Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono

Anonim

Matou te taʻu mai pe faʻafefea ona nana fesoʻotaʻiga i totonu o le umukuka ma aua le solia manaʻoga o le tulafono.

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_1

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono

Nana kesi paipa i le umukuka:

E mafai ona tapunia le paipa i le puipui

Matou te foia le faʻafitauli ma pusa ma pepelo

Matou te faʻauigaina le paipa:

  • Faʻafefea ona selesele le taʻavale kesi i le umukuka
  • Vali ma varnish
  • Helteves ma kapeneta

E mafai ona tapunia le paipa i le puipui

Ia tena ia, o le auala o faʻatulagaina i tuʻufaʻatasiga fesoasoani e le o se toe faʻatulagaina poʻo le toe faʻaleleia ma e le manaʻomia le tuʻufaʻatasia. O le filifiliga e nana ai le paipa paipa i le umukuka i le chite, e pei o le uati, e sili ona aulelei. Mai i se manatu iloga, e leai se mea. Peitaʻi, i le sailiga o le tagata suʻesuʻe, e aliali mai e le o le sili fofo lenei.

Uma le fiafia o tatou "mafai" ma "le mafai ona" e faʻatatau i paipa kesi o loʻo i totonu o Seap 42-01-2002.

Snip 42-01-2002: "O le kesi paipa o loʻo taoto e tatau ona faʻapipiʻi pe nana i se sala tupe. Faatasi ai ma se nana o paipa kesi mai ia Steel ma Papele, e manaʻomia le tuʻuina atu o isi mea e puipuia ai i le ponaivi, mautinoa o le kesi paipa i le taimi o gaioiga. "

O le pepa e mafai ai ona e aveina le uaea i totonu o le puipui i le ufiufi ma le solo-salatotofo vali ma faʻamautinoaina le ulufale atu i ai pe a manaʻomia ma tumau le ea Ae e le o se mea lea e le faigofie.

I fale ma monolithic, e le mafai ona e lelei i le pa atoa, ae naʻo le tasi vaega o ia, lea e leai se toe malosi mai o le ata ma uʻamea. Afai ua faʻaleagaina lenei faʻavaʻa, o le a le mafai ona faʻalavelavea le sioa o le puipui. O le mafiafia o le paipa e tusa ma le 40 mm. O le tulaga o loʻo aʻafia i le mea moni o le 'olo o le' olo o nisi taimi uamea namea latalata i luga nai lo le faʻavae mulimuli. I fale o le faasologa o le masani ai, o le faʻasalaga o le faʻatupega ua faʻasaina ona o tulafono o loʻo iai nei. I le malologa, o le mataupu lenei na foia ai tusitala o le poloketi, po o Moszhlulniarracrews.

Iugafono a le malo o Moscow N 508-pp: "I le gaosiga o galuega i le toe faaleleia ma (po o le) nofoaga e le mafai ona i totonu Pa puipui, faʻapea foi ma pa puipui ma papupuni o loʻo i lalo o le faʻapipiʻi o le eletise, o le paipa o loʻo feoai ma potu o le piniki. "

I fale piliki o le faamalosiauga faamalosia e leai. E le gata i lea, o nisi o tagata tutuli e le afaina ai i ia galuega, ae ia iloa ai le tele o le saogalemu, o le a le mafai. Ua ese lava stalkins, ma o nisi oi latou ua uma ona toe lipea. Lenei e le mafai le manatu tali atu o se gaioiga faaipoipo. O le ono mafai ona iloa o le duct e maualuga i le mafiafia o le puipui po o aafiaga o le le talafeagai le toe fausia. O le tali mulimuli o le a mafai ona avatu na o se aʻoaʻoga faʻataʻitaʻi pe a maeʻa le suʻesuʻega, ma e foliga mai o le a le lelei. I fale monolithic, mea o i ai i se tulaga tutusa.

