Suavai puipui: Plus ma Leaga o le mea

Anonim

O loʻo aliali mai puipui puipui i luga o le faʻatumu o le maketi, o le mea lea latou te fesoʻotaʻi atu ai i nisi faʻalogo. O le a matou fesoasoani ia i matou ma le faʻapitoa feutagai ma o latou lelei ma le le mautonu.

Suavai puipui: Plus ma Leaga o le mea 9053_1

Suavai puipui: Plus ma Leaga o le mea

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

Mea uma e uiga i palasitika teuteuga

O le a

Le faʻavae o le vailaʻau

O mea uma e aoga uma

- mamalu

- Le mautonu

Vaega o le talosaga

O le a

O se mea e le masani ai le faʻaumaina o loʻo manatu o se mea i totonu o le faʻasologa o le faʻapipiʻi ma pepa puipui. Na mafai ona tuʻufaʻatasia, e foliga mai o le tutusa meatotino. O le mea lea e taua foi ai le silika sipuni. Faʻamatala poʻo le a le vai o loʻo iai manaia tele. O le eleele palasitika e faʻavae i luga o le celtulose, o loʻo faʻaaoga i puipui ma se manifinifi manifinifi o se pulupulu faʻapipiʻi.

O le iʻuga o se manaia matagofie le taʻotoga, pei o se lagona vaivai poʻo se ie. Fuafua i le faʻaopoopoina, o ona tino mafai ona suia tele. O meatotino o le palasitika tele e faʻapena e mafai moni ona tusia i luga o puipui ma lanu eseese.

Masters faia le tele o le tele

O matai na fausia ni auivi fenefula, faʻataoto le tutusa o bas-faʻamafanafanaga pe teuteu foʻi puipui e Monochrome ma muschrome ma le tele-lanu lanu. O mea e mafai ai ona faʻatino se manatu

  • Faʻafefea ona aveese le suavai puipui mai le puipui ma le masini

O le a le vai o le vai

I le fatu o le tuʻufaʻatasiga o mea - kalama uʻamea. Mo le tele o tusitusiga, siliase, fulufulu mamoe, cotton poʻo le 'alo eseʻesega fiber e faʻaopopo i ai. O i latou o le mea e faia-faia le tausiga tutusa ma le vasega eseese ma le vasega. I mea teuteu, tamai polo polymer, link, minera cmaramb, susu algae, mika fasimea, e mafai ona faaopoopo. E tele filifiliga. O nisi taimi o le tele o faila e faʻaliliu i le taimi e tasi, maua ai se faʻaiuga manaia.

I le paluga, faʻaopoopo i mea faʻavae ma faʻaogaina o vailaʻau, e manaʻomia le lisi noatia. E tele taimi o Carboxyymemethylcelluslosis, i luga o le faavae o le a latou faia le lauiloa lauiloa gluue cmc. Ma le isi, o loʻo iai ni pene, ogalaau papaʻe, tuʻipotala, antimeptics ma funfomics, puipuia le atinaʻeina o meaola niuraonists. I nisi o tulaga, latou faʻaopopoina foʻi antippinmbins e puipuia ai le faʻaiuga mai le afi. I le faʻatau atu o le tuʻufaʻatasiga e sau i le ituaiga o se paketi afifi o vaega mamago. Tusa lava poʻo le a le mafai ona aofia ai, aʻo leʻi faʻatatauina e manaʻomia le faʻateʻaina i le vai i se vaega o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. Ina ua maeʻa le tali sao, le fofo e le mo se umi, o lea ua faʻaaoga uma ai mea totino o le manaʻomia o le vai.

Le metotia o le apalai o le paaga rodnit mate ...

O le metotia o le apalai o se mea e fai ai ma le sima. Ua tufatufa atu foi i luga o le puipui ma se mea faigaluega faapitoa. E mautinoa lava e tutusa nisi nosiso. O le mea moni, e leai.

