Faʻafefea ona faʻaaoga ni fao vai

Anonim

Matou te taʻuina atu ituaiga o fao o le suavai o ma pe faʻapefea ona faʻaaoga kulimi.

Faʻafefea ona faʻaaoga ni fao vai 9249_1

Uma e uiga i fao o le suavai

O le a

ATA O Mea

Faʻatonuga mo le Faʻaoga Klue

  • Faʻaaogaina o se fana
  • Aunoa ma ni mea faigaluega

Fautuaga Aoga

O le a

A faʻatau ni fao vai, ae le o tagata uma e faitauina faʻatonuga mo le faʻaaogaina. O mea taʻutaʻua ma mafai ona mafai ona foliga mai e foliga e manaʻomia le faʻaosoina mo ia. Ae e le o le tulaga lenei, auā ona o le igoa lautele e tele tali io latou uiga. I le uluaʻi Embodiment, o le kulimi na aofia ai o le paʻu o le po o le faʻaopopoina o le polysimers.

A na o le na aliali mai, o se palasitika faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina o se lelei lelei, lea na misi i Texas. Talu mai o nei mea taufaʻatau e mafai lava ona faʻaaogaina i Amerika, ma o le alamanuia na faʻamanuiaina, faʻataʻitaʻiga na amata i isi fetu faʻaopoopo. Ona o lenei mea, o le tele o ituaiga ua aliali mai, ae ua faasaoina le igoa.

Ituaiga o suavai fao

O le tele o fao o le vai o le lautele. I lalo o le ulutala vaega, e tele tali fatu ia i latou uiga.

-->

  • O le a le mea e mafai ona faʻapipiʻiina ma glue paʻu fao: 8 mea

Glue suavai fao: ituaiga ma le faamoemoe

O uiga o le vailaʻau e fuafua e lona faʻavae. E lua ituaiga oi latou.

Vai suamalie

O la latou faavae o acrylic copolymers hopolymers, pvc po o polyairethane. E lava a latou tausisi maualuga i le tele o fale, ae i ai vavaeese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻafitauli a O aporatulima o loʻo faʻaogaina i Tepolona ma Potelethyne, ma Achadylic "Naʻo le Paʻu lava. I le taimi lava e tasi, e sili ai ona siosiomaga. O le mea leaga tele o le malaia i le leaga o le vevela.

Organic maslable

Ina ia malamalama i mea e mafai ona iloa ai nei ituaiga, e tatau ona e iloa: o le faʻavae o le faʻavaeina o le synthetic paʻu. E aumaia ia i latou le malosi sili atu ma sili atu tausi-. Ua vave ona aoina tapenaga, atoatoa mautu i le leaga o le vevela. E faʻaaogaina lelei i latou i fale le fiafia. Mai i faʻaletonu e manaʻomia e matauina ai le iai o se manogi manogi, ona o lenei, e manaʻomia le galue ma pasta i potu gaosi. Ile faʻagasologa o le faʻaaogaina ma le faʻamoemoe mulimuli ane, e mafai ona latou lolofi atu.

O fao o le fao e faaaoga mo

O fao o le fao e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le tele o mea. Sauniuniga faʻaopoopoina, atoa mautu i le leaga o le vevela.

-->

O le aotelega o fofo e matua lautele. E mafai ona faʻapipiʻiina i uʻamea paʻu laʻau, ufifatafata vaega na faia i uʻamea, agafesootai, fiberbrord, chipbürite, tioata, tioata, plyyyrene. O le vaega o le mea e fai ai le avega i le 80 kg / sq. Vaai, foliga manaia. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi luga o luga e le mafai ona fufusi. O le vailaʻau o le a tumu i faʻafitauli, o le malosi o le iʻuga e le afaina ai.

Faʻafefea ona faʻaaoga ni fao o le vai: atoa faʻatonuga

Tusa lava poʻo le a le ituaiga o lona uiga, o le viscous maso ua tufatufa atu i luga. E mafai ona faia lea i auala e lua. Mafaufau uma i auiliiliga.

Matou te faaaogaina se fana fau fale

O le igoa lea o se masini faʻapitoa lea o se paipa ma se faʻafefeteina o le fefiloi. O le galuega o le mea faigaluega o le faʻamautinoaina le faʻapolopolo o loʻo faʻaaogaina o le faʻapipiʻi i luga o le faʻavae. Faʻalagolago i le metotia o le mamafa i luga o le palu, e tolu ituaiga o tulaupapa tuʻilafula o le siting bistols e iloga:

  • autau;
  • eletise;
  • Inisinia.

