O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana

Anonim

I le fale mautotogi lea sa i ai se nofoaga mo siʻosiʻomaga eseese o le itu, ma mafaufau lelei ma lanu malamalama.

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_1

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana

O pupuni o se nofoaga o se tagata lautele i le 15th fola o se nofoaga faigata o se nofoaga faigata-fou-fou fale ofo atu o se manatu o le Moscow o le laumua. I totonu o tagata e ona - O se ulugalii faaipoipo ma se tama teine ​​talavou - sa ou manaʻo e vaʻai i le fesoʻotaʻiga o foliga faʻaleaganuʻu ma fofo i aso nei.

  • Aiga fale mautotogi: lua-potu malolo paia ma vavaeeseina potu malolo

Sa manaʻomia ina ia faaitiitia le fuafuaina o suiga, fatuina se siosiomaga lautele ma talafeagai, o se potu o loʻo tuʻufaʻatasia le umukuka, o potu moe ma se potu malolo faʻatasi ai. Na fuafua le Logogia e fausia se nofoaga faafiafia. O elemene o talatalanoaga, o tupulaga, ma le faʻaaogaina o se atigi vai enfulū na taliaina i le stylity.

Taofia le profones, fasiotia

Andeat pauna na faia i Tiffainy metotia, tamai kalave ma le mama o le ulthols o le ultholdsters o le premoste o le premoscer e sili atu ona manaia

Toe fausia

O le faʻataotoina o le faʻasologa o foliga foliga o se vaega o le eleele, ma le fa faiga, fai se isi lava e talanoa i itu faʻafeagai, ma se loggia tele o le fale mautotogi o le fale mautotogi. I totonu o le avanoa sa vaeluaina vaevaeina e vaeluaina vavae ese potu e fa (tolu potu ma se umukuka). I le ogatotonu, ua mamao ese mai faamalama, o le auala savali lea, na fuafuaina ai. O le aotelega o le fausaga o le tagata mamanu na teuina, faʻatasi ai naʻo le umukuka ma le potu malolo i se potu fiafia (mai le mea mulimuli e i ai le galuega i luga o le loggo e tu atu i luga o le Loggia). O le ulufale ia te ia na faia i se lua-itu-lua faitotoa. Faitotoʻa faitotoʻa i faletaele uma na fesuiaʻi e faʻaaoga ai le sili atu ona lelei auala o le gaioiga.

High Kidedon Island ma le tala & ...

O le tamai umukuka maualuga ma se fale o loʻo fausia-i le kuka o loʻo vavae ese le umukuka mai le potu manaia. I lalo o le laulau pito i luga o loʻo i ai tusi o le teuina

Lipea

O vaega fou na fausia mai i poloka poloka. O le taualuga na masani ai i le Plasterboarboard, laititi o latou ma na o ni nofoaga eseese e oʻo atu i le 15 cm - e faʻafefeteina moli ma kesi o ventkanalov. Malosiaina le fao, o fola na tiʻetiʻe ma se portite tileti (potu, ulufale potu, faletaele, loggi, loggi) ma cork laupapa (potu laupapa). Ua suia le Windows ma RIDITER, Vili nai le palasitika. Puipui na ufitia i le pepa puipui. O potu malolo ma le potu o loʻo faʻaogaina i le ea i luga o le ea (luga o le faitotoʻa o taʻavale), o poloka i fafo na tuʻuina i se nofoaga faʻapitoa o le tagata atiaʻe nofoaga. O le Loggia na tuʻufaʻatasia, na tuu le fola e se poletilain i le pale, o le puipui - decoverave plaster.

Fitu Fishh nofoa ma sofa ...

O loʻo iai nofoa o loʻo nonofo ai ma sofa, a latou vaega o le tele o ituaiga ma velovesty luga e mafua ai lagona le lelei, ou te manaʻo e paʻi atu i meaafale

Fausaga

Nofoaga manogi, o se faʻavae manino ma faigofie, faigofie, ma le "laasaga lautele". O le nofoaga o le mea e lelei ai o loʻo lelei o le mea e lelei ai. O le uiga o mea uma o le mea uma o le tulaga (ma le seasea o pupuni), pupuni, o le au pupuni, o se vaega o lamepa ua tumu e tusa ma le tusiata o le tagata mamanuina. O lea la, o le fale mautotogi maua se uluai foliga vaaia, ma o tu eseese o mea uma sa fetaui lelei i le aotelega o le vaega.

Tuaoi o le tele o lanu

Tuaoi o le tele o lanu lanu i le tasi potu - meaafale femalagaiga, nilaina, puipui (i le potu moe ma le potu malolo lua o moli uma (suiga o taimi o le aso, tuufaatasi o le faʻalauteleina o le natura ma le lotoifale, i le lotoifale ma le lotoifale ma lautele), faʻafetai i lenei mea, le faʻatupuina o le faʻamamafa e aunoa ma le faʻaʻaisa e aunoa ma le faʻateleina o le feita. O le ata i luga o le pepa puipui e laʻititi tele ma aofia ai polychrome elemene, o le mea e mafai ona mafaufauina na o le talafeagai lelei.