O le faigofie auala e nana ai fesootaiga

O le faigofie auala e nana ai fesoʻotaʻiga ma le umukuka meafale. Kesi paipa fetaui lelei i se tulaga masani a le vaega anner e aunoa ma tua puipui

E i ai le fesili talafeagai - Aisea e le o le faia ai se mea faʻapipiʻi i totonu o le pa, faʻaaoga e faʻapipiʻi ai papatusi i le kesi paipa? Ae maise lava, e sili lona manifinifi o le paipa. O le tali e tutusa uma i le tutusa Seap 42-01-2002, o le a naʻo le paʻu o le apamemea ma uʻamea ma uʻamea-polymer oloa e faʻatagaina ai, o lona uiga e faʻasaina. Ma o lenei e talafeagai - o le olaga tautua o le laina fetuʻutuʻu o le sili atu i nisi taimi, ma le faʻatuatuaina o loʻo i lalo.

E aliali mai e nana le kesi paipa i totonu o le puipui e ono mafai ona o mea faigata. Ia malamalama pea pe o lau mataupu o le tulaga tulaga ese, o le a manaʻomia le faʻalapotopotoga poloketi. A faʻapea e faia e tagata faʻaigoaina lelei, ole galuega ile agaʻi ole siʻitia o le alia o le a maua ai se faʻalapotopotoga e i ai le saʻo.

ZHHM-2004/03: "Fuafuaga, Fausiaina, Faʻafoeina ma Faʻaleleia ma le faʻaleleia o le kesi sapalai o loʻo faʻataunuʻuina e tulaga faʻapitoa fausia ma tulafono."

E pei ona mulimuli mai mai le pito i lalo, e le mafai ona e faʻapipiʻi i se fofo, e faʻateʻi ma tapuni le fufusi. Pau lava le filifiliga e sili atu le faʻafefeteina ma le atoatoa, saunia le ea ea femalagaiga. O le paipa e tatau ona le mafai ona le mafai ona avea, mautu, e aunoa ma faailoga.

O le kesi o le kesi, o le ea, o le pipili ma le uafu ma faleoloa i le puipui puipui tulaga ma tulafono faʻatagaina, totō, faʻapea foi ma le lagolago e mafai ona e faia.

Taimi faʻaalu faʻaalu, tau maualuga ma lamatiaga, faia le faʻaseʻe o le siʻitia o le siʻitia i le ogalaau e le aoga, pe a mafai. Ae e le o iai isi tali e le sili atu le leaga nai lo le lesthetic fuafuaga. Ata i luga o le Initaneti, Amthear and Interourour ma Tomai Faapitoa, o le a fesoasoani ia te oe ia mautinoa.

  • Worthak: 5 auala e nana ai se paipa mataga mai le ata i le umukuka

Matou te foia le faʻafitauli ma pusa ma pepelo

Tufatufaina o le uaea o le a fesoasoani i le pusa e aofia ai le uamea faavaa, ufiufi i laupepa sima. O ia toe faʻatulagaina "mai le fola i le faʻataea o loʻo taʻua o pylones. O le mamanu e tatau ona avatua i le itu o le ea fou i totonu o le kesi e le faaputuputu iina. Filifiliga Filifiliga - pepa ma le tolopo. I le Pylon, e manaʻomia le tuʻuina atu o le faitotoʻa, faʻamafanafanaina, potu lelei e faʻamatuʻuina atu e maua ai le siʻitia i luga.

O le faigofie auala e tapunia ai paipa i le umukuka i le tulimanu. O sea nofoaga o le a aveese ai le manaʻomia o le aoina o se pusa ma le tolu puipui - i lenei mataupu e lua ua lava.

I le faʻaopopo atu i le crywall, palasitika, fiberboard, chipport poʻo plywood e masani ona faʻaaogaina. Technology e mafai ai ona e faia se laualuga ma faʻataʻitaʻiga ma nina o soʻo se ituaiga. Uamea ma palasitika e tumau pea.

Uamea faavaa, teuteu & ...

