Faʻafefea ona maua '' '' '' 'OFFERS I LE UKCHEN: AOAOGA, Fautuaga MA LE SINI FAʻAPITOA

Anonim

Saogalemu ma faigofie ona faʻaaogaina le umukuka gadgets faʻalagolago i le nofoaga o lakesi. O le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e tatau ai ona fuafuaina la latou numera ma poʻo fea e iai.

Faʻafefea ona maua '' '' '' 'OFFERS I LE UKCHEN: AOAOGA, Fautuaga MA LE SINI FAʻAPITOA 9115_1

Faʻafefea ona maua '' '' '' 'OFFERS I LE UKCHEN: AOAOGA, Fautuaga MA LE SINI FAʻAPITOA

Mea uma e uiga i le faia o le umukuka pakete

Tulaga Aoga Aganuu

Taua taimi o mamanu

Faʻafefea ona fuafua le numera o oloa

Faʻafefea ona maua ni poloka eletise

Mea sese masani

Ua leva ona avea le Kitchne o ona po nei, o le autu o le malosi o le malosi i soo se fale. E tele mea faigaluega a leisi tulaga o aiga na faʻatautaia mai le eletise. Ina ia avatua ma le saogalemu, masani ona faʻatinoina ma le faigofie ona mafaufau, e tatau ona e mafaufau lelei i le nofoaga o lakapi i totonu o le umukuka. Lenei e le itiiti le taua nai lo le tagata agavaa o le empiditige o le poloketi na maua.

  • O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera

Tulaga faʻavae mo le tuʻuga o faʻafitauli i le umukuka

Talu mai le eletise e manatu e ono afaina faiga mataʻutia, faʻapitoa tulaga ma manaʻoga na atiaeina ina ia mafai ona tagofia pe a mamanuina. Nei o le tele o aiaiga.

  • O le plug-i le masini e le mafai ona sau mai le mana malosi sili atu nai lo 1.5 m.
  • E tatau ona puipuia le eletise eletise mai le susu mai le susu, Steam ma splashes. O le mea lea, e tatau ona aveʻesea mai le ogaumu ma fufulu i se mamao o le 200 mita.
  • Mo faʻapipiʻi masini, e faʻatagaina ona 'auai soʻu i totonu o isi meafale. Ina ia faia lenei mea, latou te inu pia talafeagai i le maualuga o le 300-600 mm mai le fola.
  • E faʻatagaina ona tuʻuina atu le eletise eletise i totonu o le nofoa ma se magoto. I lea tulaga, na o mamanuina ma faʻamatalaga faʻapitoa mo le mosisture-faamaoniga o loʻo faʻaaogaina.
  • I totonu o le umukuka, o le maualuga o laka na faatuina i luga o le talieleele e tatau ona 150-250 mm mai le laulau pito i luga. O le mea lea latou te pa'ū ai le sili atu o ni pulupulu.

E faasa ona faamago

E faasa mai le muina o le eletise eletise i tua o le fale o soʻo se fale o se fale tekonolosi, mo le fufuluina poʻo tua i tua. Aemaise o lenei faʻasaina e talafeagai mo le '' ai ma le fufuluina masini

  • 12 sili ona masani ai mea sese pe a faʻapipiʻi masini o aiga

Taua taimi o mamanu

Ina ia puipuia faʻalavelave faʻalavelave, e tatau ona e mafaufau i le tele o tulafono:

  • O le mana o le mana i fafo atu o laina agai i totonu o le potu e tatau ona taofia ina ia sili atu le manaʻomia mo le manaʻomia uma masini. Le fuafuaina o lenei, Matou te vaevae le potu i vaega, o isi taʻitasi o loʻo i ai le tasi le laulau stumps. Fuafua lona malosi, faaluaina le iuga. Matou te fausia le mea na maua.
  • Matou te tufatufaina atu le malosi o tagata faʻatau ina ia le o le aofaʻi o meafaigaluega o mea faigaluega e fesoʻotaʻi ma le tasi oloa.
  • Malosiaga maualuga masini eletise e sili atu le susu e ala i laina eseese ma le puipuia o otometi. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaluina o le numera manaʻomia o ia laina mai le vaega tufatufaina. Ina ia faʻafaigofie le feagai ai ma le uaea, o masini taʻitasi e mafai ona sainia.

Mo mea faigaluega a aiga i uamea & ...

Mo mea faigaluega o aiga i se uamea mataupu manaomia le eleele. O le mea lea, o faʻafitauli na fuafuaina mo e saʻo le auala e ala ai i le RCO poʻo le eseʻesega o le Breoys

O le filifiliga sili ona lelei o le a fuafua i le lata mai le taumafaina o masini uma. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina mea taua e faʻatatau:

  • Malamalama 150-200 w;
  • Pusa afi 100 w;
  • Kttle 2000 w;
  • o le leoa 2000 w;
  • Faletupe lal 3000-7500 w;
  • on 2000 w;
  • Desshwasher 1000-2000 W.

