Rolling ma gates - puipuia faiga o le a fesoasoani faia se mea moni mai lou fale

Anonim

Faamafanafanaga ma le saogalemu - o le mafuaʻaga lea o le vaivai o tagata o tuua ese o fale mautotogi i o latou lava falelotu i fafo atu o le metropolis. Fai le fale o le moni sone o le faʻamafanafanaga o le a fesoasoani i le puipuia o faiga "Alitech" - Rollergles, faletaavale ma ulufale faitotoʻa o le predigene faasologa.

Rolling ma gates - puipuia faiga o le a fesoasoani faia se mea moni mai lou fale 9073_1

Rolling ma gates - puipuia faiga o le a fesoasoani faia se mea moni mai lou fale

Mea lilo

O le sili ona vaivai le vaega o le fale o faamalama ma faitotoa, ona o le fiailoa e sili ona faigofie e amoina le potu. I le taimi lava e tasi, o le faʻamalama ma faitotoʻa e ave le galuega o le puipuia o le fale mai elemene - o se matagi matagi, taʻele. Ina ia puipuia le fale mai fafo, o le ola tumaʻoti mai mata fia iloa mata, ma i totonu o le burnout i le la o le a fesoasoani taamilomilo solo.

O le Alitekh GK e ofoina atu se faʻapitoa fofo mo 'au, tuu ma le saogalemu i le ulu o le tulimanu, - pridedige faʻasologa. I totonu o o latou Malosi:

  1. Talitonuina. Ona o le tausi almininim lipine ma le mafiafia o le 0.333-09 mm, ma ona o le mafiafia tele o le puipui o puipui o le puipui lea e mafai ai ona faʻaaoga i latou i siama malosi e le masani ai. O fuafuaga e faia ai le masini i luga o le 850 pa, o loʻo fetaui ma le matagi tele i le 37 m / s.

  2. Malosi le malosi. O le Prinsdie Series Rollers e faia i le maualuga-tulaga o le sili-leai ni mea e maua ai le maualuga vevela ma leo le fiafia. Fuafuaga Faʻaititia le vevela leiloa e ala i faʻamalama i le sili atu nai lo le 30%, ma le leo o le 2-3 taimi.

  3. Galue. O tapuni e faʻatagaina ai oe e fetuʻunaʻi le malamalama o le potu: O le upega tafailagi e faigofie ona maualalo ma oso aʻe i le tulaga. E le gata i lea, mo le Asdige Series Rondry, o se tali faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu - o loʻo taofia ai le faʻauiga o ni faʻamatalaga. E ala i ni tamaʻi pu, e tumu le potu i se faʻafiafiaga manaia.

  4. Aresthetics. Lua-vaega vali vali e faʻaaoga i rollettes, tetee atu i le lagi, paolo, curnout i le la. I le taimi lava e tasi, mo le pisia o le lola i autafa, atoa foʻi ma le tutusa lelei ma se masani o le fale, o se pale lautele o lanu paʻepaʻe pe lanu enaena pe lanu enaena pe lanu enaena, pei o e pei o lanu masani i lalo o le laau.

Rolling ma gates - puipuia faiga o le a fesoasoani faia se mea moni mai lou fale 9073_3

Taavale lelei - Lelei Garage

E ala i le tuʻuina atu o tulaga faʻamalieina mo oe, aua neʻi galo oe i lau taʻavale e manaʻomia se fanua faʻatuatuaina. Mo tagata o loʻo feagai ma le saogalemu ma le saogalemu o la latou "uo masini", e le itiiti ifo nai lo a latou lava, a Atutud GK o faitotoʻa o le ata faʻavae o le Genegelia. O le a le mea e fai ai latou?

