Le faʻatagaina le faʻafouina o le fale mautotogi: Faʻafefea ona faʻamaonia ia te oe lava i le 2019

Anonim

Afai o le fale mautotogi e tutoʻatasi, e le o lona uiga e mafai ona sao mai ona e te manaʻo ai i lona pule faitalia. Matou te taʻu atu ia te oe le mea e mafai ona faia e le tulafono.

Le faʻatagaina le faʻafouina o le fale mautotogi: Faʻafefea ona faʻamaonia ia te oe lava i le 2019 9107_1

Le faʻatagaina le faʻafouina o le fale mautotogi: Faʻafefea ona faʻamaonia ia te oe lava i le 2019

Faʻafefea ona faʻamaonia le le faʻatagaina o le toe faʻafouina o le fale mautotogi:

O le a

Tusi o le Tulafono

O le a le mea e fai pe a fai o le poloketi le mafai ona faamaopoopoina

O fea ma pe faʻafefea ona faʻamaonia le toe faʻaleleia o le fale mautotogi

  • Vaega 1

  • 2 tulaga

  • 3 tulaga

  • 4 tulaga

O le a le tele o le faʻauigaina toe faʻaleleia o le fale mautotogi

Faaiuga

O i ai nei faʻamatalaga, ei ai se lisi o gaioiga e manaʻomia se faamaoniga i faʻalapotopotoga a le setete, ae o le a laʻu mea e fai i le tulafono? Faʻamatala pe faʻafefea ona faʻamaonia le toe teuteuina o le fale mautotogi o le fale mautotogi i 2019 na o latou. O le faʻatonuga o loʻo i lalo e talafeagai mo ituaiga uma o fale - piliki, laupepa ma monolithic.

  • Lesona o le toe mauaina o nofoaga e le o iai - o le a le mea e fai ma le mea e liliu ai

O le a

Toe fausia lou fale, ma o le mea sili ona maoaʻe, sa masani lava o le lelei e manaia, aemaise lava i tulaga o tulaga lautele. I le faaiuga o le Nisiees, o se mea na amata ai se pule a le tamaloa. A o le i amataina le lua afe o faʻamatalaga e uiga i gaioiga e mafai ona faʻatagaina le afaina o le fale, e masani ona toesea. Na faʻatinoina lelei galuega ma faʻapitoa galuega ma le le pulea. Suiga i fausaga lagolago ma inisinia fesoʻotaʻiga ua le o faʻaalia i se mea.

Ona lē faʻamatalaina atoa le tele o le auala ma aisea e faia ai. Sa leai se laʻasaga i luga o le laʻasaga i lea laasaga, faʻatagaina oe e vave ona taʻitaʻia lau avanoa i le faasologa. E tatau ona tatou talia nei, pe a lava le mea o loʻo iai i le faʻafitauli, o le tele o pule e le lelei a latou lamatiaga, ma le iloa ua solia le tulafono. Ae o le vave pe mulimuli ane le fesili o loʻo tulaʻi mai - faʻafefea ona le fetaui i le toe fuafuaina i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi?

E tupu o se tulafono i tulaga o lenei.

  • Pe a faʻatau atu le fanua. Faʻalavelaveina faʻalavelave, e le atagia mai i tuʻufaʻatasiga o BTI, ma agaʻi mai i se taua taua, pei o le tiute mo le tagata fou. O i latou o loʻo manaʻo e maua se avanoa faigata o le ola, o le penefiti mai le tagata faʻatau e masani ona maua le avanoa e faʻamaonia ai le bti fuafuaga ma le mea moni.
  • Ma isi gaioiga fai pisinisi, pe a manaʻomia e faʻavae le vaega o loʻo faʻamatalaina i le faʻamatalaga o Eleritasi ma le BTI, pe a fuafuaina o se konekarate o foaʻi e faʻatau atu, lafo i le tofi.
  • Afai o le fale e teuteuina i se mokesi. O le masini matala i le puipui poʻo le isi faʻafitauli e ono avea ma mafuaʻaga mo le toilalo o le faletupe;
  • A o le siakiina na faʻatautaia e le taulaga tautua. O le mafuaʻaga o ia siaki o le leleiga o faʻamatalaga o faʻamatalaga i totonu o pepa ma le mea moni e iai moni.