Oe manaʻomia e fuafua le faʻavae atoa o masini. E tatau ona mai le 10 i le 15 kw. I le taimi lava e tasi o le a le tupu, o lea e le aoga le fuafuaina o le feinu i luga o tulaga taua. Peitaʻi, e manaʻomia le fuafuaina o le mana sili ona mafai ona maualuga le malosiʻaga pe a aofia ai ni tagata o loʻo i ai nei. Afai e sili atu i le 7 kw, e aoga mafaufau e uiga i le laina i le tulaga o le 380 V ma le Ageznous avega tufatufaina.

  • Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu

Faʻafefea ona fuafua le numera manaʻomia o masini eletise

Fai mea uma saʻo, e tatau ona e amata i le tapenaina o le fuafuaga mo le faʻapipiʻi o mea fai mea ma mea fai. Afai e leʻi faʻamatalaina le lumanaʻi, e tatau ona e tolopoina lenei mea na tupu. A leai, atonu e faapena le "tautua malosi" i luga "i le mea e tatau ai. Tuuina atu o lo latou nofoaga e fesoʻotaʻi ma le lafoina o le lafoina, o le a faigata tele ona faia le fesiitaiga. E faigofie atu i le taimi muamua filifili i luga o le mamanu o le potu.

  • 6 mea sese pe a fuafuaina le eletise eletise e faʻaleagaina ai lau totonu

Fausia le polokalame mo le faʻatulagaina o meafale gata ai ma mea faigaluega o aiga. Fuafua le numera numera o poloka manaomia. Tasi e le tasi e tatau ona i ai i le iunite o le tekonolosi o le tekonolosi ma le itiiti ifo ma le lua poloka mai itu uma o le laulau pito i luga ma tasi latalata i le laulau 'ai. Saunia e le o le mea mulimuli e le O lo o i luga o le mamao mai le puipui. Meafaigaluega mea taua tatou te mafaufau iai:

  • pulou;
  • ogaumu;
  • boler;
  • pusaaisa;
  • falepau malulu;
  • masini tamea;
  • fufulu pu;
  • microwave;
  • Grinder mo lapisi.

E lelei le faʻapipiʻi o le eletise eletise e latalata i le umukuka ki. E masani ona leai se totogi o lenei sone mai meaafale, o lea la le avanoa i le laina o le a tupu i le ala. E aoga tele mo le faʻafesoʻotaʻiina o se pusa tui. Ina ua mavae lena, matou te manatu i le nofoaga o fesoʻotaʻiga i lalo o le vaega o totoe o le aiga. Latou, pei ona tatou iloa, e tatau ona itiiti le le lua i itu uma o le laulau pito i luga.

Matou te faia le fuafuaina ma se laina i le ...

Tatou te faia le fuafuaina i se faʻasoa, faʻapea foʻi le faʻatauga o masini fou, e mafai foi ona faʻaogaina poʻo se faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina poʻo se fesoʻotaʻiga Spilise, ua taʻua foi o se tee. E le saogalemu, ma o lea ua matua le manaomia.

Faʻafefea ona tuʻu i fafo o le umukuka i le umukuka

Ina ua maeʻa le numera manaʻomia o fesoʻotaʻiga ua faʻamatalaina saʻo, fausia se auiliiliga faʻapitoa ma le faʻailoga o tagata uma i totonu ma lapoʻa:

  1. Fuaina le maualuga, lautele ma le umi o le umukuka.
  2. Faʻataʻitaʻia, o vae taʻitasi uma, e tatau ona iai i le tusi ua taʻu o le "Vaʻaiga i Luma".
  3. Matou te faʻaopoopoina le ata ma se ata faʻataʻitaʻi o meaafale ma mea faigaluega o aiga. I le tulaga lea, o le tele ma fua e matua matauina.
  4. Matou te matauina le nofoaga o le paoa, lea e faasino i le fuafuaga, lea na fuafuaina ai le latou numera.

Faʻatulaga le polokalame mo le tuʻu i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka ma tulaga mamao, ia mautinoa e mafaufau i foliga o latou nofoaga ma nofoaga. O le a matou feagai ai ma ni metotia autu o le fesoʻotaʻiga.

  • O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu

Pusaaisa

Tagata gaosi o vaega o loʻo fautuaina i le pule latou mai lalo ina ia le mafai ona matauina le fesoʻotaʻiga. E lelei mo masini e le fuafuaina e aveese.

Mo masini, i le tui ...

Mo mea faigaluega, o le tui o le e le manaʻomia le avanoa tumau, o le roseting Unit o loʻo faʻapipiʻiina i le maualuga o le 10 cm mai le fola pe sili atu. Afai o le avanoa avanoa e manaʻomia mo le sili ona lelei o le fausaga o le fausaga i le vaega o le nofoaga faigaluega.

Ufi

O masini e fesoʻotaʻi i le maualuga o le 1.8-2.1 m mai le fola. O le faigofie auala e faia ai lenei mea e aunoa ma se plug, fesoʻotaʻi le uaea uaea tuusaʻo i le masini. O le sili lea o le sili filifiliga mo faʻataʻitaʻiga maualalo. Peitai, e le mafai ona faia lenei mea i taimi uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le manaʻomia le tipiina o le puʻe mai mea tau tatau. I lenei tulaga, o le tofi tofi o le a leiloa, o le mea e le manaʻomia tele.

