6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga

Anonim

Ua matou talitonu o le Ola e Ola i luga o fugalaʻau, tusi ma kapeta o le a faʻamalosia ai isi i totonu. Matou te talanoa atili.

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_1

Lisiina uma oloa i se puʻupuʻu vitio

1 kapeta

O le kapeta e mafai ona eseese i foliga, lanu ma mea, o le mafuaʻaga lea e mafai ai ona filifilia mo le i totonu o soʻo se sitaili. O se kapeti tele monophoganic kapeta ma se faaputuga pupuʻu e talafeagai i totonu o le potu laititi. O le a fesoasoani i le Zonate Space ma faʻaopopo le tele o mea.

I totonu o le Scandinavia i totonu e mafai ona e filifilia ni fala laiti, lua-lanu. O le a lelei le foliga o se lanu uliuli ma paʻepaʻe poʻo se faʻatusatusaina, i le lanu o isi mea lelei. Mo le sitaili o le vale, e te manaʻomia se atigi lima o le fala e tuʻufaʻatasia le tele o lanu. Ma i totonu o le a fetaui i totonu o le ecosil, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tau o le pamu.

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_2
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_3

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_4

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_5

2 o fugalaau o fugalaau

Fugalaʻau o loʻo fetaui lelei i soʻo se totonu: faʻafou, faia sili atu simpetize ma e gata mai ai. Ina ia lelei i latou i le vateatea, e taua le filifilia o se vase talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata faigofie e lelei mo sina potu-sitaili potu, lapisi omea poʻo le sima i le sima - mo le lotoa.

Ma fugalaʻau lava latou te mafaia i se taimi, aua o lenei atoʻa mea o le a suia. Ioe, afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻamanino ai le ituaiga o avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le laʻititi, o se laupepa tuʻufua o le monster i le vai poʻo le liliʻai o le a foliga matagofie.

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_6
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_7
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_8
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_9

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_10

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_11

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_12

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_13

  • Matou te aoina le atoatoa bouquet mo totonu o le teuteuga teuteu i 3 faigofie laasaga

3)

Le faʻamalosi e faʻaaoga faʻata i le faʻatulagaina o avanoa i soʻo se sitaili. Foliga i le filifilia o le itu taumatau. O se ata manaia o le a fetaui lelei i le sitaili sitaili, tulaga uliuli (i le scandinavia. I le faʻaititia o avanoa poʻo le loka, e sili atu le faʻaopopoina o faʻata e aunoa ma se faʻavaʻa pe i totonu o le manifinifi, tutusa.

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_15
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_16

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_17

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_18

  • Faʻafefea ona sui le faʻaʻi le maʻei o le tutogo: 6 o manatu faʻaonapo nei mo soʻo se potu

4 faaputuga o tusi

I le ata o poloketi iloga, e mafai ona e iloa atu faaputuga o tusi o ni maliega. E moni, o loʻo faʻatau tusi i totonu o le fale mo se isi mafuaʻaga, ae e mafai ona latou le mafai ona faʻamamaluina le avanoa. Tuu i latou i luga o le laulau kofe, o fata mumu afi, i le tagata fai fale. O sea tuʻufaʻatasia e matua faʻaleonatu lava, o le a faʻamamaʻi atili ai le avanoa, ae le o le soona vaʻaia o iai.

Filifili tusi e tusa o le tutusa foliga. O pepa faigofie e aofia ai le vaʻaia o loʻo lolomiina i le typography i luga o le lanu manifinifi. E mafai foi ona e sui tusi i mekasini, ae e tatau ona i foliga lelei, e le manatua pe shabby.

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_20
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_21

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_22

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_23

  • 9 Faʻataʻitaʻiga, faʻafefea ona ou teuteuina le totonu ma le fesoasoani ... faaputuga tusi

5 moligao

O isi mea e masani ai i le masani ai ona faʻafesoʻotaʻi ma le Scandinavia sitaili, ae talafeagai i isi avanoa. I totonu o le faʻatalanoaga i totonu, e mafai ona e faʻaopopoina moligaʻo ma moligaʻo manifinifi i se matagofie o lo tatou lelei. I le Lofte o le a manaia le foliga o loʻo i lalo ifo o lote mafiafia o sima, pe uliuli, mumu.

I le laʻititi, e mafai ona e faʻaopopo se foliga faigofie o ni moligaʻo ninio pei o lea, o le a foliga manino lelei lava. I sipala faapogai, taumafai e faʻaaoga le fou o tausaga talu ai - diode moligaʻo.

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_25
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_26

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_27

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_28

6 mey

O leisi auiliiliga o mea faʻamaeʻaina o loʻo faʻatumuina ai le totonu, ae le o se manatu o se mea faʻapitoa faʻapitoa (o se fata. O le mea lea, e faigofie lava ona e ulufale i soʻo se sitaili. Filifili fata mai mea masani mo lau avanoa ma foliga talafeagai. Mo le faʻaititia o faʻatonuga - o se faigofie faʻapitoa foliga foliga, mo sili teuteu - fiafia ma le masani ai. I le Skal poʻo le ecosyl, laupapa laupapa o le a foliga sili, i le vasega - uamea.

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_29
6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_30

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_31

6 Oloa Amio Faiva mo Soo Faoa Nofoaga 9235_32

  • 6 Tele o laʻau e faʻamautu ai lau totonu

Faitau atili