  • Sili ona manaia le malosi ma le sili ona fufusi. O nei penefiti e ausia ona o le faʻaaogaina o sanuisi o sanuisi ma le mafiafia o le 45 mm ma le lua-fumigiina o fusuʻaga o le frost-opera. E ala i le ofe o le tino, o sea faitotoʻa e faʻatusatusa i le piliki puipui 60 cm.
  • O le matagi sili ona malosi. O le suʻega o le suʻega e faʻamaonia ai o le Predige Gates e mafai ona tatalia le afā le saoasaoa o 120 km / h.
  • Mautinoa saogalemu. Puipuiga mai le pipiʻi tamatamaʻi lima ma paʻu le papos o le a le faʻatagaina le faitotoʻa e faamanualia ai se tagata pe faʻaleagaina le taʻavale.
  • Lamolemole ma le leoa galuega. Ona o le faʻaaogaina o le laina faʻaluaina o le laina faʻaluaina, o le faitotoʻa o le faitotoʻa e mafai ai.
  • Afaina le tetee. Faʻafetai ile faʻaaogaina o vaega o sititeka, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o se kuka tolu tolu-tasi, o le faitotoʻa o loʻo puipuia mai le eleelea. Lapataiga mai le pito i le pito i tua o le itulagi - 10 tausaga.
  • Mamanuina mamanu. I le tele o le "Alitech" - 5 ata o sanute oneone, 10 mataitusi lanu, faʻapitoa lanu "ata", ata i lalo o le laʻau ma le 200 lanu i luga o le 200 lanu i luga o le 200 lanu i lalo o le 200. I se faʻaopopoga, o le avanoa e faʻaaogaina ai se faʻailoga faʻapitoa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo fuafuaina.

Rolling ma gates - puipuia faiga o le a fesoasoani faia se mea moni mai lou fale 9073_4

Swing, Roll i tua ... o a oe?

Faʻaogaina o faiga puipuia "e mafai ona sili atu le mafanafana ma le saogalemu e le naʻo lou fale ma le" fale "mo taʻavale, ae e faʻasaʻo i le teritori teritori. O lea, o se taua taua e mautinoa ai le alu ese vave ma le ulufale i luga o le upega tafailagi o loʻo vaʻaia.

O le Antmentment "Alited" o loʻo tuʻuina mai ai le ata autu o loʻo i ai i le tulaga ese o se ata tulaga ese ma le manaia o galuega, i o latou tulaga masani:

  • Talitonuina. O le malosi o le fausiaina ma le maualuga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina e faia ai le ulufale faitotoʻa "Alited" e tumau ma le mautinoa le itiiti ifo i le 17 tausaga o latou faʻafitauli-saoloto.
  • Afaina le tetee. Lua-vaega vali ma pig pigments puipuia le liliuina o le faitotoʻa mai le tau maualalo i le maualalo vevela, scratches ma le 'aisa.
  • Filemu ma lamolemole galuega. O le leoa o le taotoga o fausaga ua faʻamalosia ona o le maualuga o le tulaga o le kesi ma le faʻaaogaina o vaega faʻapitoa.
  • Tele avanoa o avanoa. Sili atu i le 30 ituaiga o fausaga o fausaga o fausaga, e aofia ai ma fofo eseese ma fofo taʻitasi. E mafai ona vali le faitotoʻa i soʻo se lanu i luga o le Ral fua. E le gata i lea, e mafai ona apalai i luga o le tapoleni mai sanuisi potu o le ata e ala i le metotia o lolomiina.
  • Lotogatasi faiga. GK "Alitech" Ofo e le gata i le faitotoʻa, ae na masani ona tupu vaega, faʻapea foi ma miti. O vaega uma o le ulufale ulufale vaega o loʻo faia i se sitaili e tasi, faʻafetai i le pito i fafo o le fale e maua se vaaiga.

I le mea lea, taofi le filifiliga i luga o le lavelave o le manaia o le manaia ma faʻalelei faiga o le ondige Series mai le Alitek GC, e malolo ai tagata o le taulaga i latou fale. E te manaʻo e iloa e uiga i faiga puipuia "Alitech" sili atu poʻo le faʻatonuga o Rollers ma le Premium Presgium Geam mo lou fale? Faʻafesoʻotaʻi lau vaega o se vaega o se vaega o kamupani i lona itulagi.

Rolling ma gates - puipuia faiga o le a fesoasoani faia se mea moni mai lou fale 9073_5

Faitau atili