E le gata i lea, o le le talafeagai suiga e masani ona faʻavaivaia ai falelauasiga o le lagolago, taʻitaʻi se fale i se setete latalata i faʻalavelave matuia. O le manatu iinei e le o toe tele i le faʻauiga e pei ona faʻamautinoaina le saogalemu. Ile foliga mai e le o soʻo se taimi e le mafai ona iloa ai o loʻo faia i le tapulaʻa, ae faatasi ai ma se faʻaopoopoina o le avega, o le faʻaleagaina o mea e mafai ona amata. O le tele o le ventipela o le auala, o le faʻaopopoina o le faletaele i le tau faʻaalu o le ala tele poʻo le potu malolo ma isi gaioiga na faʻasaina i le tulafono, ae o ona tuaoi foi. O nei faʻafitauli e manaʻomia ai se auala faʻafuaseʻi.

  • Laiti, cosmetic ma sili atu: tulaga autu ma eseesega

Tusi o le Tulafono

O aiaiga uma o loʻo tuʻuina atu i le Mataupu 4 o le fale o le fale o le Taʻiala o le Rusia. O le faʻamatalaga lea o le toefaafouina. -2 o mataupu 4 o mataupu e 4 o loʻo taʻua ai i le taimi o le toe faʻatulagaina e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai le poloketi. E le o se tuusaunoaga ma le livi o le fale-i totonu o le fale-i totonu o le fata pe a maitauina i luga o le BTI Ports. Peitai a le manaʻomia vaega e le manaʻomia, ae naʻo le a tuʻuina atu o le a toe fausia i le nofoaga e totoe ai;

E faʻavasega mea uma

Ia malamalama i mea uma a oe, e tatau ona e vaʻai i totonu o faʻavae o loʻo i ai nei, faʻatauga ma le atoatoa ma tulafono

I le feagaiga a le malo o le malo o Rusia Nonore) 47 "i le Faamaonia o Tulafono Faatonutonu e tatau ona nafa ma nofoaga fale fale. Mai le lisi lenei, e mafai ona e iloa e le mafai ona faia suiga. Uma e tatau ona mataala pe o le faʻatagaina o le fale mautotogi o le a le mafai ona faʻatagaina, o loʻo iai foi i le televave, gatales. O lea, mo Moscow o loʻo i ai le faʻaiuga Nu.18 o le PP.

O soliga masani o:

- Faʻalauteleina o le faletaele i le aluga o le vaega o potu o fale nofomau;

- Faʻasaupiina o le lapotopoto i luga o le paneta poʻo le Logisia;

- atoa pe o le vaega o le tului o kaerer fausaga;

- Faʻatasia le umukuka ma le potu i le tulaga o loʻo fesoʻotaʻi ai le ipu i le kesi kesi;

- Faʻafesoʻotaʻi le ogatotonu o le fola i le fola mafanafana.

O le a le mea e fai pe a fai o le poloketi le mafai ona faamaopoopoina

Afai e le manino le pepa i luga atu o le tuʻufaʻatasia e le mafai ona faʻaaogaina i le poloketi ua aofia i le mamanu. O tagata tomai faapitoa o le a atiaʻe se fuafuaga mo le toe faʻaleleia o faʻafitauli o fuafuaga ma fesoʻotaʻiga ma, pe a mafai, o le a toe faʻafoʻi atu ia i latou ituaiga o tagata faʻatino.

Taitai le faatagaina ...

Taʻitaʻiina se le faʻatagaina o le lelei sili atu faigata nai lo le malilie i luma o le amataina galuega pe a o manatu uma o le poloketi

E le o elemene ua faʻaleagaina o loʻo noatia ina ia maeʻa le toe faaleleia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lautele matala i totonu o le atigipusa puipui o le a maua e le fusia o le uʻamea uʻamea e alu i tua atu o ona tapulaʻa. E iai na mea na tatau ona faʻatagaina ai se faʻavaʻa e ala i le uluaʻi folasaga na mafai ona ia toe amatalia lana faavae i le faavae o le fale. I ia tulaga, o le sauniuniga o tusitusiga aloaia ma lona faʻamatalaga i faʻalapotopotoga a le malo e manaʻomia.