Uamea faavaa, ufiufi i luga o sisitema pepa, fata i le susu ma le maualuga vevela, o lea e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe faʻafefe

Ua potopoto le faʻavaʻa mai le alumini po o le faʻaputugaʻau uʻamea. O le sili le mafiafia o le 0.5 mm. E masani lava ona faʻaaogaina ni ituaiga se lua o faʻamatalaga:

  • Taiala ma se vaega P-foliga. O loʻo avea ma lagolago mo le faʻavaʻa uma, faʻaoga i lona tino na faʻaaogaina se aufaila ma faʻapipiʻi i luga o le puipui, fogafale o le fao ma le toto. Malaga Mon (UD);
  • O le fata, maua ai se fasi vaega, ae ma isi fata ma rigids. Faaaogaina o ni jumpers. Faʻaofi i totonu o le taiala ma faʻapipiʻi i fao laiti laiti, so-taʻua o le "ie". PS Marking (CD).

E i ai foi Faʻamatalaga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻataʻuina - latou te vaʻaia mata tafatolu o loʻo maua ai se faigofie ona faʻaavanoaina.

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_6
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_7

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_8

Faapipii talaaga (PS)

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_9

Tusi Taiala (PN)

A faʻatulaga le faʻavaʻa, e taua le mafaufau i le tele o laupepa o le mea o le mea. O latou soʻoga e tatau ona i luga o le eleele o le uamea faʻamatalaga ina ia mafai ona faʻasaʻo ai itu uma. O le clut o loʻo faʻaseʻe e le tagata lava ia ma le pulou mafolafola. Faitotoʻa, fofo ma le masoa e sili atu le mafaufau lelei i luga ma vave.

E sili le faʻaaogaina o mea e pei o le faʻaumaina ma le fetaiaʻi, e faigofie ona faʻamamaina, aloese ma le vevela o le ogaumu.

E i ai le tele o fausaga o fausaga e aofia ai le lua taʻiala ma le teuteuina lelei. Nai lo lena, e mafai ai ona faʻapipiʻi se palasitika o sigisi i le faʻatonuga, ma le faʻamamaina o lona arc. E talafeagai mo soo se televave 'auʻaunaga o fafie, uʻamea, paluni mea. I lenei tulaga, o le mafiafia o le pamu pamu o le a vaai.

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_10
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_11

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_12

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_13

Afai e i ai le fesili - faʻafefea ona nana i totonu o le umukuka o le paipa mai le ata, o le ea e tau e tau atu i le veli, ma le uaea i le fufuluina o le nofoaga. E faʻatulaga i le auala lava e tasi e pei ona potopoto mai le pusa plarksmick e ala i le tutusa mataupu faʻavae ma e eseese na o le tele o le tele.

E mafai e Bamboo Barrel ona maua se sh & ...

E mafai ona iai se siʻosiʻomaga e Bamboo

Faʻafefea ona "Hide" paipa, o loʻo alu ese mai i le vaʻai: faʻalauiloaina tulafono

O fesoʻotaʻiga i totonu o le fale mautotogi e le o le nanaina o le upu moni o le upu. A uma mea uma, o le mea autu o se foliga manaia ma faafetaui le ituaiga o totonu. I le aano lea, matou te mananaʻo e aveese le mea sese, ae naʻo nisi o ona uiga. Afai tatou te mananaʻo e faʻamauatiina vave, ona ia lea ma ia ma e tatau ai ona tau. O nisi nei o ata na taʻu mai ai ia i matou i le mea moni o le mea e sili ona leaga e leai lava ma.

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_15
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_16
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_17
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_18

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_19

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_20

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_21

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_22

Faʻafefea ona selesele le taʻavale kesi i le umukuka

Ina ua faʻaleagaina le kesi paipa e matua taua lava e le o utaina i mamafa "mea lelei", aua o loʻo fuafuaina mo i luga o le tele. E manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o le latalata i le matala matala. E manaʻomia ona faia na faia e fai mai mea e le o ni mea e le o ni mea. Masani ai, mataitusi laiti, ituaiga uma o maea ma lipine. O le paipa e mafai ona tuu, vali pe na o le afifi ma Twne.

