ua tuai. E leai se mea faigaluega mo lenei - o lenei taotoga e le manaʻomia toetoe a leai se taumafaiga.
  3. O le faavaa e faʻapipiʻi i fale o loʻo i lalo, e faia ai le galuega a le suʻega o le suʻega. A ZODO, e aveʻesea ma faʻamanino.
  4. I luga o le pu o le flask tuu i luga o le mea tau. O le isi itu ma se faʻailoga lanu uliuli i le pito i luga o le pito o loʻo tuʻuina i totonu o le fale mautotogi. O le faʻamaufaʻailoga e manaʻomia e puipuia ai le tui o manogi o manogi mai le sosolo ma otaota i le taimi o lona umi.
  5. E manaʻomia ina ia mautinoa e faʻamaufaʻailogaina uma sootaga. Ia faia lenei mea, faʻaaoga le vai i lalo ifo o sina faʻamalosiʻau, muamua ona sui le paketi. Afai e leai se timu, e mafai ona faʻalauteleina le mamafa.

I le alualu i luma o le faʻaputuputu o se siphson i lalo o le magoto ifo i totonu o le umukuka, e taua aua le faʻatuai i latou o le a masalosalo o le a faʻaititia ai le olaga tautua. Afai latou te le o oʻo atu i ai, o le mataʻupu i le malosi o le pa puipui o le a faʻateleina faʻamamafa seia oʻo ina uma le ata atoa ma taunuʻuga uma.

Ua namea le uamea siphones

Uamea siphones auai i le vasega o le suite ma e seasea maua.

I le tulaga masani, e le aoga le sami. Muamua, e le manaʻomia, tulaga lua, pe a fai e tatau ona e mafaufau i ai, O le faʻaloaloa o le a manatu e feʻaveaʻi feʻaveaʻi, ma e le faigofie ona fai.

Afai e te manaʻo e tuu se paipa fou i luga o le tuai taʻavale fufulu, o le a tatau ona e aveese le mea tuai. Mo ni tausaga o tautua, e faʻaputuputu ai i luga. Pe a faʻaletonu le mea e sili atu i le muamua aveese le vaega pito i lalo, ona e le faʻaaogaina ai le sikulu. E taua le le faʻamalosia mea e tutupu - a leai e mafai ona e aveina le paʻu. O le palasitika e tatau ona faasolosolo ona faasolosolo ona malepe, ona muta loa lea. Ae le i faʻapipiʻi se mea fou, e tatau ona e faʻamamaina le laualuga mai le laupepa.

Le-tulaga masani

I na tulaga e seasea o loʻo faʻatamalaina ai elemene o le polokalama, E sili le taumafai e taumafai e suʻe i latou e sui ai. E le faia lava e fai lenei mea, ma se naifi, O se seti o Wren, Savaint ma faamau faamau e o mai e laveai ai. E mafai ona e faʻaogaina lenei tekinolosi i tulaga uma seʻia oʻo ina e fesoʻotaʻi le suʻisuʻi i le sowuge.

Ia faafaigofie mo se galuega, e sili atu le aveeseina o le magoto. O le paʻu o le paʻu i le taimi o le galuega e manaʻomia e tapunia se ie le talafeagai.

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_14
Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_15

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_16

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_17

Alu i le galuega pe a uma le faaiuga o fua uma. Afai e umi se umi, e mafai ona teuteu i se faigofie hacksw. E taua le le galo ona faamama pito mai le Burrs e faaaoga ai le oneone.

E i ai tulaga e uiga i ai le faʻatuatuaina o le fesoʻotaʻiga, ona leai lea o se sulu e le mafai ona faia. Latou te ufiufi le filo vave ae le i faapipiiina. A faʻaaoga ma le faʻaeteete le kasa, e mafiafia i le mafiafia o le mafiafia o avanoa uma o avanoa o le a tapunia uma ma se faufaʻailoga. O le auala lava e tasi e faʻaaogaina pe a le talafeagai le gralle i le pesini.

Uamea sitiseni i le leai se mataupu e tatau ona le malamalama. Mo le faʻamaufaʻailoga o fesoʻotaʻiga e sili atu le faʻaaogaina o le uila.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Siphon i luga o le magoto ma le sili atu i le umukuka

O le polokalame o le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o le system mo le atigi i le ova o le sili ona faigata. I lea tulaga, o le ipu mai i luga e maua ai se pu i se hydroclap o fea le vai tafe pe a tumu. O sea polokalame o loʻo faʻaaogaina ma ituaiga eseese o faiga. O le tele o vai i luga o se nozzicle nozzle ua tuʻuina atu i le fale o le flask pe o loʻo i totonu o le tini poʻo le gaʻoa o le mataga o loʻo tatou feagai ai. A faʻatau e taua le faʻaaogaina o le umi o le anzzle - e tatau ona lava e oʻo atu i le pupuʻu pu mai le hydroclap. Afai e umi se taimi, e le o le mea moni o le a lilo o le a lilo. O tagata faʻatau o le a fesoasoani e filifili le saʻo le umi o le siika o le ipu. O le latou fesoasoani o le a le manaʻomia pe a e faʻatau se telescopic faagaau poʻo le faʻamalosi tino.

Faʻafefea ona Aoina Siphoon mo SINK i le umukuka: Faʻapipiʻi faʻatonuga ma o latou lava lima 9051_18

O le vatV e faʻamauina i totonu o kake, aʻo leʻi faʻapipiʻiina le laufanua, e manaʻomia ai le faʻamamaina ma faʻaitiitia ma le faʻaeteete. O le Mauga o loʻo faia e faʻaaoga ai le nutimomoia o le pulu.

Ponesi: Vitio, Faʻafefea ona faʻaosofia se palasitika Siphon

Faitau atili