Faʻafefea ma le mea e mafai ai ona faʻaseseina le toe faʻaleleia o le fale mautotogi

Afai e le mafai ona feteefi suiga ma inisinia fesoʻotaʻiga tulafono ma tulafono faʻapitoa, e i ai le avanoa e malilie ai. E tatau lava ona maitauina o se faigata tele le faia o lenei mea posfuk pe ae leʻi amataina galuega pe a manatu uma manatu i le poloketi.

O le faiga e faia i le tele o tulaga. Latou aofaiga faʻalagolago i le ogaoga o le faʻatagaina le faʻatagaina i luga o faʻafiafiaga ma fesoʻotaʻiga sa i ai.

Vaega 1

E tatau ona e amata i se faʻamatalaga i BTI o le galuega o le faʻatagaina o le faʻatagaina e aunoa ma le faʻatagaina muamua. O le faʻataʻitaʻiga e faigofie ona maua i luga o le Initaneti pe tuʻusaʻo i le faʻalapotopotoga o loʻo auai i le lomiga lenei. I le faʻaopopo atu i le tusi talosaga, o le a manaʻomia e aumai ai se tusi folau faʻapitoa ma o se vaega mai le fuamoa. O lenei pepa e faʻamaonia ai le umiaina o fale. E mafai ona e mauaina i le sili atu MFC paranesi.

Amata fetaui tatau ma & ...

Amata tutusa ma le faʻamatalaga mai le faʻamatalaga i BTI e uiga i le le faʻatagaina le toe faʻatulagaina poʻo le toe faʻaleleia

I le malilie ma le tagata nofoia, o le Bti tagata faigaluega laulaau mo le fale. E tatau ona ia faʻasaʻoina uma suiga ma tuʻuina atu se fou faafomaʻi fou ma le solia o le faʻailoga. Ina ua maeʻa le suʻesuʻega, o loʻo fai ai e le tagata faigaluega le fale o faʻalapotopotoga ma pepa aloaia, o le a manaʻomia i le faamaoni o faiga uma, pe a leai ni avanoa i le faamaoni o puipui. Na faataatia le tulaga.

O le isi laasaga o le valaʻau i le fale o le sui o Rospotrebnadzor. A maeʻa ona suʻesuʻeina, o le a ia faʻaalia loa le aiaiga o le saʻolotoga o le saʻolotoga.

2 tulaga

I le taimi lea, o se ata ua tusia pe afai e le manaʻomia le Vohockert e toetoe lava leai ni fetuʻunaʻiga poʻo le poloketi pe a manaʻomia fetuunaiga. O le ata e mafai ona teuteuina tutoatasi i luga o le fuafuaga o BTI. O le a lava, faʻataʻitaʻiga, pe a fausia se tasi aʻoga. O le tusi o le poloketi o loʻo galue i faʻalapotopotoga ma le laisene talafeagai.

3 tulaga

A saunia faʻasologa ma ata o loʻo saunia, i totonu o le fale asiasiga poʻo le fale fausaga o le itumalo, e tatau ona e lafoina mai le afifi nei o pepa:

  • Fualaʻau mai i le EPATI MAI LESER, FAʻAMAONI LE TAGATA;
  • o se fomai fou na tuuina mai e le tagata faigaluega BTI;
  • faʻaiʻuga mai le Rospotrebnadzor i le tausisia o tulaga saʻo;
  • O se poloketi poʻo se ata, o loʻo faʻaalia ai ni suiga o se faʻaiuga o se toe faʻafouina;
  • Talosaga mo le faamaoniga.

E tusa ai ma le Mataupu 7.21 o le tulafono pulega o le Taitai o le Taiala, o le a talafeagai ai e totogi se sala tupe i le aofaiga o 2000 - 25 rubles. Mauaina totogi e tatau ona faʻapipiʻi i se faʻasoaga afifi.

