7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu

Anonim

Matou te iloa e mafai ona matou tauina se ulo i le pito i lalo ina ia aveese le ova mai le eleele mai le eleele i le taimi o le vai ma e le faʻateleina e siama.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_1

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu

1 ceramzit

O le sili ona lauiloa lauiloa mo le pots o le cerramzit. O se mea sili lea o le malosi o le patipati. I faleoloa o fugalaʻau e mafai ona e maua ni tamaʻi taimi, feololo ma lapoʻa. Filifili e tusa ma le tele o le ulo. O le a le tele o mea, o le faigofie lava 'o le faʻatumuina o nitai tele o le omea.

E lelei le omea e pei foi o loʻo i ai ni tomai lelei o le fomaʻi, ina ia mafai ona faʻaaogaina mo laʻau o loʻo tu i luga o le taufetuli i mataua vevela. E tusa ai ma tulafono, ona tasi itula i le lima tausaga uma, o le Cerarate, e tatau ona suia. Ae o nei mea e matua tau aoga, o lea ua suia ma sili atu le masani ai pe a faʻaʻoleʻole ai le laʻau.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_3
7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_4

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_5

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_6

2 vermimilitis

Vermalite - minerale ma se fausaga tele, lea na faia i le gaosia o le vevela. I faleoloa e mafai ona e mauaina ni ata se lima o lenei pepa faʻatau: O le muamua o le sili ona tele, lima - o le laʻititi, tutusa oneone.

Na faʻaoga le susu lelei ma le malosi o le eleele ma le aoga minerale fesoʻotaʻiga: Boassum, Magnesium, uʻamea ma Calliam. Faʻaititia le eleele vai ma fesoasoani i le laʻau ma le vevela mata. Ma e mafai ona faʻaaogaina o se mulch, tuʻu i luga o le eleele.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_7

  • Vermiclite mo laau: 9 metotia o talosaga

3 oo ane

O le perite e paʻepaʻe paʻepaʻe mai le ituaiga o le talieleele tupuaga. I le togalaʻau e faʻaaoga ai le perrolling pelite, o lona uiga, ua maeʻa galuega. E le o le pō, ei ai le maualalo o le vevela o le vevela ma mafai ona faaputuputu ma foaʻi le susu.

E mafai ona e faʻaogaina o se eleele paʻu paʻu paʻu ina ia amata ai le mafaufau ma stardid siama. E tatau ona manatua o le mea e tasi e faʻatusatusa ai i le amataga o le mea moni o se mea le mautonu, ae le o se posatula ma kapevai. O le mea lea, o le fefiloi faʻa-tane e manaʻomia le sao ma le tutoʻatasi.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_9

4 popoto ma le maamopalaina maa

O laʻau ma le paʻu maʻa e mafai ona mauaina e oʻo i luga o le auala, fufulu lelei ma faʻaaoga e pei o le alavai. O le a latou aveeseina le tele o vai mai le palapala, ae e tutusa a latou fale gaosi susuga. O lona uiga o le a le ulo ma se alavai o le a tu i luga o le malulu malulu, o maa o le a faaliliuina maa malulu. Ona o le tele o vaega tele, o le a faʻaputuputu uma le vai i le pito i lalo o le ulo, ma aʻa o loʻo le mafai e faʻaputu ai o ia.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_10

  • O le fale sili ona lelei ma le 8 sili atu ona aoga mea fou mai i le ICEA mo le fale

5 gagau piliki ma ceramrac shards

O mea uma e lua e i ai tulaga masani, e le ulufale i vai vailaau ma maua lelei le malosi o le tino. O le mea lea, ina ua maeʻa le faʻaeteete fufulu ma faʻamago, e mafai ona faʻatafunaina i le pito i lalo o le ulo. Afai o le ulo lapoa, e sili le faʻaaogaina o sāvali ceramic shards, a o faigofie ona e toe fetuunai ia te ia.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_12

6 polyfoam

O le polyfom e mafai foi ona faʻaaogaina o se alavai, e ui i lona amataga o le amataga. Ua saogalemu mo ile laau, o le a le faʻateleina ai Fun ma siama. Pau lava le mea e mafua mai ile fausaga malu, o aʻa e mafai ona tupu i totonu. E mafua ai le suia o se suiga i le feuiaiga.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_13

  • Faʻafefea ma faʻapefea ona tipiina le foa o le fale

7 Fafie tulimanu

O le isi ituaiga alavai o alavai, lea e iai le valiina fausaga ma le sterile. Faaopoopo avanoa - e pei o le agisi. O lea, e le mafai ona e fefe i le faʻafanua faiga lamatia. Ona o le tautoga uaina, ua faaumatia vave, ma e tatau ona e sui atili i le tasi i le tausaga.

7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu 9202_15

Faitau atili