E faigofie ona faaaoga le kelu ma ...

E sili ona faigofie e faʻaaoga le kulimi faʻaaoga se pistol faʻapitoa. E taua le mautinoa o le toniga e faʻaauau pea le faʻaaogaina o pasta i luga o le faavae

-->

I aso uma o le olaga, o le mea e masani ai le galuega o galuega, o mea tau masini. O le sapalai o le fofo o loʻo faia i le oomiina o le lima i le piston. O le galue ai ma se mea faigaluega e tatau ona mataituina e oomiina ai le Piston. A leai, o le kelu o le a liliu i le mafiafia. E taua le faʻapipiʻiina o se tuba i le fana. Lenei ua faia i se faasologa:

  1. Fetaomi le poloka poloka o loʻo i luga o le mea faigaluega masini.
  2. O le uu o le atigipusa rod agai i luga e taofi le taofi.
  3. Faaofi le koneteina i le pito i lalo o le mea faigaluega.
  4. Faʻasaʻo i le nofoaga e poloka ai le leve.
  5. Faapipiiina le tagata o le tagata o le tagata o le ua. Tipiina o ona pito i se tulimanu o le 45 °.
  6. Kiliki i le tele o taimi i le amataga faamau o le faiga. Matou te faia seia oʻo i le paluga o loʻo aliali mai i le tagata o loʻo i ai.

Ua sauni le fana mo le galuega. Taimi taua. E tolu ituaiga mea faigaluega, o lea ua filifilia fao manu e galulue faʻatasi ma latou i totonu o se pepa talafeagai. E mafai ona malu pe faigata.

Atigipusa mo le fausiaina

Atigipusa mo le faomea falai. O faomea o mea ua filifilia e galue ai ma le masini i se afifi talafeagai.

-->

Matou te galulue e aunoa ma masini faʻapitoa

Ona o mafuaʻaga eseese, e le mafai ona leai se avanoa e faʻaaoga ai se fale fana. E mafai ona e faia e aunoa ma ia. Ae e tatau ona malamalama o le a le le mafai ona faʻaaoga moni le vailaʻau. Ioe, ma o le faiga ia lava o le a faigata. Afai o le afifi afifi e malosi, i le ituaiga o ubes, amio pei o lenei:

  1. Matou te filifilia se taamilosaga mafolafola talafeagai mo le pito i lalo o le spermer speride alalafanua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lapu mai le fagu? O le a matou faaaogaina o se piston.
  2. Matou te tuu le matou pito i le pito i lalo o le paipa.
  3. Matou te faʻapipiʻiina le tagata suʻesuʻe, afai e manaʻomia, ma tatala iai.
  4. Matou te ave le hammer e faʻataʻitaʻi pe o se mea tutusa ma fetaomi i luga o le fale o le fale Piston, o loʻo tuʻituʻi le vaega o le fofo.

E manaʻomia le gaoioi ma le faʻaeteete, ina ia aua neʻi suia pa o le pulutefu. E mafai ona faia i le palasitika poʻo le pepa malo. O le filifiliga mulimuli e masani lava ona alualu i luma. A faaleagaina puipui, o le a le mafai ona faʻaaogaina le utu o le ulu. Afai o le afifi e malu, e tatau ona e faia ma le faʻaeteete se pu e oʻo ai i le faasee le paste. I lea tulaga, e le mafai ona fetuʻutuʻunaʻi pe faʻapefea ona sau le tele mai le koneteina. O Seam e le tutusa.

O sea afifi o le suavai fiva & ...

O na afifiina o fao o le suavai e le manaʻomia ni masini faʻapitoa mo le faʻaaogaina. Afai o le afifi e malu, e tatau ona e faia ma le totoʻa se pu e taofi ai le paste

-->

Ia faʻafesoʻotaʻi lelei le laufanua o le faʻaputuputu paluga, tusa lava poʻo le a le auala e fai ai, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga:

  1. Ua faʻamamaina ni faʻamatalaga o loʻo faʻamamaina mai le pefu ma le faʻamamaina, demaring e se auala talafeagai.
  2. I luga o le faavae faalagolago ai kelu. E faʻaaogaina e se faʻafefeteina, tusi, gata poʻo se ie mauto.
  3. Tuʻu i tulaga talafeagai i le faʻagaioiga elemene ma faʻamaʻaʻa malosi i le tasi ma le isi. Taofi i se setete e lua pe tolu minute.
  4. Matou te tuua seia uma le manava. O le averesi o le aso.