Glomay Kapeneta ma Cookbar

E malosi le kuka kuka pusa e fesoʻotaʻi ma se malosi malosi fesitaga. O se e eseese e mafai pe a o loʻo fesoʻotai saʻo le uaea i luga o le fesoʻotaʻiga o le vaega o le vaega. Ogaumu, e le pei o latou, e le manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa. O mea lelei e faʻapipiʻi ai fesoʻotaʻiga mo le fesoʻotaʻi i le 'autū o le ulu. Saunia o se faitotoa faafuasei. Afai e le mafai lea, o loʻo tuu le poloka i lalo, i se taimi puʻupuʻu mai le fola.

Nishwasher ma fufulu masini

Tulafono faasaina e faasaina ai le faʻapipiʻi o le eletise i fafo o le fale o lenei metotia. O lona galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le vai pe a mafai ona faʻatupuina se tau faʻalavelave matuia. E sili le faʻapipiʻi o le eletise eletise i le susu-faʻamaonia tino i le itu tauagavale / taumatau o le iunite. A iai se avanoa e mafai ai ona nana ai i totonu o le meaafale pito.

Galuega sone

E iloga i le i ai o le tele o numera o tagata E tatau ona le itiiti ifo ma le lua mai itu uma o le puipui. Maualuga o lulu i luga o le laulau i luga i le umukuka Atonu e iai ni mea, ae leʻo laʻititi ifo le 10-25 cm mai le taloina. E tatau ona e faia poloka e sili ona puipuia mai le susu ma mata vevela o le saunia. E nonofo ai i le vave o le fufuluina o le fufuluina poʻo se ipu e sili atu ona lelei e filifili ai oloa i le puipuiga maualuga.

O le umukuka o loʻo faia ai se puipui, ae o faiga foʻi mo galuega tele, ma e tele lava o le tele o mana eletise e mafai ona faʻaleagaina ai. O le mea lea, e mafai ona e filifilia faʻataʻitaʻiga natia e aoga ma e le mafai.

Lelei fausia i le laulau pito i luga

Lelei fausia i le galuega galue pe faasee le pepa loka. A latou le manaʻomia, o oloa e maua i totonu o le taʻua. Pe a manaʻomia, o loʻo tuʻuina atu i latou i totonu o le lumanaʻi. I luga o le ata faʻataʻitaʻiga o sea faʻataʻitaʻiga

  • Auala e Filifili ai ma Suia le Mana

Tolu masani mea sese

O le faʻatinoina o le mamanu ma faʻapipiʻi saʻo, tatou te faʻataʻitaʻia mea sese e masani ona maua i faʻataʻitaʻiga.

  1. Faapipiiina o le eletise eletise ma uaea aʻo le i faʻatauina pe okaina meafale. O le iʻuga, o se vaega o fesoʻotaʻiga atonu na tapunia e se osofaʻiga, ma o maea o le eletise eletise o le a le mafai ona taunuʻu i le eletise. E tatau ona tatou le masani / faʻateʻi le laina ma fesiitai i le eletise eletise eletise, lea e le masani ai ma faifai pea. Pe faʻaoga Spilitters ma amo, ma o lea mea e matautia.
  2. Fesootai le pusaaisa. E faamamafaina e le tagata gaosi oloa ma faʻasaina le masini i le faʻaopoopoga. Mafaufau o le umi o le uaea o le pusaaisa e tusa ma le 1 M, o le fesoʻotaʻiga aua e tatau ona fuafuaina ma le nofoaga tonu o le a faʻapipiʻi ai. Afai e leʻi faʻatau le masini, e mafai ona e mauaina le tusi faʻapitoa o le tusi filifilia i luga o le Initaneti. O lea e mafai ona e iloa lona lautele ma le itu i le auala e sau ai le maea. Ile mea lea i le mafaufau, ma faasino le sootaga.
  3. Faapipiiina o poloka eletise i totonu o se nofoaga masani i le "susu" sone. I le lata ane o le fefiloi poʻo le fegalegaleai ma masini vai, pei o meaʻai vai, e naʻo le fufuluina o le masini eletise. O tapuni ma faʻamau o le a puipuia le uaea mai le vai i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Fesootai fegalegaleaiga faatasi ...

Faʻafesoʻotaʻi le masini fegalegaleai ma vai e ala i se masini faigofie o le a le mafai. DA DIVALLOM PO UZO e tatau ona faʻaaogaina. Na o lenei mafai ona faia i le saogalemu.

O le saogalemu ma le faigofie o le faʻaaogaina o Gadge Gadges e faʻamoemoeina pe faʻafefea ona faʻatulaga nicks i totonu o le umukuka. E le tatau ona tuu le tuʻuina atu o manaʻomia o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga a le Matai, eseʻese e mafai ona e fetaiaʻi ma faʻafitauli matuia.

  • Faʻafefea ona tuʻu i fafo ma fesuiaʻi i le fale mautotogi e saʻo ma faigofie

Faitau atili