O le malulu o le alavai o le alatele, e fesootaʻi ai le lanu efuefu-lanumoana, paolo, muamua jack orly orlychrome i potu potu ma potu uma o le potu. I le muamua, bery-jery-jerbal paolo e puleaina, i le potumoe o matua - o le taeao, i le taeao o le vave o le Kerisimasi.

  • O se malamalama malamalama e aunoa ma ni mea sese: faʻafefea ona faia mea uma

O le faʻavae o le tausiga o le le mautonu paʻepaʻe, lanu efuefu, nutimomoia lanu o le loli (o le foloa, o eleele, meaafale, donur, i totonu o le sili atu le malosi o tagata eseese. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasiga, le avanoa, ma le suiga o le pale, e faʻalagolago i le sone ma nofoaga, foliga paleni. O se fola tele o le foloa o loʻo faʻatulagaina se numera atoa i le nofoaga e talia ai, lagolagoina e ala i le teuteuina o faitotoʻa o faitotoʻa, o se umukuka faʻapipiʻi i lanu tutusa.

Puipui i tua i le faletaele potu ...

O le puipui pito i tua i le faletaele potu ma le le mautonu o le faletaele ua vavaeeseina e le uliuli lanu enaena fafie, lea e maua ai nei sone o le matua loloto loloto ma siitia malolo

Toe faʻamanatuina Taiala na tuʻuina ai meafale a le tusitala ma le malupuipuia malu, ma le gaoi o potu e pei o le fugalaʻau fugalaʻau, lanu gūlū ma puaa.

I le auala tele, na feoti tagata uma.

I se auala tele, o le feololo uma feteʻenaʻiga ua fuafuaina e fausia ai se faʻaaliga manino o le auala, o loʻo faʻaauau pea i le potu

O Floral Modefs i le mamanu

Le masani-lanu paleni paleni ma pepa - o se foliga manaia o le totonugalemu o lenei mau. Orthominol o laina o loʻo taulai atu i le eseese o lanu o puipui, faʻamalosi ie ie puipui, faʻateleina le sopoia o oAves ma prothes. Umi luga, i le isi itu, ifo i le mamanuina o le fugalaau fugalaʻau: Mo se faʻataʻitaʻiga, o laina maualuga o nofoa e tutusa ma le faʻaaogaina o Violet ma le faʻaaogaina o Violets

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_11

Faamasino Spallie

O potu uma e lua teuteuina ina ia mafai ona malolo le isi itu tino, ae ou te fiafia foi i mata. O le lanu lanu, o le foliga o meaafale ua filifilia e amanaia ai ni ositausaga o augatupulaga: I le Gamma o Gamma e manaia ma moli o le itu taumatau faigata, ma lanu e tumu. I itu uma e lua o le ata i tua o le moega i totonu o le pa, vaʻai fasi o faʻata o loʻo teuina, e tuʻufaʻatasia ma fausia-i Lumeina. O le PRrorror Boror e le ova tele le avanoa, ae fausia se faʻataʻitaʻiga o le taʻaloga.

I le potumoe o matua i luga o le Spine & ...

I le potu moe o matua i tua o le moega, o le potu susulu o apamemea ma uaea, pei o le potu malolo (na faia e le ucket's scorch.

  • 11 faʻafouina manatu mo le tautotogo o le potu moe

O le tusitala o le poloketi irina Morina Monan

O le tusitala o le poloketi irina Morina Monan

Ou te taʻua le poloketi lenei "Toe foʻi i le lumanaʻi" - sa ou manaʻo e fausia se fale o loʻo i totonu o le fale o le "mea e mafai ai ona faʻaeʻeina le" . Ia maeʻa le faʻamatalaga, matou te faʻaaogaina le tele o fofo: Faʻataʻitaʻiga, ao le filifilia o lapisi mo le fola, artugulable uiga lelei. O le faʻamalama tele o loʻo fai mai i le palasitika - o loʻo latou le mafai ona vaʻaia i luga o pupuni. Meaaga e faʻataunuʻuina e tusa ma aʻu ata e faʻatautaia ai, o se vaega o lamepa ma le Pule Taunuʻuga o loʻo faia i le galuega a le matou kamupani.

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_15
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_16
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_17
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_18
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_19
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_20
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_21
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_22
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_23
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_24
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_25
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_26
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_27
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_28
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_29
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_30
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_31
O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_32

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_33

Potu malolo

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_34

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_35

Potu malolo

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_36

Umukuka

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_37

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_38

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_39

Matua potumoe

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_40

Matua potumoe

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_41

Matua potumoe

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_42

Matua potumoe

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_43

Fanau

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_44

Malolo

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_45

Faletaele

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_46

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_47

Faletaele

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_48

Faletaele

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_49

Vaega

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_50

Vaega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le fale mautotogi i lea pupula ma le mafanafana 9251_51

Tusiata: IRINA MONINA

Matamata i luga

Faitau atili