E aliali mai, o le a le eseesega i le va o le suavai puipui mai le teuteuga sisitema. Muamua o mea uma, o le faavae. I le mataupu muamua, e aofai telefoni, i le lona lua e masani lava ona tagofia uiga ma faʻamoemoe o le faʻauma. E manino o le a matua ese lava.

O fesuiaiga ma vaega talosaga. Afai o le tulafono faʻatonutonu e sili atu ona maualuga i le tele o faaputuga, o le loloto o le tele e mafai ona tele lava, o le a faʻaaogaina ai le pepa puipui e se isi laʻau. Ma le isi, e eseese litane. O le Plaster palusa e faʻalauiloaina oneone o vaega tele, lea e mafai ai ona maua se tuʻutuʻuga totogi. Mo le suavai o le suavai, palu paʻu, palasitika elemene, Mika, ma isi o loʻo faʻaaogaina mo le tutusa tutusa.

  • Faʻafefea ona fai le suavai puipui ma ou lava lima: o le filifiliga o mea ma se fua lautele

Suavai puipui: pros ma ua leaga

O le foliga mai o se mea faʻaiʻu o mea fou e mafua ai le tele o fesili ma se manaʻo e faʻatusatusa i le o loʻo iai ma ua uma ona filifili pe faʻaaoga se mea fou. Le faia o se mafuaʻaga, o le a matou malamalama i ai i le faʻauma meatotino.

Manuia o le teuteuina o le suauu

Seʻi tatou logo vave na ia te ia. Matou te lisiina le autu.

Siosiomaga

O se vaega o le pule, na o mea fou ma saogalemu mea mo tagata. Ma o le tagata gaosi oloa. Siaki pe o ai. Faavae - Cellulose, mea masani. O le sili o le paluga. O le faʻapipiʻi i luga o Welfulose, valivali pigments ma faila e faʻaaogaina o se fusi. Afai o loʻo iai le fesoʻotaʻiga e lua e lua, ma e mafai ona sili atu, ona saogalemu uma le ofu o le vai. E lelei le faʻaaogaina o le potu o le potu e nonofo ai tamaiti ma tagata e nonofo ai le maʻi.

Palasitika

O le silika sipela e matua palasitika. I le sauni-i-e faʻaaoga pepa, e pei o le mafiafia paste ma faʻasalalauga o se tamaʻi puaʻa. Faafetai i lea, e mafai ona faatatau i luga o soo se, o le sili sili ona faigata o le fausiaina. O le a ou tapunia lelei soʻo se tasi o latou.

O nisi taimi e faia

O nisi taimi latou te faia ai ni fesootaiga inisinia, lea e faigata ona e le aveeseina se isi auala, ma le fai togafiti lavelave. O laina masoa malosi i soʻo se mafuaʻaga, e faʻatupu ai le faʻatuatuaina.

Ina ua uma ona mago, o se sili ona malosi o le sili ona lelei o le sili atu le puleaina O le palasitika ma e le tali atu i le solomuli o le fale. E tusa lava pe taua, e le tapaina e le au puipui ma o le a le inuina mai le eleele. O lenei meatotino na matua talisapaiaina ai tagata e ona fale i fale fou. Latou faʻaaogaina faʻamalosi mea mo le ata o o latou fale mautotogi.

Inculating meatotino

O le faʻaumaina o mea na o le tele o le ea paʻu o loʻo teuina i totonu. O lona uiga o le au felatimes e lava lona maualuga. E moni lava, o le faiga teuteu teuteu e faʻaitiitia ai le vevela o le fale o le faʻavae. E moni, aumai le mafiafia o le faʻamaeaina o le faʻauma, e le tatau ona faʻamoemoe i se faʻaititia o le faʻateleina o le vevela o le vevela, ae o le aafiaga e mautinoa lava o iai.

Mo lenei mafuaaga, e sili atu lona lelei i le faia o sea mamanu i totonu o se tanoa ma le vevela vevela e maua ai le taunuuga sili ona aoga. E tusa ai ma iloiloga, pe a fai e te faʻaaogaina le sima sili i luga o le puipui puipui, e mafai ona faʻaititia ai le lagona o le malulu, lea e sau mai ai. O le a alofa o ia i le felelei. Tutusa foi, ma le le mautonu. O le manifinifi manifinifi o le vaega ua taofia e uiga i le 10-15% leo.