A faʻapea e talia e le Komisi se filifiliga lelei, o le BTI o le a manaʻomia ona okaina se tusi folau fou ma faia uma fetuunaiga uma i le fuamoa.

Mo le gaosiga o le cadastral resitala o le a faia i le masina. O se vaega lea mai le setete cateter ma e aofia ai faʻamatalaga e uiga i fale ma se fuafuaga faʻasolosolo o mekasini. Ina ia maua, o le ae manaʻomia ona tuʻuina atu i le rosrestrr:

  • pepa aloaia o le poloketi;
  • o se vaega mai le fuamoa;
  • Fetesese fou felauaiga;
  • Fesoasoani mai Rospotrebenadzor ma isi faʻalapotopotoga pe a manaʻomia.

Afai ua suia le vaega, o le a ave le resitalaina o le lisi o se tusi fou o le tagata filifilia.

4 tulaga

A faʻapea e tali atu le fale suʻega poʻo le matagaluega o le fale gaosi poʻo le faʻaletonu, o le a tatau ona e alu i le faamasinoga i le nofoaga o nofo ai. I lea tulaga, e faʻailoa mai e le pule se tagi. O le ua molia e faia se fale asiasiga poʻo se isi faʻafitauli o le atunuʻu.

Afai o le fale asiasiga po o le AM ​​& ...

Afai o le fale o le fale poʻo le fale tusiata gaosia i le musu, e faʻamaonia le toe fuafuaina o le a alu i le faʻamasinoga i le nofoaga

O pepa o pepa e ono eseese ai i isi itulagi. I Moscow, e manaʻomia ona tuʻu atu le Faʻamasinoga:

  • o se vaega mai le fuamoa;
  • Faʻamaoniga o tagata mamanuina ma le taliaina o le SRO o usitaia suiga i tulafono faʻapitoa. O le SRR o se tusi pasi e faʻatagaina faalapotopotoga e fua mai ai galuega toe faʻaleleia;
  • Tuʻuina atu o Rospotrebeadzor;
  • lagolago lagolago;
  • le faʻatagaga o fale uma o fale, o se kamupani pulega faʻalapotopotoga, ma le tele o tuaoi, pe a tatau ai;
  • Galu i luga o galuega lilo pe a fai o le fanauina o puipui ma fasi o taulaitu na afaina;
  • O le maliega a le faletupe pe a fai o le meatotino i le mokesi.

O le a tofia e le Faamasinoga se galuega ma le faʻapitoa e iloilo lelei ai le usitaia o le falelaau faʻatasi ma tulaga mamatia. E tusa ai ma faʻaiuga o le suʻega, o le a faia e le Komisi se faʻaiuga i luma o le solia poʻo le latou toesea. Afai e leai ni soliga, o le Komisi o le sainia se gaioiga o le faʻatinoga o le faʻatinoina, a leai, poʻo le a le mea e faʻailoa ai mafuaʻaga e aumai ai le nofoaga lelei i le tulaga o iai. O le Tulafono e tatau ona faailoaina pe faʻafefea ona foia le faʻafitauli, ma o fea o le a manaʻomia mo lenei.

Na faia e le Faamasinoga se faaiuga i Hasmonaes & ...

Na faia e le Faamasinoga se faaiuga i le faamaopoopo i totonu o le tasi le masina pe a uma ona lafoina se talosaga. O lenei filifiliga e amata faamamaluina i le 10 aso

E masani lava o le faʻaiuga o loʻo faia i totonu o le masina e tasi ma sau i le 10 aso. Ae o le taimi e tasi, o loʻo faʻatauaʻi le aia tatau o loʻo iai ni faʻafitauli. Ioe, a oʻo mai le pule i lona teritori o fanua o le lautele i lona teritori e aunoa ma la latou faʻatagaga pe galo i latou e tuʻu le vaipanoa.

  • O le a le taufaʻamataʻu le faʻatagaina o nofoaga e le o nonofo ai ma fale mautotogi i le 2019

O mafuaʻaga mo le toe faʻafouina o loʻo tuʻuina atu i le Mataupu 27 o le Fale o Fale. (Sta27). E masani ona faʻaititia i mea nei.

