8 manatu pe faʻapefea ona teu ni kosasi, ae le o le nanaina i totonu o le kapoti

Anonim

Matou te faʻamatalaina pe faʻapefea faʻaaogaina lelei le teuina o koga aofai ma faʻaaoga e teuteu ai le totonu.

8 manatu pe faʻapefea ona teu ni kosasi, ae le o le nanaina i totonu o le kapoti 9266_1

1 Faʻapipiʻi i luga o le rack mo le keke

E faʻapena foʻi 'auʻaunaga pepa na faʻaaoga mo pai ma keke. Ae leai se mea e taofia ai mai le sailia o se isi talosaga aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se faʻaputuga o mea manogi i luga.

O le lelei foi o lena tel ...

O le lelei foi e i le mea moni o le ipu i luga o le vae. O lona uiga, o le a tele se isi avanoa nai lo le mafai. O se manatu lelei pe a le lava le avanoa e teu ai.

  • 9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina

2 tuu i luga o le fata

Mai mea matagofie e mafai ona maua, o se faʻavasegaina faʻalelei e mafai ona mauaina, o le a teuteu ai i totonu. O le mea autu o le faia o le itu taumatau. E mafai ona avea le fata ma tulafono e le masani ai, e sili atu lona fiafia i ai. E ala i le ala lea, o lenei filifiliga e mafai ona fausia i ou lava lima.

E mafai ona le tulaga le fata

E mafai ona avea le fata ma tulafono e le masani ai, e sili atu lona fiafia i ai. E ala i le ala, o lenei filifiliga e mafai ona faia i ou lava lima.

  • 10 Le faʻamoemoeina manatu mo le faʻapotopotoga o le teuina i totonu o le faletaele

3 Faʻaaoga tioata matagofie

E sili ona lelei mo le teuina o pulumu, faʻapea foʻi ma le lipine poʻo le tofa tubes. O lenei i le tele o uʻamea uamea o le a teuteuina le laulau laʻei. Latou te le faigata foi ia i latou io latou lava lima. O le faia lea mea, na o le vali i le pato o le a manaʻomia. A maeʻa ona e faʻatonutonuina le pito i lalo o auvai o soʻoga o sequins. Pe tuu ia Monophonic.

4 pe tietie uila mai moligao

Toatele o nei ua faʻaaogaina moligaʻo 'aua le tele mo le malamalama poʻo le manogi, ae o se puaʻa - pe a uma, faʻaputuputu uma, faletupe foliga aulelei.

O le mea lea, o le a liusuavai le vai & ...

O le mea lea, pe a liusuavai le wax, aua le faanatinati e togi ese ipu gaogao. E mafai ona gagau mea papala, lipstick. E aliali mai o se tala.

5 Fetufaai mea taua i le fata

O le cosmetics e te faʻaaogaina i aso uma e mafai ma e tatau foʻi ona tuua saoloto avanoa. Ae faʻafefea ona tuʻuina atu lelei? Talafeagai e ofuina se fata.

Muamua, o lea uma faletupe ma tubes ...

Muamua, o le faletupe uma ma tubes o le a teuina i le tasi nofoaga ma e le tatau ona toso ese mea uma mai le conmetics. Lona lua, o loʻo aoga pea - mea e siʻitia vave le fata ma fufulu le pefu mai le laulau laʻei. Uamea fata i aso nei o loʻo talafeagai pea

6 Faʻatulagaina o le teuina i totonu o le Glassing Faʻapotopotoga

Aua neʻi e fefe e faʻaaoga le auala manino ona o le faʻafitauli o le mafaufau.

Muamua, e leai se vevesi ...

Muamua, leai ni togafiti o le a - mo lenei, na o le filifilia o se tele o le faʻatulafonoina ma vavaeʻese uma ina ia fetaui lelei uma ma. Lua, aua neʻi galo ona fufulu le suauʻu ma upe.

  • 15 fiafia manatu mo le teuina laititi laiti

7 Faʻaaoga le tulaga faʻapitoa

Mo se faʻataʻitaʻiga, faia o ni laupapa. P ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, faia o ni laupapa. Fetaui lelei mo le Eco-style, Scandinavia i totonu ma laititi potu. O lenei filifiliga e matua moni lava le faia o ia lava. Poʻo le faʻatonuga mai ia i latou e galulue i luga o le laʻau.

8 tafe taele i le faavaa

Masalo ua uma ona e lagonaina lenei faʻamatalaga - o le a se mea e te le mafai ai ona nana, e tatau ona e faʻaalia? E masani ona faʻaaogaina i tulaga o iai i totonu e le nanaina ai se lamolemole lamolemole. Ae o matou mataupu o se ese lea - mai le seti o cosmetics mafai ona maua se lelei potu mamanu. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia ona fausia fata i se talafeagai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaneina - sili ona lelei ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se taupulepu afi o se auala sili lea e faʻaopopo ai se elemene elemene ma le malamalama i totonu. Ma le mea foʻi, o le a vaʻaia foʻi le malamalama i le faʻapipiʻiina.

Faitau atili