Tumau

Faifaife i le taimi o faʻagaioiga, o le mamanu e sau i le le mautonu. E aliali mai i le tolopoina, scratches, etc. Mo ie pagala, o se faʻafitauli tele lea, aua e faigata ona toe faʻalelei se fasi. O le tele ma le tele o le suavai e mafai ona toe malosi.

Ua lava na e aveese ai vete

Ua lava lea e aveese ai le vaega o le vaega, mimilo o le matutu ma le tele o le vai ma toe talosaga mo le faavae. Afai o le scratch e laʻititi, e tatau ona e faʻamago se fasi vaega ma, o le a le ulaula, e alu ai lau palasitika.

Tulaga sili ona faigofie

Faatasi ai ma lenei galuega, afai e te manaʻo ai, o se tama amata e mafai ona taulimaina. E leai lava se faʻafitauli faapitoa i totonu, peitaʻi o le tomai o le taulimaina ma se spalala ma viʻiga e talia. Faʻavasega lelei le paluga faʻapipiʻi, faigofie pa'ū i le faʻavae. O le lelei mo le amataga e mafai ona mafaufauina o se taimi umi malie. O lenei mea e mafai ai ona faʻasaʻoina le fua o mea e le iloa vave. I le gasologa, e le mafai ona e tapunia faitotoa ma faʻamalama, ona le mataga lea o ata tifaga. A faʻapea o le pepa puipui o pepa puipui i ia tulaga o loʻo ufitia i le ato ma pa'ū mai puipui, o palasitika malosi tumau. E le gata i lea, e aoga mo ana ata tusi i nisi auala, talu ai latou faʻavaveina le faʻamago.

  • Suavai puipui: Faʻafefea ona faʻaaoga i luga o le puipui?

Eseese filifiliga

O le faʻataʻitaʻiga o le vaega o le vaega o se talitonuga e le masani ai na mafua ai ona e faʻafaigofie ona fai atu le auala o loʻo foliga mai. E matua ese lava latou te mafaia. Faʻalagolago i le faila, mafai ona tutusa foliga foliga, siʻusi poʻo le coars cotton ie ma tele isi filifiliga.

Le numera o le mafai ona olaola

O le numera o lanu e mafai foi e matua tele. I totonu o le tui o fale gaosi oloa, e le selau matata, e mafai ai ona e filifilia le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga.

Mo i latou e fiafia e fatu, e mafai ai ona fatuina lau oe lava mamanu. E iai le taua o le faavae. O le fefiloi lea e aunoa ma pigment ma depler. O le tagata faʻatau e mafai ona filifilia le palaka ma le dye i lo latou lava tofo ina ia mafai ai ona faʻateleina a latou fuafuaga e saʻo.

  • Faʻafefea ona faʻaaoga le suavai o lote: sitepu i le sitepu faʻatonuga i le 3 tulaga

Le mautonu o mea: mafai ona ou tau ma latou

Ae paga lea, o le atoatoa pala e le mafai ona faia. E i ai miscuses ma silika sipuni.

Tulaga maualuga tau

E faʻailoa ai le tele o le faʻauma o le tasi sikuea mita tau, e tatau ona e iloa o mea e mafai ona faʻatumuina i luga o le tulaga e mafua ai ona o se tulaga le tumau. O lea la, o le taugata tetele mai le lisi o galuega e mafai ona le aofia ai. Ae o le sauina faaiu. O le tau o palasitika e sili ona maualuga.

E ui i le mea moni o le latou gaosiga o le faʻalauteleina lava o le faʻalauteleina ma, e faʻaitiitia, e faʻaititia, o le tau o uluai faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻataʻitaʻiga e le faʻaititia. Taugofie, e mafai ona e faʻatauina le faigofie suiga e aunoa ma ni mea sese na faʻaaogaina, pei o sima fiber, algae, etc.