Taimi mulimuli O le lauiloa lauiloa ua maua ni metotia eseese, uma nechiliki ma aso nei. O le aano o le metotia o le pipii atu i le faavae o ata po o fuainumera oti ese pepa po o isi mea, ma o latou laci. O le laufanua e togafitia i lenei auala e le susunuina ma e faigofie ona solo ma le susu susu.

Vali ma varnish

O le fiafia e tatau ona faia e le anticorrosive vali. I totonu o le umukuka, aemaise lava i le ipu, lea e sili i le vevela ma susuga, o tulaga sili ona lelei na fausia mo le malaia. Alkyd enamel, suauʻu, polyrethane poʻo le epoxy lua-vaega vali talafeagai.

A o le i faia le ata vali, o le ogaumu tuai ua aveʻesea, o le asoso o le papala. E sili le kesi e sili atu. A o le aveeseina, o le faʻafitauli o le toe faʻaleleia o le teteʻe e aliali mai, ma o le tinosti e tupu mai i le tiga o meaʻai poʻo uʻamea e mafai ona aumaia se alosu.

O le faʻamamaina o loʻo mago, pe a maeʻa le eleele i totonu o le lua faaputuga. O le vaega lona lua o loo malaga mai. O nisi tagata mafaufau na fautua i le eleele e faʻaopopo ai varini e faʻailoa ai se sili sili atu. O le tufuga o le a mago le lua aso. Galue e tusa lava pe a uma ona mago.

E tele e le-domain

E tele auala e le tutusa ai-masani e nana ai le umukuka fesootaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, paipa mai luga e mafai ona nana i totonu o se pusa laupapa, faʻataʻitaʻiina orem

-->

O le vali e sili atu foi i le lua faaputuga. Lanu e filifilia e faʻavae i luga o manatu faʻapitoa. O taimi pe a i ai se tasi tulaga tulaga e iloa ai le lanu lanu, ua leva na mavae.

O le Win-World version o loʻo vali i lalo o le lanu o puipui, meafale, poʻo isi vaega iloga, pei o masini vevela. O le pop Art Frey Tover e ofoina atu se tele "Toe" ma vali mea uma i lanu eseese, pupula ma mafua ai.

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_24
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_25

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_26

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_27

Afai o le umukuka ua teuteuina i le sitaili o le maualuga-tech, o se mafuaʻaga matagofie lenei e taia ai foi le ventiving, repewn bopeline, fai se faʻamamafa i luga o le pulou o se nofoaga tutotonu o le 'upega tafaʻilagi. O le a tulaʻi mai le a tupu e foliga sili atu pe afai e ufiufi i vali, faʻataʻitaʻiina uʻamea, uiga o isi faʻamatalaga auiliili, mo le mamafa - o se faʻavaʻa e aofia ai meaafale masani.

Afai e te faia se kesi kesi i le ...

Afai e te faia se kesi kesi i le tutusa sitaili pei o le raususu, o le a le faanatinati atu i mata ma o le a avea ma vaega atoatoa o totonu o le totonu

I le faʻafiafiaga o loʻo tupu le oso aʻe e latalata i le puipui o fafo, o pupuni poʻo le a fesoasoani mai ai i le mata. Lelei o le a valiina i lalo o le lanu o le ie puipui, nofoa afi po o le cornice.

Helteves ma kapeneta

O meafale umukuka e mafai ai ona aveese uma fesoʻotaʻiga e aunoa ma le faʻaaogaina o togafiti faʻatonutonu ma e aunoa ma le faʻaogaina o le faʻaaluina o taimi ma tupe. Nana le paipa i le umukuka, savali i luga o le pa puipui e tutusa i le fola, o le a le faigata pe a fai o le a latou masani ai i le umukuka kamuta. Afai o i lalo, ona mautinoa lea o le ulufale atu i fesoʻotaʻiga o le a tatau ona aveesea o puipui puipui. O le saʻo vaega o le tutusa mataupu faavae e mafai ona tapunia ma se pou poʻo se fata.

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_29
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_30
Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_31

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_32

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_33

Faʻafefea ona nana le paipa paipa i le umukuka matagofie, le malamalama ma le tulafono 9300_34

Faitau atili