  • O le e ona le meatotino e leai ni pepa talafeagai. O la latou aoina e 14 aso. A leai, o le pule taufaamataʻu.
  • Suiga na tupu i le faʻagasologa o le toe faʻaleleia o le faʻatasi ma tulafono.
  • E le faia galuega e le poloketi.
  • O le setete o le fale poʻo le mamanu e le fuafuaina mo isi avega i luga o le masani.

Afai o le fale o se maʻa o le tusiata ma o loʻo i ai i lalo o le puipuiga a le Atunuu, o le faʻasaina i suiga o loʻo suia ai le fale ma taua o le aganuu.

E aveese le "suiga", e sili atu le liliu i polofesa o le faʻaaogaina lelei le faʻatulagaina o faʻamaumauga o galuega ma faia se gaioiga o galuega lilo. I se faʻaopopoga, o loʻo faʻamalosia le tagata faigaluega matua e faʻaauau le mekasini gaosiga o le faʻafouina ma le faʻapitoa puipuiga.

O le a le tele o le faʻauigaina toe faʻaleleia o le fale mautotogi

O le tau o nisi 'auʻaunaga e feteʻenaʻi i tapulaʻa lapisi ma faʻalagolago i le tele o mea. O tagata o le setete na faʻavaeina e le tulafono ma le aofaʻi o le lelei ua faʻaalia i le fale o le fale i soo se mea. E taua le tele o pepa e manaʻomia e selesele ai ma, e tusa lava, ma le tele o le totogi. I le averesi, o tupe faaalu i luga o mamanu e le sili tele. O la latou lisi ma le averesi tau:

  • Faʻasalaga mo toe faʻatupeina faʻaopoopo 2000-2500 totane;
  • Tiute mo le Iloiloga o se Faatofugaga 300 NUMBRS;
  • New Intectlosiss Passport 900 rubles;
  • New Cadistral Passportble 2009;

E letauina soʻo se tasi o le a aliali mai.

O se tasi o mea taumafa taua o auaunaga o se faʻatulagaina ma le fauina o le faʻatulagaina. Latou te faʻamoemoe ina ua naʻo le lisi o le tau o le pule, ae i luga o le tele o galuega, o le tikeri o latou mafuaʻaga. O le ata e mafai ona faia na o oe. Aua o le poloketi e tatau ona totogi le aofaiga mai le 10,000 rubles. O le tapulaʻa pito i luga e ono avea ma numera ono numera. I totonu o 'aʻai tetele, o le tau e maualuga, i le laʻititi - lalo.

Ma le polokalame o le tulafono

Ma le faamaopoopoina o le le toe faʻaleleia o le faʻasolitulafono, e sili atu le le tuai

O le aofaʻi e ono tele pe a fai o le faʻapipiʻi o puipui ma overlapping i se fale fou poʻo se vaʻaiga i se fale tuai puipuia e le setete ua matua faʻaleagaina. Afai ua solo se vaega o le vasega, o le mataupu o le a tau ai tau o le uamea faavaa ma digwall pepa.

  • 6 auala e maua ai se poloketi faapolofesa Poloketi ma sefe

Faaiuga

E tele naua mea e tatau ona mafaufauina i tulaga faapitoa. O le feagai ma pati a latou lava, e tatau ona e vaʻavaʻai i tulafono o loʻo i ai nei, faʻaiuga ma tulaga faʻaonana ma tulafono. I lenei tusitusiga na matou taʻitaʻia na o ni nai mea mai na matou matauina. E uiga i le mafuaʻaga o le faʻaiuga o le fale o le fale poʻo le faʻamasinoga o le a mafai ona manino manino lava o le tagata mamanu ina ua uma ona suʻesuʻeina fausaga ua faʻaleagaina. Ma le atoa atoatoa, naʻo oe e mafai ona fai se mea se tasi - ma le faʻatulagaina o le faʻaleleia o le le toe faʻafouina, e sili atu le le tuai.

Faitau atili