Ina ia saili pe fia ni paʻu o le vai o le a mago, e mafai ona e faʻaogaina i le faʻamatalaga i luga o le pulufana. Lenei o le tagata gaosi e faʻailoa ai foliga uma o le faʻaaogaina o lenei ituaiga o paluga. O lea la, a o le i amataina galuega, e tatau lava ona e faitauina uma fautuaga ma faia. Poʻoleʻa se mea, e manaʻomia le tiliviʻi atoatoa o le aafiaga o mea tau aoga, aemaise i se taumafaiga i le teena atoatoa o le tufugaga.

Kelu e mafai ona faʻagaioia i luga o le auala, n ...

Kelu mafai ona faʻagaioia i luga o le auala, ae naʻo le vevela o le ea vevela

-->

I le faaiuga: O le tele o fautuaga aoga

O le faʻapipiʻi o le fatufatu o le oona, aemaise o le orgac mea manogi. Ole mea lea, e manaʻomia le galue naʻo tagata i totonu o le faʻamalosiʻau. E faʻaaogaina e faʻaaoga ai le puipuiga o malo ina ia aua neʻi faʻaofuina lavalava ma lima. Afai o le paluga o loʻo lavea i luga o le paʻu po o mucous membranes, e ala ai ona fufulu vave ma latou, a leai se vailaʻau mumu Ma nai fautuaga sili atu:

  • Ae e te leʻi amataina galuega, vaʻai i le afifi ia mautinoa lona fufusi. Afai ua leiloa le amio saʻo, e le aoga le llu. Masalo ua uma ona mago ma le ua leiloa pe leiloa meatotino.
  • E tatau ona teu na o le faʻaolaina i totonu o se malulu, ae le ose nofoaga malulu e le avanoa mo tamaiti.
  • A faʻaaoga le mea faigaluega, faʻailoa o le mea faʻatamalē e le o faʻaleagaina, ma o le faʻagaioiga o faʻagaioiga e fetaui ma le faʻasalalauga.
  • Afai o le paluga na tumau i le faaiuga o le galuega i le pulufana, ia mautinoa e tapunia ma se tapuni faapitoa. Lenei o le a taofia ai le vailaʻau faʻamago ma o le a faʻatagaina latou e faʻaaoga atili.
  • Faatasi ai ma vaega o le fana, o toega o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona aveʻesea, pe a latou onā i se ie.
  • O le averesi le taumafaina o mea o loʻo faʻaalia i taimi uma i luga o le afifi, ae mafai ona faʻateleina faʻateleina pe a fai o le faʻavae o le mea leaga pe le tutusa. Ia kelu le tele o vaega, o le tele o le fofo o le a manaʻomia foʻi.
  • E le mafai ona faalumaina elemene susu. O le tele o le susu o le a faʻaumatia ai le fesoʻotaʻiga. Ae le i faaaogaina, e tatau ona faʻamago ma le faʻaeteete i auiliiliga.
  • O le a le faʻamalosia ai le soʻoga o le palute, e pei ona foliga mai ai. Ae i le taimi e tasi o le a ia faamamaina ai.
  • O le tali a le fofo e tatau ona faʻaaogaina naʻo le taunuʻuga. O lea, o vailaau e mafai ai ona faʻaaoga vailaʻau.
  • Ae le i faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona tapunia soʻoga soʻotaga i le faʻapipiʻiina o le faʻapotopotoga. Ia o le a latou tumau mama, ma latou le manaomiaina e olo ia mea.

Afai o le suavai o fao e apalai ma ...

Afai o loʻo faʻaaoga saʻo faomea, o le fesoʻotaʻiga e foia ma tumau

-->

Ma le tasi le taua manatu. O le mea e vave faatulagaina. E faigata ona tape. Optimomedy, afai o le fefiloi o le fefiloi i totonu o se vai. Ona lava lea e tapeina ma se pepa sololo pe o le ie. O le fofo fofo ua aveese e ala i auala faapitoa. E mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa. O le faufautua o le a faʻamatala o le a faʻamatala e le faʻaseʻe o fao.

O le fefiloi o le fefiloi o loʻo manaʻomia mo galuega eseese. E faʻaaogaina mo le toe faʻaleleia, faʻamaufaʻaiina, i le olaga i aso uma. E ui i uiga lelei o le faʻatinoga i nisi o mataupu, e le talafeagai lona faʻaaogaina, ma lona faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fasi ie faʻaputuga manaia laʻau, ae avatu i ona totogi, o le tini e tatau ona tau ai se tau o le tau. O le mea lea, o le tuʻufaʻatasiga e le faʻaaogaina mo le faʻamagoina, ae latou te faʻaaogaina i le toe faʻaleleia.

Faitau atili