Ma le tasi sili ona fesoʻotaʻi ma le tau o le tau ...

Ma se isi mea e fesootaʻi ma le tau - E faigata ona fuafua lelei le tau o le taumafaina. E fuafua lava i luga o le matai, supermeposting le palasitika tele: o le mafiafia o le vaega na tuu le tele o manava, ma isi mea.

Faalagolago i foliga o nofoaga

O le tini e matua nofouta i le mama ma le lanu o le faavae. E le mafai ona ogatasi seʻia oʻo i le atoatoa, aetā ma e fesoʻotaʻi le lanu e manaʻomia. A leai, e iai ni manogi leaga poʻo ni faʻaipoipoga i le va o le taimi i le ata fou. E oo lava i masani O au taʻavale uʻamea o loʻo totoe i le puipui e mafai ona avea ma faʻafitauli faʻapena. E manaʻomia le amanaia aʻo leʻi amataina le galuega.

  • Faʻapefea ona filifili vali lanu mo puipui: 5 mea e tatau ona e faia aʻo leʻi faʻatau

Magafagafa i le susu

A oʻo i le vai i totonu o le vai mago, na maua ai le sussure ma faʻamalu. Mo lenei mafuaaga, e le mafai ona faʻaoga e faʻauma ai potu ma le suamalie tele o le mea leaga. E le manaʻomia e teuteuina ai ma le fale o loʻo i ai i luga o loʻo i ai i luga o le palapala, mo se faʻataʻitaʻiga, umukuka, tamaiti. E le mafai ona fufuluina, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamamaina o mea matutu, ma e le lava lenei mea. E tusa ai ma iloiloga, o lenei le lava o puipui o avanoa e mafai ona faalumaina pe a ufitia i va eseese. E tatau ona malamalama i le taimi lava e tasi latou te le o mauaina le tolopo le malosi, ma le malosi ma le palasitika.

  • Faletaele faletaele: Filifili ma faaaoga sao

O le vaega autu o le faʻaaogaina o le siliki

E faigofie faiga, e vaevaeina i ni vaega se lima.

  1. Saunia le faavae. O loʻo faʻamamaina mai ia te oe ma pisia, tuai o uʻamea faʻapipiʻi. Ma mago ma le mama.
  2. Matou te faʻaaogaina le gaosiga o le susu. O le a taofia ai le mafai ona mafai ona maua ni mea e mafai ona maua ai.
  3. Sauniaina o le Puleaina mo Galuega. Matou te mauaina le vai i totonu o le koneteina, faʻaopopo se paluga ma ni vaega laiti ma toaga ai. Matou te tuua le afa itula ma fefiloi toe.
  4. Spautu matou te tuu le paste i luga o le puipui, manatua i se saoasaoa po o le faasee. Matou te fufuluina le laga, ua ausia le aveʻesea o le faʻanoanoa uma ma faʻamalosi.
  5. Tuu le dyeing desor. E tele taimi, e faʻalagolago uma lava ile vevela o le vevela, susu, ma isi

O le mataga i nisi taimi e aofia ai se trigger & ...

E masani ona faʻafesoʻotaʻi taimi umi e faʻamago ai le mea. I lalo o tulaga eseʻese, e mafai ona tuʻua le lua i le tolu aso aʻo leʻi oʻo i le vaiaso. Ae e tele maʻea, o lona faʻaaliga e tatau ona e mafaufau iai.

O le pule o le pa puipui na matou tuʻuina atu ai mea e iloga i le tele o agavaʻa ma latou faia le faʻaaogaina lelei ma le aoga. E ui i le mea moni e le o loʻo iai pea i le mea lea, o isi, sili ona taʻua o ni mea e iloa, sili ona taʻua o le mautinoa o le taimi na tupu ai.

  • O le suavai puipui i totonu o totonu: O ata moni e musuia ai oe e faaaoga lenei mea

Faitau atili