Worthhak: "Tulafono e tolu", o le a fesoasoani i le lelei ma stylishly pou le decor ma meaafale

Anonim

Aʻoaʻoina e ulufale i totonu o le totonu o le sosolo lelei, faitino mamanuina laulau ma malutaga, tuliesea le soona soona fai o le tulaga.

Worthhak:

Worthhak:

O le a le "tulafono o le tolu"?

"O le tulafono o le tolu" i totonu o le faʻapipiʻiina i le nofoaga o meaafale ma decor i tulaga poʻo ni vaega manino o le 3.

Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Aisea tonu lava 3? Muamua, e masani lava ona tuʻufaʻatasia o ni mea ese o mea o mea e sili atu ai le faʻaoʻo ma sili atu. Lona lua, 3 e tonu lava le numera o le tasi e mafai ona fai mai "ua le toe umi se taimi"; O lona uiga, o se vaʻaiga vaʻaia o 3 mea o le a foliga mai e le mafai ona toe faʻaaogaina pe leʻi maeʻa.

Worthhak:

  • 6 faiga tulafono e fai ma gaioiga i totonu

Aisea e te manaʻomia ai ona faʻaaoga lenei tulafono?

Liliu Atu i le "Tulafono o le Tolu", Oe E Mafai:

  • Faʻaititia le ofisa, le masani ai o le totonu (a iai se lagona o le tulaga na iʻu lava ina matua maeʻa);
  • faia se symmetric faʻatulaga sili atu le manaia (faʻaopopo i se vaega o ni mea e lua tolu);
  • Sitaili o loʻo tuʻuina atu se laulau kofe, moe laulau, fatafata o 'au;
  • Lafoina e le tulaga sili atu le tagata.

Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

  • 15 Faʻamalosi scandinavian styries fesoasoani e mafai ona faia ma o latou lava lima

Faʻafefea ona faʻaaoga le "Tulafono o le tolu" i totonu

1. Faaitiitia symmetry

Afai e te faia ni meafale lua meaafale o loʻo avea ma vaega o loʻo avea ma faʻasolosolo, e le tatau ona tuʻusaʻo, ua faʻaliliina ma le lona tolu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau kofe poʻo se moli e mafai ona faʻaopoopoina i se vaega o nofoa e lua (e sili atu le tuʻuina o se isi mea faʻaopopo i le isi o paga).

Worthhak:
Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

  • 7 tulafono o tuʻufaʻatasiga e fesoasoani ia te oe mataala malosi

2. Tatou tuu i le laina

O leisi mea mataina e le masani ai o le laina laina o le tolu tutusa mea. Atonu o loʻo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, 3 pepa faʻavae i le laupapa laupapa poʻo le 3 moli i luga o le pusa pa.

Worthhak:

3. Tusi resitala o fata, Dressers ma laulau

Mulimuli i le "Tulafono o le Tolu", e sili atu le faigofie atu o le faia o le stylictish compializing o loʻo fuafuaina e tatala ai ni fata, racks o le DRRES, Walls Waras, ma isi

Worthhak:

  • O le a le mea e tuu ai i luga o se sopo laulau: 9 manumalo-manumalo-manumalo

Filifili 3 mataupu tuʻufaʻatasia ma se uiga atoa (lanu, lapoʻa, mea, foliga, sitaili, style, ma isi) ma faʻatino le tasi vaega o latou.

Worthhak:

  • 9 Manumalo-Manumalo Pecorication Tulafono e galue ai i totonu

4. Hooliigan

Tuʻufaʻatasiga o mea e 3, pe a fai o le lua e tutusa lava, ma o le tolu e ese lava, e foliga le fiafia ma manaia, fai se moli o le le atoatoa. Faʻataʻitaʻiga, afai e i ai sau 3 ata na faia i le tasi stylis, e lua taʻitasi e mafai ona tautau i le laina, ma le lona tolu ua maualuluga / lalo. Pe filifili ni pepa se lua i le tasi lanu lanu, ma le lona tolu o se eseesega o paolo.

Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Solia: E tatau i taimi uma ona e mulimuli ai "tulafono tolu"?

Aua le faʻavave e fai se tulaga, ma le filiga o meafale ma mea faigaluega i luga ole 3. O le tulafono o le toʻatolu "o se tasi lea o metotia e le mafai ona faʻaalia i totonu ia te ia. Lona lua, e iai si ituaiga mea e sili atu le talafeagai ma o le a sili atu spindm, o se faʻata faʻaagaga (faʻataʻitaʻiga, neuclassic). Lona tolu, e iai tulaga o le a le lava o mea 3 o le a le lava mo se vaega atoatoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te filifilia le moli mo le countertptops i le Erker pe fai se auala umi umi - ma malamalama o le 3 moli mo le laina o le laina o le a le lava. Ioe, e manaʻomia le faagasolo i ai o ia tulaga mai le umi o le auala / countertaps ma le fua o lamepa.

Worthhak:
Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Ua ou mataala i le seti uma

Mea gaosi oloa ma Dormanters iloa lelei lelei e uiga i togafiti "e tolu tulafono", ina ia e mauaina mea i le mamanu lea e faaaogaina ai. I se faʻaopopoga, e mafai ona tele ina e masani ona suʻeina seti o ni sikola, moligaʻo, teuina o ato e aofia ai 3 aitema.

Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:
Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

Worthhak:

  • Worthhak:

Faitau atili